تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
چرا باید سفر به ماه دروغ باشه؟
(۲۹/تیر/۹۱ ۱۳:۳۹)kohnavard نوشته است: [ -> ]چرا باید سفر به ماه دروغ باشه؟
سلام
بحث بنده بر سر دروغ بودن نیست در ابتدای کار.
اول بگید به نظر شما چرا ما باید باور کنیم از بزرگ ترین دروغ گوی دنیا و دشمن بزرگ جهان و بشریت که ادعاش درست باشه؟
چند تا عکس و فیلم که مدارک خیلی خاص و باورپذیری نیستند.
درود بر دوستانHeart
با عرض تأسف براي تمامي دوستاني كه در صحت اين واقعه ي تاريخي بشر شك دارند
به قولي " گربه دستش به گوشت نمي راسه مي گه گوشت بؤ مي ده " !!!!

بر فرض اين كه اين سفر دروغ باشه پس چه دليلي داره كه ناسا اين قدر هزينه كنه كه دانشمند بفراسته به مريخ ؟؟؟ در صورتي كه شما مي گيد هنوز ماه نرفته !!!
نكنه با اين كارشون مي خوان برن دنبال دجال يا .....
يه ذره منطقي به اين قضيه فكر كنيد

اگه يه ذره به برن امه هاي ناسا نگاه كنيد خودتون قضيه رو مي فهيد اما متاسفانه خودتون رو زديد به كوچه علي چپ HuhHuh

فيلا Heart
یک عمر به ما گفتند اثبات کن شیعه بر حق است! اثبات کن اعتقادات تو درست است ، نگفتیم ای اهل تسنن ، تو اثبات کن که بر حق هستی.
همین است دیگر ، توپ را می اندازند در زمین ما ، باید زحمت بکشیم تا درش بیاوریم ، بعد تازه به فکر حمله بیافتیم.
چرا یک بار نشد بگوییم ، آهای اهل تسنن ، تو از کتب شیعه و قرآن ثابت کن بر حق هستی.آهای مستکبرین جهان ، ادعاهایتان را ثابت کنید!
چرا هر وقت نام مستکبری می آید همه سریع باور می کنیم ، اما اگر خلاف آن باشد متهم می کنیم به کوته فکری و چه و چه؟
من دیگر نمی خواهم باور کننده بی فکر باشم ، می خواهم از چوپان دروغگوی جهان ، تنها با مدرک چیزی را بپذیرم.می خواهم یک بار هم من به او بگویم ، ادعاهایت را اثبات کن! تو اثبات کن تروریست نداری ، محور شرارت نیستی ، ضد حقوق بشر کار نمی کنی ، سلاح اتمی تولید نمی کنی ! تو اثبات کن مسیحیت حق است ، یهودیت حق است! اصلا از کجا می دانی مسیحی بوده ؟ الا از کتاب مسلمانان؟ الا به معجزه جاوید الهی که قرآن باشد؟

چند سال هست که آمریکا ادعا می کند به زودی به مریخ می رود ، از کودکی در ذهن ما این را فرو کردند ، بعد از گذشت این همه سال ، باز هم همان ادعا ها را دارند.اگر این ادعا ها باور پذیر بود ، چرا خودشان به آن شبهه وارد می کنند؟
ببینید ، به راست و دروغ این مسائل کار ندارم ، اثبات آن هم باشد برای بعد.اما اول از همه ، دوست دارم پله اول را محکم برداریم ، توپ را در میانه زمین بکاریم.
آمریکا همانطور که دستی در علوم فضایی دارد، سلطان رسانه ها هم هست ، و تکنولوژی رسانه آن بسیار بالاتر از دیگر کشورها بوده.پس با این شرایط ، چگونه می توانید اثبات کنید این فیلم ها و تصاویر که تنها مدارک شناخته شده هستند ، ساختگی نبودند؟
جناب دل خسته تمام مثال هايي رو كه زديد مربوط به سياسته و ربطي به علم نداره !!!!!
فكر كنم يه زماني شما در طرف ما شمشير مي زدي اما الان بر عليه ما شمشير مي زيني :دي !!!!

در رابطه با سفر به مريخ شما يه سري به مقالات انگليسي بزن و إز اين تفكر كه دست هايي پشت پرده است بيان بيرون و أون وقت با خيال راحت به اين موضوع فكر كنم !!!
مشكل شما دوستان اينه كه به زمنين و زمان شك داريد و هر كاري كه غربي ها إنجام مي دن خيال مي كنيد كار فراماسون ها است !!!
با اين طرز تفكر به هيچ جا نمي رسيد !!!
(۲۹/تیر/۹۱ ۱۴:۵۴)Gryffen نوشته است: [ -> ]جناب دل خسته تمام مثال هايي رو كه زديد مربوط به سياسته و ربطي به علم نداره !!!!!
فكر كنم يه زماني شما در طرف ما شمشير مي زدي اما الان بر عليه ما شمشير مي زيني :دي !!!!

در رابطه با سفر به مريخ شما يه سري به مقالات انگليسي بزن و إز اين تفكر كه دست هايي پشت پرده است بيان بيرون و أون وقت با خيال راحت به اين موضوع فكر كنم !!!
مشكل شما دوستان اينه كه به زمنين و زمان شك داريد و هر كاري كه غربي ها إنجام مي دن خيال مي كنيد كار فراماسون ها است !!!
با اين طرز تفكر به هيچ جا نمي رسيد !!!
سلام
اتفاقا سفر به ماه کاملا سیاسی بوده و عامل پیروزی آمریکا بر شوروی در جنگ سرد.
می تونید در موردش مطالعه کنید.
این طرز تفکر که از دشمنت بدون مدرک حرفی رو قبول نکنی اشتباهه؟
افرين به تو كه داري يواش يواش به حقيقت نزديك مي شي :دي
به نظرت شوروي به همين راحتي مي زاشت كه إيالات متحده تو جنگ سردپيروز بشه ؟؟؟؟

راستي در رابطه با سفر به مريخ بأيد بدوني كه تنها امريكا در اين امر سهيم نيست بلكه فضانورداني إز روسيه و چين هم در اين امر شركت دارند !!
إزمايش ٥٠٠ روزه يه اين چند دانشمند رو مي توني تو سايت هاي علمي بخوني
(۲۹/تیر/۹۱ ۱۵:۱۸)Gryffen نوشته است: [ -> ]افرين به تو كه داري يواش يواش به حقيقت نزديك مي شي :دي
به نظرت شوروي به همين راحتي مي زاشت كه إيالات متحده تو جنگ سردپيروز بشه ؟؟؟؟

راستي در رابطه با سفر به مريخ بأيد بدوني كه تنها امريكا در اين امر سهيم نيست بلكه فضانورداني إز روسيه و چين هم در اين امر شركت دارند !!
إزمايش ٥٠٠ روزه يه اين چند دانشمند رو مي توني تو سايت هاي علمي بخوني
سلام
گفتم من فعلا به راست و دروغ بودن ادعا ها کاری ندارم.
جالبه بدونید خیلی از مردم عادی فکر می کنند آمریکا به مریخ هم فضانورد فرستاده.
شوروی مطمئنا نمی خواست این اتفاق بیافته ، اما متاسفانه قدرت رسانه ای آمریکا بسیار بسیار به بررکت بعضیا پیشی گرفته بود بر شوروی ، یعنی اصلا شوروی نمی تونست به این راحتی ها درک کنه این حقه رو (کشوری مثل آمریکا همیشه یک سری از تکنولوژی های حیاتیش رو سری نگه می داره).
ببین دوست من ، ماجرای برتری عمر بر دیگر صحابه در امر خلافت رو بخون ، به چه راحتی و بر سر یک حقه تونست دیگر صحابه رو مغلوب کنه و ابوبکر رو بر شخصی که اکثریت رایشون بر او بود پیشی بده! وقتی کسی موقعیت شناس باشه (خوب یا بد) ، با یک حیله ظاهری می تونه به راحتی حریف رو سردرگم کنه و حریف دیگه جرآت نمی کنه ضد این مسیر عمل کنه ، زیرا که در حالت ترس قرار داره.اما بعد از خوابیدن گرد و خاکی که آمریکا به پا کرد ، می بینیم که خود آمریکایی ها هم به قضیه مشکوک هستند.
(۲۹/تیر/۹۱ ۶:۲۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۲۹/تیر/۹۱ ۱:۲۶)namekarbary نوشته است: [ -> ]سلام دل!!
ببین فرض کن بزرگ ترین دروغگوی تاریخ یه شب تو رو می بره تو اتاق خوابشو می گه که توی اتاقش یه فیل قائم کرده. حالا تو دو تا حالت داری!
یا شروع می کنی می گی: نه من به تو اعتماد ندارم، تو دروغگویی، اصلا چرا باید حرفتو باور کنم و این حرفا و بعد اتاقو ترک می کنی یا
چراغو روشن می کنی!
مدرکی که به هیچ وجه نتونه ساختگی باشه.خود شما هم می دونی ساخت چنین فیلمی اصلا سخت نیست ، حتی اگر ثابت بشه این اشکالاتی که به فیلم گرفته شده الکی بودند ، باز هم فرض ساختگی بودنش منتفی نمیشه.
می تونی ازش فیلم و عکس بگیری و چندین دانشمند و بیاری تا از این عکس نمونه ی DNA بگیرن و روش آزمایش کنن.

می خوای بگی تکنولوژی ناسا اونقد پیشرفته بوده که استودیوهای چند هکتاری زیر زمین فلان جا ساخته، بر اساس نقشه ی سه بعدی ای که از سطح ماه تهیه کرده اونو با مواد خاصی پر کرده و هوای اونو کاملا تخلیه کرده... چندین بار رفته روی سطح ماه یه آینه کار گذاشته و با رباتی از پیش برنامه ریزی شده محل های فرود و ردپاها رو شبیه سازی کرده، چندین نمونه از سطح ماه آورده و موقع نمایش ساختگی عملیات سفینه های جعلی دیگه رو فرستاده به سمت ماه؟ و بعد تونسته چندین هزار نفری که توی این توطئه شریک بودنو ساکت نگه داره؟ خب چرا راه ساده رو انتخاب نکردن و چند تا آدمو نفرستادن روی ماه؟

(۲۹/تیر/۹۱ ۱۴:۴۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]اگر ثابت بشه این اشکالاتی که به فیلم گرفته شده الکی بودند ، باز هم فرض ساختگی بودنش منتفی نمیشه.

این قدم خیلی بزرگی محسوب می شه: اشکالاتی که به فیلم گرفتن الکی بوده...

زنگ تفریحه! زنگ تفریحه! قراره به چن تا از دلایل مخالفا یخده بخندیم.

این یکی از اون عکساییه که مخالفا به عنوان پروژکتورای صحنه ی فیلمبرداری بهش استناد می کنن!!! به دو نور سمت چپ توجه کنین.

[تصویر: 9ckn61f-MoonLandingSet001.jpg]

ظاهرا تئوریسینای توطئه از وجود پدیده ای به اسم lens flare ( http://en.wikipedia.org/wiki/Lens_flare ) آگاهی نداشتن بیچاره ها!

این عکس جالبه. گفته می شه چون + ها پشت اشیا به نظر می رسن پس اشیا بعدا به تصویر اضافه شدن.

[تصویر: sibrel_crosshair.jpg]

خب دقیقا همینه که می گن؛ نوارای سفید پرچم آمریکا هم بعدا به صحنه اضافه شدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[تصویر: Apollo_15_flag_crop.jpg]

و اما در مورد پرچم.

[تصویر: AldrinFlag-animation.gif]

بد جوری به اهتزاز در اومده نه؟ من که تحت تاثیر قرار گرفتم.
(۳۰/تیر/۹۱ ۲:۳۹)namekarbary نوشته است: [ -> ]می خوای بگی تکنولوژی ناسا اونقد پیشرفته بوده که استودیوهای چند هکتاری زیر زمین فلان جا ساخته، بر اساس نقشه ی سه بعدی ای که از سطح ماه تهیه کرده اونو با مواد خاصی پر کرده و هوای اونو کاملا تخلیه کرده... چندین بار رفته روی سطح ماه یه آینه کار گذاشته و با رباتی از پیش برنامه ریزی شده محل های فرود و ردپاها رو شبیه سازی کرده، چندین نمونه از سطح ماه آورده و موقع نمایش ساختگی عملیات سفینه های جعلی دیگه رو فرستاده به سمت ماه؟ و بعد تونسته چندین هزار نفری که توی این توطئه شریک بودنو ساکت نگه داره؟ خب چرا راه ساده رو انتخاب نکردن و چند تا آدمو نفرستادن روی ماه؟
چه نیازی به پر کردن با مواد خاص و تخلیه هوا هست؟
این که روی ماه چیزی کار گذاشته بشه کار سختی نیست.سفینه های فضایی تا دوردست ترین نقاط منظومه شمسی رو هم رفتند.روبات هم پیاده کردند.
در مورد نمایش ساختگی عملیات منظور شما رو متوجه نشدم.
چرا چندین هزار نفر؟
چون که فرستادن موجود زنده هزاران بار و بهتره بگیم میلیون ها بار سخت تر از فرستادن یک روبات و این مسائل هست.تا به حال چند مریخ پیما فرستادند؟ انسان چی؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
آدرس های مرجع