تازه رسیدیم به حرف حساب
اگر خانمی دیدید که حاضره با 14 سکه و یک سفر مثلا کربلا یا مشهد و یه مراسم عقد ساده برای بزرگترای فامیل
بیاد زندگی شروع کنه و البته عیب و ایرادی هم نداشته باشه ها

( من خانمی دیدم که با همین چیزا موافق بود نمیخوام غیبت کنم اما وقتی ظاهر و فرهگشو دیدم متوجه شدم که چرا اینقدر داره کوتاه میاد ) و سر حرفاشم بمونه بیان خودشو معرفی کنه
آخه ببینید آدم در عین حال که از لحاظ ظاهر و فرهنگ و ..... درجه مناسبی داشته باشه باید اهل قناعت و صبر باشه

اصلا همین تحصیلات و فرهنگ و خانواده است که میتونه آدم رو مطابق اصول پرورش بده .
خانمهای خوب هم قطعا هست

همانطور که میگن در کرات دیگه احتمال وجود موجود زنده وجود داره ! باید گشت و پیدا کرد .
واقعا تا همین 30 سال پیش از این حرفا بود ؟ من خانم سراغ دارم که از شوهرش کتک هم میخورد و با سختی زیادی زندگی میکرد الان چند فرزند تحصیل کرده و زندگی خوب نتیجه صبر و مدیریتی است که اون خانم برای زندگیش داشت .
جالبه که میگیم انقلاب فرهنگی کردیم و اصول اسلامی رو پیاده میکنیم و الان 30 سال هم مدیران زحمت کش فرهنگی تلاش کردن و الان نتیجه اش بالارفتن آمار طلاقه !
اون قدیما یادمه مادر بزرگ خانواده با وجود اینکه پیر زن نحیفی بود اما مدیریتی رو فامیل داشت که همه مطیعش بودن و زندگی ها هم خوب بود . الان مادر بزرگ معمولا در زمینه مهریه و مراسم نظر مشاوره میده .
اگه خانم خونه محیط رو با احساسش با سلیقه زنانه اش و با محبت لطیفش حفظ کنه مگه مرد خونه احمق باشه که بخواد بره تا بیرون از خونه دنبال تخلیه خودش باشه . چون همه چی تو منزل براش فراهمه . اینه مدیریت خونه برا خانمها و اینه نگهداشتن زندگی !
الان مرد میاد خونه فقط با حجم زیادی چوب !

مواجه میشه ! جملات زیر
فردا عروسی دختر خالمه تو طبقه آخر برج میلاد ...
تولد دختر عمومه تو هتل شرایتون
نسرین جون یه سرویس خریده 100 میلیون
میخواستم برم نون بگیرم اما ماشین نداشتم !
چرا ما هفته ای یکبار نمیریم مسافرت حداقل پاریس لندن یا ....
یه لباس دیدم 700 هزار تو پاساژ ایران زمین
....
.......
..........
جملات بالا چه بر سر شوهر خسته از کار روزانه میاره ؟ اونوقت معلوم میشه چرا مرد تو اعتیاد و زن دوم و رفیق بازی دنبال محبتی میگرده که تو خونه نیست .
منم خانمهایی دیدم که در شرایط سخت با مردشون آشنا میشن و ازدواج میکنن و تازه بعاد چند سال موفق میشن برن سر زندگیشون زیر یه سقف و خوشا به سعادت اونا که خوب زندگی میکنن.
حالا فرض کنیم من نوعی , با تمام خواسته های اولیه و مهریه بالا و مراسمات موافق باشم تا بریم سر زندگی سوال اینه که از کجا میشه مطمئن بود که تو زندگی طرف مقابل رعایت میکنه ؟ طرف چماق مهریه تو دستشه و اشک زنانه و حق قانونی !!!
من آدم شریف و آبروداری رو دیدم که تو زندان افتاد برای مهر !!