۱۰/آبان/۹۰, ۱۶:۳۰
http://img.ibtimes.com/www/data/images/f...o-moon.jpg
همين آدرس رو توي صفحه اينترنت قسمت ادرس وارد كن به اين نتيجه ميرسي فرهاد جان
![[تصویر: 122239-the-3-chinese-government-official...o-moon.jpg]](http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2011/06/30/122239-the-3-chinese-government-officials-travel-to-moon.jpg)

همين آدرس رو توي صفحه اينترنت قسمت ادرس وارد كن به اين نتيجه ميرسي فرهاد جان![[تصویر: 122239-the-3-chinese-government-official...o-moon.jpg]](http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2011/06/30/122239-the-3-chinese-government-officials-travel-to-moon.jpg)

همين آدرس رو توي صفحه اينترنت قسمت ادرس وارد كن به اين نتيجه ميرسي فرهاد جان![[تصویر: 122239-the-3-chinese-government-official...o-moon.jpg]](http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2011/06/30/122239-the-3-chinese-government-officials-travel-to-moon.jpg)
بابا عقلو بخورم 

(۱۰/آبان/۹۰ ۱۹:۰۵)محمد667 نوشته است: [ -> ]شما یه عمری مطالعه کردی و درس خوندی به گفته ی خودت .
حالا با یه تاپیک 4 صفحه ای که اصلا معلوم نیست این کشفیات رو از روی چه چیزی حدس زده اند ، تمام اون مطالعاتتون رفت به باد فنابابا عقلو بخورم
این زمونه نمیدونم چرا هر چیزی رو زود باور میکنیم![]()
البته مطالب خوبشو باید به کسانی که دوست داریم باشه تا باور کنیم و بداش باید با کسایی که ازشون بدمون میاد باور کنیم
عجب روزگاری شده قرن 21
(۹/آبان/۹۰ ۱۹:۰۸)F_R نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه اعضای محترمدوست عزیز من در خدمتم . مسئله ای هست بفرمایید. آمریکا شاید دشمن ما باشه و شاید در بسیاری از جاها حماقت های بزرگ انجام بده اما دلیل نمیشه که دیگه هرچی که از اون ور بیاد باطل باشه . من اصلا سر ستیز دارم با آمریکا و اروپا و دنیای غرب مخصوصا علوم ا نسانی ش . اما دلیل نمیشه که علوم تجربی ش رو هم کلهم قبول نداشته باشم . خیلی از علوم مهندسی ما الان که داره در دانشگاه های ما تدریس میشه علوم 50 سال پیش آمریکا ست . همین ابزاری که ما داریم ازش استفاده می کنیم
بحث جالبی رو آغاز کردید جناب MOH3N-P
جای خالی تاپیک افشای دروغ های بزرگ رو همیشه حس میکردم این تازه یکی از چندین مورده
اول درمورد پاسخ به صحبت های برخی دوستان اقدام میکنم :
اول در مورد صحبت جناب stranger که فرمودند علتی نمیبینن که آمریکا یه همچین دروغی بخواد بگه ٬ پیشنهاد میکنم ایشون یه چرخی تو تالار بزنند بعد دوباره در خدمتشون هستیم
عده ای از اعضا هم بحث سر این داشتن که چون آمریکا و شوروی دشمنند اگر سفر به ماه دروغ بود شوروی با بوق و کرنا همه جا جار میزد خب خدمتشون عرض میکنم سیستم و عوامل پشت پرده که آمریکا رو اداره میکنن همونایی اند که شوروی رو اداره میکنن و نهایتاً همونای اند که دنیا رو اداره میکنن اگر اونا صلاح بدونن آمریکا و شوروی دشمنند و اگر صلاح بدونند متحدند در نهایت بیشتر چیزا نمایشن تا امثال من و شما سرگرم بشیم
تا چند وقت دیگه پرده از دروغ هایی برمیدارم که با توجه به روند این تاپیک فقط باید دلایلم رو مستند تر کنم که بتونم با سیل دوستان مخالف مباحثه کنم . یکیش که خیلی هم جنجال کرد چاخان بودن سفر به مریخ و قرمز بودن اونه
درضمن خطاب به اعضای محترمی که در رابطه با عکس ها فرمودند چطور همچین تابلو بازی ممکنه عرض میکنم دشمنان ما گاف های بزرگ زیاد دادن اینم یکیش
یا علی
(۱۰/آبان/۹۰ ۱۹:۳۴)آقا رضا نوشته است: [ -> ]سلام خدمت همه برادران و خواهران من هم با اینکه پروژه های آپولو دروغی بیش نیست مدوست عزیز فرستادن ماهواره های ایرانی به فضا هم دروغه؟

(۶/آبان/۹۰ ۲۰:۵۱)alitalebi نوشته است: [ -> ]بسیار عالی که دوستانی مثل شما حضور فعال و پر رنگ داشته باشند.سلام خدمت همگی عذر میخوام درگیر درسا بودم جوابتونو ندادم
بحث بر سر دروغین بودن سفر امریکا به ماه بود که من فقط یه سوال داشتم اونم این بود که
وقتی موشک یا فضاپیما از زمین به سمت فضا پرتاب میشه از طریق سکوی پرتاب انرژی بسیار زیادی نیاز داره تا پرتاب صورت بگیره و پس از اون برای حرکت در طول مسیر و نشستن رو ماه به سوخت نیاز داره که این کار صورت بگیره
و دوباره برای بلند شدن از ماه و ... به سوخت قابل توجه دیگری نیاز داره جدا از مسائل گریز از مرکز و اینها.
این سوخت اولیه توسط سکوی پرتاب تامین میشه درسته ؟
ماه سکوی پرتاب نداره پس چگونه سفر به ماه اتفاق افتاده ؟
(۶/آبان/۹۰ ۲۱:۱۱)janali نوشته است: [ -> ]درود بر شما آقای اکبریانسلام خیلی خیلی ممنون
1. دوستان از استقرار ماهواره در مدار زمین استدلال آوردند تا دلیلی باشه بر واقعیت پنداشتن سفر به ماه
اول از همه برای دوستان توضیح بدید که ماهواره در بیرون از جو زمین قادر نخواهد بود ثبات داشته باشد؟
2. از حرکت ماهواره بر روی "مدار زمین" نام برده میشود.
توضیح بدین که مدار زمین کدام لایه از لایه های جو زمین میباشد که قادر است ثبات اسقرار ماهواره را سبب شود؟
3. جو زمین طبق تقسیم بندی کلی دارای چهار لایه است.
برای موشکافی این خروج، لطفا" با بیانی ساده که برای دوستان قابل فهم باشه لایه های زمین را شرح بدین و ویژگی ها، و ترکیبات آنرا برای ما بیان کنید
و در آخر از شما می خوام که پاسخگوی شبهات دوستان در زمینه هوا و فضا بعنوان یک متخصص باشید.
(۷/آبان/۹۰ ۰:۴۹)dani نوشته است: [ -> ]سفر به ماه کاملا واقعی بوده......سالها از اون زمان میگذره....بعد از اون ماهواره ها و کاوشگرهای زیادی توسط ناسا به فضا پرتاب شده و معروفترین اونها مجموعه کاوشگرهای وویجر بوده که یکی از اونها هم اکنون در نزدیکی مدار نپتون قرار داره.....در ضمن تصاویر با کیفیتی که از فضا و ابر نو اخترها و حتی سیاه چاله ها و ... توسط تلسکوپ فضایی هابل تهیه شده و فکر نمیکنم دروغی در کار باشه......بهتره به علم گسترده نجوم دقت کنید تا جواب درست یا غلط بودن سفر به ماه رو بگیرید......1.با محاسبات و رصد میشه به این نتیجه رسید خواستی محاسباتش رو هم میذارم واستون
چند ایراد بر نقدهای این تاپیک...
1-اگر سفر به ماه درکار نبوده پس ناسا چطور متوجه شد ماه قابل زندگی و سکونت نیست؟
2-چرا دیگه برای کشف حیات به ماه کاری ندارن و دنبال سیاره و قمر دیگه ای در منظومه شمسی هستن؟(حتما ماه رو وارسی کردند و ناامید شدند)
3-درباره دما سوال کردید...باید بدونید دمای در روز 130 درجه سانتیگراد و در شب منفیه 173 درجه سانتیگراد هست.....با علم به این موضوع میشه فهمید تحمل دمای 130 درجه با لباس فضانوردی کاملا طبیعیه.....حتی هم اکنون هم بسیاری از فضانوردان در خارج از جو زمین برای تعمیر ایستگاه فضایی در دماهای پایین و بسیار بالا ایمن هستن.....چطور به این سادگی همه چیز رو انکار میکنید.....
4-در مورد پرچم......ببینین جرم ماه یک ششم زمینه....یعنی جاذبه 6 برابر کمتر از زمین....دقیقا شرایطی مشابه وزن بدن انسان در آب....حالا فرض کنید همون پرچم رو در آب فرو ببرید......با فرض بر اینکه آب به طور کامل راکد باشه فقط کافی پارچه پرچم رو صاف کنید و عکس لازم رو بگیرید.....چند ثانیه طول میکشه تا فرم پرچم دوباره بهم بریزه.....با این استدلال میشه عکس گرفتن اون فضانورد با پرچم رو توجیه کرد.....یعنی اون فضانورد لحظه ای پرچم رو صاف کرد و عکسش رو گرفت بعد از چند ثانیه پارچه پرچم تحت تاثیر جاذبه شروع به افتادن کرد.............اما احتمال دیگه ای هم هست که بسیار ساده تره....حرف جناب shafagh mah تقریبا میتونه درست باشه....با این تفاوت که اون پرچم بوسیله یک سشوار یا حتی یک تلمبه و یا حتی یک کپسول تولید باد مصنوعی میتونسته صاف بشه......بنابراین طبق تمامی این فرضیه ها مسئله پرچم قابل توجیهه......
5-درباره انرژی لازم برای پرش از ماه......قطعا تفسیر ناسا از انرژی با تفسیر ما بسیار فرق داره.....اون منبع انرژِی میتونسته سوخت هسته ای اندازه یک حبه قند بوده باشه یا سوخت فشرده نیتروژن.....ضمن اینکه انرِژِی اولیه پرش از ماه 6 برابر کمتر از زمین بود...و ساختار آپولو هنگام بازگشت طوری طراحی شده بود تا نیاز به سکوی پرتاب نباشه......
6-دوستانی که میگن دروغه......بهتره نگاهی به آخرین پروژه آپولو با عنوان آپولو 13 بندازن که دچار حادثه شد.....اگر این فقط تبلیغات بود برای مبارزه با شوروی پس طبیعاتا نیازی به فرستادن آپولوی بعدی به ماه نبود......همین مارا بس
یاعلی