شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۷/آبان/۹۰ ۲:۳۰)فرهاد نوشته است: [ -> ]دنی جان من متوجه نشدم مخاطب نوشته شما من بودم ؟؟؟!!!
من انتظار داشتم شما نوشته من رو خوب بخونید و بعد جواب بدید این درست نیست شما در جواب من چیزهایی بگید که من اصلا در موردش حرفی نزدم آخه من کی از فراماسونری حرف زدم.
در مورد بمب هسته ای و سایر بمب ها این مطلب را بگم که انفجار یک فرایند هسته ای غیرقابل کنترل هستش
ولی آن چیزی که مور بحث ماست یک فرایند هسته ای قابل کنترل هستش آیا شما میدانید ناوهای هواپیما بر و زیردریایی های هسته ای از چه دانش ویژه ای بهره میبرند آیا شما میدانید وزن یک راکتور هسته ای چقدر هست آیا شما از نحوه حفاظت این راکتورها اطلاع دارید آخه چه تضمینی وجود داره یک راکتور هسته ای یا یک بمب را به فضاپیمایی ببندند که در موردش اطمینانی وجود نداره !!!؟؟؟؟
نقل قول:در مورد تشخیص حیات در ماه باید بگم 5 دهه پیش هیچ فناوری تشخیص ماده از طریق طیف های امواج اتم وجود نداشت....پس تنها راه رفتن به ماه بود و بس......تنها بعد از قدم گذاشتن بر روی ماه و دیدن محیطی خالی از جو و هوا که قبل از اون از طریق زمین قابل مشاهده و اثبات نبود قضیه تهی از حیات بودن ماه اثبات شد
داداش من یک زمانی خوره مستندهای فضایی شبکه 4 بودم
کی گفته هیچ راهی وجود نداشت با رصد نور خورشید که از ماه میاد خیلی چیزها روشن میشه در ضمن اگر به حضور در مکان هم باشه میتوان با یک روبات و حس گر های مختلف و فرستادن آنها به سطح ماه هم خطرات جانی را کم کرد و هم هزینه را بطرز چشم گیری کاهش داد.
داداش من فیلم سگ را بجنبان که بطور کاملا اتفاقی هفته پیش برای بار n ام پخش شد رو دیدی نظام سرمایه داری یعنی این که پول علف خرس نیست
سلام فرهاد جان.....نه منظورم با تو نبود....پاسخم به تو فقط دو بند اول بود که مربوط به علم نجوم و سفر به ماه بود......بقیه پاسخم که مربوط به فراماسونری بود در نقد استارتر تاپیک نوشتم.....الان ویرایش میکنم تا سوء تفاهم برطرف بشه.....

یاعلی
صبر کنید
اینجا چند موضوع قاطی شده
اولا در این جا بحث میشه بر روی این موضوع"سفر انسان به ماه درغ بزرگ قرن 20" نه سفر به ماه .بله همه میدونن که سفر به ماه توسط کاوشگرها و روبات های پیشرفته و نیمه پیشرفته انجام شده.پس این دو بحث قاطی نشود.
دوما چرا این تاپیک پاک شه ؟
من که دارم استفاده میکنم و علمی بیش از دانسته های خودم بهره میبرم.
پس به نظرم بزارید باشه و پاک نکنید.
سوما در این رابطه دوست داشتم که دوست عزیز متخصص به نجوم و فیزیک پاسخو باشه و الان نظر نمیدم درباره ی سکوی پرتابی موشک
بزرگترین دروغ قرن بیستم: سفر به ماه - قسمت پنجم
قوانین یكسان فیزیكی در مورد هر وسیله ای كه در فضا سفر می كند، اعمال می شود. ناسا ادعا می كند كه فضاپیما به آرامی چرخش می كرده است تا قسمت های قرار گرفته در سایه، به وسیله ی سرمای جان فرسای فضا سرد شود... سرمای جان فرسایی كه وجود ندارد. در واقع تنها كاری كه چرخش سفینه می توانسته انجام دهد، آن بوده است كه گرمایی ثابت و حتی بیشتر برای سفینه را سبب شود همانند وقتی كه شما یك هات داگ را روی آتش می چرخانید. در واقع یك غذا كه نامش فضانورد آپولو بوده است، پخته می شده است. حداقل كاری كه می شود كرد این است كه وقتی سفینه به زمین بازمی گردد شما دلتان نمی خواهد كه در سفینه را باز كنید.
ناسا خودش هم بهتر می داند كه اگر چنین سیستم خنك كننده ای برای لباس فضانوردان تعبیه كرده بوده است، باید برای سفینه مدل بزرگترش را قرار می داده است. هیچ راكتی چنین حجم عظیمی از آب (برای سفینه و فضانوردان) را حتی برای زمانی كوتاه نمی توانسته حمل كند.
آب وزنی حدود 62 پوند بر فوت مكعب دارد. فضا و جرم آبی به این مقدار، برای حمل توسط راكت ها خیلی خطرناك بوده است. هیچ گاه چنین مقدار عظیمی از آب در هیچ مأموریتی نه برای فضانوردان نه برای سفینه ها، حمل نشده است.
بر روی نوارهای ضبط شده به اصطلاح سفر به ماه، فضانوردان به تلخی از سرمایی كه در حین سفر نیز بر روی سطح ماه با آن روبرو بوده اند، شكایت كرده اند. آنها گفته اند از گرماسازهایی استفاده كرده اند كه برای غلبه بر سرمای وحشتناك فضا كافی نبوده است. انجام چنین حیله ای هم ضروری بوده است چرا كه مجبور می شده اند روزی حقیقت را بگویند. حقیقت را. این حیله همچنین مدركی از خواری و غرور است كه درآن روشنفكران همچنان كارهای انسان های معمولی را انجام می دهند.
چیزی كه ما شنیدیم در واقع از یك سیستم سرمازای قوی در صحنه ی نمایش و ضبط فیلم مأموریت آپولو 11 بوده است. این صحنه ی نمایش و فیلم سازی در سایت آزمایش فوق سری كمیسیون انرژی اتمی در صحرای نوادا قرار داشته است جایی كه دمای هوا به طور معمول 100 درجه فانهایت است. در گرمای مستقیم خورشید، فضانوردان هرگز نباید سردشان می شده است حتی در فضا كه خلأ آن یك عایق كامل است.
به عنوان مدرك، ماه نشین را كه در مؤسسه ی اسمیت سونیان (smith sonian institute) در معرض نمایش عمومی قرار دارد، بررسی كنید و به هسته ی موتور راكت كه درون ماه نشین قرار داده شده است توجه كنید كه به قمست بالای نازل راكت در قسمت پایین مركزی ماه نشین متصل شده است. این همان موتور راكتی است كه می گویند نیروی اضافه برای فرود بر ماه و برخاستن از آن را فراهم كرده است. درنمونه ی واقعی ماه نشین این موتور راكت موجود است اما در فیلم ها و عكس هایی كه گفته می شود روی ماه از ماه نشین گرفته شده است دیده نمی شود. پس از آن نظری به شبیه ساز ماه نشین بیندازید و شما خواهید فهیمد كه دقیقاً كجا چنین حقه ای به صورت فیلم درآمده است.
یك فكر خوب دیگر هم برای عملی كردن وجود دارد. این كه اندازه ی ابعاد فضانوردان در لباس های فضایی شان و ابعاد واقعی درب ورود و خروج ماه نشین را اندازه بگیرید. همچنین ابعاد داخلی ماه نشین را اندازه بگیرید و پس از آن خواهید فهیمد كه فضانوردان (یا همان دروغگوها) نمی توانسته اند با لباس فضانوردی از درب ماه نشین وارد آن شوند یا از آن خارج شوند. (واقعاً حواس پرتی هم حدی دارد). محل لولاهای درب ورود و خروج توجه كنید و سپس به شبیه ساز آموزش ماه نشین نگاهی بیندازید و همه ی ابعاد را اندازه بگیرید (همه ی آنهایی كه در بالا گفته ام) و حالا حواستان به محل لولا های درب ورود و خرج خیلی بزرگتر باشد تا روشن شوید...
ناسا ادعا می كند كه لباس های فضایی ای كه فضانوردان پوشیده بودند، در سطح ماه فشارشان را 5psi بالاتر از فشار محیط برده اند (فشار خلأ صفر psi است) ما دستكش هایی را كه ناسا ادعا می كند فضانوردان در دست كرده اند را امتحان كردیم و فهمیدم كه آنها از مواد قابل انعطاف ساخته شده اند و هیچ وسیله ی مكانیكی، الكتریكی یا هیدرولیكی در آنها تعبیه نشده است تا هنگامی كه آنها را در دست دارند، به انگشتان آنها كمك می كنند. آزمایش ها به روشنی نشان می دهد كه چنین امكان استفاده كردن از چنین دستكش هایی وجود ندارد به طوری كه پوشنده ی آنها امكان خم كردن مچ یا انگشتان را برای انجام هیچ كاری ندارد وقتی كه با فشار پنج psi بالاتر از فشار محیط پرشده باشد، حالا در خلأ باشد یا در جو زمین (فرق نمی كند). به واقع ناسا فیلم ها و عكس هایی را نشان داد كه درآنها فضانوردان از دست ها و انگشتان شان به راحتی در طی به اصطلاح سفر به كره ی ماه، استفاده می كنند. فیلم به وضوح نشان می دهد كه به هیچ وجه هیچ فشاری درون دستكش ها وجود ندارد... شرایطی كه در آن بیهوش شدن به علت كاهش فشار اتمسفر به صورت آنی و انفجاری رخ خواهد داد و نتیجه ی آن تقریباً مرگ ناگهانی است، اگر واقعاً فضانوردان درمحیط خلأ باشند. اگر باور نمی كنید، خودتان امتحان كنید. یك آزمایش ساده است و لازم نیست كه حتماً متخصص موشك باشید. اینها چند دلیل، از بیش از یك صد دلیل ساده و راحت برای اثبات قابل قبول علمی ماجرا بود كه نشان می دهد چگونه ناسا و برنامه ی فضایی آپولو بزرگترین دروغ هایی بوده اند كه به مردم راست پندار جهان، قبولانده شده است.
ما تلاش کرديم که اطلاعاتي در مورد فعاليت هايي در منظومه شمسي که همزمان با پروژه ي آپولو فعال بوده اند، تهيه کنيم. فهميديم که اين اطلاعات براي تمام روزها و تمام سالها قابل دسترسي است، غير از روزها و ساعت هايي که مأموريت آپولو(به اصطلاح) در حال انجام بوده است. اين اطلاعات از هيچ سازمان دولتي شامل ناسا، سازمان ملي اقيانوس و اتمسفر (NOAA) و رصدخانه دريايي قابل تهيه نيست. اين اطلاعاتي است که به طور عادي جمع آوري مي شود (چيز عجيبي براي پنهان کردن ندارند) و شامل تاريخ هاي پرتاب، تاريخ ها و زمان هاي فرود و آسيب هاي سنگين ناشي از پرتوها مي باشد. اين اطلاعاتي است که بايد وقتي که فضانوردان با ماه پيما روي ماه حرکت مي کرده اند، مشاهده مي شده است، اگر که به واقع فضانوردي روي ماه بوده باشد. اين اطلاعات قابل دسترسي نيست چرا که اثبات خواهد کرد که آن فضانوردان کذايي مثل سيب زميني برشته شده اند. جسد آنها بايد به زمين باز مي گشت اگر واقعاً آنها، تلاش کرده اند چنين مأموريتي انجام دهند.
به علاوه، اگر تمام دلايل بالا را کنار بگذاريم فيلم ها و عکس هايي مأموريت آپولو به راحتي جعلي بودن آن را اثبات مي کند. هر کسي با کمترين سطح اطلاعات درباره ي استوديوهاي فيلم برداري، استوديوهاي نورپردازي و واقعيت هاي فيزيکي ماه به راحتي مي تواند ثابت کند که مدارک بصري پروژه ي فضايي آپولو (عکس ها و فيلم ها) توسط ناسا جعل شده است. هيچ فيلم رنگي اي براي بشر اين قدر شناخته شده نيست که شامل چنين جزئيات عالي در سايه ها و قسمت هاي روشن عکس هايي که گفته مي شود روي ماه گرفته اند، باشد. هر عکاس حرفه اي که اين عکس ها را ببيند به شما مي گويد که چنين عکس هايي در محيط هاي کنترل شده اي گرفته شده اند و چنين عکسي متعلق به محلي با تابش مستقيم نور خورشيد، و آنهم در خلأ نيست. بعضي از اين اشکالات و اختلاف ها در عکس ها چنان است که حتي کساني که هم که خيلي خوش بين هستند، وقتي اين اختلافات را براي آنها روشن کني به مِن و مِن شنيدني اي مي افتند. بعضي ها واقعاً به يک شوک آرام فرو مي روند. برخي در هم مي ريزند و گريه مي کنند. من خودم کساني را ديده ام که به شدت عصباني شده اند و در حالي که اين عکس ها را پاره مي کنند، جيغ هم مي زنند.
کلينيک نکت (kleinik nekt) فرمانده ي عمليات هاي ناسا در زمان پروژه ي آپولو، الآن هم "عضو فراماسونري سي و سومين مرتبه" است و برادرش هم حاکم مطلق و مشهور هيئت سي وسومين مرتبه از رسم اسکاتلندي باستاني و پذيرفته شده ي فراماسونري است (فرماسونري يعني فراموش خانه) اين عضويت جايزه ي او براي مقاومت در چنين ماجرايي بوده است. همه ي گروه اولين فضانوردان فراماسون بوده اند. عکسي از نيل آرمسترانگ (اولين کسي که مثلاً روي ماه پياده شد) در خانه ي معبد واشينگتن وجود دارد که در آن نواري که علامت فراماسونري است روي ران او آنهم بر روي ماه قرار دارد. همه ي اعضاي بلند پايه ي رسمي ناسا جزء اشراقيون، مارکسيست ها يا کمونيست بوده اند و هستند.اتحادجماهير شوروي فقط يک برنامه ي فتح ماه سرنشين دار را برنامه ريزي کرده آن طور که من تحقيق کردم کيهان نوردهاي شوروي وقتي که از کمربند ون آلن بالاتر رفته اند، جزغاله شده اند. شوروي هيچ گاه دوباره تلاشي براي فرستادن انسان به کمربند ون آلن يا بالاتر از آن صورت نداد. (کاري شبيه کاري که عقل سليم مي کند). وقتي که انسان نمي تواند از تشعشعات سنگين کمربند ون آلن جان سالم به در ببرد، چگونه مي تواند روي ماه فرود آيد؟
اتحاد جماهير شوروي برنامه ي فرستادن انسان به ماه را منحل کرد.اثري که اين ماجرا بر روي انسان هاي جهان داشت، اين بود که اگر ما مي توانيم به ماه سفر کنيم، ديگر موجودات زنده ي کيهان هم مي توانند به زمين ما سفر کنند. سناريوي حمله ي بيگانگان به زمين از آن زمان مرسوم شده است.فاش سازي هاي اخير در باره ي طبيعت کلاهبردار ناسا و برنامه ي فضايي آپولو که توسط اداره ي اطلاعات وديگران صورت گرفت موجب سيل تبليغات و برنامه ي تلويزيوني شد تا مردم گول خورده در خواب عميق جهالت باقي بمانند. بلندپروازترين آنها "آپولو 13" و "از زمين تا ماه" هستند که در هر دو بازيگر و تهيه کننده ي معروف، تام هنکس کار کرده است.
اگر خدا بخواهد ادامه دارد...
با سلام به دوستان عزیز امیدوارم این مطالب مفید واقع شده باشه.
یه گله دارم:
من چند دفعه خواهش کردم همه صبر کنند و از اظهار نظر عجولانه و همچنین شرکت در نظرسنجی قبل تمام شدن بحث بپرهیزند، ولی تعداد زیادی از بچه ها کلا گوششون بده کار نیست.
بنده اگر به بعضی از مطالب پاسخی نمیدم به این علته که بسیاری از جوابها در قسمت های بعد پاسخ داده خواهد شد، یا اینکه کسی که سوال رو پرسیده با دقت مطلب رو مطالعه نکرده. البته در مواقعی هم بلد نیستم

به عنوان مثال:
دانی گفته:
"اما روی سخنم با استارتر تاپیکه
خواهش میکنم همه چیز رو با اندیشه فراماسونی گره نزنید....بله...برنامه فضایی امریکا و شوروری یک پروژه بزرگ بود.....هدف از اینکار نه رقابت بود و نه سرگرم کردن مردمشون.....با ابداع انرژی و بمب اتمی و ساخت چند ماهواره و رصد کل فرایندهای زمین این تفکر در دانشمندان غرب و شرق شکل گرفت که از محدوه زمین خارج بشن و ناشناخته های هستی رو کشف کنن......مثلا حیات یا تمدن هوشمند یا منابع عظیم طلا و الماس یا آب و سایر مواد با ارزش و ...
پس انگیزه های علمی این سفرها به مراتب بیشتر و قابل درک تر و ملموس تر و واقعی تر از انگیزه های رقابتی و سیاسی اون بوده و بنابراین من خواهش میکنم صرف خوندن چند مقاله ماسونی و قدرت پوشالی و هیچ اونها تحت تاثیر عقاید اونها قرار نگیرید.......اصلا برنامه فراماسونی همینه که با نشون دادن رد پاهای خودش در همه زمینه ها قصد تبلیغات و ابراز وجود و جذب هوادار داره که به نظرم اصلا اون قدرتی که خیلی ها ازش صحبت میکنن در وجود اونها نیست......"
جواب شما در قسمت پنجم ارائه شده.
امیدوارم بازم عجله و پیش داوری رو از خودتون دور کنید.
این رو بدونید که یکی از مهم ترین ویژگیهای یک مومن صبره.
یا علی
میشه بفرمایین کدوم جوووووووووو؟!؟!
اگه ماه جو داشت که الان مثه آبکش نبود!!!!
بعدشم چرا نشه؟!به یاد داشته باش که یه روزی پرواز کردن واسه انسان آرزو بود!!!!
خیلی ببخشیدا ولی امروز دارن از ادرار انسان برق تولید میکنن.
دوست عزیز شما مجبورید برای اینکه ماشینتون راه بره به طور متوسط 50 لیتر بنزین بسوزونین در حالی که اگه میتونستیم به یه وسیله ای با کمک الکتروشیمی انرژی بنزین رو آزاد کنیم اونوقت میتونستیم تنها با 5 قطره بنزین کارمونو انجام بدیم!!!
به نظر من این موضوع(فرود انسان روی ماه) واقعیت داره دلیلم هم اینه که چه جوری واقعا میشه کشوری مثل شوروی که دشمن شماره یک آمریکا بود اون زمان و هنوز هم نسبت به آمریکا کینه داره با اون دم دستگاه جاسوسی و با توجه به اینکه فقط نشسته تا آمریکا یه ذره پاش بلغزه تا اونو تو کل دنیا جار بزنه اجازه داده یه همچین گافی از دستش در بره؟!؟!
یکی از دوستان به مسئله پیشرفت آمریکا اشاره کرد.باید بگم که بعد از این که کندی خبر از پروژه ی ماه داد بیش از 100 صنعت آمریکا(توی یه مقاله خوندم) دست به دست هم دادند و شروع به کار کردند و این شد که آمریکا تونست خودشو تو کورس با شوروی نگه داره.
ببخشید که نتونستم واسه ادعام منبع اعلام کنم!
[/quote]
با سلام مثل اینکه هنوزم شما باور دارید که آمریکا و شوروی با هم دشمن بودند
مگه هر دو سر قضیه اسرائیل با هم متحد نبودند مگه هر دو برده صهیونیست نبودند
واقعا بعضی حرفها عجیبه....
نقل قول:با سلام مثل اینکه هنوزم شما باور دارید که آمریکا و شوروی با هم دشمن بودند
مگه هر دو سر قضیه اسرائیل با هم متحد نبودند مگه هر دو برده صهیونیست نبودند
واقعا بعضی حرفها عجیبه....
سلام داداش حرف شما عجیبه که آمریکا و شوروی را دوست میپندارید میشه خواهشا بگید بر اساس کدوم منطق این دو کشور در زمان جنگ سرد با هم دوست بودند

این مطالب می تونه مفید باشه .
نقل قول:http://science.nasa.gov/science-news/sci...st23feb_2/
نقل قول:از روزی که اولین فضانوردان قدم بر روی کر ماه گذاشتند گروهی (بیست درصد مردم ایالات متحده ) این ادعا را قبول نمی کردند و می گفتند که این فیلم ها و تصاویر در استودیوهای هالیوود تهیه شده است. اصولا در ایالات متحده اصطلاحی به نام تئوری توطئه Conspircy Theory وجود دارد که بر طبق آن هیچ چیز آن طور که باید به نظر نمی آید. جان کندی را آزولد اسوالد نکشته بلکه وی توسط سازمان سیا کشته شده، مه نوردان سفر خود را در هالیوود انجام دادند نه در کره ماه...
یک کانال تولویزیون آموزشی در ایالات متحده به نام اکتشاف (Discovery) که برنامه های علمی و متنوع تهیه میکند مدتی است که سریالی را به نام افسانه شکنان My Busters درست کرده که در طی آن افسانه های مختلف مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرند و در پی آن صحت و سقم آن اثبات میشود. در یکی از برنامه های این کانال افسانه شکنان به مسئله رفتن فضانوردان به کره ماه پرداخته و تصمیم گرفتند که ببینند آیا عللی که ناباوران برای عدم انجام این پرواز ارائه می دهند درست است یا خیر. به طور کای ناباوران چهار دلیل را برای تلبی بودن این سفر ارائه می دهند:
1- جای پای این فضانوردان در خاک ماه اینقدر تمیز و واضح است که فقط با شن خیس می توان چنین اثری را درست کرد و در خاک یا شن خشک این امر غیر ممکن است زیرا در ماه آب وجود ندارد.
2- سایه یکی از این فضانوردان با سایه چند سنگی که در اطراف اوست در یک سمت موازی نیستند. اگر منبع نوری فقط خورشید باشد باید تمام سایه ها در یک سمت و جهت باشد، پس این عکس در استودیو و با استفاده از چند پرژکتور گرفته شده است.
3- عکس پیاده شدن باز آلدرین از مهنورد در حالی که تمام مهنورد در سایه قرار دارد آنقدر روشن است که این فقط یک مونتاژ می باشد.
4- پس از نصب پرچم ایالات متحده روی ماه پارچه پرچم آن مانند پرچمی که باد به آن می خورد برای چند ثانیه ای حرکت مینماید. کره ماه که هوا ندارد و باد ندارد چگونه ممکن است که این پرچم تکان بخورد؟ پس این ویدیو نیز در استودیو تهیه شده است و برای بهتر نمایش دادن پرچم از پنکه جهت تکان دادن آن استفاده می کنند.
تیم افسانه شکنان دست به کار شدند و یک به یک این تئوری ها را مورد بررسی قرار دادند. پس از بررسی خاک ماه و مصاحبه با دانشمندان به این نتیجه که شنهای روی ماه دارای اشکال تیز هستند و چون در آنجا باد وجود ندارد که این شنها روی یکدیگر بغلتند و هموار بشوند، در صورت بسته شدن نقشی بر روی آن این نقش میتواند ثابت بماند و شن ها پس از برداشتن کفش از بین نخواهد رفت. برای آزمایش این موضوع یک اتاق بی هوا را اجاره کردند و با دریافت شن مشابه شن های کره ماه از ناسا یک کفش فضانوردی را نیز گرفته در داخل این اتاق توسط دستگاهی کفش را با وزن مشخص روی شن فشار دادند. پس از برداشتن کفش نقش آن کاملا تمیز باقی مانده بود. پس این یک دلیل خوب برای رد سفر ماه نبود.
برای بررسی دلیل دوم تیم افسانه شکنان با درست کردن یک ماکت چهار متر در چهار متر و درست کردن سطح آن مانند کره ماه و نصب یک ماکت مه نورد و چند قطعه سنگ فضایی را بوجود آوردند که در آن بتوانند اثر نور را روی سایه ها اندازه بگیرند.با تغییر زاویه پرژکتور بالاخره حالتی بوجود آمد که سایه فضا نورد و سنگ ها دیگر موازی نبودند و عینا شبیه عکس فضانورد در ماه بودند پس ثابت شد که این عکس هم دلیل نرفتن فضانوردان به ماه نبوده است. جالب است که در پایان هر آزمایش یکی از دو کلمه Confirm به معنی تایید افسانه و یا Bust به معنی شکست افسانه نشان داده میشود و تا اینجای برنامه هر دو تئوری ناباوران شکست خورده بود.
برای قسمت سوم سطح میز 4*4 با موادی که از نظر انعکاس نور با مواد روی کره ماه یکی بود درست شد و ماکت فضانورد بر روی پله های ماکت مه نورد قرار گرفت و با یک دوربین عکاسی هاسل بلاد ( مانند دوربینی که فضانوردان استفاده میکردند ) از این مه نورد و فضانورد عکس برداری شد. با این که مه نورد در سایه قرار داشت ولی شفافیت عکس فضانورد و ضریب انعکاس نور سطح زمین باعث شد که عکس فضانورد خیلی روشن و عکس مه نورد تاریک بیافتد.باز هم تایید شد که آن عکس واقعی بوده و این تئوری نیز رد شد.
در قسمت آخر جالب ترین مسئله یعنی باد خوردن پرچم باید تایید میشد. پرچمی پارچه ای به طول و عرض پرچم نصب شده در ماه درست شد ابتدا آن را در روی زمین عادی نصب کردند که به علت حرکت دست فضانورد پرچم چند ثانیه ای تکام خورد. سپس همین کار را در اتاق بدون هوا با استفاده از دستکش مخصوص توسط فردی که در بیرون اتاق نشسته بود انجام شد و بر اثر حرکات دست فضانورد برای فرو کرده پرچم در خاک پرچم شروع به تکان خوردن کرد که این تکان خوردن شبیه وزیدن باد بود و جالب اینجاست که این تکان خوردن پرچم در شرایط بی هوایی تا چندین ثانیه ادامه داشت و حرکت پرچم مانند هوای آزاد به این زودی ها متوقف نمیشد. علت آن نبودن هوا در اطراف پرچم و نبودن مقاومت هوا بود که باعث میشد پرچم از حرکت باز نایستد. با رد شدن آخرین تئوری دیگر جایی برای فکر ناباران و بداندیشان باقی نماند.
ماهنامه نوآور شماره 66 اسفند 88
دوست عزیز استارتر تاپیک ؛ من دلیل منطقی پیدا نکردم برای این قضیه که چرا آمریکا باید همچین دروغی بگه شما اگه دلیل منطقی رسیدی بگو ( گرفتن پول از مالیات دهنده ها و .. .اینها قابل قبول نیست ! چون راههای ساده تری هم وجود داره )
نقل قول:دوست عزیز استارتر تاپیک ؛ من دلیل منطقی پیدا نکردم برای این قضیه که چرا آمریکا باید همچین دروغی بگه شما اگه دلیل منطقی رسیدی بگو ( گرفتن پول از مالیات دهنده ها و .. .اینها قابل قبول نیست ! چون راههای ساده تری هم وجود داره )
آیا شما میتونید تصور کنید که اگر ایران بتونه به ماه یا مریخ انسان بفرسته، مردم خود ایران چه اعتماد مضاعفی به کشور و حکومت پیدا میکنند؟ و دشمنای ایران چه وحشتی نسبت به ایران پیدا میکنند و کلی حساب میبرند؟
تازه اگر کشور برای این کار هیچ هزینه ای نکنه و تازه براش درامد داشته باشه چطوره؟
به نظر من این ساده ترین راه ممکن برای اونا بوده
جدا از این دلیل، یک سری از اهداف فراماسونری هم پشت این قضیه هست که ان شاء الله در قسمت های بعد به اون هم میرسیم.
در ضمن اون دلایلی که توی اون مقاله آورده شده برای من قانع کننده نبود. مخصوصا قسمت آخر(پرچم). بیشتر شبیه توجیه بود، چون ما که هیچ کدوم از این آزمایشها رو ندیدیم. خودشون دروغ گفتند، بعدش عوامل خودشون(منظورم مسئولای حکومت و قدرت مدارای شریک در این دروغ) در غالب یه شبکه تلوزیونی که ژست منتقدانه به خودش میگیره میگه که آره ما آزمایش کردیم، درست بود. مردم شما خیالتون راحت باشه!!! به روباه میگند شاهدت کیه میگه دمم.
بزرگترین دروغ قرن بیستم: سفر به ماه - قسمت ششم
حقایق آپولو
1- نیل آرمسترانگ هم اكنون ( این مقاله قبل از مرگ آرمسترانگ تهیه شده است) هم اكنون از بیماری روحی رنج می بود. كه نتیجه ی مستقیم قراردادن او به عنوان سنگ بنای بزرگ ترین دروغ تاریخ است. شاید هم از این كه تعداد بیشماری سایت اینترنتی او را دروغگو می خوانند.
2- شایعه ای هست كه می گوید فضانورد آپولو 12 پیت كنراد (pete conrad) قصد داشته كه در جشن سی امین سالگرد ازدواجش در منظر عموم از جعلی بودن فرود بر ماه پرده بردارد. او در یك تصادف با موتورسیكلت، یك هفته قبل از سی امین سالگرد ازدواجش كشته شد.
3- هم اكنون، برای شاتل فضایی 66 ساعت طول می كشد كه به ایستگاه فضایی بین المللی كه در 185 مایلی سطح زمین قرار دارد، برسد. ناسا می گوید كه آپولو 13 از وقتی كه از زمین بلند شد، 55 ساعت طول كشید كه در فاصله ی 200 هزار مایلی زمین به مشكل برخورد. (185 مایل در 66 ساعت با تكنولوژی امروز و 200 هزار مایل در 55 ساعت با تكنولوژی 40 سال پیش) بهتر است به كسی دیگر نگویید. شاید مسخره تان كردند.
4- یوری گلر (Uri Geller) یكی از افراد سرشناس جهان در وب سایت خودش، می گوید كه عكس های ناسا از برخی برنامه های آپولو به طرز احمقانه ای، جعل و ساخته شده اند، و می پرسد كه چرا؟ یوری دوست صمیمی فضانورد آپولو 14، ادگار میچل (Edgar Michell) است. حالا ما از او می پرسیم كه چرا از دوست خودت نمی پرسی كه چرا عكس ها جعلی هستند؟
5- رئیس، لیندون جانسون، اسناد مشخصی از آپولو را طبقه بندی كرد و دستور داده تا سال 2026 از طبقه بندی خارج نشود. این كا را كرد تا تمام كسانی كه در پروژه ی آپولو درگیر بوده اند، مرده باشند و فراموش شده باشند، و هیچ كسی برای عیب جویی كردن زنده نمانده باشد. اگر كسی بخواهد حقیقت پشت سر برنامه ی آپولو را بداند، لازم نیست تا 2026 صبر كند. همین الآن بر همه آشكار است.
6- در اوایل دهه ی 1960 مسئولان ناسا طی جلسه ای پشت درهای بسته، فهمیدند كه سفر انسان به ماه قبل از 1970 امكان پذیر نیست. پس تصمیم گرفتند كه این قضیه را در پروژه ی آپولو 11 عملی كنند آنهم با جعل كردن قضیه، به این امید كه بعدها بتوانند به ماه سفر كنند و این حقه را مخفی و مدفون نگه دارند كه هرگز موفق به سفر واقعی به ماه نشدند.
7- نویسنده معروف سی كلارك از آپولو11 به عنوان "حفره ای در تاریخ " یاد می كند و مورخ بزرگ ای.جی.پی تیلور از آپولو11 به عنوان "بزرگترین اتفاقی كه در طول زندگی اش نیفتاد " یاد می كند.
8- ناسا در آن زمان ماه نشین را تكمیل نكرده بود. اكنون 40 سال از آن تاریخ می گذرد و ناسا هنوز نتوانسته یك راكت كه به ماه برود و برگردد را بسازد كاری كه ادعا می كند 40 سال پیش انجام داده است. آن هم با سرنشین.
9- فیلمی كه از درون كپسول تمام آپولوها (تأكید می كنم تمام آپولوها) گرفته شده است، یك نور آبی كم رنگ را نشان می دهد و همچنین خمیدگی زمین را نیز از پنجره ی فضاپیما نشان می دهد. این فیلم به ادعای ناسا در نیمه ی راه سفر به ماه و در تاریكی و سیاهی فضا گرفته شده است. این نور آبی ثابت می كند كه كپسول فقط در حال چرخش به دور زمین بوده است.
10- تصاویر ماه كه در سایت ناسا دیده می شود جعلی هستند و در آنها پشت صحنه ی تئاتر دیده می شود. عكس ها یك خط سیاه كه با مداد كشیده شده است را در جایی كه پس زمینه به نور روز در آسمان می رسد آشكار می كند كه در آنجا به طور ناگهانی تاریك می شود.
11- ماه نشینی كه در آخرین مأموریت ها استفاده شده است دقیقاً مانند همان نمونه های اولیه است به طور مثال هیچ گونه اصلاحی در آن صورت نگرفته است. حمل ماه نشین به ماه حتی اگر خیلی كوچكتر هم می شده است، غیر ممكن بوده است.
12- ماه پیما دارای تایرهای قابل بادكردن بود كه اگر از قبل بادشده بود وبه ماه رفته بود، آنجا منفجر می شد. حالا اگر بدون باد هم به ماه می رفت، آنجا هوایی برای باد كردن آن وجود نداشت. سنجابهای حرفه ای پروژه ی آپولو می گویند كه ماه پیما دارای تایرهای ماه پیما همراه با شبكه فلزی محكم بوده است. بله، ماه پیمای موجود در موزه كه از اواسط دهه ی هفتاد (پنج شش سال پس از اولین سفر به ماه) به جا مانده است، چنین خصوصیتی دارد. چرا كه سنجابها فهمیدند كه تایرهای باد شونده به هیچ وجه (چه در زمین باد شوندوچه در ماه) در ماه قابل استفاده نیستند. ناسا 40 سال وقت داشته است كه به اصلاح اشتباهات ساده و آشكار برنامه ی آپولو بپردازد. هر وقت كسی ایرادی می گرفته است، ناسا این اشتباهات را اصلاح می كرده است و چیزی نمی گفته است مثلاً آنها نمی توانند بگویند چرا این همه چیز خلاف قاعده در اولین محل فرود وجود دارد. در هر صورت من عكس هایی از ماه پیما كه تصور می شود بر روی ماه بوده است، در اختیار دارم كه دقیقاً همان تایرها و حتی والوهای تایرهایی را دارد كه در مركز هوایی كندی استفاده می شود به عبارت دیگر آنها یك نوع و یك جنسی هستند. از زمانی كه چنین اشتباه بزرگی در وب سایت من مثل بمب منفجر شد، تصاویر اولیه كه از نمای نزدیك از ماه پیما بود و در اینترنت قرار داشت، تغییر كرده است.
13- غیر ممكن بوده است كه بتوان لباس فضایی ای در اختیار داشت كه آنهم بر روی ماه با آب خنك شود، در حالی كه دمای بیرون در نقطه ی جوش آب باشد. و هیچ جایی برای پراكنده كردن گرما در آن وجود نداشنه باشد.
14- براساس تحقیقات مركز تحقیقات لانگلی (Longley Research Center) در همیتون ویرجینیا، ماه پیما ابتدا از جایی آویزان بوده است و دقیقاً در همان زمانی كه در ماه دروغین ادعا می كنند كه حركت می كرده است، به آرامی پایین آورده شده است. (در عكس دیدید كه هیچ رد تایری در جلو و عقب تایرهای ماه نشین نیست).
15- فضانوردان هم از چنین چیزی آویزان بوده اند تا كم وزنی درسطح ماه را نشان دهند. عكس های سایت Reality را با عكس های سایت ناسا مقایسه كنید.نوسان غیر منطقی زیاد پای عقبی در هر دو سری عكس، یكسان است.
16- فیلم هایی كه می گویند توسط آپولو8 كه مثلاً دور ماه گشته است گرفته شده است، دقیقاً همان فیلم هایی است كه برای مأموریت آپولو 11 نشان داده شده است. به جز این كه معكوس شده است و وارونه گشته است. رشته كوههای تادپول لایك (tadpole like) را چك كنید.
كاری كه ناسا انجام داد این بود كه سطح ماه دروغین را در مركز تحقیات لانگلی (LRC) فیلم برداری كرد، در یك مسیر رفت، سپس دوربین را معكوس كردو سطح را در جهت معكوس فیلم برداری كرد چیزی كه در فیلم ها مشهود است ودیده می شود.
17- فیلم هایی كه نشان می دهد آپولودور ماه گشته است، توسط یك دوربین سوار بر ریل كه به آرامی دور مدل گچی ساختگی ماه می چرخد، گرفته شده است.
18- جیمزلاول كه از روی یك متن پیش نوشته در شبیه ساز ماه نشین برای فیلم بالا می خوانده است در جایی از فیلم می گوید كه "ظاهراً ماه اصلاً خاكستری بوده است. هیچ رنگی در كار نبوده است. مثل یك مجسمه گچی به نظر می آید. این صدا خیلی پیشتر از مأموریت آپولو ضبط شده است. با دقت به این نوار گوش دهید (با هدفون) ببینیدكه اوبه سختی تلاش می كند جلوی خنده ی خود را بگیرد. چرا كسی كه دیگر باید فكر كند چنین مأموریت عظیم و بزرگی چیز خنده داری است؟ جواب این است كه به واقع آن ماه كذایی یك مجسمه ی گچی واقعی بود كه وی به آن اشاره می كرد.
19- در یك مصاحبه ی تلویزیونی بین شینامك دونالد و مدیر اجرایی ناسا، دن گلدن (Dan Golden) (معروف به Dan Dare) در سال 1994، دن گلدن آشكارا پذیرفت كه انسان نمی تواند از مدار زمین خارج شود، مادامی كه بر پرتوهای كیهانی غلبه كند. او در حالی این سخنان را گفت كه هیچ اشاره ای به پروژه آپولو در 25 سال قبل از آن نكرده بود، مأموریتی كه تصور می شود كه انسان 250 هزار مایل از مدار زمین دور شده است.
20- نیل آرمسترانگ هیچ عكس یادگاری یا چیزی شبیه به آن از سفر مثلاً به ماه ندارد. اما او عكس های فراوانی از روزهای تست خلبانی اش جمع كرده بود. آرامسترانگ كه خود می دانست این حماسه آمریكایی یك دروغ بزرگ است، از طرف ناسا مجوزی برای داشتن این عكس ها نداشت.
21- در سال 2009 ناسا هنوز به تكنولوژی فرستادن انسان به ماه و برگرداندن ایمن وی از ماه نرسیده است. خوب انجام چنین كاری در سال 1962، یعنی 40 سال پیش واقعاً یك شاهكار صنعتی و فضایی بوده است. شما كه در این مورد شكی ندارید؟
اگر خدا بخواهد ادامه دارد...
من مخالفم كه انسان به ماه پا گذاشته است به اين دليل به عكس زير نگاه كنيد ، وزش باد پرچم آمريكا را تكان مي دهد،3 نفر در حال نظارت از صحنه هستند و نور پرژكتور سايه انسان ها را بر روي انداخته است![[تصویر: 121642-chinese-officials-travel-to-moon-...photos.jpg]](http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2011/06/29/121642-chinese-officials-travel-to-moon-mars-and-more-photos.jpg)