تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
ویل دورانت نوشته است:فیثاغورس عالم را جسمی کروی و دارای حیات می داند. مرکز عالم زمین است. زمین نیز جسمی کرویست و مانند دیگر سیارات از غرب به شرق دوران می کند. زمین شامل پنج منطقه است: منطقه سرد شمالی (شمالگان)، منطقه سرد جنوبی (جنوبگان)، منطقه تابستانی، منطقه زمستانی، و منطقه استوایی. قسمتی از کره ی ماه که دیده می شود، رو به روی خورشید قرار گرفته و بزرگی و کوچکی این قسمت در نظر ما تابع مقدار زاویه حادث از مواجهه ماه است با زمین. خسوف ناشی از حایل شدن زمین یا جرمی دیگر است میان ماه و خورشید. به قول دیوجانس لائرتیوس، فیثاغورس نخستین دانشمندیست که قایل به کرویت زمین شد و جهان را به اعتبار نظمش، کوسموس نامید.
مطلبی که آوردم نقل قول از یکی از تاریخ نگاران بزرگ غربی بود. با این اوصاف فکر می کنم مشخصه که الآن کی سعی داشت دستاوردهای دیگرانو به اسم خودش ثبت کنه.
با این حال، مطلب رو با این فرض که این کار رو سهوا انجام دادی، (یا من بد متوجه منظورت شدم،) پی می گیریم.

(۱۴/خرداد/۹۲ ۵:۴۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]چرا می گید توهم توطئه؟مگر توطئه توهمه؟ ما هر روز و هر ساعت داریم توطئه رو با چشمان خودمون می بینیم.وقتی یک کشور ، اساسش بر توطئه بنا شده.می ره قاره آمریکا رو می گیره (که چند صد سال قبلش به وسیله افوام مختلف کشف شده بوده) ، به جای اجترام به ساکنین مودبش ، همشون رو قتل عام می کنه ، بعد اسمش رو میگذاره فتح بهشت ، اونجا رو به نام خودش می زنه ، و در مقاطع مختلف توطئه می کنه.
فرض کنیم دادستان اصغر رو به ماشین دزدی متهم می کنه. دلیلی که دادستان مطرح می کنه اینه که پدر اصغر، اکبر، مرتکب عمل قتل شده. (که خب مدرک قویی نیست، اما برای ظن دادستان کافیه.) پس از بررسی شواهد مشخص می شه که شب دزدی اصغر اصلا توی یه مهمونی بوده و چند شاهد بی طرف هم در این مورد شهادت می دن. حالا دادستان می آد و در دفاع آخرش عنوان می کنه که چون اکبر یک قاتل بوده، پس اصغر مرتکب ماشین دزدی شده و این طور استدلال می کنه که اصغر لیاقت نداره که حرفش رو قبول کنیم!! خب، این که شد آوردن یه دلیل ضعیف در مقابل یه دلیل قوی.
کاری که تو داری می کنی متهم کردن یک فرد به دروغگوییه در حالی که مدارک قوی به نفعش وجود داره.
نقل قول:سلام
من چیزی که مستدل در مورد گرد بودن زمین دیدم از مسلمانان بوده (مطالب کلام الله مجید) ، این که کس دیگه ای هم قبلا کشف کرده باشه به اصل بحث بنده لطمه ای نمی زنه!
مورد دوم هم به قرینه آوردم ، و الا خونده بودم اولین پیل الکتریکی رو ایرانی ها ساخته بودند و باهاش آب کاری می کردند.
حالا به نظر شما ، ملتی مثل آمریکا و دیگر کشورهای غربی که دزدی اعتبار می کنند ، و مسیر تاریخ رو برای گول زدن امثال من و شما عوض می کنند ، لیاقت دارند که هر چیز گفتند رو باور کنیم؟ از یک همچین آدم هایی راست گفتن دور از ذهن تره تا دروغ گویی.
فرض یه دروغگو اومد و گفت دشمن داره به شما حمله می کنه. اگه ابتدائا حرفش رو باور نکنی قابل توجیهه. اما اگه رفتی و دشمنو با چشم خودت دشمنو دیدی دیگه نمی تونی بیای بگی من به این واسطه که این فرد لیاقت نداره، حرفشو باور نمی کنم. این دیگه می شه همون انکار واقعیت.
(۱۶/خرداد/۹۲ ۲۰:۱۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]فرض کنیم دادستان اصغر رو به ماشین دزدی متهم می کنه. دلیلی که دادستان مطرح می کنه اینه که پدر اصغر، اکبر، مرتکب عمل قتل شده. (که خب مدرک قویی نیست، اما برای ظن دادستان کافیه.) پس از بررسی شواهد مشخص می شه که شب دزدی اصغر اصلا توی یه مهمونی بوده و چند شاهد بی طرف هم در این مورد شهادت می دن. حالا دادستان می آد و در دفاع آخرش عنوان می کنه که چون اکبر یک قاتل بوده، پس اصغر مرتکب ماشین دزدی شده و این طور استدلال می کنه که اصغر لیاقت نداره که حرفش رو قبول کنیم!! خب، این که شد آوردن یه دلیل ضعیف در مقابل یه دلیل قوی.
سلام
حالا فرض کن اکبر ، بابای اصغر ، کسی که بهش اعتماد کرده رو می کشه ، بعد اکبر می میره ، اصغر با مال اون بنده خدا زندگیش رو می گردونه ، پسر مقتول رو هم آزار می ده ، هر روز هم اون امول رو به خودش به دروغ نسبت می ده ، اون وقت شما باور می کنی حرفهای اصغر رو؟ حاضری بهش اعتماد کنی؟
اگر هم یکی از فامیلت بمیره ، اولین گزینه احتمالی اصغر و تیمش هستند که باید بررسی بشند.

مثال اول رو که آوردم واضح بود ، مراد دزدی علمی غربی ها بود.خوبه خودت هم قبول داری ، همین غربی ها چرا عرضه ندارن بگن گالیله کشف نکرد ، به قول شما یونانی ها کشف کردند؟در ضمن چیزی که من گفتم (اسلام) ، چیزی بود که مستند بود و می دونستم ،و اگر کسی قبلش کشف کرده باشه ، باز هم هدف من زیر سوال نمی ره.
در مورد دلایل ، خوب اینجا هستیم که دلیل محکم ببینیم.
(۱۶/خرداد/۹۲ ۲۰:۱۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]فرض یه دروغگو اومد و گفت دشمن داره به شما حمله می کنه. اگه ابتدائا حرفش رو باور نکنی قابل توجیهه. اما اگه رفتی و دشمنو با چشم خودت دشمنو دیدی دیگه نمی تونی بیای بگی من به این واسطه که این فرد لیاقت نداره، حرفشو باور نمی کنم. این دیگه می شه همون انکار واقعیت.
بهترین برخورد این هست که خودمون رو بیشتر آماده کنیم.
بعد هم روسیه نگفته آمریکا حمله کرده ، بلکه رفتنش به ماه رو زیر سوال برده.
خوب من با دیدن یه سری اطلاعات کاملا به این ماموریت شک کردم ! این چه کلاه بزرگیه که سر دنیاست.
لعنت خدای کریم بر شیطان رانده شده.
اونقدر که رو این تاپیک بحث کردیم میرفتیم روی سفر به ماه کار کرده بودیم الان داشتیم اون بالا عکس میگرفتیم!Big Grin
بعضى از دلايل به نظر علمى نمى آن ولى بعضى ها قانع كننده هستند تنها چيزى كه مى دونم اينه كه ناسا اين حرف رو نه تأييد كرده و نه حتى رد كرده!!!
تو فیلمی که وجود داره پرچم امریکا تکون میخوره طوریکه مثلا با بهش میخوره در حالیکه همچین بادی تو فضا وجود نداره!
(۶/تیر/۹۲ ۲۳:۰۴)th17 نوشته است: [ -> ]تو فیلمی که وجود داره پرچم امریکا تکون میخوره طوریکه مثلا با بهش میخوره در حالیکه همچین بادی تو فضا وجود نداره!
دقت کن.
فضا نورده داره تکونش می ده.
شما عکس اون صحنه رو پیدا کن و زوم کن بعد می تونی یه چیزی گیره مانند رو ببینی که مشخصه به پشت پرچم وصله.
فک کنم تو ویکی پدیا بود.
با سلام
فکر میکنم هدف ما مبارزه است. و برای مبارزه اگه دشمن رو فقط نفی کنی دشمن از بین نمیره و اونی که محکوم به نابودیه کسیه که دشمن رو دست کم گرفته. اگه هدف پیروزی در این مبارزه است باید دشمن رو بشناسیم و توانایی هاش رو هم ببینیم و بشناسیم. افراد صاحب نظر در این بحث (افرادی که تحصیلات آکادمیک در این رابطه دارند ) بطور کلی سفر به ماه رو تایید کردند. حالا اگه ما بیایم و بگیم همچین چیزی نیست چون آمریکا دشمنه میشه .... . پس بهتره با ذهن باز دلایل علمی رو بپذیریم و بدونیم با ضعیف قلمداد کردن دشمن اون رو ضعیف نکردیم بلکه داریم خودمون رو ضعیف میکنیم! حتی تو همین سایت با یک بار مطالعه ی این 20 صفحه از لحاظ علمی رفتن به ماه تایید میشه .
اگر این دشمنه به قول شما فکر اینجاشم کرده دوست عزیز
هر از چند گاهی باید یکی از این شایعات پخش بشه تا مطبوعات پر بشن و فروش برن دیگه.
برادر من انگلیس و روسیه و فرانسه و آلمان در مقابل ما(ایران) با هم متحد هستند بین خودشون صد تا دشمنی دارن.
اگه همچین چیزی بوده تا حالا خودشون رو کشته بودن.
چند وقت پیش هم یک خبر منتشر شد مبنی بر اینکه آمریکا چند ملیون دلار خرج کرده یک خودکار ساخته که توی فضا هم می نویسه.
بعد به روس ها گفتن شما چه طوری توی فضا می نویسید اونهام گفتن ما با مداد می نویسیم!!!!
از این شایعه ها زیاده
دوست عزیز من که نتونستم هیچکدوم از عکسهارو ببینم ولی بعید میدونم یه همچین چیزیرو بشه جعل کرد با این حرفتون کل دانشمندای دنیارو بردید زیر سوالHuhHuhHuh
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
آدرس های مرجع