تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
با یاد حق

میگن امشب تقدیرات آدمی امضا میشه!
شاید در این تقدیر رمضان دیگری ننوشته باشند!!
در این شب های عزیز اول برای قلب مولا
و بعد در حق این بنده ی خطاکار دعا کنید
که مبادا به مرگ جاهلیت بمیره!

یاالله
التماس دعا برای عاقبت بخیری

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
دوستانی که بعد از اعلام حاجت در اینجا، به حاجت میرسن، حتما ذکر کنن. بسیار قشنگ میشه Angel

(۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۴)mhklord نوشته است: [ -> ]سلام دوستان ؛

فردا نتایج کنکور مشخص میشه ؛ تعداد کنکوری های سایت چه کاربران چه میهمانان شاید کم هم نباشه ، من هم یکی از اونا هستم
محتاج شدید دعاتون هستم Blush
Confused

یا حق

HeartHeart
سلام
ان شاء الله که خدا آنچه خیر است به کنکوری ها عطا کند. ولی ببینید من نظرم اینه که دعای الان برای سال آینده بیشتر موثره!!!
تنها چیزی که عدالت حکم میکنه چون خدا عادله، اینه که الان حداقل اونقدری که زحمت کشیدید بهتون عطا کنه و خدای نکرده از زحمتی که کشیدید، کمتر دریافت نکنید
یا اینکه خدا در انتخاب رشته کمکتون کنه تا بهترین جای ممکن نسبت به زحماتی که کشیدید، قبول بشید

قرار نیست امداد غیبی شامل هر چیزی بشه Big Grin
اونوقت دیگه تلاش و زحمت بی ارزش میشه و همه میرن فقط دنبال زیارت و التماس دعا

سعی کنید هر کاری رو شروع می کنید، با برنامه ریزی باشه و تلاش حداکثری داشته باشید و از خدا بخواهیم که تلاشتون رو مثمر ثمر کنه
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۴)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]دوستانی که بعد از اعلام حاجت در اینجا، به حاجت میرسن، حتما ذکر کنن. بسیار قشنگ میشه Angel

سلام
ان شاء الله که خدا آنچه خیر است به کنکوری ها عطا کند. ولی ببینید من نظرم اینه که دعای الان برای سال آینده بیشتر موثره!!!
تنها چیزی که عدالت حکم میکنه چون خدا عادله، اینه که الان حداقل اونقدری که زحمت کشیدید بهتون عطا کنه و خدای نکرده از زحمتی که کشیدید، کمتر دریافت نکنید
یا اینکه خدا در انتخاب رشته کمکتون کنه تا بهترین جای ممکن نسبت به زحماتی که کشیدید، قبول بشید

قرار نیست امداد غیبی شامل هر چیزی بشه Big Grin
اونوقت دیگه تلاش و زحمت بی ارزش میشه و همه میرن فقط دنبال زیارت و التماس دعا

سعی کنید هر کاری رو شروع می کنید، با برنامه ریزی باشه و تلاش حداکثری داشته باشید و از خدا بخواهیم که تلاشتون رو مثمر ثمر کنه

سلام جناب مدیر
اول ممنونم و واقعا حق با شماست
در راستای توصیه ی شما خواستم از دوستان از صمیم قلب تشکر کنم که تو کنکور خیلی دعام کردن و همراهیم کردن
درسته نتیجه م ایده آلم نشد
اما علارغم استرس بیش از اندازه ای که داشتم فکر میکنم به اندازه ی تلاشم نتیجه گرفتم

از همین جا از خدای مهربونم تشکر میکنمو میگم

خدایــــــــــــــــــــــــــــــــا عاشقتم مهرمونم !! ممنونم ازت !!!

از همه ی شما برادر ها و خواهر هام هم از صمیم قلبم تشکر میکنم

و ازتون میخوام برام دعا کنید تا بهترین تصمیم رو درمورد یه سال دیگه موندن یا رفتن و اگه برم کدوم رشته برم بگیرم
خیلی خیلی دعا کنید ها HeartHeart
اللهم اشف کل مریض به حق محمد و آل محمد به خصوص این خانوم کوچولوی عزیزمون رو
سلام علیکم
انشاالله که طاعات و عباداتتون مورد درگاه حق تعالی واقع شود
اول از همه من خودم یکی از التماس دعاهایی که از دوستان داشتم برای مسافرت و ازدواجم بود که خدا را شکر بر چشم به هم زدنی و به راحتی و خوبی از دعا شما دوستان خوبم انجام شد.
دوم اینکه خیلی به این دعا ها اعتقاد دارم و همیشه تا جای که بتونم حقیر همه بچه های تالار دعا میکنم انشاالله که حق تعالی خودش از لطف و کرمش حاجت همه شما خوبان را برآورده با خیر کند " آمین یا رب العالمین "
سوم:با از هم محتاج دعا خیر شما خوبان هستم تا گره از کارم با خیرباز شود.
التماس دعا فراوان مخصوصا وقت افطاروسحر
-------------------------
"صلوات "
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
فراموشمان نشود.
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
بسم الله الرحمن الرحمیم

سلام

لطفا برای سلامتی پدر بنده هم دعا بفرمائید ، ایشون مدتی هست بیمار هستند ؛ دم افطار ما رو هم از دعای خیر خودتون بی نصیب نگذارید التماس دعا

یا علی مدد
(۳۱/تیر/۹۲ ۳:۰۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]دوستان گرامی راستش مسئله ای پیش اومده ،
از شما می خوام برای یکی از بستگان دور ما
دعا کنید که خداوند ایشون و خانوادشون رو از این عذاب دنیوی رهایی ببخشه .
یک آقایی که از سادات هستند با وضع بسیار خاص، که ماههاهست در عین جوانی دچار وخامت احوال هستند .
با شرح احوال ایشون نمی خوام ناراحتتون کنم ،
فقط دعا کنید خداوند یا شفا عنایت بفرماید ، یا ایشون رو راحت کند ...
خواستم تشکری کرده باشم ...
خداوند رحمتشون کند ان شاء الله ...
خداوند رحمتشون کند ان شاء الله ...

قرآئت یک حمد و سه توحید برای آمرزش مرحوم و......
انشاالله که تا حالا شفا پیدا کرده باشن ,
ولی باز هم برای شفای تمام مریضان و مریض منظور به لطف حق تعالی زودتر شفا پیدا کنن.
یا من اسمه و دواء و ذکره و شفاء
انشا الله پنج حمد به نیت پنج تن شفا برای سلامتیشون...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
آدرس های مرجع