تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
پوریا ناظمی به تعدادی از این سوالات داخل این لینک جواب داده.
آخه این چه مطلبیه که شما نوشتید؟؟آدم نمیدونه چی بگهAngryAngry
متاسفانه چون بعضی ها کینه و دشمنی زیاد دارن نسبت به آمریکا هر اتفاقی که بیفته سعی دارن با این حرفا زیر سوال ببرنش.
در حالیکه سالانه پروژه های بسیار بزرگ تر از این هم انجام میشه که بعضیهاشو رسانه ای میکنن و بعضی هاشونو نه.
خوب ما این همه دانشمند در سراسر دنیا و حتی در کشورهایی که مخالف آمریکا هستن داریم چطور اونا یکی از این دلایل رو بیان نکردن و همچین اداعی نکردن؟؟یعنی این همه دانشمند و فیزیکدان و.....به ذهنشون نمیرسید این دلایلی که شما بیان کردید رو بگن !!!؟؟Huh
حدودا چند سال پیش هم بحث این قضیه توی کشور ما داغ شد که همون موقع هم همه میخندیدن به این ادعای دروغ بودن سفر به ماه چه برسه به الان.
والله بعضی ها اگه به خودشون باشه میان میگن انیشتین هم آلمانی نبوده ایرانی بوده تازه دلیل هم براش میارن.Sad
خب نهایتا از این بحث میخواید به این نتیجه برسید که آمریکا فریبکار و دروغگو هست که اینم میشه اثبات حرف من که گفتم بعضی ها بخاطر نفرت شدیدی که دارن نسبت به آمریکا سعی میکنن هر چیزشو زیر سوال ببرن.

آخه چطور میشه پروژه ای به این عظمت توی یه محیطی دیگه انجام بشه و هیچ کس هم نفهمه؟؟
پس اطلاعات مهمی که از این سفر بدست اومد چی؟؟بشر که قبلش اینارو نمیدونست..
(۱/آذر/۹۳ ۱۴:۱۸)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]آخه چطور میشه پروژه ای به این عظمت توی یه محیطی دیگه انجام بشه و هیچ کس هم نفهمه؟؟
پس اطلاعات مهمی که از این سفر بدست اومد چی؟؟بشر که قبلش اینارو نمیدونست..
سلام
امریکا که این همه پروژه مخفی داره که جهان ازش بی خبر هستند ، این هم روش
لطفا با دلیل و مدرک بحث کنید.
عقل حکم می کنه که از آدم دروغ گو غیر چیزی رو نپذیری مگر این که دلیلش خیلی قاطع باشه ، که متاسفانه امریکایی ها دلیلی غیر از یک فیلم که می تونسته ساختگی باشه ندارند.فرض کنید من ادعا کنم از یک دانشگاه بریتانیایی مدرک پزشکی دارم و فیلم نشون می دم که چند نفر انگلیسی صحبت می کنند و بهم یک کاغذ می دن، شما باشی حاضری خودت رو بسپاری به تیغ جراحی من؟
(۲/آذر/۹۳ ۰:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
امریکا که این همه پروژه مخفی داره که جهان ازش بی خبر هستند ، این هم روش
لطفا با دلیل و مدرک بحث کنید.
عقل حکم می کنه که از آدم دروغ گو غیر چیزی رو نپذیری مگر این که دلیلش خیلی قاطع باشه ، که متاسفانه امریکایی ها دلیلی غیر از یک فیلم که می تونسته ساختگی باشه ندارند.فرض کنید من ادعا کنم از یک دانشگاه بریتانیایی مدرک پزشکی دارم و فیلم نشون می دم که چند نفر انگلیسی صحبت می کنند و بهم یک کاغذ می دن، شما باشی حاضری خودت رو بسپاری به تیغ جراحی من؟

فکر میکنم به اندازه ی کافی دلیل و مدرک گفتن دوستان در پست های قبلی دیگه نیازی نیست بنده بگم.شما میتونید ویکی پدیا رو هم در مورد سفر به ماه بخونید و همچنین سایت های معتبری (چه داخلی و چه خارجی)که در مورد علوم سیارات و کهکشان ها فعالیت میکنن رو بخونین میتونین شک و شبهه ای که دارین اونجا هم مطرح کنین مطمئنا اونا بهتر جواب میدن البته اگه واقعا دنبال جواب هستین.
فکر نمیکنم مقایسه این اتفاق حتی در حد مثال با گرفتن مدرک پزشکی درست باشه.

واقعا نمیدونم فایده ی این بحث چیه؟؟؟به جای اینکه بیایم در مورد مطالب علمی که در مورد سیارات وجود داره بحث کنیم و مطالعه کنیم و دانسته های خودمون رو به اشتراک بذاریم داریم سر این موضوع جدل میکنیم.فایده ی کدوم بیشتره؟؟
گفتید فایده این بحث چی بود ، من این موارد رو ذکر می کنم :
  • آشنا شدن با خطرات موجود برای بشر بر روی ماه
  • آشنایی با علوم فضایی
  • آشنایی با جنگ سرد
  • آشنایی با حقه های سینمایی و تاثیر آن ها بر سیاست
  • و ....
مدارک آورده شده ، اما بنده شخصا مدارک رد کنندگان رو مستدل تر یافتم ، دلیلی نداره وقتی کسی دلیلی می آره همه مجبور باشند بپذیرند ، هر کسی عقل داره ، وجدان داره ، باید خودش درک کنه درست و غلط رو ، نمیشه گفت نباید روی حرف ابر قدرت دنیا حرف زد ، نمیشه گفت حتما ابرقدرت راست می گه ، اتفاقا قانون ابرقدرت بودن معمولا دروغ گفتن هست ، و الا مردم خر نمی شند جلوی یک آدم مثل خودشون دولا و راست بشند.
فرعون ادعای خدایی کرد ، مردم نادان قبول کردند و مقابله نکردند ، امریکا هم ادعای خدایی داره.
(۳/آذر/۹۳ ۱:۲۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]گفتید فایده این بحث چی بود ، من این موارد رو ذکر می کنم :
  • آشنا شدن با خطرات موجود برای بشر بر روی ماه
  • آشنایی با علوم فضایی
  • آشنایی با جنگ سرد
  • آشنایی با حقه های سینمایی و تاثیر آن ها بر سیاست
  • و ....
مدارک آورده شده ، اما بنده شخصا مدارک رد کنندگان رو مستدل تر یافتم ، دلیلی نداره وقتی کسی دلیلی می آره همه مجبور باشند بپذیرند ، هر کسی عقل داره ، وجدان داره ، باید خودش درک کنه درست و غلط رو ، نمیشه گفت نباید روی حرف ابر قدرت دنیا حرف زد ، نمیشه گفت حتما ابرقدرت راست می گه ، اتفاقا قانون ابرقدرت بودن معمولا دروغ گفتن هست ، و الا مردم خر نمی شند جلوی یک آدم مثل خودشون دولا و راست بشند.
فرعون ادعای خدایی کرد ، مردم نادان قبول کردند و مقابله نکردند ، امریکا هم ادعای خدایی داره.

والله با این روحیه ای که شما دارید فردا پس فردا اگه دوباره یه کشف علمی یا یک اختراعی اتفاقی بیفته میگید این حقه ی سینماییه.
ضمنا من نگفتم چون ابر قدرته نباید روی حرفش حرف زد.من میگم این یه پدیده ی علمیه نباید با دشمنی باهاش برخورد بشه.
نمیدونم من به شما توهین کردم که این شکلی جواب دادید(واژه هایی مثل نادان و خر و...به کار بردید)
تازه دوستانتون هم در صفحات قبل به طور مکرر توهین کرده بودن به کسانی که این اتفاق رو باور دارن و از واژه های احمق و نادان و....استفاده کرده بودن.
فقط آمریکا نیست که بعضی ها جلوش خم و راست میشن و اونو در حد خدا قبول دارن توی کشور خودمون هم داریم از این خداها.......
متاسفم.
سلام
من کجا توهین کردم؟
این جوسازی ها صحیح نیست.
من کی گفتم نباید مسائل علمی رو پذیرفت؟ من فقط گفتم باید مستدل پذیرفت ، یک فیلم در این حد که اصلا قابل اعتماد نیست.باید دلایل مستدل تر از این ها باشند.من اگر فردا فیلم بسازم رفتم روی مریخ شما باور می کنی یا اول می پرسی سفینه ات چی بوده؟ چجوری رفتی؟چجوری رفتی؟ برای غذا چه کار کردی؟ برای هوا چه کار کردی؟ انرژی رفت و برگشت رو از کجا تامین کردی؟ گرما رو از کجا تامین کردی؟
نمی شه که با یک فیلم که معلوم نیست ساختگی هست یا وافعی پذیرفت این رو ، میشه؟
تازه شما من رو نمی شناسی و ازم دروغ نشنیدی ، اون وقت من بیام به این راحتی ها از یک آدم که بین 9 تا دروغ یک راست به زور ازش صادر میشه بپذیرم حرفش رو؟

در ضمن بنده خودم الکترونیک خوندم ، روحیه علمی هم دارم ، به دلیل زمینه شغلیم با مسائل علمی جدید در تماس هستم و هر چند وقت یک بار یک مقاله علمی ترجمه یا جمع آوری می کنم ، پس نگید تو روحیه ضد علمی داری!
این ادعای رفتن به لامپ مسئله علمی نیست ، ادعای سیاسی هست.

جالب تر این جا است که اگر همین فردا ما بیام و در مورد اختراعات ایران و اسلام بگیم همه میریزن دور ما که تو دروغ می گی و اینا همش چرته و توهم توطئه است و ... ، این میشه خود ناباوری.

چرا شوروی سکوت کرد؟
http://waiting.ir/armstrong/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%9F/
سلام دوستان عزیز . میدونم این بحث دیگه گذشته .. ولی باید در این رابطه شفاف سازی بشه .
کسانی که از سفر انسان به ماه تردید دارند ، به لینک زیر مراجعه کنند :

http://khabaronline.ir/detail/344070/science/astronomy
سلام
من چندسالی درگیر این بودم که سفر به ماه راسته یا دروغ که آخرش به جایی نرسیدم از اونجایی هم که اعتماد به آمریکا یا شیطان بزرگ نمیشه داشت

خلاصه راهی برای فهم حقیقت ندیدم

تا اینکه یه تفال به قرآن زدم که سوره فاطر آیه 39 تا آخر آمد که با تامل در آیات میشه راست یا دروغ بودن را فهمید ولی خداوند در این آیات نکات دیگری هم دارد که با تامل در آنها و خواندن تفسیر آن به نکات ارزشمندی دست پیدا خواهیم کرد

به دوستان پیشنهاد می کنم حتما تفسیر این آیات را مطالعه کنند

خلاصه این تفسیر در لینک زیر هست

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/260
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
آدرس های مرجع