تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
بسم ا...
سلام!
انشاا... که خدا لطف کنه و به همه جفت دنیا و آخرتشون رو نسیب کنه، آخه واقعا حیفه که زندگی ای که تو این دنیا شرو میشه اون طرف پل هم ادامه پیدا نکنه، انشاا... که همه برادرا و خواهرای مجردمون که از بچه های پاک این مجموعه و این تالار باشند، به زودی در زیر سایه ی مولاشون یه زندگی مشترک خوب و خدایی تشکیل بدن که حرف اول زندگیشونم دلتنگی غیبت مولاشون باشه....
به امید ظهور صاحب هستی و زندگی ام ......
(۶/دی/۹۰ ۱۸:۴۵)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]ولی خیلی ببخشید همش ایراد از دخترا نگیرین یه ذره هم از پسرا بگیرین!

پسرا همشون خوبن!!!Big Grin
(۶/دی/۹۰ ۲۱:۴۰)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]پسرا همشون خوبن!!!Big Grin

ایول

میخوامت داداش نافرمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(۶/دی/۹۰ ۱۸:۲۱)chista3 نوشته است: [ -> ]
(۶/دی/۹۰ ۱۲:۳۶)لئوپارد نوشته است: [ -> ]اکثر خانم ها تجمل طلب هستند...
در کل اگر دلتون لرزید هر کاری می کنید که از دستتون نپره در حالی که اگه بخواد بپره هر وقت که بخواد می تونه بپره براش فرقی هم نداره چه مدت از ازدواج گذشته حالا مهریه بالا هم که داره چه بهتر...
داداشای من بگردید اول کسی رو پیدا کنید که مثل و مکمل شما باشه اینطوری زندگیتونو برای همسرتون بذارید بازم ارزش داره حراقل می دوتید که یکی هست که واقعا شما رو برای خودتون می خواد...

آقای لئو پارد چرا نسنجیده حرف می زنید ؟؟ شاید خانم ها بیشتر به دنبال زیبایی ها باشند ( البته به خاطر روحیاتشون ) اما شما نمی تونید اینقدر راحت درباره همه خانم ها نظر بدید
فکر کردید این همه خانواده هایی که ساده شروع کردند ، فقط به پیشنهاد آقا بوده ؟ اگه خانم موافقت نمی کرد و تجملاتی نبود که اصلا ازدواج سر نمی گرفت

به خاطر لحن تندم عذر می خوام
خوب خودتون جواب خودتون رو دادید خانم ها به دلیل زیبایی طلبی هر وقت که بخواد به طرف زیبایی تازه می رود...
من درمورد همه هم صحبت نمی کنم اکثرا عرض می کنم...
اگه از این خانم ها دم دست داشتید به بنده هم معرفی کنید..
تازه رسیدیم به حرف حساب Blush

اگر خانمی دیدید که حاضره با 14 سکه و یک سفر مثلا کربلا یا مشهد و یه مراسم عقد ساده برای بزرگترای فامیل
بیاد زندگی شروع کنه و البته عیب و ایرادی هم نداشته باشه ها Dodgy ( من خانمی دیدم که با همین چیزا موافق بود نمیخوام غیبت کنم اما وقتی ظاهر و فرهگشو دیدم متوجه شدم که چرا اینقدر داره کوتاه میاد ) و سر حرفاشم بمونه بیان خودشو معرفی کنه Wink

آخه ببینید آدم در عین حال که از لحاظ ظاهر و فرهنگ و ..... درجه مناسبی داشته باشه باید اهل قناعت و صبر باشه Heart
اصلا همین تحصیلات و فرهنگ و خانواده است که میتونه آدم رو مطابق اصول پرورش بده .

خانمهای خوب هم قطعا هست Smile همانطور که میگن در کرات دیگه احتمال وجود موجود زنده وجود داره ! باید گشت و پیدا کرد .

واقعا تا همین 30 سال پیش از این حرفا بود ؟ من خانم سراغ دارم که از شوهرش کتک هم میخورد و با سختی زیادی زندگی میکرد الان چند فرزند تحصیل کرده و زندگی خوب نتیجه صبر و مدیریتی است که اون خانم برای زندگیش داشت .

جالبه که میگیم انقلاب فرهنگی کردیم و اصول اسلامی رو پیاده میکنیم و الان 30 سال هم مدیران زحمت کش فرهنگی تلاش کردن و الان نتیجه اش بالارفتن آمار طلاقه !

اون قدیما یادمه مادر بزرگ خانواده با وجود اینکه پیر زن نحیفی بود اما مدیریتی رو فامیل داشت که همه مطیعش بودن و زندگی ها هم خوب بود . الان مادر بزرگ معمولا در زمینه مهریه و مراسم نظر مشاوره میده .

اگه خانم خونه محیط رو با احساسش با سلیقه زنانه اش و با محبت لطیفش حفظ کنه مگه مرد خونه احمق باشه که بخواد بره تا بیرون از خونه دنبال تخلیه خودش باشه . چون همه چی تو منزل براش فراهمه . اینه مدیریت خونه برا خانمها و اینه نگهداشتن زندگی !

الان مرد میاد خونه فقط با حجم زیادی چوب !Sad مواجه میشه ! جملات زیر

فردا عروسی دختر خالمه تو طبقه آخر برج میلاد ...
تولد دختر عمومه تو هتل شرایتون
نسرین جون یه سرویس خریده 100 میلیون
میخواستم برم نون بگیرم اما ماشین نداشتم !
چرا ما هفته ای یکبار نمیریم مسافرت حداقل پاریس لندن یا ....
یه لباس دیدم 700 هزار تو پاساژ ایران زمین
....
.......
..........

جملات بالا چه بر سر شوهر خسته از کار روزانه میاره ؟ اونوقت معلوم میشه چرا مرد تو اعتیاد و زن دوم و رفیق بازی دنبال محبتی میگرده که تو خونه نیست .

منم خانمهایی دیدم که در شرایط سخت با مردشون آشنا میشن و ازدواج میکنن و تازه بعاد چند سال موفق میشن برن سر زندگیشون زیر یه سقف و خوشا به سعادت اونا که خوب زندگی میکنن.

حالا فرض کنیم من نوعی , با تمام خواسته های اولیه و مهریه بالا و مراسمات موافق باشم تا بریم سر زندگی سوال اینه که از کجا میشه مطمئن بود که تو زندگی طرف مقابل رعایت میکنه ؟ طرف چماق مهریه تو دستشه و اشک زنانه و حق قانونی !!!

من آدم شریف و آبروداری رو دیدم که تو زندان افتاد برای مهر !!
سلام دوستان
قدیما که همه میگیم مردم با قناعت بودن و با کمترین امکانات میرفتن سر خونه زندگیشون و خیلی هم موفقتر بودن چندین دلیل داره که بعضی هاشونو که حضور ذهن دارم عرض میکنم باقیشو شما کمکم کنید لطفا :
اول سن ازذواج هست که قدیما به دلایلی مثل نیاز به تحصیلات کم و عدم احساس نیاز به کسب تخصصهاو دوره های آکادمیک(که زمانبر هست). رشد سریعتر بلوغ فکری به خاطر شاخ و برگ ندادن و سختگیری کم در امر تشکیل خانواده و... خیلی کمتر بوده!
اکثر مردم تا چشمشونو باز میکردن از سنین پایین شغل پدر رو به ارث میبردن و با یک میانبر اونهم اکثرا با اختیار بزرگترها تشکیل خانواده میدادن! و خیلی دلایل دیگه...
یه وقت تصور نکنیم که قدیما زن و مرد مشکل نداشتن! از اونجایی که زود ازدواج میکردن و با نظارت بزرگترها زندگیشون شروع میشد در واقع با مشکلات بطور مشترک روبرو میشدن و مجبور بودن خودشون رو با شرایط وقف بدن یا مانع رو با کمک هم بردارن! اینجوری زندگی مشترکشون رشد میکرد و هر چی قدمت زندگی مشترک زیاد میشه پایه های زندگی محکمتر میشه!
از حاج آقا قرائتی شنیدم که حدیثی یا آیه ای بیان کردن که مضمونش این بود که خداوند فرموده هرکس ازدواج کنه نیمی از ایمانشو کامل کرده ولی هرکس در سنین نوجوانی ازدواج کنه دو سوم ایمانش رو کامل کرده!
امروزه روز توقع ها بالا رفته،امکانات زیادی رو طلب میکنیم و تا فراهم نباشن زیر بار مسئولیت زندگی نمیریم،هر چی سن بالاتر میره سختگیرتر میشیم،شجاعتمون به تناسب سنیمون در برابر مشکلات کمتر میشه و سرخورده میشیم واعتماد به نفسمون آسیب میبینه.(تازه از گناهانی که در کمین یک فرد مجرده فاکتور گرفتم) قدمت زندگیمون پایین میاد و وابستگی هامون کمتر میشه و هزار تا دلیل دگه مثل میل به تقلید از فرهنگ غرب(فرد گرایی) باعث بوجود اومدن آمار طلاق میشه.(البته افزایش جمعیت در شرف ازدواج هم تو این آمار دخیله)
پسر دایی بنده در سن 19 سالگی با وجود محصل بودن و تمام مشکلاتش ازدواج کرد بعد از گذشت چند سال با هم یک زندگی خوبی رو تشکیل دادن و الان از هر لحاظ از خیلی از هم سن و سالاش جلوتره....
(خداوند میفرماید وای بر کسانی که از ترس فقر ازدواج نمیکنند)چون خدا خودش روزی همسر رو ضمانت کرده...
(۷/دی/۹۰ ۷:۵۱)mahdy_mir نوشته است: [ -> ]تازه رسیدیم به حرف حساب Blush

اگر خانمی دیدید که حاضره با 14 سکه و یک سفر مثلا کربلا یا مشهد و یه مراسم عقد ساده برای بزرگترای فامیل
بیاد زندگی شروع کنه و البته عیب و ایرادی هم نداشته باشه ها Dodgy ( من خانمی دیدم که با همین چیزا موافق بود نمیخوام غیبت کنم اما وقتی ظاهر و فرهگشو دیدم متوجه شدم که چرا اینقدر داره کوتاه میاد ) و سر حرفاشم بمونه بیان خودشو معرفی کنه Wink

آخه ببینید آدم در عین حال که از لحاظ ظاهر و فرهنگ و ..... درجه مناسبی داشته باشه باید اهل قناعت و صبر باشه Heart
اصلا همین تحصیلات و فرهنگ و خانواده است که میتونه آدم رو مطابق اصول پرورش بده .

خانمهای خوب هم قطعا هست Smile همانطور که میگن در کرات دیگه احتمال وجود موجود زنده وجود داره ! باید گشت و پیدا کرد .

واقعا تا همین 30 سال پیش از این حرفا بود ؟ من خانم سراغ دارم که از شوهرش کتک هم میخورد و با سختی زیادی زندگی میکرد الان چند فرزند تحصیل کرده و زندگی خوب نتیجه صبر و مدیریتی است که اون خانم برای زندگیش داشت .

جالبه که میگیم انقلاب فرهنگی کردیم و اصول اسلامی رو پیاده میکنیم و الان 30 سال هم مدیران زحمت کش فرهنگی تلاش کردن و الان نتیجه اش بالارفتن آمار طلاقه !

اون قدیما یادمه مادر بزرگ خانواده با وجود اینکه پیر زن نحیفی بود اما مدیریتی رو فامیل داشت که همه مطیعش بودن و زندگی ها هم خوب بود . الان مادر بزرگ معمولا در زمینه مهریه و مراسم نظر مشاوره میده .

اگه خانم خونه محیط رو با احساسش با سلیقه زنانه اش و با محبت لطیفش حفظ کنه مگه مرد خونه احمق باشه که بخواد بره تا بیرون از خونه دنبال تخلیه خودش باشه . چون همه چی تو منزل براش فراهمه . اینه مدیریت خونه برا خانمها و اینه نگهداشتن زندگی !

الان مرد میاد خونه فقط با حجم زیادی چوب !Sad مواجه میشه ! جملات زیر

فردا عروسی دختر خالمه تو طبقه آخر برج میلاد ...
تولد دختر عمومه تو هتل شرایتون
نسرین جون یه سرویس خریده 100 میلیون
میخواستم برم نون بگیرم اما ماشین نداشتم !
چرا ما هفته ای یکبار نمیریم مسافرت حداقل پاریس لندن یا ....
یه لباس دیدم 700 هزار تو پاساژ ایران زمین
....
.......
..........

جملات بالا چه بر سر شوهر خسته از کار روزانه میاره ؟ اونوقت معلوم میشه چرا مرد تو اعتیاد و زن دوم و رفیق بازی دنبال محبتی میگرده که تو خونه نیست .

منم خانمهایی دیدم که در شرایط سخت با مردشون آشنا میشن و ازدواج میکنن و تازه بعاد چند سال موفق میشن برن سر زندگیشون زیر یه سقف و خوشا به سعادت اونا که خوب زندگی میکنن.

حالا فرض کنیم من نوعی , با تمام خواسته های اولیه و مهریه بالا و مراسمات موافق باشم تا بریم سر زندگی سوال اینه که از کجا میشه مطمئن بود که تو زندگی طرف مقابل رعایت میکنه ؟ طرف چماق مهریه تو دستشه و اشک زنانه و حق قانونی !!!

من آدم شریف و آبروداری رو دیدم که تو زندان افتاد برای مهر !!

سلام اولا بازم میگم من کاملا حرفاتونو قبول دارم.دیدم خانمهایی که از صبح تا شب (24ساعته نق میزنن)ودیدم شوهرهای بیچارشون چی میکشن.ببینید یه واقعیته که میگن اخلاقه دختر به مامانش میره.پس اول باید مادره دختره و اخلاقشو نگاه کنید.من یکیو میشناسم که مامانش اخلاقه زیاد جالبی نداشت(دختر)عاشقه یه پسره بدبختی شد و واسه اینکه بهش برسه مثلا اخلاقش خوب شد.خونواده پسره بهش گفتن این دختره اخلاقش مثله مامانشه به درده زندگی نمیخوره پسره قبول نکرد.باهاش ازدواج کرد بیچاره توو دوره نامزدیش متوجه شد که دختره نه تنها مثله مامانشه بلکه یه کمم بدتره.دختره کم کم زد زیره همه چیز که من اشتباه کردم زنت شدم طلاق میخوام.البته میرفت با جنسه مخالف دوست میشد.شوهره بیچاره هم طلاقش داد.
اینکه میگن دخترا به مادرشون میرن راسته.از طرفی یه مادره ساده مذهبی که حسابی دلش برای شوهرش میسوزه و پولشو بیخود خرج نمیکنه امکان نداره یه دختره ولخرجو بد تربیت کنه چون دختره در طوله زندگی رفتارهای مامانشو دیده و یقینا روش تاثیر میذاره.از طرفی به دخترا میگن موقع ازدواج ببینین اخلاقش با مادرش چطوریه.اگه احترامه مادرشو نگه نداشت مطمئن باشین با خانمشم همونطوری رفتار میکنه
در مورده اینکه اکثره دختر پسرا بعد از ازدواج میزنن زیره همه چیز حق با شماست.اینکه میگید اگه دختری 14تا سکه و عروسی کم خرج بخواد شاید از نظره فرهنگی و ظاهری زیاد مناسب نباشه این حرفتون اصلا درست نیست.واسه همین طرز تفکراست که دخترا مهریه رو میبرن بالا که خونواده داماد نگن دختره روو دستشون موند که با14تا راضی شدن شوهرش بدن.اگه طرز تفکره خونواده های پسر این باشه پس دخترا باید مهریه رو100000000سکه کنن.توو ارسالهای فبلیم نوشتم که اکثره ازدواجهای اطرافه ما با 14تاسکه بود همه دخترا تحصیل کرده با فرهنگو ظاهره عالی.گفتم که حتی دختری هست که حاضره 5تاسکه مهرش کنه ولی کو پسره خوب؟
توو این دوره زمونه اعتمادا خیلی کم شده.هم دخترا هم پسرا همش به این فکر میکنن که نکنه توو انتخابشون اشتباه کنن.همه که به طلاق اعتقاد ندارن که بعد از اینکه فهمیدن همسرشون شایستگی کاملو نداره به فکر طلاق بیفتن.خیلیا هستن به قوله شما حتی توو زندگی کتک میخورن ولی ادامه میدن چون همسرشونودوست دارن.واسه همینه که من میگم مشکله جوونا پول نیست .مشکله همشون اعتماد نداشتنه.خدا میگه ازداج کن اگه به خدا ایمان داری پولو برات میرسونه.میگه بچه دار شو از جایی که فکرشو نمیکنی روزیشو میرسونه.اعتقاد به خدا داشتن فقط به حرف زدن نیست باید توو عمل ثابت کرد.
البته اینکه شما بدبین باشین حق دارین چون به قوله شما ظاهرشم مذهبی و خوب بود .ولی بازم میگم حکمتی داشت.مامانه اون پسره که بالا براتون تعریف کردم همش میگه نمیدونم چرا قسمتش این شد با اینکه پسره واقعا عالیه بهش گفتم خدا خواست به خانمش فرصت بده که با این ازدواج درست بشه ولی نشد و خدا پسره رو دوست داشت که نخواست با این دختره ادامه بده . مطمئنا یه ازدواجه بهتر براش پیش میاد.
دختر با مهریه کم (5تا یا14تا)با ظاهرو باطن خوب خیلیارو میشناسم ولی اعتماد به خاستگاراشون ندارن.
درسته که قیافه یه کم مهمه ولی نه به اندازه ای که اخلاق مهمه.انقد هستن دخترو پسرایی که قیافه معمولی دارن ولی انقد اخلاقشون خوبه که همسرشون اونا رو به هرچی خوشکله بداخلاق ترجیح میدنBig Grin.هرکی باید طبق قیافه خودش ازدواج کنه.اگه زن از شوهرش خییییلی قشنگتر باشه شاید اگه یه وقت همه بهش بگن این چه شوهری بود اصلا به هم نمیاین روش تاثیر بذاره.پس زیاده طلب نباشیم طبق خودمون همسرامونو انتخاب کنیم.
امیدوارم همه بچه های تالار با یکی مثله خودشون ازدواج کنن ایشالا خوشبخت بشن.التماس دعاHeart
سلام

من با نظر 1366 گرامی موافقم . فکر کنم اگه جملات پستهای خودمو با نظرات شما تکمیل کنیم مقاله ای بیرون میاد که بهمون میگه چه باید کرد ؟

در کل ازدواج خوبه اما با یه روشی که شناخت ایجاد بشه . مشاوره مثبت دوطرف داشته باشن. من برای شغل خودم گاهی رویه کار مینویسم .

یعنی مثلا برای فلان کار باید مرحله یک و دو و سه و .... بترتیب انجام بشه . اما در مورد زندگی خیلی نمیشه قطعی تصمیم گرفت اما میشه حداکثر تلاش رو کرد . شاید هزاران کتاب و مقاله در مورد ازدواج هست اما همه کلی هستن و کسی یه تجربه عینی و موفق رو ارائه نکرده و تئوری صحبت میشه .

میتونم بگم از نظر من اگه صداقت از همون اول باشه پس هر کسی تکلیفش مشخصه و نیازهاش و میتونه به طرف مقابل اعتماد کنه چون میدونه صداقت هست .

جالبه که در احادیث دروغ بالاترین گناهه .

حالا اگه صداقت رو عامی مهم و کلیدی بدونیم باید دید چگونه میشه تشخیص بدیم که صداقت در طرف مقابل هست . نمیشه به ظاهر دین نمای دیگران هم گول خورد.
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیزم:

چرا موضوع تاپیک رو منحرف میکنید؟؟

این موضوع تا صفحات 4و5 داشت خوب پیش میرفت....

تاحالا پستی رو حذف نکردم ،ولی ازین بعد بدون تذکر حذف میشه.

میدونم از خیلی مسائل دلتون پره[تصویر: blush.gif]ولی لطفا به موضوع اصلی آغاز بحث اهمیت بدید.

قرار نیست درمورد میزان مهریه، بد وخوب بودن ومقصربودن دختر خانم ها وآقا پسرها صحبت کنیم.

پیشنها میکنم دوستان یکبار دیگه پست اول رو بخونند.

یاحق
به نظر من اشکال ما جوونا اینه که دنبال همسری هستیم که یک فرشته ی تمام عیاره و اصلا فراموش کردیم که قرار تشکیل یک زندگی مشترک ،یعنی شروع فاز دیگه ای از امتحانات الهی! ما با انتخاب درست فقط میتونیم راحت تر این امتحانات رو پیروز بشیم البته با کمک خدا!
همین که همسرمون رو انتخاب کردیم و بنا شد راجع به چگونگی برگزاری مراسم عروسی و همینطور میزان مهریه و خیلی چیزای دیگه با همسر و خانوادش به توافق برسیم خیلی مهمه که تا چه حد پابند شعارهایی که همیشه سر میدادیم میمونیم!
دوستی رو میشناسم که فقط به خاطر اینکه تنها فرزند پسر خانوادش بود و به قول مادر محترمش کلی آرزو برا عروسی بچش داشت یه جشن بزگ و بسیار پر هزینه ای بر خودش و خانوادش تحمیل کرد که بعد از گذشت چند سال (حدود 4 سال!!!) هنوز داره تاوان اون جشن چند شبه رو میده! حال اینکه میتونست با اون پول صاحب خونه بشه و برای خانواده همسرش هم توقعات بی جا ایجاد نکنه!
فرهنگمون کج رفته، ما هم هی داریم گسترشش میدیم!
حالا من و امثال من معلوم نیست زمانش که رسید در عمل چطوری برخورد کنیم!!!
[font=B Nazanin][/font]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع