تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
چرا خندش نگیره؟ اتفاقا به نظر من شما باید از افرادی که این طور مایه ی خنده ی مجانی شما رو فراهم می کنن متشکر باشین. من از همین جا دست تک تک اون افراد رو می بوسم و ازشون تشکر می کنم...Heart
واقعا گاهی اینقد تذکر می دهیم ، خودمان هم اذیت می شویم !!
اگر نظری دارید خوب بفرمایید . دیگران را چرا مسخره می کنید !
هر کس نظری دارد و برای خودش قابل قبول است . با تمسخر که نمی شود نظر کسی را عوض کرد .
دلیل خودتان را بفرمایید یا قبول می کنند یا خیر .
در پناه خدا
(۲۴/تیر/۹۱ ۱:۳۳)namekarbary نوشته است: [ -> ]چرا خندش نگیره؟ اتفاقا به نظر من شما باید از افرادی که این طور مایه ی خنده ی مجانی شما رو فراهم می کنن متشکر باشین. من از همین جا دست تک تک اون افراد رو می بوسم و ازشون تشکر می کنم...Heart

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
حقیر هم مثل شما فکر میکردم :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-92...l#pid65890
اما خودم رفتم توی منابع خارجی یه جستجو انجام دادم و دیدم که رفتن به ما 100 درصد قطعی نیست . این موضوع 50 ـ 50 هستش . یعنی این شبهه اولین بار توسط خود غربی ها مطرح شد ؛ نه ایرانی ها و البته مسلمونا !!!!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-9214-post-67962.html#pid67962
شما هم بهتره به جای تمسخر بری یه کم تحقیق کنی و خودت ببینی دنیا دست کیه !!! توی یوتیوب در قسمت زبان انگلیسی متوجه میشی که نظراتی قرار دادن و موافق دروغ بودن این قضیه هستن ، هیچکدوم فارسی نیست و همه انگلیسی هستش !!! پس بیخود به این بنده ی خدا ایراد نگیرین .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۲۴/تیر/۹۱ ۱۱:۳۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]واقعا گاهی اینقد تذکر می دهیم ، خودمان هم اذیت می شویم !!
هر کس نظری دارد و برای خودش قابل قبول است . با تمسخر که نمی شود نظر کسی را عوض کرد .
در پناه خدا
اوه آره! والا من به عنوان یه تازه وارد چشمم به کیبورد ناظراست. معاون تالار باشه که چه بیشتر. اگه واقعا اذیت می شی می تونی بری با خود وحید صحبت کنی. بهش بگو "کاربرا الگو می گیرن،" بگو "چرا یکاری می کنی من انقد حرص بخورم آخه چرااا؟";)

(۲۴/تیر/۹۱ ۱۲:۱۵)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
(۲۴/تیر/۹۱ ۱:۳۳)namekarbary نوشته است: [ -> ]چرا خندش نگیره؟ اتفاقا به نظر من شما باید از افرادی که این طور مایه ی خنده ی مجانی شما رو فراهم می کنن متشکر باشین. من از همین جا دست تک تک اون افراد رو می بوسم و ازشون تشکر می کنم...Heart

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
اما خودم رفتم توی منابع خارجی یه جستجو انجام دادم و دیدم که رفتن به ما 100 درصد قطعی نیست . این موضوع 50 ـ 50 هستش . یعنی این شبهه اولین بار توسط خود غربی ها مطرح شد ؛ نه ایرانی ها و البته مسلمونا !!!!!
شما هم بهتره به جای تمسخر بری یه کم تحقیق کنی و خودت ببینی دنیا دست کیه !!! توی یوتیوب در قسمت زبان انگلیسی متوجه میشی که نظراتی قرار دادن و موافق دروغ بودن این قضیه هستن ، هیچکدوم فارسی نیست و همه انگلیسی هستش !!! پس بیخود به این بنده ی خدا ایراد نگیرین .
در پناه الله
یا مهدی مدد

سلام جویای بزرگوار حقیقت!
توی نظرات یوتیوب؟ امیدوارم یه منبع معتبر انگلیسیو هم نگا کرده باشی!!

بعدم مگه فقط تو ایرانیا و مسلمونا آدم دروغگو و کلاش پیدا می شه؟ یعنی تو خارج آدم شهرت طلب و دروغ گو و زود باور و بی سواد و شیاد پیدا نمی شه؟ آخه این چه دلیلیه ورمیداری میاری واسه من؟

به هر حال مطمئن باش تا راجع به چیزی حداقل اطلاعات لازمو نداشته باشم اظهار نظر نمی کنم. الانم اگه این بحثای بچه گونه واسم ارزشی داشت می شستمش می ذاشتمش کنار.
(۲۷/تیر/۹۱ ۰:۴۵)namekarbary نوشته است: [ -> ]
(۲۴/تیر/۹۱ ۱۱:۳۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]واقعا گاهی اینقد تذکر می دهیم ، خودمان هم اذیت می شویم !!
در پناه خدا
اوه آره! والا من به عنوان یه تازه وارد چشمم به کیبورد ناظراست. معاون تالار باشه که چه بیشتر. اگه واقعا اذیت می شی می تونی بری با خود وحید صحبت کنی. بهش بگو "کاربرا الگو می گیرن،" بگو "چرا یکاری می کنی من انقد حرص بخورم آخه چرااا؟";)

(۲۴/تیر/۹۱ ۱۲:۱۵)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
در پناه الله
یا مهدی مدد

سلام جویای بزرگوار حقیقت!
توی نظرات یوتیوب؟ امیدوارم یه منبع معتبر انگلیسیو هم نگا کرده باشی!!

بعدم مگه فقط تو ایرانیا و مسلمونا آدم دروغگو و کلاش پیدا می شه؟ یعنی تو خارج آدم شهرت طلب و دروغ گو و زود باور و بی سواد و شیاد پیدا نمی شه؟ آخه این چه دلیلیه ورمیداری میاری واسه من؟

به هر حال مطمئن باش تا راجع به چیزی حداقل اطلاعات لازمو نداشته باشم اظهار نظر نمی کنم. الانم اگه این بحثای بچه گونه واسم ارزشی داشت می شستمش می ذاشتمش کنار.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
دقیقا اشتباه شما همینجاست که فکر میکنی که فقط خودت درست میگی . توی قسمت نظرات انگلیسی که خودم شما رو ارجاع دادم ، کی می تونه خودش رو مطرح کنه ؟ یعنی اون هزار و خرده ای نفری که اونجا نظر گذاشتن همه دروغگو و بی سواد و شیاد هستن ؟
شما بهتره یه کم تحقیق کنی . مسلما هیچ وقت با این تفکراتت نه اینجا ، بلکه توی زندگیت هم به جایی نمی رسی . شما اصول اولیه ادب رو نمی دونی ؛ بعد میاد درباره ی چیزی که اصلا 1 درصد ازش آگاهی نداری ، نظر میدی ؟ شما با این جملاتت مستقیما افراد تالار رو شهرت طلب ، دروغگو ، بی سواد ، شیاد و . . . میدونی ! اندکی تأمل در گفتار بد نیست . بنده هم (خدای نکرده) مثل شما باورم نشد ؛ اما رفتم توی منابع خارجی مقاله خوندم . مسلما نه شما و نه خیلی های دیگه همچین کاری نکردین . اما خودم شخصا تحقیق کردم و متوجه شدم توی خود آمریکا هم هستن کسانیکه اصلا قبول ندارن که آمریکا به ماه رفته . شما اصلا هیچی از این موضوع نمی دونی . پس تا به این منواله ، حق اظهارنظر نداری .
مخاطبم تمام کسانی هستن که بدون دلیل و تنها با نظر شخصی مخالف این موضوع هستن .
دوستان عزیز :
حقیر هم توی یکی از پست ها گفتم که این موضوع نه 100 درصد تأئید شده اس و نه 100 درصد رد شده . دلایل زیادی وجود داره که اون رو رد کنه و همچنین در مقابل دلایل زیادی داره که اون رو تأئید کنه . پس بیخودی به نویسنده این تاپیک خرده نگیرین .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۲۷/تیر/۹۱ ۱:۴۴)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
[align=JUSTIFY]سلام دوست عزیز :

دقیقا اشتباه شما همینجاست که فکر میکنی که فقط خودت درست میگی . توی قسمت نظرات انگلیسی که خودم شما رو ارجاع دادم ، کی می تونه خودش رو مطرح کنه ؟ یعنی اون هزار و خرده ای نفری که اونجا نظر گذاشتن همه دروغگو و بی سواد و شیاد هستن ؟
علیک سلام.
اولا این که وقتی می نویسی Travel to moon - a lie گوگل ورمیداره تمام سایتای موافق این قضیه رو میاره. برعکس وقتی می نویس Travel to moon - a truth گوگل نظر سایتای مخالفو میاره. یعنی در واقع به طور ناخودآگاه گوگل رو به سمت نتایج دلخواه خودت هدایت می کنی.

ضمنا این که اون 1000 و خورده ای نفر چی هستن بعدا مشخص می شه.
(۲۷/تیر/۹۱ ۱:۴۴)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]شما بهتره یه کم تحقیق کنی . مسلما هیچ وقت با این تفکراتت نه اینجا ، بلکه توی زندگیت هم به جایی نمی رسی .
در ین مورد مطمئن باش که من تفکراتم در مورد سفر به ماه رو تو زندگیم به کار نمی گیرم.
(۲۷/تیر/۹۱ ۱:۴۴)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]شما اصول اولیه ادب رو نمی دونی ؛ بعد میاد درباره ی چیزی که اصلا 1 درصد ازش آگاهی نداری ، نظر میدی ؟ شما با این جملاتت مستقیما افراد تالار رو شهرت طلب ، دروغگو ، بی سواد ، شیاد و . . . میدونی !
این فقط یه توضیح عمومی بود برای نفی این گونه استدلال؛ من کسی از اعضای تالار رو شهرت طلب ، دروغگو ، بی سواد ، شیاد ننامیدم.
(۲۷/تیر/۹۱ ۱:۴۴)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]اندکی تأمل در گفتار بد نیست . بنده هم (خدای نکرده) مثل شما باورم نشد ؛ اما رفتم توی منابع خارجی مقاله خوندم . مسلما نه شما و نه خیلی های دیگه همچین کاری نکردین . اما خودم شخصا تحقیق کردم و متوجه شدم توی خود آمریکا هم هستن کسانیکه اصلا قبول ندارن که آمریکا به ماه رفته . شما اصلا هیچی از این موضوع نمی دونی . پس تا به این منواله ، حق اظهارنظر نداری .
خیلی خب. من فقط می خواستم کمی به این مقاله بخندم و برم پی زندگیم. ولی ظاهرا باید بهش جوابم بدم. و ار شخص شما به عنوان کسی که رفته تحقیق کرده انتظار دارم که ازین مقاله دفاع کنی.
(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه - قسمت دوم

در این جا چند حقیقت وجود دارد كه باید به ذهن بسپارید كه نمی شود واقعاً انسانی را به ماه فرستاد و غیر ممكن است: ماه به طور دائم توسط شهاب سنگ های خیلی ریز كه با سرعت بیست هزار مایل در ساعت حركت می كنند، در حال بمباران شدن است. برای این كه تصور درستی داشته باشید گلوله یك تفنگ با سرعت 800 مایل بر ساعت حركت می كند. ماه هم هیچ اتمسفری ندارد كه سرعت این شهاب سنگ ها را كم كند. اگر یكی از فضانوردان یا یكی از واحدهای ماه نشین توسط یكی از این شهاب سنگ ها ضربه ای ببیند حتی اگر این شهاب سنگ به اندازه ی یك دانه برنج باشد، آن وقت كار تمام است.
به طور دائم؟ سطح ماه نسبت به یه فضانورد خیلی خیلی خیلی بزرگتر از اونیه که فضانورد هدف برخورد یکی از این میکروشهابا قرار بگیره. به علاوه شار این میکروشهابا تو زمین و ماه تفاوتی نمی کنه. پس می تونی توضیح بدی که چرا ایستگاه فضایی بین المللی "بعد از این همه مدت" نابود نشده؟ فضانوردا این همه راهپیمایی فضایی می کنن، کسی از اونا تا حالا به خاطر برخورد شهاب مرده؟
(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]عجیب این كه ناسا در آن زمان اصلاً نگران چنین موضوعی نبود.
اتفاقا ناسا اصلاً نگران این موضوع شد. طوری که پروژه ی پگاسوس و بخشی از پروژه ی سرویر به این قضیه اختصاص داشت. اما تعداد این ذرات موقع عبور دنباله دارها افزایش پیدا می کنه، که هنگام عملیات آپولو 11 از نزدیکی زمین چیزی رد نشده.
(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]این یك مورد واقعاً دیگر خیلی خنده دار است. به پوتین های نیل آرمسترانگ (اولین انسانی كه آمریكایی ها مدعی اند بر روی ماه پاگذاشت) نگاه كنید. به كف پوتین نگاه كنید و به عكس كه ناسا ادعا می كند اولین نقش پوتین بر روی ماه بود.
من که پوتینی نمی بینم!
(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ] این دونقش هیچ شباهتی به هم ندارند. ناسا سرانجام به خاطر اشتباهش طفره رفت و حالا ادعا می كند كه پوتین هایی كه آرمسترانگ روی ماه پوشیده بود قبل از این كه ماه نشین اورا سوار كند روی سطح ماه رها شد و به زمین بازگردانده نشد، مطمئناً همین كه ناسا گفته، درست است... یك مشكل دیگر، یك سری امواج كشنده در فضا وجود دارد نه تنها برای فضانوردان بلكه برای عكس هایی كه ممكن است بخواهد گرفته شود هم كشنده است و آنها را از بین می برد. خیلی خنده دادر است كه ناسا سعی كرده كه با حیله این رسوایی دیگر را هم از سر بگذراند. در یك دقیقه به شما نشان می دهیم كه چنین عكس هایی كه ناسا ادعا می كند روی ماه گرفته شده است جعلی است. ماه بر روی زمین كه 250 هزار مایل با آن فاصله دارد نور می اندازد، برای این كه چنین سطحی به این روشنایی بخواهد وجود داشته باشد، حتما، برای هر كس كور كننده خواهد بود. بنابراین اصلاً فكرش را هم نكنید كه با تكنولوژی آن روز (حتی امروز) بتوان عكس گرفت كه ظاهر هم بشود. اما هیچ كدام از چنین عكس هایی كه فضانوردان گرفتند، كوچكترین مشكلی نداشت. [color=#000000]
تو مکانیک فیزیک نور درس نمی دن؟ طبق محاسباتی که همین الان انجام دادم درخشندگی مریخ حدود 3.5 برابر ماهه. می دونی این یعنی چی؟ یعنی اگه آدم روی سطح ماه کور می شه پس روی مریخ هم کور می شه. آه ببخشید، لابد تمام عکسای روح و فرصتم دروغه؟؟!!! خبر بدتر اینه که سپیدایی زمین 3 برابر ماهه. حتما به همین دلیله که ساکنان زمین نابینا هستن؟

و اینکه چرا ماه با این همه نور کور کننده نیست: به خاطر اینه که روشنایی سطحی به فاصله بستگی نداره. و فکر کنم کسی که یه بار فیزیک اول دبیرستانو خونده باشه هم به راحتی می تونه این قضیه رو نشون بده.
(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]به عكس زیر نگاه كنید علامت آمریكا بر روی سفینه ی ماه نشین با نوار چسب اسكاچ چسبانده شده این نوارچسب حتماً باید تحمل دمای 400درجه را داشته باشد آیا می توانسته است؟ من كه مطمئنم نمی توانسته شما چطور؟
[تصویر: 20_880125_L600.jpg]
آفرین. البته این سوال بسیار مهمیه. اما سوال مهمتر اینه که چه جوری از روی یه عکس نوع و مارک نوار چسب تشخیص داده شده؟
(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]به این عكس نگاه كیند عكسی است از پیت كانراد از آپولو 12 اگر به قسمت بالایی كلاهش نگاه كنید، در قسمت بالا سمت راست انعكاس پروژكتور نورپردازی استودیویی را می توانید ببینید.
[تصویر: 19_880125_L600.jpg]
[/color][/color]
http://spaceflight.nasa.gov/gallery/imag...18423.html
این عکس اصلا مال آپولو 12 نیست. (دروغ که حناق نیست) این بابا چارلز ماس دوکه که کنار دهانه ی پلام وایساده.

من که کوچکرترین ایرادی توی این عکس نمی بینم. اگه منظور دوستت اینه که چرا فضا نورد زیادی روشنه فکر کنم بارها و بارها و بارها به این اشکال پاسخ داده شده که تنها منبع نوری روی اه خورشید نیست. از تفرق بازتاب نور روی سطح ماه که بگذریم هر کدوم از فضانوردا هم مثل منبع نور عمل می کنن.

ولی اگه منظورش اون نقطه ی نورانی بالای کلاشه که اون بازتاب اسپکیولار نور خورشیده که چون خورشید با زاویه ی کمی پشت سرش قرار گرفته دقیقا جاش همین جاس.

(۵/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]یک نکته ی جالب در مورد گوشی های آیفون: آیفون؛ قدرت محاسباتی کامپیوترهای ناسا رو داره که سال 1969 انسان رو به ماه برد!!!

این مشخصات کامپیوتر ناسا و iPhone ه.

[تصویر: agcspecs.jpg]

می شه یکی به من بگه چه طوری نتیجه گرفتین iPhone = AGC؟
_________
جویای حقیقت شما که مقاله خوندی نمی خوای جواب بدی؟!!
سلام
نام جان ، ببین فرض کن من یک انسان هستم ، شخصی ادعا می کنه که فلان کار رو انجام داده ، تا این جا که معلوم ، حالا من دو حالت دارم ، یا باید باور کنم حرفش رو یا نباید.
من زمانی می تونم حرف شو باور کنم که :
- بهش اعتماد کامل داشته باشم (که آبه آمریکا ندارم! چون یکی از دروغ گو های بزرگ تاریخ هست)
- مدارکی ارائه بده که جامع و مانع باشه.
ببینید عکس هم شد مدرک؟ نمی تونستند همون موقع این عکس ها و فیلم ها رو شبیه سازی کنن؟خوب من با چه عقلی از یک دروغگو ادعای به این بزرگی رو باور کنم؟خوب اگر دوباره می رفتند ، باز هم یک چیزی ، البته پس از بررسی کامل.
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۴:۴۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
نام جان ، ببین فرض کن من یک انسان هستم ، شخصی ادعا می کنه که فلان کار رو انجام داده ، تا این جا که معلوم ، حالا من دو حالت دارم ، یا باید باور کنم حرفش رو یا نباید.
من زمانی می تونم حرف شو باور کنم که :
- بهش اعتماد کامل داشته باشم (که آبه آمریکا ندارم! چون یکی از دروغ گو های بزرگ تاریخ هست)
سلام دل!!
ببین فرض کن بزرگ ترین دروغگوی تاریخ یه شب تو رو می بره تو اتاق خوابشو می گه که توی اتاقش یه فیل قائم کرده. حالا تو دو تا حالت داری!
یا شروع می کنی می گی: نه من به تو اعتماد ندارم، تو دروغگویی، اصلا چرا باید حرفتو باور کنم و این حرفا و بعد اتاقو ترک می کنی یا
چراغو روشن می کنی!
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۴:۴۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]- مدارکی ارائه بده که جامع و مانع باشه.
چه نوع مدرکی مورد علاقته؟ یا شاید باید بپرسم اگه خودت خدای نکرده می رفتی ماه چه مدرکی ارائه می کردی که جامع و مانع باشه؟
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۴:۴۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]ببینید عکس هم شد مدرک؟ نمی تونستند همون موقع این عکس ها و فیلم ها رو شبیه سازی کنن؟خوب من با چه عقلی از یک دروغگو ادعای به این بزرگی رو باور کنم؟خوب اگر دوباره می رفتند ، باز هم یک چیزی ، البته پس از بررسی کامل.

ببین دل! این که من چی می گم یا اون چی می گه خیلی مهم نیست. ما یه سری دلایل و مدارک داریم که اینا ملاک عقل سلیمن. من این نوع عقل رو بهت پیشنهاد می کنم، اما اگه اصرار داری که ناسا دروغ گوئه، شاید بهت نشون دادم کدوم طرف دروغگوی بزرگتریه. بعد باور کردن و نکردنش دگه مشکل خودته.

حالا جدا ازینا بگو ببینم اگه یه بار دیگه می رفتن چه فرقی با بار اول می کرد؟

خب برگردیم سروقت مخالفا:

آقا فهمیدین جریان این کفشه چی بود؟ این همون کفشیه که ادعا می کردن با جای پای روی ماه مطابقت نداره.
[تصویر: apollo_11_astronaut_footprint_on_moon_1694865.jpg][تصویر: boot1.jpg]

حالا من می خوام واقعیتو در مقابل چشم تنگ نظران کمی گشادش کنم:

[تصویر: boot2imi.jpg]

می تونید این پوتینا رو تو عکسای آپولو 11 ببینید و فکر نمی کنم اگه ناسا می خواسته پوتینا رو روی ماه جا بذاره باید از کسی اجازه می گرفته.

سوال مهم: اگه سفر به ماه ساختگی بوده، انگیزه ی ناسا از مفقود کردن پوتینا چی بوده؟ کسانی که مقاله خوندن مطمئنا جواب خوبی برای این پرسش دارن!!!!!!!!

(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]عجیب این كه ما هیچ گاه ندیدیم كه فضانوردانی كه بر روی ماه راه رفته اند در یك جمع مردمی از جزئیات این سفر حرف بزنند. چرا این كار را نكردند؟ ناسا به آنها اجازه نداد.

من فکر می کنم حق طبیعیه هر انسانیه که متواضع باشه و از خودنمایی دوری کنه. آرمسترانگ این جور آدمیه. کسی که آشنایانش به اسم آدم تودار و کم حرفی می شناسنش. کسی که نمی خواد بارها در مورد چیزی که همه با چشمای خودشون دیدن داستان سرایی کنه. البته آلدرین نسبت به آرمسترانگ همچین شخصیتی نداشت! همین دلیلم کافی بود که ناسا جای اونو به عنوان نفر اول عوض کنه.
اما معلومه که شبهه افکنان اونقد در آوردن دلیل و مدرک دچار کمبود شدن که به روشای ناجوانمردانه روی آوردن و به تخریب شخصیت و کج نمایی خلقیات مردان بزرگ تاریخ مشغولند...
(۲۹/تیر/۹۱ ۱:۲۶)namekarbary نوشته است: [ -> ]سلام دل!!
ببین فرض کن بزرگ ترین دروغگوی تاریخ یه شب تو رو می بره تو اتاق خوابشو می گه که توی اتاقش یه فیل قائم کرده. حالا تو دو تا حالت داری!
یا شروع می کنی می گی: نه من به تو اعتماد ندارم، تو دروغگویی، اصلا چرا باید حرفتو باور کنم و این حرفا و بعد اتاقو ترک می کنی یا
چراغو روشن می کنی!
مدرکی که به هیچ وجه نتونه ساختگی باشه.خود شما هم می دونی ساخت چنین فیلمی اصلا سخت نیست ، حتی اگر ثابت بشه این اشکالاتی که به فیلم گرفته شده الکی بودند ، باز هم فرض ساختگی بودنش منتفی نمیشه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
آدرس های مرجع