شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
.
عالی بود ممنون..
.
در مورد سفر به ماه مشکلی عمده ای از نظر فنی ظاهرا وجود نداشته..همه ابهاماتی که مطرح شده بارها جواب داده شده..مساله اصلی مساله هزینه های فوق سنگین اقتصادی پروژه ست..
.
مساله این نیست که آمریکا از نظر فنی میتونسته انسان در ماه پیاده کنه یا نه..چون هم آمریکا و هم شوروی این توانایی فنی رو به ظاهر داشتن و این در محافل علمی بارها اثبات شده..مساله اصلی که باعث شده سفر انسان به ماه هرگز تکرار نشه مساله هزینه های فوق سنگین پروژه ست..شما اگر فقط به هزینه های نگهداری ایستگاه بین المللی توجه کنید که هرگز یک کشور قادر به پرداختش به تنهایی نیست متوجه این امر خواهید شد..
.
سوال اصلی اینه که آیا آمریکا در جریان جنگ سرد به جای صرف چنین هزینه فوق سنگینی با صرف هزینه کمتری و استفاده از امکانات گسترده رسانه ای که در اختیار داشته سفر به ماه رو شبیه سازی نکرده؟؟ که البته بعیدم نیست چون عقلانیه و شواهدی هم هر چند غیر قابل اتکا ولی وجود داره..
.
سلام به همگی : امیدوارم که حالتون خوب باشه
ساختگی بودن سفر به ماه یک چیز مسخرست استناد های شما هم اصلا علمی نبود یعنی مستند نبود
خواهشن یک موضوع که می خواین بنویسین اول خوب روش تحقیق کن بعد...
موفق باشید
این بحث اصلا قابل قبول نیست ..من خودم کارشناسی مکانیک خوندم و الانم در حال گذروندن دکترا هستم ..جناب آقای محسن باید اذعان کنم که در اون زمان قبل از امریکایی ها این روسها بودن که یه سفینه ( یه چیزی مثه سفینه کوچیک) رو فرستادن رو ماه ، که پالس های الکترونیکی که این دیوایس ارسال میکرد توسط 11 مرکز ستاره شناسی شناسایی شد..پس وقتی امریکاییها سفینه ایی فرستادن ماه تمامه مکالمات و ارسالها نه تنها توسط خودشون بلکه توسط بقیه کشور های صاحب تکنولوژُِ ی دریافت و ارسال رصد میشد ..مطمئن باشید اگه حقه ایی توکار بود روسها و خیلی از کشور ها و منابع غیر وابسته چنان غوغایی بپا میکردن که سنگ روی سنگ بند نمیشد ..و دلیله دیگه وجود پرچم امریکا (نصب شده توسط انسان ) رو ماه .یعنی الان با پیشرفت تکنولوژی تقریبا همه با داشتن یه تلسکوپ قوی میتونن این پرچم رو ببینن ..حتی نشانه های گذر زمان هم روش کاملا مشهوده...میخواماینوبگم همچنان که شما هم فرمودید نباید احساسی و بدون مطالعه مطلب گذاشت
(۱۲/آذر/۹۰ ۱۷:۰۷)Mahdi-MM نوشته است: [ -> ]سلام به همگی : امیدوارم که حالتون خوب باشه
ساختگی بودن سفر به ماه یک چیز مسخرست استناد های شما هم اصلا علمی نبود یعنی مستند نبود
خواهشن یک موضوع که می خواین بنویسین اول خوب روش تحقیق کن بعد...
موفق باشید
********************************************************************************************
ارسال شده توسط: ahoora2563 - دیروز ۲۳:۳۸
این بحث اصلا قابل قبول نیست ..من خودم کارشناسی مکانیک خوندم و الانم در حال گذروندن دکترا هستم ..جناب آقای محسن باید اذعان کنم که در اون زمان قبل از امریکایی ها این روسها بودن که یه سفینه ( یه چیزی مثه سفینه کوچیک) رو فرستادن رو ماه ، که پالس های الکترونیکی که این دیوایس ارسال میکرد توسط 11 مرکز ستاره شناسی شناسایی شد..پس وقتی امریکاییها سفینه ایی فرستادن ماه تمامه مکالمات و ارسالها نه تنها توسط خودشون بلکه توسط بقیه کشور های صاحب تکنولوژُِ ی دریافت و ارسال رصد میشد ..مطمئن باشید اگه حقه ایی توکار بود روسها و خیلی از کشور ها و منابع غیر وابسته چنان غوغایی بپا میکردن که سنگ روی سنگ بند نمیشد ..و دلیله دیگه وجود پرچم امریکا (نصب شده توسط انسان ) رو ماه .یعنی الان با پیشرفت تکنولوژی تقریبا همه با داشتن یه تلسکوپ قوی میتونن این پرچم رو ببینن ..حتی نشانه های گذر زمان هم روش کاملا مشهوده...میخواماینوبگم همچنان که شما هم فرمودید نباید احساسی و بدون مطالعه مطلب گذاشت
سلام دوستان عزیز:
بنده با شما مخالفم . چون دارین اشتباه من رو مرتکب میشین . بنده هم مثل شما گفتم که این موضوع کاملا رد شده هستش . اما با بررسی و تحقیق متوجه شدم که این موضوع هنوز کاملا رد و یا تائید نشده . شما می تونید توی Youtube فیلم هایی که ادعا میکنه این سفر دروغ بوده رو مشاهده کنین . درباره ی منابع فارسی حق با شماست . اما بهتره منابع خارجی رو مطالعه بفرمائید ، بعد تصمیم گیری کنین . یک باره دیگه هم گفتم که تا حالا چند مستند حتی توی خود آمریکا هم پخش شده . پس بی دلیل و فقط با توجه به استنباط خودتون مسائل رو رد و یا تائید نکنین .
در پناه الله
یا مهدی مدد
مهندس جان ، این حرفتون برای افراد عادی قابل قبوله ولی نه در مورد من و خودت که اکادمیک درس خوندیم ! اخه یه نظریه باید مستدل باشه ، نه از روی یه سری فیلم ..من میگم حتی رفتن سفینه بدون سرنشین روسا به ماه 2 سال قبل از اون به ماه تایید شده است با اینکه هیچ تصویری ازش نداریم ،بعد چطور ممکنه یه همچین موضوع حساسی از چشم اون همه کشور و متخصص دور بمونه..و من فیلمای مخالف رو دیدم ..همشون ساخته خود غربیا بود نه کشورهای مستقل یا بلوک شرق!! واینکه بر فرض حرف شما متین ،خب پس چطور اون پرچم اونجا نصب شده که هنوزم همه میتونن رصد ش کنن؟؟بالا خره یکی اونجا رفته که اون نصب شده یا نه وچطور میشه علائم گذشت زمان رو روش ایجاد کرد ؟اگه پرچمی اونجا نبود حرفتون جای تامل داشت ولی اون پرچم جای هیچ شکی نمیذاره ..! و از نظر تکنولوژِی مهندسی باید گفت علوم هسته ای و مکانیک فضایی(هوافضا،سیالات،جامدات،انتقال حرارت،سرامیک ،کامپوزید،وزیست شناسی خارج جو) اونموقع به حدی از بلوغ رسیده بودن که این امکان بوجود بیاد..حتی خود من که تو رشته خاصی از مکانیک تحصیل کردم ومیکنم به جرات میتونم بگم اساس این رشته خاص از 50 ساله گذشته جز در مورد شبیه سازی کامپیوتری و کنترل های اتو مکانیک تغییر چندانی نکرده ..منتظر جواب هستم مخصوصا اگه علمی باشه
سلام دوست عزیز ، جناب ahoora2563 :
[/b]
بنده و خیلی از دوستانی که این موضوع رو مورد بررسی قرار دادن ، گفتن که این موضوع قطعی نیست . چون مدارک علمی زیادی وجود داره که سفر به ماه رو تائید می کنه . اما دلایلی علمی هم هست که این موضوع رو رد می کنه . اما من چند تا لینک برای شما میذارم که خودتون بخونید و راجع بهش نظر بدین . بچه های رشته مکانیک زبان انگلیسی شون باید خوب باشه . در ضمن لطفا نظرتون رو درباره ی عکس زیر بگید .
Image
و البته اینم لینک مطالبی که گفتم :
در پناه الله
یا مهدی مدد
دوستان من در این زمینه اطلاعات چندانی ندارم فقط در حد خوندن یک سری مقاله و خاطرات این فضا نوردان است و به نظرم همن طور که دوستمون جویای حقیقت گفتن دلایلی برای رد این سفر و دلایلی هم برای تایید این موضوع هست اما سوال اساسی این جاست که چرا سفر به ماه هیچ وقت تکرار نشد ؟ پاسخ این سوال نمیتونه به خاطر هزینه های این سفر باشه چون تا اون جایی که من می دونم آمریکا سالانه مقدار زیادی هزینه برای فضا میکنه که خیلی هاش هم به نتیجه نرسیده ولی برای سفر به ماه.....
(۱۶/آذر/۹۰ ۱۱:۴۳)7zahra7 نوشته است: [ -> ]دوستان من در این زمینه اطلاعات چندانی ندارم فقط در حد خوندن یک سری مقاله و خاطرات این فضا نوردان است و به نظرم همن طور که دوستمون جویای حقیقت گفتن دلایلی برای رد این سفر و دلایلی هم برای تایید این موضوع هست اما سوال اساسی این جاست که چرا سفر به ماه هیچ وقت تکرار نشد ؟ پاسخ این سوال نمیتونه به خاطر هزینه های این سفر باشه چون تا اون جایی که من می دونم آمریکا سالانه مقدار زیادی هزینه برای فضا میکنه که خیلی هاش هم به نتیجه نرسیده ولی برای سفر به ماه.....
سلام
شما اگه جای امریکا بودید با چه هدفی دوباره به ماه پا میذاشتید.......فرض کنیم مسئله مالی این سفر حل شده باشه.....سوال اینجاست چه لزومی داره دوباره به ماه بریم ؟......شما میتونید چند دلیل برای دوباره به ماه رفتن بیان کنید؟......ممنون
(۱۸/آذر/۹۰ ۲۰:۰۲)dani نوشته است: [ -> ] (۱۶/آذر/۹۰ ۱۱:۴۳)7zahra7 نوشته است: [ -> ]دوستان من در این زمینه اطلاعات چندانی ندارم فقط در حد خوندن یک سری مقاله و خاطرات این فضا نوردان است و به نظرم همن طور که دوستمون جویای حقیقت گفتن دلایلی برای رد این سفر و دلایلی هم برای تایید این موضوع هست اما سوال اساسی این جاست که چرا سفر به ماه هیچ وقت تکرار نشد ؟ پاسخ این سوال نمیتونه به خاطر هزینه های این سفر باشه چون تا اون جایی که من می دونم آمریکا سالانه مقدار زیادی هزینه برای فضا میکنه که خیلی هاش هم به نتیجه نرسیده ولی برای سفر به ماه.....
سلام
شما اگه جای امریکا بودید با چه هدفی دوباره به ماه پا میذاشتید.......فرض کنیم مسئله مالی این سفر حل شده باشه.....سوال اینجاست چه لزومی داره دوباره به ماه بریم ؟......شما میتونید چند دلیل برای دوباره به ماه رفتن بیان کنید؟......ممنون
دلیل که زیاد هس اما قبل از گفتن چنتاشون که من ازش اطلاع دارم بذارید یه سوال بپرسم رفتن به مریخ چه فایده ای داره که آمریکا این قدر برای رفتن به اون این در و این در می زنه و هزینه می کنه؟
اما دلیل برای رفتن به ماه :
یکیش اینه که تو ماه مواد مهمی هست الن دقیقا اسماشون رو یادم نیست چون خیلی وقت پیش در موردش خوندم مواد نایاب جدول مندلیف بودن و ترکیبات خاص
یکی دیگه از دلیلاش اینکه اگه تو ماه برن و ایستگاه های جدید برای دریافت سیگنال ها و امواج فضایی
الان خیلی یادم نیست ولی یه دانشمند کلی دلیل برای این سفر اورده بود منبعش الان تو دستم نیس اما اگه خیلی واجبه جورش کنم
اول اینکه نمیشه یه عده دروغ بگن و هیچ کشوری متوجه چنین دروغ بزرگی نشه!!این یه دلیل برای رد این قضیه.
دوم اینکه آدم میتونه پاشه بره سیاره های دیگه اون وقت نمی تونه بره ماه؟؟؟