تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
http://img.ibtimes.com/www/data/images/f...o-moon.jpgBig Grin

Dodgyهمين آدرس رو توي صفحه اينترنت قسمت ادرس وارد كن به اين نتيجه ميرسي فرهاد جان

[تصویر: 122239-the-3-chinese-government-official...o-moon.jpg]
سلام
وای..............................................خدای من....................
من به نجوم و فضا خیلی علاقه دارم هزار تا مقاله و دست نوشته از این فضانوردان و جزئیاتشون به فضا و گاها ماه خوندم هزار تا سوال در مورد ماه و چگونه بودن در ان در ذهنم می امد مخصوصا وقتی در چند مقاله خواندم کمی قبل از نابودی زمین انسان ها باید به ماه پناه بیاورند و در ان جا زندگی کنند انگار این جمله ادامه ی همان ماجرایی است که می گوید ما را به مرگ می گیرند تا به درد راضی شویم اما من همه ی سوال هلیم را به این موضوع تعمیم می دادم که من اطلاعات کمی دارم حتما برای مشکلات راهکاری هست هیچ وقت فکر نمی کردم همه چیز درئغ باشد ابدا اما الان .................
وای..............خدای من ...................................
دیگه به هیچ چیز اعتماد ندارم به هیچ ماجرایی
بد داستان این جاست که کمتر کسی حرف ما را باور می کند
راستی کسانی که چنین دروغ بزرگی گفته اند چگونه اجازه ی برملا شدن دادن چگونه جلوی اشتباهات رات نگرفتند نکند خبر..............
حالت دوم هم کمی عجیب است خبر باید راست باشد اما......................
شما یه عمری مطالعه کردی و درس خوندی به گفته ی خودت .
حالا با یه تاپیک 4 صفحه ای که اصلا معلوم نیست این کشفیات رو از روی چه چیزی حدس زده اند ، تمام اون مطالعاتتون رفت به باد فنا Big Grin بابا عقلو بخورم
این زمونه نمیدونم چرا هر چیزی رو زود باور میکنیم Big Grin
البته مطالب خوبشو باید به کسانی که دوست داریم باشه تا باور کنیم و بداش باید با کسایی که ازشون بدمون میاد باور کنیم
عجب روزگاری شده قرن 21 Wink
(۱۰/آبان/۹۰ ۱۹:۰۵)محمد667 نوشته است: [ -> ]شما یه عمری مطالعه کردی و درس خوندی به گفته ی خودت .
حالا با یه تاپیک 4 صفحه ای که اصلا معلوم نیست این کشفیات رو از روی چه چیزی حدس زده اند ، تمام اون مطالعاتتون رفت به باد فنا Big Grin بابا عقلو بخورم
این زمونه نمیدونم چرا هر چیزی رو زود باور میکنیم Big Grin
البته مطالب خوبشو باید به کسانی که دوست داریم باشه تا باور کنیم و بداش باید با کسایی که ازشون بدمون میاد باور کنیم
عجب روزگاری شده قرن 21 Wink

برادر من نگفتم باور کردم منظورم این بود شکم بیشتر شد خیلی بیشتر چون من واقعا به فضا شک داشتم ولی هیچ وقت نمی تونستم بگم اخه این همه مستند بود شک من هم به این شکل نبود من فقط هنگ بودم باورش برام سخت بود سوالام زیاد بود هرچه قدر هم بیشتر مقاله می خوندم بیشتر سوال ایجاد می شد و جواب هیچ کدوم هم داده نمیشد اما این که دیدم یه نفر داره میگه همش دروغ بوده واقعا دیگه جا خوردم از یه طرف حس کردم جواب همه ی سوالام را با قبول این مطلب میگیرم از یه طرفم موندم مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن احتمال اشتباه بودن این خبر را خیلی کم می دونم چون ناظران تالار اگه تایپیکی بدون سند باشه چه برسه سند اشتباه باشه اون را خیلی زود پاک می کنند به هر حال من بازم هنگم
راستی یه چیزی من کلی مقاله در مورد امدن موجودات فضایی به زمین خوندم که چند تا از اون ها را هم خلبان های ایرانی می گفتند اما همه می دونیم که اون ها دروغی بیش نبود البته من اون ها را نپذیرفته بودم چون می دیدم بین دانشمندان در موردش بحث نمیشه و منتهی به مقاله و فیلمه مثلا مستنده اما دیدم که دروغ بود به همین خاطر این هم می تونه دروغ باشه با وجود هزار مقاله مبنی بر بودنش
................................
(۹/آبان/۹۰ ۱۹:۰۸)F_R نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه اعضای محترم
بحث جالبی رو آغاز کردید جناب MOH3N-P
جای خالی تاپیک افشای دروغ های بزرگ رو همیشه حس میکردم این تازه یکی از چندین مورده
اول درمورد پاسخ به صحبت های برخی دوستان اقدام میکنم :
اول در مورد صحبت جناب stranger که فرمودند علتی نمیبینن که آمریکا یه همچین دروغی بخواد بگه ٬ پیشنهاد میکنم ایشون یه چرخی تو تالار بزنند بعد دوباره در خدمتشون هستیم
عده ای از اعضا هم بحث سر این داشتن که چون آمریکا و شوروی دشمنند اگر سفر به ماه دروغ بود شوروی با بوق و کرنا همه جا جار میزد خب خدمتشون عرض میکنم سیستم و عوامل پشت پرده که آمریکا رو اداره میکنن همونایی اند که شوروی رو اداره میکنن و نهایتاً همونای اند که دنیا رو اداره میکنن اگر اونا صلاح بدونن آمریکا و شوروی دشمنند و اگر صلاح بدونند متحدند در نهایت بیشتر چیزا نمایشن تا امثال من و شما سرگرم بشیم
تا چند وقت دیگه پرده از دروغ هایی برمیدارم که با توجه به روند این تاپیک فقط باید دلایلم رو مستند تر کنم که بتونم با سیل دوستان مخالف مباحثه کنم . یکیش که خیلی هم جنجال کرد چاخان بودن سفر به مریخ و قرمز بودن اونه
درضمن خطاب به اعضای محترمی که در رابطه با عکس ها فرمودند چطور همچین تابلو بازی ممکنه عرض میکنم دشمنان ما گاف های بزرگ زیاد دادن اینم یکیش
یا علی
دوست عزیز من در خدمتم . مسئله ای هست بفرمایید. آمریکا شاید دشمن ما باشه و شاید در بسیاری از جاها حماقت های بزرگ انجام بده اما دلیل نمیشه که دیگه هرچی که از اون ور بیاد باطل باشه . من اصلا سر ستیز دارم با آمریکا و اروپا و دنیای غرب مخصوصا علوم ا نسانی ش . اما دلیل نمیشه که علوم تجربی ش رو هم کلهم قبول نداشته باشم . خیلی از علوم مهندسی ما الان که داره در دانشگاه های ما تدریس میشه علوم 50 سال پیش آمریکا ست . همین ابزاری که ما داریم ازش استفاده می کنیم
(اینترنت) از اون ور اومده و توهم نیست !
حضرت آقا چند وقت پیش گفتند که برای ما عار نیست شاگردی علوم غربی اما نباید همیشه شاگرد باشیم . ما پیرو مکتب اطلبوا العلم ولو بالسین هسیتم .
یه نکته !! از قلم افتاده . این خانم .....؟ نمی دونم چی ایرانی الاصل که اولین گردشگر فضایی بود و رفت فضا و برگشت هم دروغ و توهم بود؟؟
(۱۰/آبان/۹۰ ۱۹:۳۴)آقا رضا نوشته است: [ -> ]سلام خدمت همه برادران و خواهران من هم با اینکه پروژه های آپولو دروغی بیش نیست م
دوست عزیز فرستادن ماهواره های ایرانی به فضا هم دروغه؟

تا انتهای جو زمین رفتن مشکل ه و انرژی زیادی می خواد که البته با تکنولوژی سوخت جامد اوم مسئله رو حل کردند بعد از اون در خلا با یک انرژی اولیه ( یعنی همون سرعت نهایی خروج از جو و ورود به خلا چون مانعی در برابر اجسام وجود نداره تا مسافت فوق العادی طولانی به حرکت ادامه می دند . بعد از اون هم موقع ورود به میدان جاذبه کلا به سمت کره ماه کشیده می شند و الی آخر)

( شما کافیه مثال تخت هوا ی علوم راهنمایی رو به خاطر بیاری که چطور یه جسم سنگین که روی زمین به سختی جابجا میشد با اشاره نوک انگشت روی تخت هوا چند متر رو با سرعت یکسان جابجا می شد)

در مورد تکنولوژی هم واقعا فکر می کنید آمریکا تکنولوژی امروزش رو امروز کشف کرده ؟ به نظر من علم روزی که آمریکا به دنیا ارائه میده 20 یا 30 سال عقب تر از کشفیاتش هست . یه نمونه اش جنگنده f-14 آمریکا که همین امروز بعد از 35 سال در سطح عالی هواپیماهای جنگی هست جنگنده ای که تا چند سال پیش فقط 2 کشور ایران و آمریکا صاحبش بودند و الان تنها دارنده اش ایران هست.

خود ایران هم تکنولوژی های پیشرفته ش رو شاید 3 تا 5 سال بعد رو کنه چه برسه به آمریکا که ادعای ابر قدرتی و کدخدایی جهان رو داره
آقایون فقط یه حرفایی نزنید که مسخره عالم بشیمBig Grin
بهتره دوستان به جای اینکه احساساتشون و گمان هاشون رو بیان کنند به استدلال علمی بپردازند.
اگر آمریکا در نظر شما خیلی بزرگه به این استدلالها هیچ خدشه ای وارد نمیکنه و این مطلب به قوت خودش باقیه. مگر اینکه کسی اونها رو از لحاظ علمی رد بکنه.

اونی که میگه مسخره دنیا نشیم: اگر به این فکری که مسخره دنیا نشی بهتره باهاشون همراه بشی و هیچ ایرادی بشون نگیری.
باز هم میگم فقط استدلال بیارید و هی از بزرگی آمریکا دم نزنید.
................................................
(۶/آبان/۹۰ ۲۰:۵۱)alitalebi نوشته است: [ -> ]بسیار عالی که دوستانی مثل شما حضور فعال و پر رنگ داشته باشند.
بحث بر سر دروغین بودن سفر امریکا به ماه بود که من فقط یه سوال داشتم اونم این بود که
وقتی موشک یا فضاپیما از زمین به سمت فضا پرتاب میشه از طریق سکوی پرتاب انرژی بسیار زیادی نیاز داره تا پرتاب صورت بگیره و پس از اون برای حرکت در طول مسیر و نشستن رو ماه به سوخت نیاز داره که این کار صورت بگیره
و دوباره برای بلند شدن از ماه و ... به سوخت قابل توجه دیگری نیاز داره جدا از مسائل گریز از مرکز و اینها.
این سوخت اولیه توسط سکوی پرتاب تامین میشه درسته ؟
ماه سکوی پرتاب نداره پس چگونه سفر به ماه اتفاق افتاده ؟
سلام خدمت همگی عذر میخوام درگیر درسا بودم جوابتونو ندادم
لطف دارید نسبت به بنده
ببینید ما یه ماهواره ی مدارگرد داریم که به وسیله ی شاتل (چیزی مث هواپیما) تا مدار زمین برده و اونجا رها میشه که این انرژی لازم نداره
یه فضاپیمای تحقیقاتی داریم که انرژی لازمش (سوختش) رو با خودش در قالب سوخت های جامد یا حتی در مواردی رآکتور هسته ای (همون جا واکنش هسته های انجام میده) حمل می کنه!
(۶/آبان/۹۰ ۲۱:۱۱)janali نوشته است: [ -> ]درود بر شما آقای اکبریان
1. دوستان از استقرار ماهواره در مدار زمین استدلال آوردند تا دلیلی باشه بر واقعیت پنداشتن سفر به ماه
اول از همه برای دوستان توضیح بدید که ماهواره در بیرون از جو زمین قادر نخواهد بود ثبات داشته باشد؟
2. از حرکت ماهواره بر روی "مدار زمین" نام برده میشود.
توضیح بدین که مدار زمین کدام لایه از لایه های جو زمین میباشد که قادر است ثبات اسقرار ماهواره را سبب شود؟
3. جو زمین طبق تقسیم بندی کلی دارای چهار لایه است.
برای موشکافی این خروج، لطفا" با بیانی ساده که برای دوستان قابل فهم باشه لایه های زمین را شرح بدین و ویژگی ها، و ترکیبات آنرا برای ما بیان کنید

و در آخر از شما می خوام که پاسخگوی شبهات دوستان در زمینه هوا و فضا بعنوان یک متخصص باشید.
سلام خیلی خیلی ممنون
1.چرا صد البته ثبات خواهد داشت ...
2.خارج از جو زمین ...
3.جو زمین همونطور که فرمودید شامل 4 لایه است ولی ما برای مسافرت به فضا باید ار جو رد شد که در بعضی از لایه های آن دما به 900 درجه می رسه! ولی فضاپیما ها از آلیاژ خاصی ساخته شدن مقاوم در این دما
و لباس فضانوردا کاملا عایق حرارتی است
(۷/آبان/۹۰ ۰:۴۹)dani نوشته است: [ -> ]سفر به ماه کاملا واقعی بوده......سالها از اون زمان میگذره....بعد از اون ماهواره ها و کاوشگرهای زیادی توسط ناسا به فضا پرتاب شده و معروفترین اونها مجموعه کاوشگرهای وویجر بوده که یکی از اونها هم اکنون در نزدیکی مدار نپتون قرار داره.....در ضمن تصاویر با کیفیتی که از فضا و ابر نو اخترها و حتی سیاه چاله ها و ... توسط تلسکوپ فضایی هابل تهیه شده و فکر نمیکنم دروغی در کار باشه......بهتره به علم گسترده نجوم دقت کنید تا جواب درست یا غلط بودن سفر به ماه رو بگیرید......

چند ایراد بر نقدهای این تاپیک...

1-اگر سفر به ماه درکار نبوده پس ناسا چطور متوجه شد ماه قابل زندگی و سکونت نیست؟

2-چرا دیگه برای کشف حیات به ماه کاری ندارن و دنبال سیاره و قمر دیگه ای در منظومه شمسی هستن؟(حتما ماه رو وارسی کردند و ناامید شدند)

3-درباره دما سوال کردید...باید بدونید دمای در روز 130 درجه سانتیگراد و در شب منفیه 173 درجه سانتیگراد هست.....با علم به این موضوع میشه فهمید تحمل دمای 130 درجه با لباس فضانوردی کاملا طبیعیه.....حتی هم اکنون هم بسیاری از فضانوردان در خارج از جو زمین برای تعمیر ایستگاه فضایی در دماهای پایین و بسیار بالا ایمن هستن.....چطور به این سادگی همه چیز رو انکار میکنید.....

4-در مورد پرچم......ببینین جرم ماه یک ششم زمینه....یعنی جاذبه 6 برابر کمتر از زمین....دقیقا شرایطی مشابه وزن بدن انسان در آب....حالا فرض کنید همون پرچم رو در آب فرو ببرید......با فرض بر اینکه آب به طور کامل راکد باشه فقط کافی پارچه پرچم رو صاف کنید و عکس لازم رو بگیرید.....چند ثانیه طول میکشه تا فرم پرچم دوباره بهم بریزه.....با این استدلال میشه عکس گرفتن اون فضانورد با پرچم رو توجیه کرد.....یعنی اون فضانورد لحظه ای پرچم رو صاف کرد و عکسش رو گرفت بعد از چند ثانیه پارچه پرچم تحت تاثیر جاذبه شروع به افتادن کرد.............اما احتمال دیگه ای هم هست که بسیار ساده تره....حرف جناب shafagh mah تقریبا میتونه درست باشه....با این تفاوت که اون پرچم بوسیله یک سشوار یا حتی یک تلمبه و یا حتی یک کپسول تولید باد مصنوعی میتونسته صاف بشه......بنابراین طبق تمامی این فرضیه ها مسئله پرچم قابل توجیهه......

5-درباره انرژی لازم برای پرش از ماه......قطعا تفسیر ناسا از انرژی با تفسیر ما بسیار فرق داره.....اون منبع انرژِی میتونسته سوخت هسته ای اندازه یک حبه قند بوده باشه یا سوخت فشرده نیتروژن.....ضمن اینکه انرِژِی اولیه پرش از ماه 6 برابر کمتر از زمین بود...و ساختار آپولو هنگام بازگشت طوری طراحی شده بود تا نیاز به سکوی پرتاب نباشه......

6-دوستانی که میگن دروغه......بهتره نگاهی به آخرین پروژه آپولو با عنوان آپولو 13 بندازن که دچار حادثه شد.....اگر این فقط تبلیغات بود برای مبارزه با شوروی پس طبیعاتا نیازی به فرستادن آپولوی بعدی به ماه نبود......همین مارا بس

یاعلی
1.با محاسبات و رصد میشه به این نتیجه رسید خواستی محاسباتش رو هم میذارم واستون
2.هنوز هم خیلی از تحقیقات هنوز روی ماه انجام میشه
3.درسته
4.اون به حرکات سیال ربط داره ماه جو نداره قیاس نادرست است در مورد پرچم نظری ندارم
5.صحیح است
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
آدرس های مرجع