تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
سلام
توی عکس دوم می بینیم که پرچم آمریکا به اهتزاز درآمده،در حالی که در جو ماه پدیده وزش باد وجود نداره.
Huh
البته ناسا جواب داده که ما خودمون یک پنکه گذاشتیم تا پرچم این طور بمونه.
یک سری مطالب دیگه هم هست که اگر تونستم قرار میدم.
با سلام
وزش پرچم آمریکا به خلطر باد نیست.
مستندای زیادی برای اینکه رفتن به ماه رمزگشایی بشه ساخته شده که می تونین جواب سوالاتتون را توی اونا پیدا کنین در ضمن به مسئله اهتزاز پرچم هم توی اونا پرداخته شده

با تشکر
(۵/آبان/۹۰ ۲۲:۴۰)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]سلام
توی عکس دوم می بینیم که پرچم آمریکا به اهتزاز درآمده،در حالی که در جو ماه پدیده وزش باد وجود نداره.
Huh

آخه توی خلاء چیزی برای دمیدن وجود نداره که میگند پنکه گذاشتیم!!!
(۵/آبان/۹۰ ۱۸:۰۸)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]یه سوال:
چطور ممکنه چنین دروغی رو بگن و هیچ کشوری هم نفهمه؟
شوروی چطور اون زمان این دروغ بزرگ رو نفهمید؟
به نظرم قضیه یه کمی مشکوک میزنه!

دقیقا من هم همین نظر رو دارم
با توجه مطالب گفته شده و مطالبی که در قسمت های آینده ذکر خواهم کرد این سناریو توسط فراماسون ها طراحی و اجرا شده و همونطور که میدونید فراماسون ها تسلط زیادی بر شوروی داشتند.
پس سکوتشون زیاد عجیب نیست.
اگر مستند "اخراج شده " رو نگاه کنید مشابه این قضیه رو در زیست شناسی میبینید.
(۵/آبان/۹۰ ۲۰:۱۷)wakeup2012 نوشته است: [ -> ]خیلی خیلی شوکه شدم .

اخه همچین دروغی چطوری ممکنه ؟؟؟؟؟؟

یعنی هیچ کس نفهمید . این همه دانشمند . اصلا خارجی ها رو ما کار نداریم دانشمندان ایرانی خودمون هم این مسئله رو نفهمیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر نکنم این ماجرا واقعیت داشته باشه

همین مطلب من رو یاد گوسفند های اون هرم انداخت...
(۵/آبان/۹۰ ۱۸:۴۷)Gryffen نوشته است: [ -> ]با سلام :
یه راست بدون هیچ حرفی می رم سر اصل مطلب :

(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]ماه به طور دائم توسط شهاب سنگ های خیلی ریز كه با سرعت بیست هزار مایل در ساعت حركت می كنند، در حال بمباران شدن است. برای این كه تصور درستی داشته باشید گلوله یك تفنگ با سرعت 800 مایل بر ساعت حركت می كند.

اگر ماه به طور دائم توسط شهاب سنگ ها بمباران بشه خوب مسلما فضای اطراف زمین هم باید شهاب سنگ هایی درونش وجود داشته باشه چون شهاب سنگ ها از فضا میاد پس چه طور ناسا می تونه ایستگاه فضایی بسازه نکنه می خواهید این رو هم انکار کنید و یا چه جوری ماهوراه ی امید می تونه تو اون همه شهاب سنگ دوم بیاره ؟؟؟؟؟

(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]ه پوتین های نیل آرمسترانگ (اولین انسانی كه آمریكایی ها مدعی اند بر روی ماه پاگذاشت) نگاه كنید. به كف پوتین نگاه كنید و به عكس كه ناسا ادعا می كند اولین نقش پوتین بر روی ماه بود. این دونقش هیچ شباهتی به هم ندارند.

ما عکس پوتین رو ندیدیم خواهشا یه عکسی به ما نشون بدهید Blush

(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است: [ -> ]ماه بر روی زمین كه 250 هزار مایل با آن فاصله دارد نور می اندازد، برای این كه چنین سطحی به این روشنایی بخواهد وجود داشته باشد، حتما، برای هر كس كور كننده خواهد بود.
من که نفهمیدم چی گفتید Huh
ماه که از خودش نوری نداره بلکه بازتاب کننده ی نوره

(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)alitalebi نوشته است: [ -> ]هیچ شاتل یا فضاپیمایی قادر به بلند شدن از سطح دیگر کرات و بازگشت به زمین نیست

مگه این فضا نوردان با شاتل نشستن روی ماه من که تو عکس ها هیچ شاتلی رو نمی بینم

(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)Mehrdad.IV نوشته است: [ -> ] شما در حالی میتونی از جو زمین خارج بشی که بتونی بر امواج کیهانی غلبه کنی. امواج کیهانی اجازه نمیدن کسی از جو خارج بشه این امواج از مرکز جهان میان، و به هیچ وجح اجازه نمیدن کسی از جو بره بیرون. خود خداوند تو قران هم گفته! جو محافظ زمینه و خیلی پیچیده است! اگه کسی از جو بیرون بره مثل مایکرویو از درون میپزه. همچنین شهاب های فوق العاده زیادی که در حال بمباران هستن اجازه نمیدن کسی بتونه به سطح ماه برسه!
یعنی چی ؟؟؟HuhHuh
امواج کیهانی چه ربطی داره به پرتاب موشک یا چه ربطی داره به ماکروویو یا اصلا این ها به خدا چه ربطی داره HuhHuh
دوست من این امواج کیهانی معمولا پرتوهای ایکس یا گاما می باشد که در فضای اطراف زمین هستش و این پرتو ها به دلیل وجود لایه ی اطراف زمین وارد زمین نمی شن در ضمن چرا هر کی از جو خارج می ش یا ورود می شه اطرافش سفینه گرم می شه به دلیل اصطحکاک نه به دلیل پرتو های کیهانی در ضمن می گید خدا در قران گفته کسی از زمین خارج نمی شه و وارد اون هم نمی شه پس چه طوری ماهوراه ی امید رو فرستادن فضا نکنه سازمان فضای ایران هم آره ؟؟؟؟؟
در ضمن یه گودالی هستش تو اریزونا ی آمریکا که بر جا مانده از سقوط یه شهاب سنگه حتما در موردش مطلب بخونید
راستی اون حرفی هم که زدید در مورد حرف خدا : ایهی فکر کنم 6 یا 7 سوره ی جن که خدا می گه ما نمی زاریم اجنه وارد زمین شن و ان ها را با سنگ های اسمانی تیر باران می کنیم Blush

راستی حرفتون در مورد خورشید گرفتگی ببخشید می گم واقعا مزخرفه Angry
اگه تو ایران خورشید گرفتگی بشه و کل ایران در تاریکی مطلق بره تو اون ور کره ی زمین مثل قطب جنوب اصلا خورشید گرفتگی صورت نگرفته و همه به روال عادی خودشون ادامه می دن
راستی جواب شما از طرف من هم این طوریه :
(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴) نوشته است: [ -> ]قطر خورشید ۴۰۰ برابر قطر ماه و فاصله آن از زمین نیز ۴۰۰ برابر فاصله ماه از زمین است. این اتفاق باعث می‌شود تا هم ماه و هم خورشید به یک اندازه به نظر رسیده و در هنگام کسوف تمام سطح خورشید گرفته شود.

راستی در مورد پیچدگی جو توضیح بدید شما ببینیم اصلا چی هست Blush

حرفی ندارم دیگه
تمام

اولا من نویسنده این مطلب نیستم که بخام ازش دفاع کنم. این مطلب رو با هم میخونیم و هر کس اطلاعات مفیدی داره میتونه بیان کنه تا هممون استفاده کنیم نه اینکه فقط سوال بپرسیم.
البته من بیشتر احساس کردم سوالایی که مطرح کردی در اثر شتاب زدگی شما بوده. اگر یه بار دیگه متن رو بدون پیش داوری بخونی جواب نصف سوالاتتو میگیری. برای بقیه سوالاتتم بنده وقت و علم کافی ندارم، بهتره خودتون تحقیق کنید و ما رو هم مطلع بفرمایید.

دوستان این مطلب ادامه دارد، لطفا برای نتیجه گیری عجله نفرمایید.
دوست عزیز این دروغ به این بزرگی رو هیچ کسیی نم تونه تو دنیا بگه و بعدش هم ......
این قدر تو رو خدا همه چیز رو به ماسون ها ربط ندید آخه
اون زمان که اپلو 12 رفت هوا اوج جنگ سرد بین بلوک شرق و غرب بود اگر ماسون های آمریکا با شوروی یکی بودند جنگ سردی رخ نمی داد حالا می گیم تو این مورد با هم سر توافق رسیدن موارد دیگه رو چی می گید که در زمان جنگ سرد بین آمریکا و شوروی بود ...
دروغ به این بزرگی رو هیچکی نفهمه واقعا ...
حداقلش یکی می گفت این واقعه دروغه بعد اون رو می نداختنش زندان مثل قضیه هولوکاست که هر کی انکار می کنه ...
(۶/آبان/۹۰ ۰:۲۰)Gryffen نوشته است: [ -> ]دوست عزیز این دروغ به این بزرگی رو هیچ کسیی نم تونه تو دنیا بگه و بعدش هم ......
این قدر تو رو خدا همه چیز رو به ماسون ها ربط ندید آخه
اون زمان که اپلو 12 رفت هوا اوج جنگ سرد بین بلوک شرق و غرب بود اگر ماسون های آمریکا با شوروی یکی بودند جنگ سردی رخ نمی داد حالا می گیم تو این مورد با هم سر توافق رسیدن موارد دیگه رو چی می گید که در زمان جنگ سرد بین آمریکا و شوروی بود ...
دروغ به این بزرگی رو هیچکی نفهمه واقعا ...
حداقلش یکی می گفت این واقعه دروغه بعد اون رو می نداختنش زندان مثل قضیه هولوکاست که هر کی انکار می کنه ...

اگر نقد 2012 دکتر رائفی پور رو نگاه کنید به جواب سوالاتتون میرسید.
در ضمن شما تا پایان مطلب صبر کنید و دلایل دیگر رو هم بشنوید بعد به طور قطعی نظرتون رو بگید.
البته پیشرفت ناگهانی آمریکا هم محل سوال هست.روسیه از آمریکا خیلی جلوتر بود و حتی یوری گاگارین رو به دور زمین فرستاد(چرخید)ولی ناگهان امریکا جلو زد.رئیس جمهور وقت آمریکا یکی از وعده هاش همین موضوع بود:سفر به ماه.
(۶/آبان/۹۰ ۴:۱۱)محمد667 نوشته است: [ -> ]Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مردم از خنده هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بیخیال بسیجی با کارت فعال شما نمیخواد برین تو بخش اختر شناسی Big Grin
واقعا خیال کردید که به همه ی علوم دنیا دسترسی دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به جون خودم عابروی علمیه ما در خطره این تاپیکو به کل حذف کنین

عزیزم شما بخند
نگران آبروی ما نباش
راستی: به تالار خوش اومدی
(۵/آبان/۹۰ ۲۲:۴۰)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]سلام
Huh
عزیزم خود ناسا انقدر چیز میدونه که اینو هم بدونه که تو ماه هوا نیست که بیان پنکه بذارن واسش
لطفا از زبون این یکیو اون یکی حرف نزنین مدرک معتبر بیارین که ناسا این حرفو زده
(۶/آبان/۹۰ ۰:۴۷)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]البته پیشرفت ناگهانی آمریکا هم محل سوال هست.روسیه از آمریکا خیلی جلوتر بود و حتی یوری گاگارین رو به دور زمین فرستاد(چرخید)ولی ناگهان امریکا جلو زد.رئیس جمهور وقت آمریکا یکی از وعده هاش همین موضوع بود:سفر به ماه.
الان اسم رئیس جمهور یادم نیست ولی دستور مستقیم داد که ما باید در 50 سال آینده فضا رو فتح کنیم و به ماه بریم.
دوست من هر کشوری تکنولوژی های بسیاری داره که حالا حالا ها رو نمیکنه چون دستش خونده میشه. تو ایران هم تکنولوژی به حدی پیشرفت داشته 20 برابر میانگین کل دنیا ولی این بخش رو شدست.
میدونید دیگه اصلا نظامی رو لو نمیدن چی بشه پدیده قدیمی بشه بیان بگن ما این رو داریم.
این قضیه پیشرفت هم همینجوریه که وقتی موضوع فراگیر شد و تمام حواس ها معطوف شد خبر رو پخش میکنن.
اصلا نیازی به این چیزا نیست.
یه نفر برای من اثبات کنه در حال حاضر امکان این هست که از سکویی خارج از سکو در زمین موشک یا فضاپیمایی بتونه بلند شه و از جو اون سیاره خارج شه.امکان نداره همچین چیزی انرژی مورد نیازش مگه کشکه؟
نقل قول:یه نفر برای من اثبات کنه در حال حاضر امکان این هست که از سکویی خارج از سکو در زمین موشک یا فضاپیمایی بتونه بلند شه و از جو اون سیاره خارج شه.امکان نداره همچین چیزی انرژی مورد نیازش مگه کشکه؟
میشه بفرمایین کدوم جوووووووووو؟!؟!
اگه ماه جو داشت که الان مثه آبکش نبود!!!!
بعدشم چرا نشه؟!به یاد داشته باش که یه روزی پرواز کردن واسه انسان آرزو بود!!!!
خیلی ببخشیدا ولی امروز دارن از ادرار انسان برق تولید میکنن.
دوست عزیز شما مجبورید برای اینکه ماشینتون راه بره به طور متوسط 50 لیتر بنزین بسوزونین در حالی که اگه میتونستیم به یه وسیله ای با کمک الکتروشیمی انرژی بنزین رو آزاد کنیم اونوقت میتونستیم تنها با 5 قطره بنزین کارمونو انجام بدیم!!!

به نظر من این موضوع(فرود انسان روی ماه) واقعیت داره دلیلم هم اینه که چه جوری واقعا میشه کشوری مثل شوروی که دشمن شماره یک آمریکا بود اون زمان و هنوز هم نسبت به آمریکا کینه داره با اون دم دستگاه جاسوسی و با توجه به اینکه فقط نشسته تا آمریکا یه ذره پاش بلغزه تا اونو تو کل دنیا جار بزنه اجازه داده یه همچین گافی از دستش در بره؟!؟!

یکی از دوستان به مسئله پیشرفت آمریکا اشاره کرد.باید بگم که بعد از این که کندی خبر از پروژه ی ماه داد بیش از 100 صنعت آمریکا(توی یه مقاله خوندم) دست به دست هم دادند و شروع به کار کردند و این شد که آمریکا تونست خودشو تو کورس با شوروی نگه داره.

ببخشید که نتونستم واسه ادعام منبع اعلام کنم!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
آدرس های مرجع