(۱۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۹)MYNK نوشته است: [ -> ]ب
درمورد شکل آینه, فکر نمیکنم محدب بوده باشه, اگه اشتباه نکنم از آینه های تخت که به شکل هرمی به هم چسبیده شده هستند (مطمئن نیستم!)
لیزرهای دوربرد برای همین پروژه ها ساخته شده, خیلی بحث مفصلی تو فیزیک داره!
سلامار
خوب چطور موقعیت آینه رو پیدا می کنند؟مثل سوزن در انبار کاه می مونه،میشه دقیق تر توضیح بدید؟
(۱۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۹)MYNK نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
جان کلر (قائم مقام علمی پروژه مدارگرد اکتشافی ماه[b])در گفتگوی اختصاصی و مشروح با خبرنگار گروه فناوریهای نوین خبرگزاری مهر :
[/b]
درمورد شکل آینه, فکر نمیکنم محدب بوده باشه, اگه اشتباه نکنم از آینه های تخت که به شکل هرمی به هم چسبیده شده هستند (مطمئن نیستم!)
درسته، یه روش ساخت رتروریفرکتورا همینه؛ استفاده از آینه گوشه مکعبی.
(۱۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۹)MYNK نوشته است: [ -> ]لیزرهای دوربرد برای همین پروژه ها ساخته شده, خیلی بحث مفصلی تو فیزیک داره!
استفاده از لفظ لیزر دور برد یکم عجیبه. چون تمام لیزر ها دوربرد هستن.
من فکر می کنم با استفاده از لیزرهایی مثل لیزر تپشی توان پرتو رو افزایش می دن. نه؟
این رو هم در پرانتز عرض کنم که ما بر اساس مدارک و شواهد قضاوت می کنیم نه نبود مدارک. این که کسی نتونه چیزی رو توضیح بده به این معنی نیست که این کار امکان پذیر نیست.
مثلا یه نفر میاد و می گه هواپیما که این همه سنگینه چه طوری می تونه پرواز کنه. خب اگه کسی تو این انجمن نتونته توضیح بده که هواپیما چه طوری پرواز می کنه به این معنی نیست که پرواز نمی کنه. برعکس اگه تونست توضیح بده، به این معنیه که پرواز می کنه.
به قول مجید "توهم توطئه یعنی بیان تصورات بدون برهان و تنها برپایه ی خیال!"
ما هم ملاکمون مدارک و شواهده نه بیان تصورات بدون برهان....
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱:۱۹)anti نوشته است: [ -> ]الان این هارو برای چه کسانی گفتی؟اینا که همه توهم توطئه دارن و این جور چیزا رو اعمال استکبار و صهیونیست فاسق میدونن
خصوصی به anti:
من فکر می کنم وقتی تاپیک به این مرحله می رسه دیگه اسمشو نمی شه گذاشت توهم توطئه، بلکه باید گفت انکار واقعیت. که یه واکنش دفاعیه ذهنه برای غلبه بر واقعیت های ناخوشایند. وقتی یه واقعیت بیرونی برای برای ذهن آزاردهنده ست ذهن شروع می کنه به توجیه تراشیدن برای کتمان اون واقعیت، از نشانه هاشم ندیده گرفتن شواهد بیرونی و تکرار حرفهای گذشته س...
حالا سوال پرسیدن یعنی انکار واقعیت؟
من دوست نداریم بدونم تحقیق حرف یک دولت دروغ گوی لاف زن (دولت آمریکا) رو باور کنم! این جرمه؟
مطمئن باش با یک بی سواد صحبت نمیشه.بنده هم مطالعاتم در زمینه فیزیک ، خصوصا فیزیک نور کم نبوده ، به خصوصیات مختلف Reflection و Refraction هم احاطه دارم.
شما فرض کنم دشمنت که دروغ گو هم هست می آد بهت می گه من یک کاری کردم که تو عمرا از دستت بر می آد ،این هم دلایلش ، فقط تو انتظار نداشته باش بفهمی ، فقط قبول کن ، بعد شما بهش می گی : ممنون که اطلاع رسانی کردید ، خدا خیرتون بده ، بعله شما راست می گی ؟
خوب نباید با تحقیق حرف رو قول کرد؟
چطور حرف از دین که میشه ، هزار تا اما و اگر می آرید و آخرش هم وقتی نتیجه می خواد حاصل بشه نمی پذیرید ، بعد از ما انتظار دارید این حرف ها رو راحت بپذیریم؟
نقل قول:حالا سوال پرسیدن یعنی انکار واقعیت؟
من دوست نداریم بدونم تحقیق حرف یک دولت دروغ گوی لاف زن (دولت آمریکا) رو باور کنم! این جرمه؟
مطمئن باش با یک بی سواد صحبت نمیشه.بنده هم مطالعاتم در زمینه فیزیک ، خصوصا فیزیک نور کم نبوده ، به خصوصیات مختلف Reflection و Refraction هم احاطه دارم.
شما فرض کنم دشمنت که دروغ گو هم هست می آد بهت می گه من یک کاری کردم که تو عمرا از دستت بر می آد ،این هم دلایلش ، فقط تو انتظار نداشته باش بفهمی ، فقط قبول کن ، بعد شما بهش می گی : ممنون که اطلاع رسانی کردید ، خدا خیرتون بده ، بعله شما راست می گی ؟
خوب نباید با تحقیق حرف رو قول کرد؟
چطور حرف از دین که میشه ، هزار تا اما و اگر می آرید و آخرش هم وقتی نتیجه می خواد حاصل بشه نمی پذیرید ، بعد از ما انتظار دارید این حرف ها رو راحت بپذیریم؟
(به خاطر همین بود که نوشتم پیغام خصوصی.)
دلخسته، تو الان عصبانیی. هرچیم که الان بگم عصبانی ترت می کنه... بهتره فعلا چیزی نگم.
سلام
نه خیر اصلا هم عصبانی نبودم و نیستم!
خوب من یک سری مسائل رو دیده بودم ، اما این مبحث زده شده که ما بحث کنیم ، شما اگر مطلبی دارید بگذارید.می خوایم از شما بهره ببریم.
بعد هم لطفا در صحبت ها ادب رو رعایت کنید.
چرا می گید توهم توطئه؟مگر توطئه توهمه؟ ما هر روز و هر ساعت داریم توطئه رو با چشمان خودمون می بینیم.وقتی یک کشور ، اساسش بر توطئه بنا شده.می ره قاره آمریکا رو می گیره (که چند صد سال قبلش به وسیله افوام مختلف کشف شده بوده) ، به جای اجترام به ساکنین مودبش ، همشون رو قتل عام می کنه ، بعد اسمش رو میگذاره فتح بهشت ، اونجا رو به نام خودش می زنه ، و در مقاطع مختلف توطئه می کنه.
وقتی این همه دستاورد علمی مسلمانان رو به نام خودش می زنه.از گرد بودن زمین ، تا خیلی مسائل دیگه مثل کشف برق و ....
اینا هم توهمه؟ باز هم باید ساده اندیش باشیم و هر چیز گفت بگیم آفرین درست گفتی و چشم و گوش بسته قبول کنیم؟
(۱۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۶)MYNK نوشته است: [ -> ]بدوره گردش ماه به دور خودش برابر با دوره گردشش به دور زمینه!
برای همین همیشه یک طرف ماه به سمت زمینه!
پس همیشه مختصات این آینه ها روی ماه ثابته و تغییر نمیکنه(بازم تو این زمینه خیلی مطمئن نیستم!!!
)
سلام
می دونم همیشه روی ماهش به سمت ما است

، اما خوب هم سایز آینه نسبت به اندازه ماه کوچیکه ، (مگرچقدره اندازش) ، هم ما دام داریم می چرخیم.تنظیمش خیلی سخته!
(۱۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۶)MYNK نوشته است: [ -> ]لیزر دوربرد برای مسافت های طلانی ساخته میشه یعنی گسستگی و بازشدگی نور خیلی خیلی کمتره!
آها، متوجه شدم.
(۱۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۶)MYNK نوشته است: [ -> ]لیزرها در حالت کلی وقتی نور از منبع جدا میشه شروع میکنه به گسستگی و باز شدن!
آره، از نظر تئوری نمی تونی پرتو نور واقعا موازی داشته باشی.
(۱۴/خرداد/۹۲ ۵:۴۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
نه خیر اصلا هم عصبانی نبودم و نیستم!
خوب من یک سری مسائل رو دیده بودم ، اما این مبحث زده شده که ما بحث کنیم ، شما اگر مطلبی دارید بگذارید.می خوایم از شما بهره ببریم.
بعد هم لطفا در صحبت ها ادب رو رعایت کنید.
چرا می گید توهم توطئه؟مگر توطئه توهمه؟ ما هر روز و هر ساعت داریم توطئه رو با چشمان خودمون می بینیم.وقتی یک کشور ، اساسش بر توطئه بنا شده.می ره قاره آمریکا رو می گیره (که چند صد سال قبلش به وسیله افوام مختلف کشف شده بوده) ، به جای اجترام به ساکنین مودبش ، همشون رو قتل عام می کنه ، بعد اسمش رو میگذاره فتح بهشت ، اونجا رو به نام خودش می زنه ، و در مقاطع مختلف توطئه می کنه.
وقتی این همه دستاورد علمی مسلمانان رو به نام خودش می زنه.از گرد بودن زمین ، تا خیلی مسائل دیگه مثل کشف برق و ....
اینا هم توهمه؟ باز هم باید ساده اندیش باشیم و هر چیز گفت بگیم آفرین درست گفتی و چشم و گوش بسته قبول کنیم؟
پاسخ بقیه ی ارسالت بمونه... اما گرد بودن زمین از کشفیات یونانیاست.
http://fa.wikipedia.org/wiki/پیل_بغداد
استافده از برقم که ظاهرا مال پیش از میلاده ¬_¬
(۱۵/خرداد/۹۲ ۱۸:۲۰)namekarbary نوشته است: [ -> ]آها، متوجه شدم.
آره، از نظر تئوری نمی تونی پرتو نور واقعا موازی داشته باشی.
پاسخ بقیه ی ارسالت بمونه... اما گرد بودن زمین از کشفیات یونانیاست.
http://fa.wikipedia.org/wiki/پیل_بغداد
استافده از برقم که ظاهرا مال پیش از میلاده ¬_¬
سلام
من چیزی که مستدل در مورد گرد بودن زمین دیدم از مسلمانان بوده (مطالب کلام الله مجید) ، این که کس دیگه ای هم قبلا کشف کرده باشه به اصل بحث بنده لطمه ای نمی زنه!
مورد دوم هم به قرینه آوردم ، و الا خونده بودم اولین پیل الکتریکی رو ایرانی ها ساخته بودند و باهاش آب کاری می کردند.
حالا به نظر شما ، ملتی مثل آمریکا و دیگر کشورهای غربی که دزدی اعتبار می کنند ، و مسیر تاریخ رو برای گول زدن امثال من و شما عوض می کنند ، لیاقت دارند که هر چیز گفتند رو باور کنیم؟ از یک همچین آدم هایی راست گفتن دور از ذهن تره تا دروغ گویی.