سلام. ان شاء الله خداوند متعال به ایشان شفای عاجل عنایت بفرمایند.با یاری از خداوند هر روز 14 تا صلوات و 14 تا سوره حمد می خوانم تا زمانی که خبر سلامتی را ببینم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا من اسمه و دواء و ذکره و شفاء
انشا الله چند حمد شفا برای سلامتی ایشون
یا من اسمه و دواء و ذکره و شفاء
انشا الله چند حمد شفا برای سلامتی ایشون
بسم الله
با عرض سلام
حقیقتش الان رفتم در صفحه شخصی یکی از دوستان گرامی تالار و دیدم این بزرگوار نوشتن غایبند و دلیل غیبت هم نوشتن بیماری بخاطر اینکه از ایشان اجازه نگرفتم اسمشون رو بیان نمیکنم فقط وظیفه دیدم حقیر از همه دوستان گرامی تالار بخوام برای این بزرگوار با دل های پاکشون دعا کنند تا ان شاء الله حالشون خوب بشه و عاقبت بخیر بشن.
ببخشید که زیاد حرف زدم
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
انشاالله همان گونه که خداوند مهربان صلاح می دانند از درد رهایی یابند، و عافیت حاصل گردد.
به نیت ظهور امام زمان برای شفای بیمار انشاالله قرائت 40 روز حمد.
در این ایام عزیز ، حقیر رو هم از دعاتون بی نصیب نزارید . . .
سلام

دوستان

بهترین دوستم

و هم کلاسیم توی بیمارستانه

.
ازتون خواهش میکنم واسش دعا کنید

.
سلام و خسته نباشید خدمت برادران و خواهران گرامی
خواهرزاده بنده که 5 سال بیشتر سن نداره دچار بیماری ریوی حادی شده و شدیدا نیاز به دعای شما بزرگواران داریم..
التماس دعا..التماس دعا ... التماس دعا
(۱۹/فروردین/۹۲ ۲۲:۰۴)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]سلام و خسته نباشید خدمت برادران و خواهران گرامی
خواهرزاده بنده که 5 سال بیشتر سن نداره دچار بیماری ریوی حادی شده و شدیدا نیاز به دعای شما بزرگواران داریم..
بسم الله
با عرض سلام خیلی ناراحت شدم

ما رو از حال این عزیز بی خبر نذارید
ان شاء الله به نیت سلامتی و عاقبت بخیری ایشان 70 سوره حمد قرائت میکنم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا
(۱۹/فروردین/۹۲ ۲۲:۰۴)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]سلام و خسته نباشید خدمت برادران و خواهران گرامی
خیلی ناراحت شدم.ایشالا به حق حضرت فاطمه (سلام الله علیها)زودتر خوب بشه.
قرائت سوره حمد به نیت شفای ایشون.
امیدوارم خبر سلامتیشونو هرچه زودتر بدید.