تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
(۲۴/آبان/۹۰ ۱۳:۴۱)Gryffen نوشته است: [ -> ]این جا چقدر بحث پست های ببخشید می گم بی محتوایی خورده Blush
که هیچ کدوم از اون ها حتی یه ذره بار علمی نداره Blush
به دوست عزیزم ساجد :
چرا گیج شدی عزیز من Heart
اون سه تا مقاله ای رو که از ویکی پدیا گذاشتم رو بخون همه چی دستگیرت می شه
اگه وقت داشتم ترجمشون می کردم می زاشتم اما شرمنده
به دوست دیگم farshid :
یه ذره لحنتون رو درست کنید Blush
انگار دارید توهین می کنید

به جنابMOH3N-P
جناب محسن خان من نمی دونم این همه مشکل شما چسبیدی به این اهتزاز پرچم ایالات متحده HuhHuhHuh
بنده جواب این اهتزازتون رو دادم
پیرامون همین مسئله مقاله ای در مجله ی دانستنیهای همشهری شماره ی 41 از زبان یک فضا نورد شوروی این قضیه رو تصدیق کرده که سفر به ماه درست بوده و اما جواب به این سوال که چرا امریکا دوباره به ماه سفر نکرد ؟؟
جوابش خیلی ساده است اون موقع ایالات متحده با شوروی در جنگ سرد بود زمانی که ایالات متحده به ماه سفر کرد خوب برگ برنده ای داشت در کیهان نوردی و از این روش شوروی مغلوب شده بود ایالات متحده دیگه سفر به ماه رو صلاح نمی دونست چون شوروی همی همین مسئله رو فهمیده بود که در سفر به ماه در برابر ایالات متحده کم آورده بود Heart
پ.ن :
به دوست عزیزمhamid1991
جنگ سرد می دونید سر چی بود ؟؟
ین جنگ بین دو ابر قدرت جهان یعنی شوروی و ایالات متحده بود و در جواب به این جمله ی شما که هیچ تیری به سوی هم پرتاب نشد ؟؟
جنگ ویتنام - اشغال افغانستان توسط شوروی و چند تای دیگه . آیا در این جنگ ها تیری به سوی هم پذتاب نشده در ضمن این دو ابر قدرت هر دو دارای سلاح های هسته ای بودن که با شروع مستقیم جنگ بین این دو کشور جنگ جهانی چهارم رو باید با سنگ و چماغ می جنگیدیم :دی
راستی سالی رو که واسه اسم کاربریتون انتخاب کردید فکر کنم سال سقوط اتحاد جماهیر شورویست درسته ؟؟؟

از دوست خوبم تشکر میکنم

از حضرت علی (علیه السلام) می پرسن که بزرگ ترین مشکل منجی عالم چیست ؟ آیا دشمنان او هستند ؟

ایشان جواب میدهند : خیر بزرگ ترین مشکل او مسلمانان جاهل هستند . به طوری که با جهل خود باعث پیشرفت دشمنان میشوند .
به نام خدا

نادان خطاب کردن یکدیگر کار درستی نیست

در یک بحث علمی دوستانه انتقادی یا هر نوعی مهم ترین اصل رعایت احترام متقابل است

دوستان لطفا پست خودشون رو ویرایش کنند .

بعد از ۲۴ ساعت در صورت عدم ویرایش . مطالب غیر پسندیده پاک و مجدد تاپیک باز میشود

در پناه خدا
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوستان عزيز :
بنده يه عذرخواهي به جناب Moh3n-P بدهكارم . به دليل اينكه فقط توي منابع فارسي گشتم كه البته به جوابي نرسيدم . اما بعد از جستجو در منابع خارجي ، متوجه شدم كه اين موضوع واقعيت داره و جالبه كه در آمريكا هم چندين مستند عليه سفر به ماه پخش شده . بنده به شخصه از ايشون عذرخواهي مي كنم و از تمامي دوستاني كه فكر ميكنن من و امثال من اشتباه مي كنن ميخوام كه برن تحقيق و بررسي كنن كه اين موضوع حقيقت داره يا نه . در حال حاضر اين موضوع نه به طور كامل رد شده و نه به طور كامل تائيد شده . شبهات بسيار زيادي به اين موضوع وارده . كافيه براي تصديق گفته هاي Moh3n-P عزيز و ادعاي بنده عبارت "Travel to moon - a lie" رو توي گوگل تايپ كنيد تا ببينين چه نتايجي داره . حتي توي يوتيوب هم چند فيلم درباره ي اون وجود داره . در هر صورت خواهش مي كنم كه از اين موضوع به راحتي نگذرين . البته يه چيز ديگه هم هست كه خاصيت اين تالاره ؛ اينكه هر چي به خوردتون ميدن ، سريع قبول نكنين و فقط توي همين تالار به دنبال جوابش نباشين .
از وحيد 110 عزيز هم متشكرم كه اين تاپيك رو دوباره فعال كردن .
در پناه الله
يا مهدي مدد
(۲۹/آبان/۹۰ ۱۷:۰۲)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوستان عزيز :
بنده يه عذرخواهي به جناب Moh3n-P بدهكارم . به دليل اينكه فقط توي منابع فارسي گشتم كه البته به جوابي نرسيدم . اما بعد از جستجو در منابع خارجي ، متوجه شدم كه اين موضوع واقعيت داره و جالبه كه در آمريكا هم چندين مستند عليه سفر به ماه پخش شده . بنده به شخصه از ايشون عذرخواهي مي كنم و از تمامي دوستاني كه فكر ميكنن من و امثال من اشتباه مي كنن ميخوام كه برن تحقيق و بررسي كنن كه اين موضوع حقيقت داره يا نه . در حال حاضر اين موضوع نه به طور كامل رد شده و نه به طور كامل تائيد شده . شبهات بسيار زيادي به اين موضوع وارده . كافيه براي تصديق گفته هاي Moh3n-P عزيز و ادعاي بنده عبارت "Travel to moon - a lie" رو توي گوگل تايپ كنيد تا ببينين چه نتايجي داره . حتي توي يوتيوب هم چند فيلم درباره ي اون وجود داره . در هر صورت خواهش مي كنم كه از اين موضوع به راحتي نگذرين . البته يه چيز ديگه هم هست كه خاصيت اين تالاره ؛ اينكه هر چي به خوردتون ميدن ، سريع قبول نكنين و فقط توي همين تالار به دنبال جوابش نباشين .
از وحيد 110 عزيز هم متشكرم كه اين تاپيك رو دوباره فعال كردن .
در پناه الله
يا مهدي مدد

خواهش میکنم دوست عزیز
من از شما خیلی تقدیر و تشکر میکنم نه به این خاطر که قبل از این حرف من رو رد میکنید و الان اونو قابل بررسی میدونید، بلکه به این خاطر که شهامت دارید که تغییر عقیده خودتون رو به دیگران اعلام کنید.

این مطلبی که مطرح شده و در صورت اثبات شدنش میتونیم چهره کثیف و بی شرم آمریکا رو یک بار دیگه برای خودمون و همه ی مردم جهان اثبات کنیم. در این شرایط ما باید هر ضربه ای که از دستمون بر میاد به بدنه کرم خورده اونا وارد کنیم. و البته این ضربه اگر واقعیت داشته باشه ضربه مهلک و بینظیریه!
دقیقا هدف من هم از مطرح کردن این مطلب توی بیداری اندیشه این بود که دوستانی که به ادعای بیداری اندیشه و روشنفکری توی یه سایت گرد هم اومدند به تحلیل و بررسی این مقاله بپردازیم یا اینکه حداقل اون رو به هر طریق که میتونیم به گوش همه علی الخصوص مراکز علمی برسونیم. به قولی حساسیت ایجاد کنیم و نزاریم سربسته باقی بمونه.
حتی من خودم در بخشهای مکانیکیش میتونستم اطلاعات زیادی در اختیارتون بزارم(که بعضی از دوستان لطف کردند و من رو باعث شرم جامعه علمی دونستند).
ولی خب متاسفانه:
1- این مطلب نه جزء مطالب مهم به حساب اومد(ولی بسیاری از مطالب ساده و بی اهمیتی که توسط مدیران این سایت مطرح میشه جزء مطالب مهم به حساب میاد) که این مربوط به کمکاری مدیران و ناظران سایته!

2- کسانی که هیچ اطلاعاتی ندارند و حتی من مطمئنم که این مطلب طولانی رو به علت بی حوصلگی و پیشداوری نخوندند و فقط به علت عادت به حرف زدن و اظهار نظر کردن یه سری شبه هایی که توی ذهنشون شکل گرفته رو مطرح کردند، در صورتی که جواب اکثر شبه ها توی مطلب به وضوح نهفته هست.
3- از دوستانی هم که این مطلب رو دنبال کردند کمتر کسی مثل شما به خودش زحمت اینو داد که بره تحقیق کنه.
من نمیدونم جمع کردن این اطلاعات بدون تحقیق و بعد از آن بدون اطلاع رسانی و انتقال اون به دیگران چه سودی داره! این هم کمکاری از طرف بچه های روشنفکر و تنبل!

ولی وجود کسی مثل شما که اسمتون برازندتونه واقعا باعث دلگرمی من میشه.Blush

یا علی
نقل قول:

خواهش میکنم دوست عزیز
من از شما خیلی تقدیر و تشکر میکنم نه به این خاطر که قبل از این حرف من رو رد میکنید و الان اونو قابل بررسی میدونید، بلکه به این خاطر که شهامت دارید که تغییر عقیده خودتون رو به دیگران اعلام کنید.

این مطلبی که مطرح شده و در صورت اثبات شدنش میتونیم چهره کثیف و بی شرم آمریکا رو یک بار دیگه برای خودمون و همه ی مردم جهان اثبات کنیم. در این شرایط ما باید هر ضربه ای که از دستمون بر میاد به بدنه کرم خورده اونا وارد کنیم. و البته این ضربه اگر واقعیت داشته باشه ضربه مهلک و بینظیریه!
دقیقا هدف من هم از مطرح کردن این مطلب توی بیداری اندیشه این بود که دوستانی که به ادعای بیداری اندیشه و روشنفکری توی یه سایت گرد هم اومدند به تحلیل و بررسی این مقاله بپردازیم یا اینکه حداقل اون رو به هر طریق که میتونیم به گوش همه علی الخصوص مراکز علمی برسونیم. به قولی حساسیت ایجاد کنیم و نزاریم سربسته باقی بمونه.
حتی من خودم در بخشهای مکانیکیش میتونستم اطلاعات زیادی در اختیارتون بزارم(که بعضی از دوستان لطف کردند و من رو باعث شرم جامعه علمی دونستند).
ولی خب متاسفانه:
1- این مطلب نه جزء مطالب مهم به حساب اومد(ولی بسیاری از مطالب ساده و بی اهمیتی که توسط مدیران این سایت مطرح میشه جزء مطالب مهم به حساب میاد) که این مربوط به کمکاری مدیران و ناظران سایته!

2- کسانی که هیچ اطلاعاتی ندارند و حتی من مطمئنم که این مطلب طولانی رو به علت بی حوصلگی و پیشداوری نخوندند و فقط به علت عادت به حرف زدن و اظهار نظر کردن یه سری شبه هایی که توی ذهنشون شکل گرفته رو مطرح کردند، در صورتی که جواب اکثر شبه ها توی مطلب به وضوح نهفته هست.
3- از دوستانی هم که این مطلب رو دنبال کردند کمتر کسی مثل شما به خودش زحمت اینو داد که بره تحقیق کنه.
من نمیدونم جمع کردن این اطلاعات بدون تحقیق و بعد از آن بدون اطلاع رسانی و انتقال اون به دیگران چه سودی داره! این هم کمکاری از طرف بچه های روشنفکر و تنبل!

ولی وجود کسی مثل شما که اسمتون برازندتونه واقعا باعث دلگرمی من میشه.Blush

یا علی
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوست عزيز :
بنده هم از شما تشكر مي كنم . اما يه موضوع رو هميشه در نظر داشته باش ؛ « همه ي افرد ، حوصله ي تحقيق و بررسي ندارن و همه هم حاضر نيستن تمامي مطالب رو بخونن » . اين شمايي كه به عنوان صاحب تاپيك باعث ميشي حرفت رو قبول كنن يا نه . اگه با طرف مقابلت به تندي پاسخ بدي ، مسلما طرف مقابلت ، هم به حرفت بي توجهي مي كنه و هم نسبت به موضوع مطرح شده دلسرد ميشه . پس هميشه با نظر مخالف هم با نرمي برخورد كن تا عقايدت رو بهتر درك كنن . متاسفانه يكي از دلايلي كه توي اين تاپيك اكثر بچه ها مقابل شما موضع گرفتن ، ادبيات و لحن برخورد شماست كه فقط از روي تعصب ، بر موضوع مورد بحثتون تاكيد مي كردين . شايد اگر كمي بهتر و آرام تر صحبت مي كردين ، بحث باورپذيرتر و موفق تر مي بود . شما چون داري يه موضوع بزرگ رو رد مي كني ، بايستي خودت رو آماده ي هر حرفي بكني . ما وقتي انقلاب هم كرديم ، هنوز كسائيكه بودن و البته هستن كه نظام شاهنشاهي رو قبول داشتن . همين الانش هم داريم مي بينيم كه توي رسانه هاي بيگانه عليه شخصيت هاي كشوريمون فقط فحش نمي دن كه البته بعضي جاها ايراني نماها !!! اينكار رو هم مي كنن . كم كم و با گذشت زمان جمعي از همون افراد هم به سمت انقلاب اسلامي اومدن و متوجه شدن كه ما بيشتر جاها حق با ماست . نمونه اش همين تحريم هاي بي دليل هستش كه البته به لطف خداوند متعال داره ما رو روز به روز بيشتر به مرز خودكفايي مي رسونه .
پس :
نه تنها شما ، بلكه همه ي دوستان توي بحث هاشون صبور و شكيبا باشن . چون هيچ وقت پيش نمياد كه همه ي افراد تفكرات و عقايد يكسان داشته باشن و اگه اين طرز تفكر هم نباشه ، دليلي بر بحث وارد نيست .
اميدوارم پر حرفي نكرده باشم .
در پناه الله
يامهدي مدد
سلام.این بحث رو من قبلا هم شنیده بودم.که در دوران جنگ سرد و اوج رقابت آمریکا و شوروی.آمریکا از هالیوود میخاد که تو استودیو فیلمی ساخته بشه که نشون دهنده رفتن آمریکا به ماه باشه.اما این که اصولا همچین اتفاقی افتاده یا نه با توجه به مقاله شما جالبه بیشتر تحقیق کنیم.......
یه بک آپ به عقب بزن ببینم چی شد چی نشد Big Grin

(۲۹/آبان/۹۰ ۱۹:۱۶)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]این مطلبی که مطرح شده و در صورت اثبات شدنش میتونیم چهره کثیف و بی شرم آمریکا رو یک بار دیگه برای خودمون و همه ی مردم جهان اثبات کنیم.
اولا : این جمله ای رو که قرمز نوشتم نشون می ده که خودتون هم در دروغ بودن این مسئله شک دارید این رو از روی نوع نگارشتون می شه فهمیید
دوما : می خواهید بگید این کار ایالات متحده دروغ بوده که چی ؟؟؟ آیا با این کار ایالات متحده بر خودش می لرزه و می گه ای وای دروغ من بر کلا شد ؟؟؟؟
شما اصلا تاریخ جنگ سرد رو می دونید چی ؟؟ اصلا از جنگ بین شوروی و آمریکا چیزی می دونید ؟؟ (( تو رو جان هر کی که دوسش داری تو رو جان اونی که می پرستی جواب این سوال رو به این ماسون ها ربط ندید تو رو خدا ))

(۲۹/آبان/۹۰ ۱۹:۱۶)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]در این شرایط ما باید هر ضربه ای که از دستمون بر میاد به بدنه کرم خورده اونا وارد کنیم. و البته این ضربه اگر واقعیت داشته باشه ضربه مهلک و بینظیریه!
کدوم ضربه ی مهلک ؟؟
آیا این که ما بگییم امریکا دروغ گفته ضربه ی مهکمی به کشوری وارد کردیم که کم کمش 100 سال از ما جلوتره
خوب گیرم این حرف شما درست بعدش رئیس ناسا میاد می گه یه دوروغی گفتیم همه باور کردند این دروغ به اون در که ما چندین فضاپیما به فضا فرستادیم و شما چی کار کردین ؟؟ اون وقت چی می خوای جواب بدین هان ؟؟/ می خواهید بگید یه ماهواره امید فرستادیم فضا ؟؟؟

(۲۹/آبان/۹۰ ۱۹:۱۶)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]حتی من خودم در بخشهای مکانیکیش میتونستم اطلاعات زیادی در اختیارتون بزارم(که بعضی از دوستان لطف کردند و من رو باعث شرم جامعه علمی دونستند).
شما گذاشتسد ما چی چیزی گفتیم ؟؟
در ضمتن شما یه بار می گید سیالات خوندم یه بار می گید مکانیک خوندم و ....
جواب تک تک سواالتتون رو بنده دادم حالا نمی دونم چرا شما باز دارید بحث می کنید سر این موضوع
در ضمن شما فقط گیر دادید به سفر اپولو 11 در صورتی که بنده به شما برنامه ی کاملا سفر های اپولو رو دادم ایا شما مطالعه کردید ؟؟ که به ما تهمت می زنیدی که بعضی ها مطالب رو اصلا نمی خونند ؟؟؟

پ.ن :
مشکل اصلی اپولو می دونید چرا به وجود اومد ؟؟
یا چرا اصلا این موضوع که دروغ آپولو باشه دوباره بر سر زبون ها افتاد ؟؟
این موضوع بر می گرده به اکران فیلم ترانسفورمرز و محور اصلی این فیلم که زمانی که فیلم نیل ارمسترانگ از ماه پخش می شد یهو در حین پخش فیلم که به صورت زنده بود یهو فیلم به اندازه دو ساعت قطع می شه و .... حالا چرا این دو ساعت قطع شد باعث شد که بگن یالات متحده دروغ گفته و ....
دوست عزیز من گریفن جان:
نقل قول:اولا : این جمله ای رو که قرمز نوشتم نشون می ده که خودتون هم در دروغ بودن این مسئله شک دارید این رو از روی نوع نگارشتون می شه فهمیید
دوما : می خواهید بگید این کار ایالات متحده دروغ بوده که چی ؟؟؟ آیا با این کار ایالات متحده بر خودش می لرزه و می گه ای وای دروغ من بر کلا شد ؟؟؟؟
شما اصلا تاریخ جنگ سرد رو می دونید چی ؟؟ اصلا از جنگ بین شوروی و آمریکا چیزی می دونید ؟؟ (( تو رو جان هر کی که دوسش داری تو رو جان اونی که می پرستی جواب این سوال رو به این ماسون ها ربط ندید تو رو خدا ))
در پاسخ به سوال اولتون باید بگم که بله من که نمیگم صد در صد از همه چیز این سفر اطلاع دارم ولی با عقل خودم به این نتیجه رسیدم که ۹۰٪ این سفر دروغ بوده. ولی خب اگر مراکز علمی نظری اعلام کنند دیگه ۱۰۰٪ مطمن میشم(من که تهیه کننده این مقاله نبودم یا حتی قدرت دفاع از همه ی قسمت هاشو ندارم)
در ضمن این رو بدونید که اراده ملت هاست که سرنوشت یه کشور رو مشخص میکنه نه قدرت نظامی و یا حتی اقتصادی یه دولت که ملتش اونو قبول ندارند. این رو شما توی منطقه دیدید. به زودی توی خود آمریکا هم همین اتفاق خواهد افتاد. قیام ۹۹٪ نشون میده که مردم از وضعیت کشورشون راضی نیستند. خب مطرح شدن یه همچین دروغ بزرگی به نظر من خیلی مهم میتونه باشه.
در ضمن این قضیه رو من به فراماسونری ربط ندادم. خودش ربط داشت. شما اگر نقد ۲۰۱۲ دکتر راءفی رو گوش کنید متوجه ربطش خواهید شد(خواهشا این یکی رو از دست ندهید)
نقل قول:شما گذاشتسد ما چی چیزی گفتیم ؟؟
در ضمتن شما یه بار می گید سیالات خوندم یه بار می گید مکانیک خوندم و ....
جواب تک تک سواالتتون رو بنده دادم حالا نمی دونم چرا شما باز دارید بحث می کنید سر این موضوع
در ضمن شما فقط گیر دادید به سفر اپولو 11 در صورتی که بنده به شما برنامه ی کاملا سفر های اپولو رو دادم ایا شما مطالعه کردید ؟؟ که به ما تهمت می زنیدی که بعضی ها مطالب رو اصلا نمی خونند ؟؟؟
گریفن عزیز من منتظر سوال بودم. یه بار گفتم که دوستان من در این زمینه اطلاعاتی دارم که میتونم اراءه بدم. ولی خب با تعبیرای خیلی زشتی روبرو شدم. البته اون پست ها حذف شده.
سیالات گرایشی از مکانیک به حساب میاد.
و این مباحث انتقال حرارتی که من گفتم محدود به آپولو ۱۱ نمیشه و همه اونها رو شامل میشه.
نقل قول:مشکل اصلی اپولو می دونید چرا به وجود اومد ؟؟
یا چرا اصلا این موضوع که دروغ آپولو باشه دوباره بر سر زبون ها افتاد ؟؟
این موضوع بر می گرده به اکران فیلم ترانسفورمرز و محور اصلی این فیلم که زمانی که فیلم نیل ارمسترانگ از ماه پخش می شد یهو در حین پخش فیلم که به صورت زنده بود یهو فیلم به اندازه دو ساعت قطع می شه و .... حالا چرا این دو ساعت قطع شد باعث شد که بگن یالات متحده دروغ گفته و ....
من چون فیلم نمیبینم در این مورد نظری ندارم.

دوستان عزیز به علت شروع شدن میان ترم های من و فشار زیاد درسها من نمیتونم پست هایی که نیاز به تحقیق و بررسی داره رو توی این چند هفته جواب بدم. یعنی در صورتی که سوالی مطرح کنید که اطلاعاتم ناقص بود و جواب ندادم ناراحت نشید.
ولی چیزایی رو که بلد باشم و وقت زیادی رو نبره در خدمتم
اولش این که نمردیم و یکی تو این فروم به ما گفت گریفن HeartHeart

پیرامون مقاله ای که شما ارائه دادی قبلا مقاله ای مفصل تر و بحث های واقعا جدی تری فکر کنم در سایت انجمن فیزیک دانان یا همون هوپا انجام شده بود که خوندن اون ها خالی از لطف نیست

در مورد اون قیام و وال استریت یا قیام 99%
این ها همشون بازی چه است نباید حرف هاشون رو قبول کنی Blush
بزار فردا که اوبا ما رفت یکی دیگه به جاش اومد باز دلار می شه برترین پول جهان و ایالات متحده می شه ارام ترین کشور جهان و اقتصاد کشور ها درست می شه بعدش هم همه جا جار می زنند که در زمان گرتاری ایالات متحده ما ال کردیم بل کردیم و ... به این ها زیاد نباید توجه کرد

این که بعضی ها توهین می کنن واقعا جای شرم داره
اما شما جواب هاتون رو بگید ما ببینیم چی به چیه ؟؟ Blush
اگر گوگل ارث دارید حتما توش برید ماه رو تماشا کنید.
چیزای خیلی جالبی هست که انشاء الله با هم بررسی کنیم.
مثلا این فیلم نصب پرچم آمریکا در آپولو 17 هست:
http://www.youtube.com/watch?v=kJiv23TX_...r_embedded

توی این فیلم به بادی که میوزه و باعث میشه پرچم برای لحظاتی حرکت کنه دقت کنید.
شدت این باد نسبتا زیاده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
آدرس های مرجع