۹/آذر/۹۱, ۴:۱۸
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
۹/آذر/۹۱, ۷:۵۹
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خداوندا ! به تمام بیماران و من الجمله این مادر عزیز شفای عاجل عنایت بفرما .
خداوندا ! به تمام بیماران و من الجمله این مادر عزیز شفای عاجل عنایت بفرما .
۹/آذر/۹۱, ۱۱:۰۹
اللهم اشفع کل مریض بحق فاطمه الزهرا
اللهم صل علی محمد و آل محمد
و عجل لولیک الفرج
و اغض کل دَین
و ارحمنا فی یوم الحساب
و اعطنا سلامه من کل اثم
وارزقنا رزقا طیبا طاهرا و حلالا
و ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورد
و تصدق قلوبنا یوم الخروج
و ارزقنا حج بیتک الحرام
و اشفع مریضه المنظوره
بحق القران کریم
آمین
۱۱/آذر/۹۱, ۱۷:۱۶
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
یکی از دوستان گرامی که در تالار عضو هستند به بنده گفتند که حال مادر دوستشون خوب نیست و از همه دوستان گرامی تالار خواستند که برای این مادر عزیز دعا کنند تا حالشون ان شاء الله خوب بشه و به آغوش گرم خانواده برگردند.
التماس دعا
۱۱/آذر/۹۱, ۱۷:۴۴
به نام خدا
جهت استشفاي همه بيماران علي الخصوص بيمار مد نظر
حمد شفا تلاوت خواهم نمود.
جهت استشفاي همه بيماران علي الخصوص بيمار مد نظر
حمد شفا تلاوت خواهم نمود.
اللهم صل علي محمد وآل محمد و عجل فرجهم
۱۶/آذر/۹۱, ۱۶:۳۱
به نام خدا
در پيامي كاربري از تالار اينطور نوشته بود :
جهت استشفاي ايشون دعا بفرماييد ...
بنده سوره حمد شفا تلاوت خواهم كرد
در پيامي كاربري از تالار اينطور نوشته بود :
نقل قول:یکی از استادهای خوب دانشکده مون ، مبتلا به سرطان شدند ، میخواستم اگر میشه توی تالار براشون دعا کنیم
جهت استشفاي ايشون دعا بفرماييد ...
بنده سوره حمد شفا تلاوت خواهم كرد
۱۶/آذر/۹۱, ۲۲:۵۷
(۱۱/آذر/۹۱ ۱۷:۱۶)farzaneh s نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
یکی از دوستان گرامی که در تالار عضو هستند به بنده گفتند که حال مادر دوستشون خوب نیست و از همه دوستان گرامی تالار خواستند که برای این مادر عزیز دعا کنند تا حالشون ان شاء الله خوب بشه و به آغوش گرم خانواده برگردند.
التماس دعا
باعرض سلام خدمت دوستان خوبم در تالار
با خبر شدم که مادر اون دوست عزیزمون خدا رو هزاران بار شکر شفا پیدا کردند . من در جریان دقیق بیماری این مادر گرامی نبودم اما اونطور که دوستم تعریف میکرد میگفتند که شفا پیدا کردن ایشون مثل یک معجزه بوده!!
از همه ی دوستان عزیز بخاطر دعای با خلوصشون در حق این مادر گرامی تشکر میکنم
ان شاء الله همه بیماران شفا پیدا کنند و عاقبت بخیر بشوند.
ان شاء الله این استاد گرامی که به سرطان مبتلا شدند هم شفا پیدا کنند
بنیت سلامتی این استاد گرامی 14 حمد قرائت میکنم.
التماس دعا
۱۷/آذر/۹۱, ۱۳:۰۴
سلام. امروز یه ارتباطی داشتم با سید سجاد و بهش گفتم میای بریم حرم گفت نمیتونم! گفتم برای چی؟ گفت برای اینکه الان حالم خوب نیست و فردا جراحی دارم
هرچی ازش پرسیدم که جراحی چی بهم جواب نداد! فقط گفت دو هفته ی که حالم خیلی خوب نیست.
گفت اگه میتونی برام دعا کن، منم گفتم باشه هم خودم دعا میکنم و هم تو تالار یه تاپیک میزینم که همه یه صلوات و یه دعایی بکنن.
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم اشفع کل مریض...

هرچی ازش پرسیدم که جراحی چی بهم جواب نداد! فقط گفت دو هفته ی که حالم خیلی خوب نیست.گفت اگه میتونی برام دعا کن، منم گفتم باشه هم خودم دعا میکنم و هم تو تالار یه تاپیک میزینم که همه یه صلوات و یه دعایی بکنن.
اللهم اشفع کل مریض...

۱۷/آذر/۹۱, ۱۳:۰۷
بسم ا...
اللهم اشف کل مریض... بحق بیمار مصلحتی کربلا ...
اللهم اشف کل مریض... بحق بیمار مصلحتی کربلا ...
۱۷/آذر/۹۱, ۱۳:۱۴
بسم الله الرحمن الرحیم
حاجت دنیا و آخرت با صلوات
امام رضا فرمود:کسی که بعد از نماز صبح و مغرب قبل از این که از حالت نماز خارج شود بگوید :"
ﺇنَّ الله وَ مَلَائِکَتَهُ یُصَلُّونَ
عَلَی النَّبِیِّ یَا اَیُّهَاالَّذینَ آمنوا صَلَّوا عَلَیهِ و سَلَّموا تسلیماً"
سپس بگوید:
" اللهم صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و ذُرّیتَهُ"
خداوند صد حاجت او را برآورده می کند که هفتاد حاجت در دنیا و سی حاجت در آخرت است.
ده هزار صلوات برای سید سجاد
شخصی نزد سلطان محمود سبکتکین رفت و گفت: مدتی بود که می خواستم رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را در خواب ببینم و غم خود را برای او بازگو کنم که سعادت مساعدت نمود و در شب گذشته به این دولت رسیدم و جمال با کمال آن حضرت را در خواب دیدم و گفتم: یا رسول الله ، هزار درهم قرض دارم و بر ادای آن قادر نیستم، می ترسم که اجل برسد و آن بدهی در گردن من باقی بماند، آن حضرت فرمود: برو نزد محمود سبکتکین و آن مبلغ را از او بستان عرض کردم : شاید از من باور نکند و نشان طلبد.فرمود : به او بگو به آن نشان که در اول شب ، سی هزار مرتبه بر من صلوات می فرستد و در آخر شب ، سی هزار مرتبه دیگر بر من صلوات می فرستد ، سلطان محمود از شنیدن این خواب به گریه آمد و تصدیق کرد و قرض او را ادا کرد و هزار د رهم دیگر به او بخشید ، اطرافیان سلطان تعجب کردند و گفتند: ای سلطان حرفهای این مرد را چگونه تصدیق می کنی و حال آنکه ما در اول شب و آخر شب با تو هستیم و نمی بینیم که به فرستادن صلوات مشغول باشی و اگر کسی در تمام اوقات شبانه روز به فرستادن صلوات مشغول باشد نمی تواند که شصت هزار صلوات بفرستد.
اللّهُمَ صَلِّ علی سَیِّدِنا نَبیِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِه مَا اختُلِفَ المَلَوان وَ تَعاقُب العَصران وَ کرَّ الجَدیدان وَ استَقبَلَ الفَرقَدان وَبَلِّغ روحَهُ وَ اَرواحِ اَهلِ بَیتِهِ مِنِّی التَّحیَّة و السّلام.