تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
برای همه مسلمون های جهان، مخصوصا جوون ها:
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدایا همه ی گناهانشون رو ببخش و هدایتشون کن.
به هرکدوم یه همسر پاک و متدین و زیرک نصیب کن تا در راه رضای تو و در راه کمال همراه و یاورشون باشه.
بهشون طول عمر و سلامتی عطا کن.
اللهم العجل لولیک الفرج

میگن: هر دعایی که بین دو صلوات فرستاده بشه، اجابت میشه، چون ممکن نیست، درود و سلام به پیامبر و معصومین(علیه السلام) اجابت نشه و خدا اکراه داره اول و آخر دعا رو اجابت کنه و وسط دعا رو اجابت نکرده باقی بگذاره.
سلام دوستان
انشالله همه ي مريض ها شفا پيدا كنن.....
پدر دوست بنده هم تومور مغزي داره ..........براش دعا كنيد هرچه زودتر شفا پيدا كنه.........................
خيلي سخته .....پدر ستون يه خانوادس
الهي هيچ وقت هيچ پدري مريض نشه...........
الهي آمين
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام......
داداشم تصادف کرده و بیهوش تو ICU منتظر دعای خیره......
التماس دعا
(۱۲/اسفند/۹۱ ۱۹:۲۹)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام
من هم یک مشکل کوچیک دارم که ان شاء الله با دعای دوستان حل بشه
یک نامه از هفته پیش تا الان بین 2 تا ساختمون که فاصلشون 1 کیلومتر هم نمیشه در حال حرکته و هنوز نرسیده Big Grin
ما رو هم از زندگی و خدمت به شما عاشقان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عقب انداخته

برای 100 دعا کنید که 1 ما هم حل بشه.... دعا برای فرج امام زمان کنید که کار ما هم راه بیفته

یا علی

سلام
ممنون که دعا کردید
ان شاء الله که با دعاهای شما بعد از 40 روز مشکل بنده هم حل شد Smile
(۲۱/فروردین/۹۲ ۲۳:۰۳)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ]سلام......
التماس دعا

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ان شاالله به حق صاحب این ماه عزیز داداشتون شفا بگیره.

قرائت 10 حمد به نیت شفای بیمار شما.

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
(۲۱/فروردین/۹۲ ۲۳:۰۳)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ]سلام......
التماس دعا

بسم الله

با عرض سلام

ان شاء الله به نیت سلامتی و عاقبت بخیری ایشان 70 سوره حمد قرائت میکنم.

التماس دعا

نقل قول:سلام......
التماس دعا
انشالله هر چه سریع تر حالشون خوب بشه.
من با دعا های امام سجاد خیلی حال میکنم انشالله واسه سلامتیشون این دعا رو میخونیم:

وکان من دعآئه عليه السلام إذا مرض أو نزل به کرب أو بلية

اللهم لک الحمد على ما لم أزل أتصرف فيه من سلامة بدني ولک الحمد على مآ أحدثت بي من علة في جسدي فمآ أدري يآ إلهي أي الحالين أحق بالشکر لک؟ وأي الوقتين أولى بالحمد لک؟ أوقت الصحة التي هنأتني فيها طيبات رزقک ونشطتني بها لابتغآء مرضاتک وفضلک وقويتني معها على ما وفقتني له من طاعتک؟ أم وقت العلة التي محصتني بها والنعم التي أتحفتني بها؟ تخفيفاً لما ثقل على ظهري من الخطيئات وتطهيراً لما انغمست فيه من السيئات وتنبيها لتناول التوبة وتذکيراً لمحو الحوبة بقديم النعمة وفي خلال ذلک ما کتب لي الکاتبان من زکي الاعمال ما لا قلب فکر فيه ولا لسان نطق به ولا جارحة تکلفته بل إفضالاً منک علي وإحساناً من صنيعک إلي اللهم فصل على محمد وآله وحبب إلي ما رضيت لي ويسر لي مآ أحللت بي وطهرني من دنس مآ أسلفت وامح عني شر ما قدمت وأوجدني حلاوة العافية وأذقني برد السلامة واجعل مخرجي عن علتي إلى عفوک ومتحولي عن صرعتي إلى تجاوزک وخلاصي من کربي إلى روحک وسلامتي من هذه الشدة إلى فرجک إنک المتفضل بالاحسان المتطول بالامتنان الوهاب الکريم ذو الجلال والاکرام

وقت بيمارى يا روى آوردن اندوه و بلا

بار خدايا، تو را سپاس بر نعمت تندرستى بدن که همواره و پيوسته از آن برخوردار بودم، و سپاس تو را بر آن بيمارى که در جسمم پديد آورده‏اى، اى خداى من نمىدانم که کدام يک از اين دو حال براى شکر به درگاهت سزاوارتر است، و کدام يک از اين دو وقت حمد تو را شايسته تر؟ آيا زمان سلامت که روزيهاى پاکيزه‏ات را بر من گوارا ساخته‏اى، و به سبب آن براى به دست آوردن رضايت و نعمتهايت به من نشاط بخشيده‏اى، و به سبب آن تندرستى به من نيرو داده تا به طاعتت توفيق يابم، يا به هنگام بيمارى که مرا به آن پاک مىسازى، و نعمتهائى که به من تحفه داده‏اى، تا گناهانى را که از آن گرانبار شده‏ام تخفيف دهى، و مرا از سيئاتى که در آن فرو رفته‏ام پاک نمايى، و آگاهيم دهى که پليدى گناه را به توبه از دل بشويم، و با يادآورى نعمت قديم، گناه بزرگم را از پرونده‏ام محو نمايم، و در خلال اين بيمارى از جمله تحفه‏ها که به من عنايت مىکنى اين است که فرشتگان به حساب من اعمال پاکيزه‏اى نوشته‏اند که فکر آن به خاطرى نگذشته، و بر زبانى نرفته، و هيچ يک از اعضاء در انجامش رنجى نبرده، بلکه اين همه از باب تفضل و احسان تو بر من نوشته شده. بار خدايا بر محمد و آلش درود فرست، و آنچه را برايم پسنديده‏اى در نظرم محبوب ساز، و تحمل آنچه را برمن وارد نموده‏اى آسان ساز، و مرا از آلودگى اعمال گذشته پاک کن، و شرّ اعمال گذشته‏ام را از من بزداى، و از لذّت عافيت کاميابم فرما، و گوارايى تندرستى را به من بچشان، و لطفى کن که از بستر اين مرض به سوى عفو و بخشايش تو راه خلاص يابم، و از اين زمينگيرى به گذشت تو انتقال يافته، و از اين اندوه و گرفتارى به راحت تو خلاص يابم، و از اين دشوارى به فرج و گشايش تو سلامت يابم، که همانا تو بى استحقاق ما احسان روا مىدارى، و نعمت بى دريغ نثار مىکنى، و بخشنده‏اى کريمى که عطايت را پايانى نيست، و داراى جلال و اکرامى.
سلام بر مهدي

به نيابت از بيمار مورد نظر "

« اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
اللهم عجل لوليك الفرج
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم »

آمين يا رب العالمين

يا فاطمه الزهراسلام الله عليها
با سلام...
از همه عزیزان تشکر میکنم...از صمیم دل برای سلامتی شما و خانواده های محترمتون دعا میکنم
برادرم هنوز بیهوشه ولی مطمئنم دعای خیر شما به فضل خدا به بهترین نحو بهش میرسه..
از نفسهای پاکتون ممنونم
دوستانی که مشکلاتشون حل میشه و یا مریضاشون خوب میشن حتما اینجا پیام بذارن و بگن ما هم خوشحال میشیم.
اونایی هم که از قبل گفتند و ولی هنوز مشکلشون حل نشده دوباره بگن بچه باز هم دعاشون کنند انشالله همه مشکلات
بچه های بیداری اندیشه درست بشه.
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
آدرس های مرجع