تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
(۱۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]سلام
التماس دعا دارم
نیاز شدید دارم به دعای شما

سلام علی آقا
ان شاءالله که مشکلی براتون پیش نیامده؟
نگران شدیم! Sad

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۱:۵۸)mahpare نوشته است: [ -> ]

میشه برای منم دعا کنید؟

نه دعاهامون تموم میشه Smile

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۱:۳۳)neda نوشته است: [ -> ]دعام کنید اگه میشه...

امروز دیگه خیلی خسته ام...
تیم مدیریت
چرا هر چی کاره انداختین سر ندا خانم که این قدر خسته بشن؟!
خوب مچتان را گرفتم!!
تقسیم کار را برای چی گذاشتن پس؟!
نقل قول:تیم مدیریت
چرا هر چی کاره انداختین سر ندا خانم که این قدر خسته بشن؟!
خوب مچتان را گرفتم!!
تقسیم کار را برای چی گذاشتن پس؟!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

نه!!!
خستگی کاری نبود...

فکر میکنم کمترین کار رو توی این تالار من انجام میدمBlush

گاهی وقتها صبر آدم کم میشه...
شما دعا کنید...

موفق باشید
یاعلی
در پناه حق
سلام

برای فرج حضرت دعا کنید

اللهم عجل، عجل فی فرج مولانا، صاحب العصر و الزمان

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۱:۳۳)neda نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

دعام کنید اگه میشه...

امروز دیگه خیلی خسته ام...

ممنون.

شما کمکم کردین
منم براتون دعا می کنم اگه قابل باشم
أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ وَيَجْعَلُكُمْ خُلَفَاء الْأَرْضِ أَإِلَهٌ مَّعَ اللَّهِ قَلِيلًا مَّا تَذَكَّرُونَ ﴿نمل-۶۲﴾
يا كسي كه دعاي مضطر را اجابت مي‏كند و گرفتاري را برطرف مي‏سازد، و شما را خلفاي زمين قرار مي‏دهد، آيا معبودي با خداست ؟ كمتر متذكر مي‏شويد!

در تفسير علي بن ابراهيم قمي درباره آيه مبارکه فوق روايتي نقل شده است که امام صادق‏ (علیه السلام) می فرمایند : اين آيه درباره قائم آل محمد (علیه السلام) نازل شده است، آن مضطرّي که هرگاه در مقام [ابراهيم] دو رکعت نماز بگذارد و خداوند را بخواند و دعا کند، خداوند دعاي او را اجابت فرمايد و او را خليفه در زمين قرار دهد.

خواهشی که از شما دارم به عنوان برادر کوچکتر برای رفع اضطرار از مولای غایب ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بعد از اتمام هر نماز 10 بار، فقط 10 بار که خیلی از وقت شما رو نمی گیرد، فقط کافی است چند دقیقه ناقابل حوائج بی مقدار خودمان را فراموش کنیم و آیه شریف فوق را را زیر لب زمزمه کنیم

أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
راستش شب جمعه ای نمیخواستم اوقات شما رو تلخ کنم . اما چند دقیقه ی پیش یکی از دوستانم تماس گرفت و گفت که یکی از دوستان مون تصادف کرده ! راستش خیلی ناراحت شدم . آدم بسیار خوبیه . از دوستان عزیزم عاجزانه خواهش میکنم که برای این دوستمون دعا کنن . انشاءالله خدا خیرتون بده . باور کنین خیلی به دعای شما احتیاج داره . براش دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۳۱/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۹)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
راستش شب جمعه ای نمیخواستم اوقات شما رو تلخ کنم . اما چند دقیقه ی پیش یکی از دوستانم تماس گرفت و گفت که یکی از دوستان مون تصادف کرده ! راستش خیلی ناراحت شدم . آدم بسیار خوبیه . از دوستان عزیزم عاجزانه خواهش میکنم که برای این دوستمون دعا کنن . انشاءالله خدا خیرتون بده . باور کنین خیلی به دعای شما احتیاج داره . براش دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد

بسم الله
با عرض سلام
ناراحت شدم و نتونستم پستی ارسال نکنم...
ان شاء الله که هرچی صلاحه همون اتفاق براشون بیفته به نیت سلامتی و عاقبت بخیریشون 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم....
اگر خبری به دستتون رسید ما رو بی خبر نذارید...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

(۳۱/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۹)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
در پناه الله
یا مهدی مدد

دعا میکنم برا دوستتون ان شا الله که به خیر بگذره

شمام ما رو دعا کنین

یا حق
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :

از همه دوستان عزیزم که لطف داشتن ، کمال تشکر رو دارم . انشاءالله خداوند منان به حق محمد و آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بهتون سلامتی بده و همیشه دعاتون مستجاب بشه . الان که دارم اینا رو می نویسم ، با توجه به صحبتی که با یکی از دوستان انجام شد ، مشخص شده که خدا رو شکر به خیر گذشت . اما حقیقتا باید بگم که اون چیزی که یکی از دوستانم دیشب دید ، پارگی بسیار شدید و عمیقی بود که در سر اون بنده ی خدا ایجاد شده بود و بنده ی خدا اصلا هواسش نبود کجاست !!! اون ماشینی که باعث شد که موتوری بهش بزنه هم فرار کرده ! خانم اون بنده ی خدایی که راننده ی موتور بوده هم دستش شکسته ‍!
در هر حال از دوستان عزیزم کمال تشکر رو دارم که دوست بنده رو مورد لطف خودشون قرار دادن .
موفق و پاینده باشید .
در پناه الله
یا مهدی مد
بسم الله الرحمن الرحیم

خواهش می کنم تو دعاهاتون برای یکی از عزیزانم دعا کنید/
خیلی سختی کشیده، هم جسمی هم مادی هم معنوی.../ پیش هر دکتری که میرن جواب نمیگیرن/ دعا کنید مشکلشون حل بشه و ان شاء الله اینبار دیگه جواب بگیرن و خداوند بهشون رحم کنه و خیرشو تو خواسته اونها قرار بده

متشکرمHeart

و

التماس دعای فرج

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
آدرس های مرجع