شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خداوند محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
دوست عزيز كاملا حق باشماست.
اشتباه خودمو كاملا ميپذيرم.
اگه موجب دلخوري شد متاسفم.
منم مثل همه ي انسانها خطا ميكنم.سپاسگذارم ار تذكرتون. از اين به بعد دقت خواهم كرد انشالله.
ممنونم از لطفتون سربلند و پيروز باشيد.
التماس دعا
باتشكر مبينا
سلام.یه خواهش از همه اعضای تالار دارم .من مامانم بدجور مریضه و حتی جوابش کرده بودن ولی دعای مردمو لطفه خدا باعث شده مشکلش تا حدودی بهتر شده.میخام اگه زحمتی نیست براش دعا کنید.امیدوارم مامانه همه شما دوستا حتی کوچکترین کثالتی نگیره به حق حضرت زهرا(سلام الله علیها)
(۶/آذر/۹۰ ۲۰:۳۸)1366 نوشته است: [ -> ]سلام.یه خواهش از همه اعضای تالار دارم .من مامانم بدجور مریضه و حتی جوابش کرده بودن ولی دعای مردمو لطفه خدا باعث شده مشکلش تا حدودی بهتر شده.میخام اگه زحمتی نیست براش دعا کنید.امیدوارم مامانه همه شما دوستا حتی کوچکترین کثالتی نگیره به حق حضرت زهرا(سلام الله علیه)
خدایا به اشک و آه دل حضرت رقیه(سلام الله علیها) همه ی بیماران، خصوصا شیعیان مولا امیرالؤمنین رو شفای عاجز عنایت بفرما...آمین یا رب العالمین
دوستان همگی یک حمد برای سلامتی مادر این دوستمون بخونید.
(۳/آذر/۹۰ ۱۹:۳۱)1366 نوشته است: [ -> ]سلام.خیلی ناراحت شدم حرفای مجنون الحسین رو خوندم.از ته دلم میخام خدا به حق امام زمان دوستتونو بیامرزه. از همه دوستا میخام فقط دعا کنید عاقبت به خیر شم .یعنی ایشالا همه ما عاقبت به خیر شیم.
خدا سلامتی و طول عمر با عزت یه شما و خانواده محترم و همه دوستان عطا کنه
در این شب های شور و نوا
من رو هم دعا کنید عزیزان
چون از رفتن به هیئت و عزاداری معذورم و نمی تونم برم
واقعا عذاب می کشم
خواهش می کنم دعا کنید
ممنون
سلام
الان که دارم تایپ میکنم واقعا دلم شکسته و بی اختیار دارم اشک میریزم . دیر وقته ! اما خواب ندارم چون شدیدا غمگینم به خاطر اینکه شاهد زجر کشیدن عزیزانم هستم ...
احساس میکنم اینکه تو این شرایط روحی بد وارد تالار شدم و این تاپیک رو دیدم اتفاقی نباشه ...!
ساعت هاست دارم اشک میریزم
دوستان از همتون خواهش میکنم دعام کنین . باور کنین به معنای واقعی محتاج دعام
مریض دارم اونم نه یکی ، نه دوتا بلکه .........!!
التماس دعا
دوستان عزیز توی این 2 روز عزیز ، مارو از دعای خیرتون فراموش نکنید.
ممنون
سلام ..
منم ميخواستم بگم وضعيت شغليم طوريه كه هم تاسوعا هم عاشورا سر كارم . منو خيلي دعا كنيد . دعا كنيد عاقبت بخير شم..
سلام
با تشکر از دوستان که در همه ی موضوع ها مشارکت می کنند
دوستان اطلاع دارن که امتحانات ترم اول مدارس در راهه میخواستم از دوستان خواهش کنم که برای همه ی بچه های تالار و خود من(مخصوصا امسال که خیلی برام مهمه) که این امتحانات رو در پیش داریم دعای بفرمایند
ان شاءالله در امتحانات خداوند موفق باشید
سلام دوستان
از همه شما خواهش میکنم برایم دعا کنید
که قضیه خیلی حیاتی هست و فرصت تعلل برایم نیست
خودم که هیچی ندارم بلکه با دعای دیگران عاقبت به خیر بشم .
ان شاالله