تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
بسیار عالی که دوستانی مثل شما حضور فعال و پر رنگ داشته باشند.
بحث بر سر دروغین بودن سفر امریکا به ماه بود که من فقط یه سوال داشتم اونم این بود که
وقتی موشک یا فضاپیما از زمین به سمت فضا پرتاب میشه از طریق سکوی پرتاب انرژی بسیار زیادی نیاز داره تا پرتاب صورت بگیره و پس از اون برای حرکت در طول مسیر و نشستن رو ماه به سوخت نیاز داره که این کار صورت بگیره
و دوباره برای بلند شدن از ماه و ... به سوخت قابل توجه دیگری نیاز داره جدا از مسائل گریز از مرکز و اینها.
این سوخت اولیه توسط سکوی پرتاب تامین میشه درسته ؟
ماه سکوی پرتاب نداره پس چگونه سفر به ماه اتفاق افتاده ؟
درود بر شما آقای اکبریان
1. دوستان از استقرار ماهواره در مدار زمین استدلال آوردند تا دلیلی باشه بر واقعیت پنداشتن سفر به ماه
اول از همه برای دوستان توضیح بدید که ماهواره در بیرون از جو زمین قادر نخواهد بود ثبات داشته باشد؟
2. از حرکت ماهواره بر روی "مدار زمین" نام برده میشود.
توضیح بدین که مدار زمین کدام لایه از لایه های جو زمین میباشد که قادر است ثبات اسقرار ماهواره را سبب شود؟
3. جو زمین طبق تقسیم بندی کلی دارای چهار لایه است.
برای موشکافی این خروج، لطفا" با بیانی ساده که برای دوستان قابل فهم باشه لایه های زمین را شرح بدین و ویژگی ها، و ترکیبات آنرا برای ما بیان کنید

و در آخر از شما می خوام که پاسخگوی شبهات دوستان در زمینه هوا و فضا بعنوان یک متخصص باشید.
نقل قول:بسیار عالی که دوستانی مثل شما حضور فعال و پر رنگ داشته باشند.
بحث بر سر دروغین بودن سفر امریکا به ماه بود که من فقط یه سوال داشتم اونم این بود که
وقتی موشک یا فضاپیما از زمین به سمت فضا پرتاب میشه از طریق سکوی پرتاب انرژی بسیار زیادی نیاز داره تا پرتاب صورت بگیره و پس از اون برای حرکت در طول مسیر و نشستن رو ماه به سوخت نیاز داره که این کار صورت بگیره
و دوباره برای بلند شدن از ماه و ... به سوخت قابل توجه دیگری نیاز داره جدا از مسائل گریز از مرکز و اینها.
این سوخت اولیه توسط سکوی پرتاب تامین میشه درسته ؟
ماه سکوی پرتاب نداره پس چگونه سفر به ماه اتفاق افتاده ؟
داداش در روی زمین به خاطر جاذبه زمین و وجود جو و مسایل دیگه به سکوی پرتاب نیازه
اما در ماه نه جو هست نه جاذبه ای به قدرت جاذبه زمین انرژی خیلی کمتری لازم هست که این انرژی رو خیلی راحت میتونن حمل کنن
دوما دوستان حالا دیدیم ما آخرش ثابت کردیم که سفر به ماه حقیقت نداره که چی؟هیچ کس تو دنیا این حرفمونو باور نمیکنه و هیچچ جا به رسمیت نمیشناسن پس چرا داریم بحث بیخود میکنیم؟و یه چیز دیگه این که این بحث ها دردی از مشکلات امروز ما درمون میکنه؟
نقل قول:به جون خودم عابروی علمیه ما در خطره این تاپیکو به کل حذف کنین

من نمی دونم اصل این پست کجاست اما تو دهات ما آبرو رو این طوری می نویسند.

=

در مورد تاپیک هم به نظر من سفر به ماه حقیقت داشته . ببینید ما هم یه برنامه فضایی داریم که قراره تا چند سال دیگه فضا نورد به ماه ارسال کنیم .(و سخرنا لکم ما فی السماوات و ما فی الارض)

راستی چه خبر از اون میمونه که قرار بود به فضا بره ؟ بالاخره رفت ؟ برگشت ؟ چی شد؟ کسی آمار داره؟
سفر به ماه کاملا واقعی بوده......سالها از اون زمان میگذره....بعد از اون ماهواره ها و کاوشگرهای زیادی توسط ناسا به فضا پرتاب شده و معروفترین اونها مجموعه کاوشگرهای وویجر بوده که یکی از اونها هم اکنون در نزدیکی مدار نپتون قرار داره.....در ضمن تصاویر با کیفیتی که از فضا و ابر نو اخترها و حتی سیاه چاله ها و ... توسط تلسکوپ فضایی هابل تهیه شده و فکر نمیکنم دروغی در کار باشه......بهتره به علم گسترده نجوم دقت کنید تا جواب درست یا غلط بودن سفر به ماه رو بگیرید......

چند ایراد بر نقدهای این تاپیک...

1-اگر سفر به ماه درکار نبوده پس ناسا چطور متوجه شد ماه قابل زندگی و سکونت نیست؟

2-چرا دیگه برای کشف حیات به ماه کاری ندارن و دنبال سیاره و قمر دیگه ای در منظومه شمسی هستن؟(حتما ماه رو وارسی کردند و ناامید شدند)

3-درباره دما سوال کردید...باید بدونید دمای در روز 130 درجه سانتیگراد و در شب منفیه 173 درجه سانتیگراد هست.....با علم به این موضوع میشه فهمید تحمل دمای 130 درجه با لباس فضانوردی کاملا طبیعیه.....حتی هم اکنون هم بسیاری از فضانوردان در خارج از جو زمین برای تعمیر ایستگاه فضایی در دماهای پایین و بسیار بالا ایمن هستن.....چطور به این سادگی همه چیز رو انکار میکنید.....

4-در مورد پرچم......ببینین جرم ماه یک ششم زمینه....یعنی جاذبه 6 برابر کمتر از زمین....دقیقا شرایطی مشابه وزن بدن انسان در آب....حالا فرض کنید همون پرچم رو در آب فرو ببرید......با فرض بر اینکه آب به طور کامل راکد باشه فقط کافی پارچه پرچم رو صاف کنید و عکس لازم رو بگیرید.....چند ثانیه طول میکشه تا فرم پرچم دوباره بهم بریزه.....با این استدلال میشه عکس گرفتن اون فضانورد با پرچم رو توجیه کرد.....یعنی اون فضانورد لحظه ای پرچم رو صاف کرد و عکسش رو گرفت بعد از چند ثانیه پارچه پرچم تحت تاثیر جاذبه شروع به افتادن کرد.............اما احتمال دیگه ای هم هست که بسیار ساده تره....حرف جناب shafagh mah تقریبا میتونه درست باشه....با این تفاوت که اون پرچم بوسیله یک سشوار یا حتی یک تلمبه و یا حتی یک کپسول تولید باد مصنوعی میتونسته صاف بشه......بنابراین طبق تمامی این فرضیه ها مسئله پرچم قابل توجیهه......

5-درباره انرژی لازم برای پرش از ماه......قطعا تفسیر ناسا از انرژی با تفسیر ما بسیار فرق داره.....اون منبع انرژِی میتونسته سوخت هسته ای اندازه یک حبه قند بوده باشه یا سوخت فشرده نیتروژن.....ضمن اینکه انرِژِی اولیه پرش از ماه 6 برابر کمتر از زمین بود...و ساختار آپولو هنگام بازگشت طوری طراحی شده بود تا نیاز به سکوی پرتاب نباشه......

6-دوستانی که میگن دروغه......بهتره نگاهی به آخرین پروژه آپولو با عنوان آپولو 13 بندازن که دچار حادثه شد.....اگر این فقط تبلیغات بود برای مبارزه با شوروی پس طبیعاتا نیازی به فرستادن آپولوی بعدی به ماه نبود......همین مارا بس

یاعلی
یه مسئله دیگه البته می تونه اینجا مورد بررسی قرار بگیره و اون اینکه رسوایی بزرگ آمریکا در فرستادن انسان و عکس گرفتن در مریخ هست که معلوم شد دروغ بوده و روی کره زمین انجام شده .
سلام شک نکنید سفر به ماه دروغ بوده منتها قدرت رسانه ها با فرمول تکرار مکررات ما رو به این باور رسونده
دوستان من شما ابتدا باید ببنید هدف آمریکا برای سفر به ماه چی بوده و برای این هدف حاضر بوده چقدر خرج کنه

هدف آمریکا در آن زمان تنها و تنها رو کم کنی شوروی و ضایع نشدن کندی بودBig Grin
حال برای چنین هدف مسخره و مضحکی آمریکا حاضر بوده همچین خرج های سنگینی کنهAngel

آیا نمیشد با یک عملیات فریب رسانه ای هم به هدف رسید و هم در مخارج به طور محصوصی صرفه جویی کرد و هم یک پول قلمبه ای به جیب زد
آخه تو اون زمان که اکثر مردم دنیا لباس هاشون رو با دست می شستن و ماشین لباس شویی اوج تکنولوژی بود کی قرار بود بیاد دست اینها رو رو کنه
سخنان شوروی هم که به گوش مردم غرب نمیرسید ضمن اینکه شوروی با توجه به ایدئولژیی که داشت امیدوار بود روزی با نشان دادن این دروغ ها به مردم غرب باعث بیداری اونها در برابر سرمایه داری بشه
نقل قول: 1-اگر سفر به ماه درکار نبوده پس ناسا چطور متوجه شد ماه قابل زندگی و سکونت نیست؟
همانطور که ما میدانیم نمیشه بر روی زحل یا زهره زندگی کنیم آخه این سواله که می پرسی در ضمن مگر فضانوردان آمریکایی وجب به وجب و لایه به لایه ماه رو گشتند که بخوان نتیجه بگیرند که مناسب زندگی هست یا نیست
نقل قول: 2-چرا دیگه برای کشف حیات به ماه کاری ندارن و دنبال سیاره و قمر دیگه ای در منظومه شمسی هستن؟(حتما ماه رو وارسی کردند و ناامید شدند)
یک نگاه به پروژه های فضایی ژاپن یا چین بیندازید هنوز قدم اول برای خارج شدن از زمین ماه هست ضمن اینکه با مشخص شدن اینکه ماه قابل سکونت نیست دیگر نیازی به کاوش بیشتر در ما نیاز نیست و بهتر است جستجو را درجایی ادامه داد که امید برای حیات هست مثل اقمار زحل
نقل قول: 5-درباره انرژی لازم برای پرش از ماه......قطعا تفسیر ناسا از انرژی با تفسیر ما بسیار فرق داره.....اون منبع انرژِی میتونسته سوخت هسته ای اندازه یک حبه قند بوده باشه یا سوخت فشرده نیتروژن.....ضمن اینکه انرِژِی اولیه پرش از ماه 6 برابر کمتر از زمین بود...و ساختار آپولو هنگام بازگشت طوری طراحی شده بود تا نیاز به سکوی پرتاب نباشه......
دوست من شما دارید درباره تکنولوژی 5 دهه پیش حرف میزنید این موارد رو که میگید برای الان هم بسیار پیچیده و سنگین هست

در مورد بقیه سوال ها هم جوابی ندارم
موفق باشی
Heart
(۷/آبان/۹۰ ۰:۵۹)stranger00 نوشته است: [ -> ]یه مسئله دیگه البته می تونه اینجا مورد بررسی قرار بگیره و اون اینکه رسوایی بزرگ آمریکا در فرستادن انسان و عکس گرفتن در مریخ هست که معلوم شد دروغ بوده و روی کره زمین انجام شده .
اگر آدرسی یا مطلبی هست لطف کنید قرار بدید تا ما هم در جریان قرار بگیریم.

ممنون
(۷/آبان/۹۰ ۱:۱۵)فرهاد نوشته است: [ -> ]
نقل قول: 5-درباره انرژی لازم برای پرش از ماه......قطعا تفسیر ناسا از انرژی با تفسیر ما بسیار فرق داره.....اون منبع انرژِی میتونسته سوخت هسته ای اندازه یک حبه قند بوده باشه یا سوخت فشرده نیتروژن.....ضمن اینکه انرِژِی اولیه پرش از ماه 6 برابر کمتر از زمین بود...و ساختار آپولو هنگام بازگشت طوری طراحی شده بود تا نیاز به سکوی پرتاب نباشه......
دوست من شما دارید درباره تکنولوژی 5 دهه پیش حرف میزنید این موارد رو که میگید برای الان هم بسیار پیچیده و سنگین هست

در مورد بقیه سوال ها هم جوابی ندارم
موفق باشی
Heart

فرهاد جان اگه منظورت از تکنولوژِی 5 دهه پیش انرژی هسته ایه بهتره یادآوری کنم که سوخت با غنای بسیار بالای هسته ای در جنگ جهانی دوم و خالی کردن بمب اتم در هیروشیما نشون داد که تکنولوژی هسته ای ساخته این اواخر نیست و نوع پیشرفته اون در جنگ جهانی دوم استفاده شده.....کاملا طبیعیه که 30 سال بعد این سوخت پیشرفته تر شده و تامین کننده انرژِی آپولو شده بود.....در مورد نیتروژن فشرده هم باید بدونی این سوخت در جنگ جهانی اول آزمایش شد و بعد از 6 دهه باز هم طبیعیه که آماده استفاده در آپولو شده........

در مورد تشخیص حیات در ماه باید بگم 5 دهه پیش هیچ فناوری تشخیص ماده از طریق طیف های امواج اتم وجود نداشت....پس تنها راه رفتن به ماه بود و بس......تنها بعد از قدم گذاشتن بر روی ماه و دیدن محیطی خالی از جو و هوا که قبل از اون از طریق زمین قابل مشاهده و اثبات نبود قضیه تهی از حیات بودن ماه اثبات شد.......حتی همین حالا هم تعداد زیادی کاوشگر بدون سرنشین در مریخ حضور دارند و هر ساعت عکس های جدید منتشر میکنند که بر روی سایت ناسا قرار گرفته......

اما روی سخنم با استارتر تاپیکه

خواهش میکنم همه چیز رو با اندیشه فراماسونی گره نزنید....بله...برنامه فضایی امریکا و شوروری یک پروژه بزرگ بود.....هدف از اینکار نه رقابت بود و نه سرگرم کردن مردمشون.....با ابداع انرژی و بمب اتمی و ساخت چند ماهواره و رصد کل فرایندهای زمین این تفکر در دانشمندان غرب و شرق شکل گرفت که از محدوه زمین خارج بشن و ناشناخته های هستی رو کشف کنن......مثلا حیات یا تمدن هوشمند یا منابع عظیم طلا و الماس یا آب و سایر مواد با ارزش و ...

پس انگیزه های علمی این سفرها به مراتب بیشتر و قابل درک تر و ملموس تر و واقعی تر از انگیزه های رقابتی و سیاسی اون بوده و بنابراین من خواهش میکنم صرف خوندن چند مقاله ماسونی و قدرت پوشالی و هیچ اونها تحت تاثیر عقاید اونها قرار نگیرید.......اصلا برنامه فراماسونی همینه که با نشون دادن رد پاهای خودش در همه زمینه ها قصد تبلیغات و ابراز وجود و جذب هوادار داره که به نظرم اصلا اون قدرتی که خیلی ها ازش صحبت میکنن در وجود اونها نیست......

فراماسونری در قرن 21 یه کلت خالی رو سرت نشونه رفته و میگه تسلیم شو چون ما اسلحه داریم.....تو هم مجذوب سرمای فولاد کلت میشی و میگی چشم....حق با شماست.......

دست بردارید از این خیمه شب بازی...

هفت شهر عشق را عطار گشت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

دنی جان من متوجه نشدم مخاطب نوشته شما من بودم ؟؟؟!!!

من انتظار داشتم شما نوشته من رو خوب بخونید و بعد جواب بدید این درست نیست شما در جواب من چیزهایی بگید که من اصلا در موردش حرفی نزدم آخه من کی از فراماسونری حرف زدم.

در مورد بمب هسته ای و سایر بمب ها این مطلب را بگم که انفجار یک فرایند هسته ای غیرقابل کنترل هستش
ولی آن چیزی که مور بحث ماست یک فرایند هسته ای قابل کنترل هستش آیا شما میدانید ناوهای هواپیما بر و زیردریایی های هسته ای از چه دانش ویژه ای بهره میبرند آیا شما میدانید وزن یک راکتور هسته ای چقدر هست آیا شما از نحوه حفاظت این راکتورها اطلاع دارید آخه چه تضمینی وجود داره یک راکتور هسته ای یا یک بمب را به فضاپیمایی ببندند که در موردش اطمینانی وجود نداره !!!؟؟؟؟
نقل قول:در مورد تشخیص حیات در ماه باید بگم 5 دهه پیش هیچ فناوری تشخیص ماده از طریق طیف های امواج اتم وجود نداشت....پس تنها راه رفتن به ماه بود و بس......تنها بعد از قدم گذاشتن بر روی ماه و دیدن محیطی خالی از جو و هوا که قبل از اون از طریق زمین قابل مشاهده و اثبات نبود قضیه تهی از حیات بودن ماه اثبات شد
داداش من یک زمانی خوره مستندهای فضایی شبکه 4 بودم
کی گفته هیچ راهی وجود نداشت با رصد نور خورشید که از ماه میاد خیلی چیزها روشن میشه در ضمن اگر به حضور در مکان هم باشه میتوان با یک روبات و حس گر های مختلف و فرستادن آنها به سطح ماه هم خطرات جانی را کم کرد و هم هزینه را بطرز چشم گیری کاهش داد.

داداش من فیلم سگ را بجنبان که بطور کاملا اتفاقی هفته پیش برای بار n ام پخش شد رو دیدی نظام سرمایه داری یعنی این که پول علف خرس نیستBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
آدرس های مرجع