تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
دوستان
گره ای افتاده هر چی میگذره کور تر میشه..
میشه تو ای شبهای عزیز دعا کنید؟؟؟

دعا گوی همه عزیزان هستم(ان شاءالله)

اگـــــــــــــــر یادتان بود و باران گرفت
دعائی به حال بیـــــــــــــــــابان کنید...

امشب شب قدره، دعا برای فرج یادتون نره...و اگه قابل دونستین برای من هم دعا کنید...

و همینطور برای فاطمه کوچولوی دو ماهه که خانم مشکات فرمودن...
ان شاءالله خودم یک بار دعای مشلول + 5حمدرو برای شفای این خانوم کوچولو میخونم...

مجددا التماس دعا...

.
شب قدر است و من قدرى ندارم...
جه سازم توشه قبرى ندارم....
شب عفواست ومحتاج دعايم...
اگرامشب به معشوقت رسيدى....
خدارادرميان اشك ديدى....
كمى هم نزداو يادى زما كن ....
كمى هم جاى ما او راصداكن ....
بكو يارب فلانى رو سياه است....
دو دستش خالى وغرق گناه است
.
امشب آخرین شب از شب های قدر این ماه مبارک هست
پس شايسته است مؤمن که مولايش را از جان و فرزندانش عزيزتر مي‏داند آن حضرت را بر خود مقدَّم دارد.
فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

بعد از دعا برای فرج آقا امام زمان (علیه السلام) اگر شور و حالی داشتید برای تسلی این دل پاره پاره، این حقیر رو دعا کنید شاید که خداوند حجتش رو بر بنده نمایان کرد
سلام دوستان ؛

فردا نتایج کنکور مشخص میشه ؛ تعداد کنکوری های سایت چه کاربران چه میهمانان شاید کم هم نباشه ، من هم یکی از اونا هستم
محتاج شدید دعاتون هستم Blush
Confused

یا حق

HeartHeart
منم امشب اگه قابل باشم برای همه مریضا و حاجتمندای این تاپیک و تمام بچه های تالار دعا می کنم. از همه دوستان هم التماس دعا دارم
امیدوارم در این شب قدر تمام شما عزیزان مورد عنایت ویژه امام زمان قرار بگیرید
و مقدرات عالی براتون رقم بخوره که اولینش ان شا الله دیدن ظهور آقا باشه در همین سال
با آرزوی توفیق
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
طاعاتتون قبول

یه پیشنهاد داشتم...
اگه تونستید چند دقیقه از بهترین وقتهای امشبتون را بذارید و برای هرکدوم از بچه ها که اینجا التماس دعا گفتند یک امن یجیب بخونید...
بخصوص فاطمه زهرای کوچیک ..

منو هم یادتون نره...
یاعلی(علیه السلام)
در پناه حق

(تونستید این روهم گوش بدید واسه امشب)

یاعلی
در پناه حق
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و قبولی طاعات

شب قدر است و محتاج دعاییم

الهی من روسیاه رو هم تو این ماه عزیز با دستای خالی و پر از گناه در بین خوبترین هات پذیرا باش

ان شاء الله دعاگوی دوستان بزرگوار هستم و ملتمس دعای خیرتان

یا علی
(۷/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۶)meshkat نوشته است: [ -> ]سلام

دوستان ما یه خانوم کوچولوی خوشگل دو ماهه داریم که مدتیه بیمارستان بستریه.این روزا حالش اصلا خوب نیست.

دکترا گفتن احتیاج به پیوند مغز استخوان داره.تو رو خدا براش دعا کنید.دعا کنید به حق صاحب اسمش حضرت فاطمه تو همین شب ها شفاش رو از دست های پر مهر امیرالمومنین بگیره.

................................................
پ.ن:این روزها انقدر گرفتار مریضی و بیمارستانم که تا امروز که حالش خیلی بده فرصت نمیکردم بگم براش دعا کنید.

از همه خواهران و برادران بزرگوارم ممنونم بابت ابراز محبت هاشون،بابت همدردی هاشون،بابت دلگرمی دادناشون و از همه مهم تر بابت دعاهای خالص و بی ریاشون.

خدا رو شاکریم که وضعیت فاطمه از نظر جسمی ذره ای بهتر شده اما هنوز هم خطر تهدیدش میکنه.
مطمئن هستم همین بهبود اندک هم اثر دعاهای خالص شماست.
پدر و مادر فاطمه امشب هم التماس دعا دارند که ان شاءالله به حق صاحب اسمش شفای کامل عزیز دلشون رو امشب از دستان پر مهر امیرالمومنین بگیرند.
سلام.التماس دعای ما کنکوری هارو در یابید.Confusedخواهش میکنم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
آدرس های مرجع