۲۲/آبان/۹۰, ۴:۱۰
۲۲/آبان/۹۰, ۱۳:۰۰
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام :دوست عزیز ، جناب آقای Moh3n_P :
برادر من چرا اینقدر پافشاری می کنی که حرفت درسته ؟ اینجا خیلی از بچه ها منطقی دلایل شما رو رد کردند . تقریبا بیشتر پست ها رو خوندم . هنوزم دلیل شما بر این پافشاری رو نمی فهمم . بزرگترین مشکلی که شما دارین اینه که میخواید به هر نحوی تفکر خودتون رو به دیگران تحمیل کنید . جایی که اسمش بیداری اندیشه هست ، هدف اطلاع رسانی صحیح و بدون تعصبات شخصی هستش . این درست که شما به یه سری اطلاعاتی رسیدی ؛ اما دلیل نمیشه حتما درست باشه . معمولا یه خبری یا یه موضوعی که کسی درباره اش چیزی نمی دونه رو یه جا مطرح می کنن تا با تحقیق درباره ی موضوع به یه جمع بندی کلی برسن . اما شما داری بر تفکر خودت بی دلیل پافشاری میکنی . تا حالا فکر کنم بیشتر از ده بار توی تالار گفتم که هنگام بحث تعصبات رو کنار بذارین . این تعصبات میتونه هم تفکر باشه ، هم سیاسی باشه و هم اعتقادی . اگه می تونستم از زبونم یه عکس می گرفتم که همه ببینن !!! اینهمه دلیل منطقی و علمی توسط دوستان عزیزم بیان شده . این مطلب رو هم اولین بار از شما دارم می شنوم . اگه اینطوریه که شما میگی پس ما هم یه دروغگوی بزرگ هستیم که با تمامی تحریمها و امکانات کم گفتیم ماهواره فرستادیم . شما اگه می تونی ثابت کن که پرتاب ماهواره امید دروغ نبوده . اصلا من به شک افتادم . شما لطف کن بنده رو متقاعد کن که ما ماهواره پرتاب کردیم . اگه تونستی من و بچه های تالار رو قانع کنی که ما هم ماهواره پرتاب کردیم ، من به شخصه تمام حرف شما رو قبول می کنم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
[/b]
۲۲/آبان/۹۰, ۱۶:۱۴
(۲۲/آبان/۹۰ ۱۳:۰۰)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]سلامبسم الله الرحمن الرحیمسلام :
دوست عزیز ، جناب آقای Moh3n_P :
برادر من چرا اینقدر پافشاری می کنی که حرفت درسته ؟ اینجا خیلی از بچه ها منطقی دلایل شما رو رد کردند . تقریبا بیشتر پست ها رو خوندم . هنوزم دلیل شما بر این پافشاری رو نمی فهمم . بزرگترین مشکلی که شما دارین اینه که میخواید به هر نحوی تفکر خودتون رو به دیگران تحمیل کنید . جایی که اسمش بیداری اندیشه هست ، هدف اطلاع رسانی صحیح و بدون تعصبات شخصی هستش . این درست که شما به یه سری اطلاعاتی رسیدی ؛ اما دلیل نمیشه حتما درست باشه . معمولا یه خبری یا یه موضوعی که کسی درباره اش چیزی نمی دونه رو یه جا مطرح می کنن تا با تحقیق درباره ی موضوع به یه جمع بندی کلی برسن . اما شما داری بر تفکر خودت بی دلیل پافشاری میکنی . تا حالا فکر کنم بیشتر از ده بار توی تالار گفتم که هنگام بحث تعصبات رو کنار بذارین . این تعصبات میتونه هم تفکر باشه ، هم سیاسی باشه و هم اعتقادی . اگه می تونستم از زبونم یه عکس می گرفتم که همه ببینن !!! اینهمه دلیل منطقی و علمی توسط دوستان عزیزم بیان شده . این مطلب رو هم اولین بار از شما دارم می شنوم . اگه اینطوریه که شما میگی پس ما هم یه دروغگوی بزرگ هستیم که با تمامی تحریمها و امکانات کم گفتیم ماهواره فرستادیم . شما اگه می تونی ثابت کن که پرتاب ماهواره امید دروغ نبوده . اصلا من به شک افتادم . شما لطف کن بنده رو متقاعد کن که ما ماهواره پرتاب کردیم . اگه تونستی من و بچه های تالار رو قانع کنی که ما هم ماهواره پرتاب کردیم ، من به شخصه تمام حرف شما رو قبول می کنم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
[/b]
دوست عزیز من اکثر پستها رو جواب نمیدم.
اگر من میخاستم که پافشاری کنم خوب بود تمام نقدها رو رد کنم.
من فقط در پست قبلی گفتم توهین نکن. که شما باز هم یه جورایی داری تهمت میزنی.
من هیچ تعصبی ندارم.
شما هر نقدی دوست داری بکن من که جلوی شما رو نگرفتم.
آیا به نظر شما بازم اسمش پافشاریه؟
۲۳/آبان/۹۰, ۱:۰۸
خداوند ما را از دست جاهلین نجات دهد .
منظورم شما نبودیا ...!
ببین با محیط این سایت آشنا هستی ؟
این نوشته بالایی رو من ننوشتم .
در ضمن ناراحت نشیا ....
شما به هیچ عنوان راجع به نجوم اطلاعات نداری . یا اگر هم داری کم یا ناقصه و یا اشتباهه یعنی بد گرفتی چی شده .
منظورم شما نبودیا ...!
در ضمن ناراحت نشیا ....
شما به هیچ عنوان راجع به نجوم اطلاعات نداری . یا اگر هم داری کم یا ناقصه و یا اشتباهه یعنی بد گرفتی چی شده .
۲۳/آبان/۹۰, ۲:۲۶
(۲۳/آبان/۹۰ ۱:۰۸)farshid نوشته است: [ -> ]خداوند ما را از دست جاهلین نجات دهد .منظورت از جاهلین کی بوده؟!!
منظورم شما نبودیا ...!
در ضمن ناراحت نشیا ....
بله با محیط هم آشنا هستم.
و فکر نمیکنم اطلاعات فضاییم از شما هم کمتر باشه.
من این مطلبی رو که نوشتم کاملا برام قابله درکه. نه همه ی قسمتاش. و خیلی از دلایلی هم که مطرح شده هیچ ربطی به نجوم نداره.
من کارشناسی ارشد مکانیک میخونم و ترمودینامیک 1 و 2 و انتقال گرما 1و 2 رو گذروندم.
با توجه به مبانی علمی که داریم و ادعایی که ناسا برای خنک کردن سفینه یا شخص انجام داده کاملا رد میشه و هیچ توجیه علمی نداره.
مگر اینکه شما باز هم بگید که ناسا حتما فکر اینجاش رو هم کرده.(یعنی با فرض درست بودن به دنبال توجیه کردن باشید)
این یکی از ده ها مطلبی بود که در این مقاله نوشته شده و هیچ ربطی به علم نجوم هم نداره.
شما اگر مقاله ای کامل سراغ داری که به تمام این دروغ ها پاسخ بده اونوقت میتونی ادعا کنی که این مقاله اشتباه میگه. نه اینکه دو سه تاشو جواب بدی و سریع نتیجه بگیری(گرچه من دو سه تا هم ندیدم).
در ضمن در مورد برخورد اجرام فضایی که هیچ چیز منطقی ای نگفتی...
بحث پرچم هم واقعا خنده دار بود. آخه من نمیدونم شما چطور این دلایلی که اینجا به طور مفصل مطرح کردم براتون قابل قبول نبود، اونوقت یه همچین داستان سرایی هایی مزخرفی رو قبول میکنید.(سعی کنید با این شرطی سازی ای که در شما ایجاد شده مبارزه کنید).
من سعی میکنم به پست هایی که بیشتر بر مبنای توهینه پاسخ ندم، ولی متاسفانه شما مجبورم کردید.
به شما توصیه برادرانه دارم که عینک پیش داوریتونو بردارید. و در ضمن سعی کنید یکم به ماهیت دشمن فکر کنید و ببینید که مبنای حکومت اونها فقط و فقط بر مبنای دروغ و استفاده بی اندازه از قدرت نماییه.
در ضمن شما حق ندارید از واژه جاهلین استفاده بکنید.
این دفعه دومه که دارید توهین میکنید

۲۳/آبان/۹۰, ۴:۱۶
مطالبه جالبیه خوبه که به 1نقطه واحد برسه
۲۳/آبان/۹۰, ۲۳:۰۳
(۲۲/آبان/۹۰ ۱۳:۰۰)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]اگه اینطوریه که شما میگی پس ما هم یه دروغگوی بزرگ هستیم که با تمامی تحریمها و امکانات کم گفتیم ماهواره فرستادیم . شما اگه می تونی ثابت کن که پرتاب ماهواره امید دروغ نبوده . اصلا من به شک افتادم . شما لطف کن بنده رو متقاعد کن که ما ماهواره پرتاب کردیم . اگه تونستی من و بچه های تالار رو قانع کنی که ما هم ماهواره پرتاب کردیم ، من به شخصه تمام حرف شما رو قبول می کنم .دوست عزیز
[/b]
کمی به موضوع تاپیک دقت کنید
ماهواره و پرتاب ماهواره و استقرار ماهواره در مدار زمین هیچ ربطی به ماه نوردی نداره این دو مقوله کاملاً مجزا هستند
۲۳/آبان/۹۰, ۲۳:۲۲
اصلا از نظر من خود جنگ سرد يه داستان ساخته شده توسط خود ماسون هاست. دقت كردين در طول جنگ سردحتي يك گلوله هم طرفين به سمت همديگه شليك نكردن و فقط از فرصت استفاده كردن و تعداد بمبهاي اتم خودشون رو بيشتر كردن وهيچ كس هم نمي تونست به اونها چيزي بگه.
۲۴/آبان/۹۰, ۳:۳۵
اخه من نمیدونم که به تو چی بگم . بیا با من بریم یه جای خوب که من اونجا بهت یه چیز خوب نشون بدم . اون یه لوله بزرگه که توش یه سری شیشه هست . بهش میگن تلسکوپ . البته نه ازون تلسکوپای بچه کوچولوها . مثلا تلسکوپ تحقیقاتی دشت کویر سمنان . اگه دوست داشتی برو ... البته باید مجوز ورود داشته باشی که مثلا محققی یا دانشجوی رشته نجومی یا مثل من عضو انجمن نجوم تهران باشی . بعد که رفتی تو با کمک پرفسور احمد خانساری یا سرکار خانم دکتر کمالوند میتونی نقطه دقیق فرود آپولو ها رو ببینی و اگه دقت کنی هم میتونی رد چرخ ماشین های فضایی رو هم ببینی . کما اینکه بالا بهت نشون دادم .
حالا ما میگیم اینا حرف خودشونو میزنن . بابا واقعا این پدر سوخته های بی پدر و مادر ، ماسونی ، کافر ، بی دین و ایمون رفتن کره ماه . حالا ما بجای اینکه خودمونو بکشونیم بالا تا از اونا جلو بزنیم ، با تنبلی میخواییم بگیم اونا فضا نرفتن و دروغ میگن که رفتیم . که ما هم تا الان به خاطر کم لطفی مسئولین نرفتیم فضا یه جوری جبران بشه . نه دوست من این حقیقت رو باید پذیرفت ،که ما از دشمن خیلی عقب تریم . ولی اگر از این حرفا نزنید و ما رو تو دنیا ضایع نکنید ، یه کارایی داریم میکنیم .
حالا ما میگیم اینا حرف خودشونو میزنن . بابا واقعا این پدر سوخته های بی پدر و مادر ، ماسونی ، کافر ، بی دین و ایمون رفتن کره ماه . حالا ما بجای اینکه خودمونو بکشونیم بالا تا از اونا جلو بزنیم ، با تنبلی میخواییم بگیم اونا فضا نرفتن و دروغ میگن که رفتیم . که ما هم تا الان به خاطر کم لطفی مسئولین نرفتیم فضا یه جوری جبران بشه . نه دوست من این حقیقت رو باید پذیرفت ،که ما از دشمن خیلی عقب تریم . ولی اگر از این حرفا نزنید و ما رو تو دنیا ضایع نکنید ، یه کارایی داریم میکنیم .
۲۴/آبان/۹۰, ۱۳:۴۱
این جا چقدر بحث پست های ببخشید می گم بی محتوایی خورده 
که هیچ کدوم از اون ها حتی یه ذره بار علمی نداره
به دوست عزیزم ساجد :
چرا گیج شدی عزیز من
اون سه تا مقاله ای رو که از ویکی پدیا گذاشتم رو بخون همه چی دستگیرت می شه
اگه وقت داشتم ترجمشون می کردم می زاشتم اما شرمنده
به دوست دیگم farshid :
یه ذره لحنتون رو درست کنید
انگار دارید توهین می کنید
به جنابMOH3N-P
جناب محسن خان من نمی دونم این همه مشکل شما چسبیدی به این اهتزاز پرچم ایالات متحده

بنده جواب این اهتزازتون رو دادم
پیرامون همین مسئله مقاله ای در مجله ی دانستنیهای همشهری شماره ی 41 از زبان یک فضا نورد شوروی این قضیه رو تصدیق کرده که سفر به ماه درست بوده و اما جواب به این سوال که چرا امریکا دوباره به ماه سفر نکرد ؟؟
جوابش خیلی ساده است اون موقع ایالات متحده با شوروی در جنگ سرد بود زمانی که ایالات متحده به ماه سفر کرد خوب برگ برنده ای داشت در کیهان نوردی و از این روش شوروی مغلوب شده بود ایالات متحده دیگه سفر به ماه رو صلاح نمی دونست چون شوروی همی همین مسئله رو فهمیده بود که در سفر به ماه در برابر ایالات متحده کم آورده بود
پ.ن :
به دوست عزیزمhamid1991
جنگ سرد می دونید سر چی بود ؟؟
ین جنگ بین دو ابر قدرت جهان یعنی شوروی و ایالات متحده بود و در جواب به این جمله ی شما که هیچ تیری به سوی هم پرتاب نشد ؟؟
جنگ ویتنام - اشغال افغانستان توسط شوروی و چند تای دیگه . آیا در این جنگ ها تیری به سوی هم پذتاب نشده در ضمن این دو ابر قدرت هر دو دارای سلاح های هسته ای بودن که با شروع مستقیم جنگ بین این دو کشور جنگ جهانی چهارم رو باید با سنگ و چماغ می جنگیدیم :دی
راستی سالی رو که واسه اسم کاربریتون انتخاب کردید فکر کنم سال سقوط اتحاد جماهیر شورویست درسته ؟؟؟

که هیچ کدوم از اون ها حتی یه ذره بار علمی نداره

به دوست عزیزم ساجد :
چرا گیج شدی عزیز من

اون سه تا مقاله ای رو که از ویکی پدیا گذاشتم رو بخون همه چی دستگیرت می شه
اگه وقت داشتم ترجمشون می کردم می زاشتم اما شرمنده
به دوست دیگم farshid :
یه ذره لحنتون رو درست کنید

انگار دارید توهین می کنید
به جنابMOH3N-P
جناب محسن خان من نمی دونم این همه مشکل شما چسبیدی به این اهتزاز پرچم ایالات متحده

بنده جواب این اهتزازتون رو دادم
پیرامون همین مسئله مقاله ای در مجله ی دانستنیهای همشهری شماره ی 41 از زبان یک فضا نورد شوروی این قضیه رو تصدیق کرده که سفر به ماه درست بوده و اما جواب به این سوال که چرا امریکا دوباره به ماه سفر نکرد ؟؟
جوابش خیلی ساده است اون موقع ایالات متحده با شوروی در جنگ سرد بود زمانی که ایالات متحده به ماه سفر کرد خوب برگ برنده ای داشت در کیهان نوردی و از این روش شوروی مغلوب شده بود ایالات متحده دیگه سفر به ماه رو صلاح نمی دونست چون شوروی همی همین مسئله رو فهمیده بود که در سفر به ماه در برابر ایالات متحده کم آورده بود

پ.ن :
به دوست عزیزمhamid1991
جنگ سرد می دونید سر چی بود ؟؟
ین جنگ بین دو ابر قدرت جهان یعنی شوروی و ایالات متحده بود و در جواب به این جمله ی شما که هیچ تیری به سوی هم پرتاب نشد ؟؟
جنگ ویتنام - اشغال افغانستان توسط شوروی و چند تای دیگه . آیا در این جنگ ها تیری به سوی هم پذتاب نشده در ضمن این دو ابر قدرت هر دو دارای سلاح های هسته ای بودن که با شروع مستقیم جنگ بین این دو کشور جنگ جهانی چهارم رو باید با سنگ و چماغ می جنگیدیم :دی
راستی سالی رو که واسه اسم کاربریتون انتخاب کردید فکر کنم سال سقوط اتحاد جماهیر شورویست درسته ؟؟؟