تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام

نقل قول:آفتاب:‌ سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر از تصادف شدید یک دستگاه اتوبوس در جاده مشهد خبر داد و گفت: این حادثه ۳۱ مجروح داشت.

حسین درخشان افزود: این اتوبوس که حامل دانشجویان تبریزی بود در قالب کاروان راهیان‌نور برای زیارت به مشهد مقدس عازم بودند که دچار حادثه شدند.

وی گفت: نیروهای امدادگر هلال احمر با حضور به موقع در صحنه تصادف توانستند از جراحت بیشتر دانشجویان جلوگیری کنند ولی متاسفانه ۶ نفر از حادثه‌دیدگان دچار قطع عضو شدند.

درخشان اظهار داشت: هم اکنون یک بالگرد امدادی ۶ مجروح قطع عضو را برای درمان به تهران منتقل کرده است.

تعدادی از این عزیزان دوستان ما بودند ، یکیشون به رحمت خدا رفتند خداوند رحمتشون کند ، از بازماندگان هم یکیشون هم آی سی یو هست و دیگری قطع عضو شده و حالشون زیاد خوب نیست و شدیدا نیاز به دعای ما دارند التماس دعا
سلام
رامین جان این دوستان کی بودند؟!
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۰:۳۹)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۰:۲۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]سلام

یکی از دوستان خوبمون در تالار به نام علیرضا۱۱۰ به دلیل مشکل چشمی برای عمل رفته بیمارستان

داداشش تماس گرفته و شدیدا التماس دعا داشته .

بعد از نماز با تلاوت یک حمد و توحید به نیت شفای ایشون در حق دوستمون برادری(خواهری)‌کنید

یا حق

من هم ایشون رو میشناسم و از مشکلشون امروز اگاه شدم لطفا دوستان براش دعا کنید.

با هاش ارتباط داشتم. خیلی بچه خوبیه. بهم گفته که درسم سنگینه و زیاد نمیتونم بیام تالار. من هم فکر کردم برای همین نمیاد. نمیدونستم چنین اتفاقی افتاده. إن شاءالله هر چه زود تر بهبود پیدا کنه.
برای سلامتیش سه تا صلوات جوندار.
سلام.خیلی ناراحت شدم حرفای مجنون الحسین رو خوندم.از ته دلم میخام خدا به حق امام زمان دوستتونو بیامرزه. از همه دوستا میخام فقط دعا کنید عاقبت به خیر شم .یعنی ایشالا همه ما عاقبت به خیر شیم.
صلوات بال دعاست . در ابتدا و انتهای دعا از ذکر صلوات غافل نشیم .
دعایت میکنم من در میان ربنای سبز دستانم" دعایم کن سر سجاده سبزت میان بغض چشمانت" گمانم هم دعای من بگیرد هم دعای تو "دعایم کن...
از خدا میخاهم آنچه را که شایسته توست به تو هدیه بدهد نه آنچه را که آرزو داری زیرا گاهی آرزوهای تو کوچک است و شایستگی تو بسیار
آرزویی بکن...
گوشهای خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه.
آرزویی بکن...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوی تو باشد...
به نام خداوند محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
ولي منو دعا نكنيد من اين قدر گنه كارم كه نميخوام ازم پيش خدا اسمي برده بشه
كه بگه: آه منظورت همون بنده ي گنه كار منه.؟!!
سلام مبینا خانم.اتفاقا من دعات میکنم.چون خدا دوستت داره که بهت جرات اعتراف داده.ایشالا اول گناهات پاک شه بعدشم خدا کمکت کنه تکرارشون نکنی.واسه خودمم همین دعارو میکنم.ایشالا که مستجابهHeartWink
میگن شبا فرشته ها از آرزوی آدما قصه میگن پیش خدا...
خدا کنه همین حالا قصه تو هرچی باشه گفته بشه پیش خدا...
از ته دلم میخام خدا دعاهاتونو مستجاب کنه.امیدوارم دعایی داشته باشین که خدا هم مصلحت بدونه و مستجاب کنه.واسه منم دعا کنید
سلام
دوستان اینکه چقدر گنه کاریم، خدا میدونه
دلیل نداره به همدیگه بگی م
گذشته از اون رو چه حساب میگید که خدا میگه همون بنده ی گنه کار من
یه مطلبی رو یه جا خوندم
اینجا هم بگم خوبه
یه بت پرستی، از شب تا صبح واسه حل مشکلش داشت می گفت: یا صنم (صنم= بت)
نزدیک صبح تو خواب و بیداری، اشتباهی گفت: یا صمد
خدا گفت: ای فرشته ها، بنده ی مرا در یابید
گفتند: یه شب تا صبح گفت: یا صنم
یا صمد رو اشتباهی گفت
پروردگار فرمود: می دونم
از دست اون بت ها که کاری بر نمیاد
اگه من جواب بنده ام رو ندم
پیش کی بره
همین خدا مگه نفرمود:
لا تقنطوا من رحمه الله، ان الله یغفر الذنوب جمیعا
از رحمت خدا نا امید نشوید، همانا خدا همه ی گناهان را می بخشد
مگه نفرمود: