تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
(۶/آبان/۹۰ ۰:۴۷)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]البته پیشرفت ناگهانی آمریکا هم محل سوال هست.روسیه از آمریکا خیلی جلوتر بود و حتی یوری گاگارین رو به دور زمین فرستاد(چرخید)ولی ناگهان امریکا جلو زد.رئیس جمهور وقت آمریکا یکی از وعده هاش همین موضوع بود:سفر به ماه.
پیشرفت ناگهانی امریکا از پایان جنگ جهانی دوم شروع می شه و دلیل اون هم اینه که تو جنگ جهانی دوم ایالات متحده کم ترین خسارت رو از جنگ می بینه و همین باعث می شه خیلی ازدانشمندان و متفکران به این کشور بیان و.....

(۶/آبان/۹۰ ۰:۴۷)alitalebi نوشته است: [ -> ]یه نفر برای من اثبات کنه در حال حاضر امکان این هست که از سکویی خارج از سکو در زمین موشک یا فضاپیمایی بتونه بلند شه و از جو اون سیاره خارج شه.امکان نداره همچین چیزی انرژی مورد نیازش مگه کشکه؟
منظورت از ان حرف چیه ؟؟
با فرض شما بر این که ما یه سکوی پرتاب تو کره ای مثل ماه داشته باشیم پس به راحتی می تونیم شاتل مورد نظر رو پرتابش بدیم
پرتاب شاتل به انرزی بستگی نداره بلکه به سرعت گریز از مرکز ربط داره و البته انرژی لازم رو هم حتما اون شاتل با خودش برای برگشت حمل می کنه یعنی زمانی که از زمین به فضا می ره یه انرژی رو برای پرتابش استفاده می کنه و یه انرژی رو هم با خودش حمل می کنه تا بتونه با اون از سیاره ی مورد نظر بلند شه
حالا سوال شما کجاست ؟؟؟
بله اشتباه کردم جو نداره.
گفتم که رفتن با فضاپیما امکان داره بازگشتش امکان نداره
سوالم اینه چه طوری تونستن برگردن ؟
(۶/آبان/۹۰ ۱۴:۰۴)alitalebi نوشته است: [ -> ]بله اشتباه کردم جو نداره.
عزیز من گفتم که هر فضا پیمایی که میره به فضا انرژی لازم برای برگشتن خودش رو هم می بره Blush
بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه - قسمت سوم

حالا یك چیز جالب دیگر، اولین سیگنال های ارسالی از ماه ابتدا به استرالیا رسیده است، استرالیایی های می گویند كه در اولین تصویر مخابره شده دیده اند كه یك نفر یك قوطی كوكاكولا را كه در تصویر بوده از تصویر بیرون پرت كرده است. یا مثلاً به این عكس توجه كنید كه در آن پرچم آمریكا به آرامی توسط باد در حال تكان خوردن است. جالب این كه در ماه هیچ گونه جریان بادی وجود ندارد. چون ماه اتمسفر ندارد. برای آنكه سفر به فضا امكان پذیر شود، ناسا تأسیس شد. برنامه ی فضایی آپولو این طور وانمود كرد كه انسان می تواند به فضا سفر كند و بر روی ماه پیاده روی كند. هر كدام از پروژه های آپولو با دقت تمرین می شد و سپس با دقت بسیار بیشتر در صحنه های نمایش در سایت آزمایشی فوق سری كمیسیون انرژی اتمی در صحرای نوادا و استودیوهای كاملاً امن ومحافظت شده والت دیزنی كه در آن یك مدل بزرگ از ماه بود، به صورت فیلم در می آمد. همه ی اسامی، مأموریت ها، محل های فرود و تمام وقایع در برنامه ی فضایی آپولو انعكاس مراسم و تشریفات سری و سمبل آیین های سری پنهان روشنفكران است. شفاف ترین چیز انفجار ساختگی سفینه ی فضایی آپولو 13 كه آكوریس (عصر جدید) نامیده شده بود، كه در ساعت 1:13 (زمان نظامی 1313) در 13 آوریل 1970 رخ داد. این رخداد استعاره ای از جشن درگیركردن مرگ و انفجار، شغل تابوت سازی، مشاركت با جهان معنوی و... در این پروژه بود. سفرهای اكتشاف ماه متوقف شدند چرا كه ادامه دادن این دروغ بزرگ بدون آشكار شدن آن امكان پذیر نبود و البته آنها دیگر داستانی برای سرهم كردن نداشتند. هیچ انسانی، هیچ گاه از ارتفاع 300 مایلی بالاتر نرفت. در این ارتفاع فضانوردان تحت فشار تشعشعات كمربند ون آلن بودند و البته كمربند ون آلن از آنها در برابر بی نهایت تشعشعات كیهانی محافظت می كرد. هیچ انسانی هرگز در هیچ برنامه ی فضایی آشكار برای عموم مردم، دور ماه نگشت، روی آن فرود نیامد و روی ماه پیاده روی نكرد، هیچ كس، هیچ وقت. حتی اگر چنین چیزی هم رخ داده باشد آنهم به صورت واقعی، باید از تكنولوژی خیلی بالایی استفاده شده باشد و هیچ كس هم از آن خبر نداشته باشد (حتی حالا هم چنین تكنولوژی پیشرفته ای در اختیار ما نیست). آن تشعشعات عظیم كه در كمربند ون آلن با آن روبروی می شویم، تشعشعات خورشیدی، پرتوهای كیهانی، روشنایی خیره كننده خورشید، كنترل دما و خیلی از مشكلات دیگر به هیچ موجود زنده ای اجازه نمی دهد كه با چنین سطحی از تكنولوژی كه ما در اختیار داریم، از اتمسفر خارج شود. هر دانش آموز با هوش دبیرستانی با یك كتاب فیزیك پایه می تواند ثابت كند كه فرود آپولو بر روی ماه توسط ناسا جعلی بوده است. اگر باز هم شك دارید، توضیح دهید كه چگونه فضانوردان روی ماه پیاده روی كردند ،آن هم با لباس فضایی و در معرض نور خورشید كامل و گرمایی كه در خلأ موجود در سطح ماه با درجه حرارت 256 درجه، آنها را احاطه كرده بود و تازه اینها غیراز اثرات شهاب سنگ های آسمانی، پرتوهای كیهانی، پرتوهای خورشیدی و... است. ناسا به ما می گوید كه ماه هیچ اتمسفری ندارد و فضانوردان این سازمان در خلأ كامل بوده اند. گرما با به عنوان حركت و لرزش مولكول های ماده معنی می شود. حركت سریع مولكول ها، یعنی دمای بالاتر. حركت آرامتر مولكول های یعنی دمای پایین تر. صفر مطلق دمایی است كه در آن حركت مولكول ها، متوقف می شود. برای داشتن گرما یا سرما، باید ملوكول هایی موجود باشند. خلأ حالتی از نیستی است كه هیچ مولكولی وجود ندارد. خلأ هم درجاتی دارد.دانشمندان معتقدند كه خلأ كامل وجود ندارد. فضا شبیه ترین چیز به خلأ كامل است كه برای ما شناخته شده است. در جایی كه ما به عنوان فضا می شناسیم مولكولهای بسیار كمی وجود دارد كه مفهوم اندازه گیری سرما وگرما در آن غیر ممكن است. این همان دلیلی است كه براساس آن ما از فلاسك یا بطر های خلأ برای نگهداری مایعات سرد یا گرم استفاده می كنیم تا بدون نیاز به دوباره سرد كردن یا دوباره گرم كردن، دمای آنها حفظ شود. همه ی انواع پرتوها در خلأ حركت می كنند اما هیچ تأثیری برخلأ ندارند. پرتوهای گرمایی خورشید در فضا حركت می كنند اما فضا را گرم نمی كنند. در واقع پرتوهای گرمایی خورشید به هیچ وجه تأثیرگذار نیستند تا وقتی كه به ماده برخورد كنند. حركت های مولكولی وقتی انرژی موجب به صورت مستقیم توسط ماده دریافت شود، زیاد می شوند. زمانی كه طول می كشد تا ماده بر اثر نور مستقیم خورشید در فضا گرم شود، به رنگ نور، خواص عنصری آن، فاصله از خورشید، و نرخ جدب موج گرمایی توسط ماده بستگی دارد. فضا داغ نیست. فضا سردنیست.

اگر خدا بخواهد ادامه دارد...
(۶/آبان/۹۰ ۱۴:۱۱)Gryffen نوشته است: [ -> ]
(۶/آبان/۹۰ ۱۴:۰۴)alitalebi نوشته است: [ -> ]بله اشتباه کردم جو نداره.
عزیز من گفتم که هر فضا پیمایی که میره به فضا انرژی لازم برای برگشتن خودش رو هم می بره Blush
این موضوع رو مطمئنی ؟
چون من از چندیاز دوستانی که با فیزیک آشنایی داشتن و چند نفر منجم سوال کردم گفتن برای این بازگشت به سکوی پرتاب نیاز است که سکوی پرتاب باید انرژی پرتاب رو رو تامین کنه وقتیبلند شد سوخت فضاپیما تو مسیر مصرف میشه.
سلام مجدد.
در مورد بازگشت سوخت زیادی لازم نیست چون در شرایط خلاء اتلاف نیرویی وجود نداره.کافیه فضا پیما از روی ماه بلند بشه و در مسیر مناسب قرار بگیره.اما در مورد بلند شدن اطلاعی ندارم که نیاز به سکو هست یا نیست.

نقل قول:عزیزم خود ناسا انقدر چیز میدونه که اینو هم بدونه که تو ماه هوا نیست که بیان پنکه بذارن واسش
لطفا از زبون این یکیو اون یکی حرف نزنین مدرک معتبر بیارین که ناسا این حرفو زده

دوست عزیز این پرچم یه گاف بزرگه که خیلی باعث تردید شده.در ضمن از کجا معلوم که واقعا ناسا این مورد رو فراموش نکرده؟

متاسفانه در حال حاضر مقاله ای که در این مورد مطالعه کردم در دسترس نیست وگرنه اطلاعات جالب تری هم در اختیار شما قرار می دادم.

(و تذکر یک نکته به همه عزیزان:بنده اگر در مورد موضوعی اطلاع کافی نداشته باشم وارد بحث نمی شم.تاپیک سفر در زمان رو ببینید،متوجه میشید.امیدوارم فقط به خاطر مخالفت ارسال نداشته باشیم،بلکه اطلاعات دقیق ارائه بدیم.)
بزرگترین دروغ قرن بیستم: سفر به ماه - قسمت چهارم

اجسامی كه گرم می شوند به وسیله ی فضا نمی توانند سرد شوند. اولین كار برای سرد كردن یك جسم این است كه آن را از معرض نور مستقیم خوشید دور نگه داریم. چیزهایی كه در سمت سایه ی یك چیز دیگر قرار دارند، عاقبت سرد می شوند، اما نه به خاطر این كه فضا سرد باشد. فضا سرد نیست. گرما و سرما در خلأ فضا وجود ندارد. قوانین حركت دستور می دهند تا مولكولها آهسته تر حركت كنند. اگر هیچ منبع گرمایی دیگری نباشد، اجسام بالاخره سرد می شوند، اما از آنجایی كه خلأ موجود در فضا یك عایق كامل محسوب می شود، زمان زیادی طول می كشد تا یك جسم سرد شود حتی زمانی كه به طور كامل از معرض امواج گرمایی یا دیگر امواج خارج شود.
ناسا تأكید می كند كه لباس هایی كه فضانوردان مثلاً روی سطح ماه پوشیده بودند، دارای تهویه مطبوع بوده است. یك سیستم تهویه مطبوع بدون تبادلگر گرمایی، نمی تواند كار كند. یك تبادلگر گرمایی به طور ساده این طور كار می كند كه گرمایی را كه در یك میانجی مثل گاز فریون، جمع شده است را می گیرد و به جای دیگری منتقل می كند. برای این كه سیستم تهویه مطبوع كار كند و گرما را به مكان دوم انتقال دهد، به یك میانجی دیگر كه مولكول هایش گرما جذب كند مثل هوا یا آب احتیاج دارد. (این میانجی دوم در آشپزخانه خانه، هوای موجود در آشپزخانه است). یك سیستم تهویه مطبوع نخواهد توانست كه در خلأ كار كند. یك لباس فضایی كه در محاصره ی خلأ قرار دارد نمی تواند گرمای داخل لباس را بگیرد و به مكانی دیگر بدهد. به یاد آورید كه خلأ یك عایق كامل است. در چنین شرایط محیطی ای، یك انسان در لباس فضایی خود، بریان می شود.
ناسا ادعا می كند كه لباس فضایی آنها به وسیله یك سیستم آب پایه كه در لوله های اطراف بدن فضانورد كار می كرده است، خنك می شده است كه آن هم توسط یك محافظ مارپیچی در قسمت پشتی لباس فضانوردان، از نور خورشید محافظت می شده است.
ناسا ادعا می كند كه آب بر روی مارپیچ اسپری می شده تا لایه ای از یخ ایجاد شود. ظاهراً پس از آن، یخ كه آن گرمای عظیم را جذب كرده است بخار می شده و به فضا می رفته است. در این مورد دو مشكل وجود دارد كه به هیچ وجه قابل توضیح نیست:
1- میزان آبی كه برای انجام این كار باید توسط فضانورد حمل شود، حتی برای زمان بسیار كوتاهی (آنهم برای دمای 155 درجه بالای نقطه ی جوش آب) آنقدر زیاد است كه برای فضانورد امكانپذیر نیست.
2- ناسا ادعا كرده است كه آنها یخ در سطح ماه پیدا كرده اند. ناسا ادعا می كند كه محافظت توسط یخ (در برابر پرتوهای خورشید) اظهارات جعلی آنها را در مورد سیستم تهویه مطبوع را نقض نمی كند.
این را به خاطر داشته باشید. در مورد این موضوع فكر كنید آن هم وقتی كه یك روزصبح با یك فلاكس پر از قهوه بیرون می روید. در این مورد خیلی طولانی و عمیق فكر كنید آن هم وقتی كه یك فنجان قهوه ی داغ (4 ساعت پس از صبح) می ریزید تا با نهار بنوشید. باز هم در این مورد فكر كنید كه چگونه چنین چیزی ممكن است آن هم در آخر روز وقتی باز هم یك فنجان قهوه ی گرم دارید كه بخورید.

اگر خدا بخواهد ادامه دارد...
سلام
کاش دوستان یک نگاهی به مطبوعات آن زمان شوروی می انداختند تا متوجه بشوند شوروی هم در این مورد شک و تردید بسیاری داشت.
سفر به ماه یک دروغ تبلیغاتی برای مصرف داخلی در آمریکا بود تا کندی و مردم آمریکا که به شدت از پروژه فضایی روسیه سرخورده شده بودند روحیه بگیرند در ضمن بودجه ای که برای این سفرها به ماه اختصاص داده شده بود می تواند هر انسانی را وسوسه کنه و محدود افرادی را که در فاز نهایی این پروژه شرکت داشتند را تا ابد ثروتمند نگه دارد.
یک جا خونده بودم یکی از شرکت کننده ها در این پروژه در حالی که قرار بود خبر مهمی را بیان کنه روز قبلش کشته شد
اطلاع دقیقی ندارم.
ولی اون ماهواره ها هستند که در مداری به دور زمین بدون هیچ انرژی یا سوختی در حال گردش هستند اما اگر فضاپیما بخواد حرکتی دا از حرکت گردشی داشته باشه مسلما نیاز به انرژی و سوخت داره این نظر منه ولی باز سوال میکنم که دقیق و بدون نقص حرفی رو زده باشم.
(۶/آبان/۹۰ ۱۹:۴۱)alitalebi نوشته است: [ -> ]اطلاع دقیقی ندارم.
ولی اون ماهواره ها هستند که در مداری به دور زمین بدون هیچ انرژی یا سوختی در حال گردش هستند اما اگر فضاپیما بخواد حرکتی دا از حرکت گردشی داشته باشه مسلما نیاز به انرژی و سوخت داره این نظر منه ولی باز سوال میکنم که دقیق و بدون نقص حرفی رو زده باشم.
بله شما درست می فرمایید همینطوره
خب حالا سوال چیه؟
خواستم بگم من مدال نقره ی المپیاد نجوم و اخترفیزیک دارم در این زمینه میتونم کمکتون کنم اگه مایل باشید
حالا بحث چیه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
آدرس های مرجع