تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
امتحانات این ترم هم در راه هست . دوستان لطف کنند برای موفقیت دانشجوها دعا کنند .
امام صادق علیه السلام : دوست دارم شیعیان به دو صورت ببینم یا دانشجو یا دانشمند
(۱۱/آذر/۹۰ ۳:۲۵)blue sky نوشته است: [ -> ]سلام
الان که دارم تایپ میکنم واقعا دلم شکسته و بی اختیار دارم اشک میریزم . دیر وقته ! اما خواب ندارم چون شدیدا غمگینم به خاطر اینکه شاهد زجر کشیدن عزیزانم هستم ...
احساس میکنم اینکه تو این شرایط روحی بد وارد تالار شدم و این تاپیک رو دیدم اتفاقی نباشه ...!
ساعت هاست دارم اشک میریزم
دوستان از همتون خواهش میکنم دعام کنین . باور کنین به معنای واقعی محتاج دعام
مریض دارم اونم نه یکی ، نه دوتا بلکه .........!!
التماس دعا

دوستان کسی از دوستمونblue sky خبر نداره؟؟؟
سلام دوستان

حقیقتش آنلاین شدم تا ازتون درخواست کنم برای مریضی یکی از اقوام بنده دعا کنید...

متاسفانه اصلا حالشون خوب نیست...بنده خدا یه بچه 2 دو ماهه داره...ازشون قطع امید کردن...

ان شاء الله خبر بهبودیش رو بهتون بدم...
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۰:۲۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]سلام

یکی از دوستان خوبمون در تالار به نام علیرضا۱۱۰ به دلیل مشکل چشمی برای عمل رفته بیمارستان

داداشش تماس گرفته و شدیدا التماس دعا داشته .

بعد از نماز با تلاوت یک حمد و توحید به نیت شفای ایشون در حق دوستمون برادری(خواهری)‌کنید

یا حق

سلام آقا علیرضا.
خوبی؟
خوشحالم که برگشتی.Heart
دیگه اینقدر غیبتتو طولانی نکن.
سلام به همه دوستان یه خواهش دارم ازتون من یه برادر زاده2ساله دارم که خدا اونو بعده تقریبا 8سال چشم انتظاری بهمون داد.چند وقت پیش مریض شد حالا که جواب آزمایششو گرفتن فهمیدن عفونت خونی داره و باید توو بیمارستان بستری بشه.لطفی به من بکنین اگه زحمتی نیست براتون دعاش کنین.اندازه یه دنیا دوسش دارم.دعا کنین حالش خوب بشه.

ممنونHeart
بسم رب الحسین
سلام بر شما بزرگواران و خیرین گرامی که با مشاهده نام تاپیک روی اون کلیک کردید
Heart

دوستان هر پیشنهادی در هر زمینه ای برای کمک (مالی و معنوی) به همنوعان (مسلمان یا غیر مسلمان، ایرانی یا غیر ایرانی) دارید در این تاپیک قرار بدید...
حتی اگر خودتان موفق به کمک نشدید می توانید پیشنهادش رو به کاربران دیگه بدید تا بهش رسیدگی بشه.
نام امام حسین (علیه السلام) را در ابتدای تاپیک بردم که إن شاءالله خودشان اجر عمل خیر عزیزان شرکت کننده در برنامه های کمک به هم نوع را بدهند...

...................................
بنده هم می خوام سایتی رو معرفی کنم که می تونید توش به کودکان سرطانی کمک کنید.
توضیح اضافه رو لازم نمی بینم. برای آشنایی بیشتر اینجا کلیک کنید...

به نام خدا
سلام دوستان...
.... گره ای افتاده در زندگیم... چه دنیاییش و چه اخرویش... الان دو تا از دوستان خوبمو دیدم ازشون خواستم واسم دعا کنن جالب بود که هر دوتاشون گفتن انشاالله امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعایت کنند... در وجود خویش گشتم اما چیزی نیافتم تا از امام زمانم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تقاضای دعا بکنم... یادم افتاد به این تالار و شما... اینجا بوی مهدی عج رو میده.....
در این رابطه یه چیزی رو هم بگم... من رابطه نزدیکی با امام زمانم عج ندارم ... اما چندسال پیش که رفته بودم کربلا توی دو تا مکان عجیب حضورش را احساس می کردم... شاید دوستانی که رفتن بدونن... و اون دو مکان، مقام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)در مسجد سهله و مسجد کوفه است.... و اینجا هم گاهی مرا به یاد گذشته می ا ندازد...
اگه میشه توی نمازهای شبتون، وقت خواندن دعای عهدتون، وقت اللهم کل ولیک الفرجتون ، وقت شکسته شدن دلهاتون برایneda نیز دعا کنید.....
..... انشاالله اگر زمانی این توفیقات نصیب من شد، من نیزدعایتان خواهم کرد....
چشم ندا خانم عزیز.بنده که لایق نیستم ولی از خدا میخوام به آبروی امام زمان مشکلتون هرچی که هست رفع بشه.و امام زمانو به حضرت فاطمه قسم میدم که دعاتون مستجاب بشه.شنیدم اگه امام زمانو به حضرت فاطمه قسم بدیم دعامون مستجابه.HeartHeartHeartHeart اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهمHeartHeart
ممنون از لطف شما دوستان خوبم
چند روزیه که این سخن امام علی (علیه السلام) مدام در ذهنم مرور میشه:

دنیا دو روز است: یک روز باتو و یک روز علیه تو... روزی که با توست مغرور نشو و روزی که علیه توست، مایوس.....
امید است که عمل نماییم....
سلام و عرض ادب دارم به خدمت تمای دوستان عزیز و گرامیم
خدا را شکر که لطف خدا شامل حالم شد و این تاپیک زیبا و خوب دیدم ، نمیدونم شاید لیاقت می‌خواد سعادت می‌خواد یا امام زمان برامون دعا کردن که ما اینجا جمع شدیم و آقا رامین عزیز که خدا خیر کثیر به ایشون و شما عزیزان که برا همدیگر دعا می‌کنین عنایت کنن که این تاپیک خوب را ایجاد کردن و برای هم دعا می‌کنید، [/b]
از دوستان عزیز برادرانه تقاضا دارم که این حقیر سراپا تقصیر را هم دعا کنید چون به دعای من که فرجی نشد شاید به دعای شما خوبا که دعاهاتون در حق هم مستجاب شده و می‌شه در حق منم دعا کنید که وضع خیلی‌ نجری دارم البته ناشکری نباش بازم شاکر هستم اما باز هم از شما تقاضای دعا دارم .
منم شخصا همیشه سعی‌ می‌کنم سر نماز تمام بچه‌های تالار دعا کنم،[/b]
التماس دعا خدا حافظ همگیتون باشه
یا علی‌[/b]
آدرس های مرجع