(۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۴۴)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]سلام
این نوشته یکی از دوستانمون هست :
" ای خدااااااااااااااا
یعنی تو این ایران به این بزرگی
یه دختر با مهریه 14 تا سکه پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
یه دختر خوب و با ایمان و اهل نماز اول وقت و با اخلاق؟؟؟؟؟؟؟ "

علیکم السلام
اینم نوشته یکی از دوستان بنده است
" ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
یه پسر پیدا میشه که اگه بهش گفتن مهریه 14 تا سکه جو گیر نشه و تواولین مشاجره قیمت سکه ها رو نکوبه توسرمون؟!!!
یه پسر باجنبه و مومن و اهل نماز اول وقت و با اخلاق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا به خدا مهریه اصلا جریانش مثل امروز نبوده.
مهریه یه هدیه بوده نه یه عامل دفاعی.
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر کسی قصد داشته باشه که مهریه رو نپردازه،با زنش محرم نیست.یعنی صیغه باطله!!!!!!!!
به کجا می رویم؟
نقل قول:آقا والا اگه مردای ما دست به دست هم بدن یه ذره غیرتشونو بالا ببرن بگن ما زنه بدحجاب نمیخوایم ما زنه زندگی میخوایم نه زنی برای من ودیگران و سطح زندگیشونو مشخص کنن
نقل قول:تازه حالا از اون طرف نیفتید به خدا میگن زندگی مشترک نه زندگی زن سالاری یا مرد سالاری!
درکل من میگم خود پسر یه عامل مهم تواین مسئله هستن!
همه میدونن ولی کی عمل میکنه؟
ولی ما باید از خدا بخواهیم که همسر مناسبی رو به ما هدیه کنه،وگرنه هیچ کس از پس این کار بر نمیاد.
مهریه هدیه ای که یه مرد به زن میده و خودش هم باید مقدارش رو مشخص کنه نه خانوم!
یه ذره مردا توی حرفی که میزنن ثابت قدم باشن درست میشه.بعضی از این مردا همش کار خرابی میکنن!
(۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۴۴)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]سلام
این نوشته یکی از دوستانمون هست :
" ای خدااااااااااااااا
یه دختر با مهریه 14 تا سکه پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
یه دختر خوب و با ایمان و اهل نماز اول وقت و با اخلاق؟؟؟؟؟؟؟ "

سلام.
آقا اینو یکی ویرایش کنه اشتباه شده ..

14 تا خیلی زیاده
این حرف دوستم(خدا حفظش کنه) مربوط به زمانی بود که سکه ارزون بود من کمی دیر ارسال کردم!!! مطمئنم الان با این قیمت سکه بهش زنگ بزنم فوقش 5 تا با یه شاخه گل ، اونم با شرط و شروط بیشتر ...!
امام باقر (علیه السلام) :
مردی خدمت رسول خدا (صل الله علیه و آله) آمد و در امر ازدواج كسب تكلیف و اجازه كرد ، حضرت فرمود : آری ازدواج كن و بر تو باد به زنان متدین ، خدا خیرت دهد .
(وسائل الشیعه . ج14 . ص21)
پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :
نباید حسن صورت زن را بر حسن دین داری او برگزید .
(كنز العمال . ح44590)
(۵/بهمن/۹۰ ۱۳:۴۲)اکبر.ع نوشته است: [ -> ] (۵/بهمن/۹۰ ۱۳:۳۷)1366 نوشته است: [ -> ]خب پس از این به بعد 1سکه رو پیشنهاد میدیم
.اینطوری که قیمت سکه میره بالا پسرای بیچاره 1سکه رو هم نمیتونن بدن چه برسه 14تا.
دختر خانمها لطف کنن به1سکه راضی بشن برن سره خونه زندگیشون

ولی خداییش من هنوز نفهمیدم که سکه زیاد چه فرقی به حال خانمها داره.
نمی دونم شما چرا به ازدواج با نگاه معامله نگاه می کنید شوخی کنار ولی چقدر می خواید آخه زیر بار زور برید من به پسرا می گم آقایون خواستگاری نرید بذارید دخترا بترشن اون وقت دو هزاریشون می افته با یه شاخه گل هم میاد سر خونه زندگیش!
تقصیر خودمونه که هر چی خونواده ها می گن می گیم باشه!
چی میشه چند بار برید خواستگاری یه نفر اون وقت هم خونواده و هم دختره می فهمه شما عرضه دارید و واقعا دوستش دارید اون وقت دیگه همه چی حله!
دوست عزیز بنده قصده جسارت نداشتم و به مهریه هم به چشم معامله نگاه نمیکنم.مهریه هدیه پسره به دختر.و حرف من در جواب اون دوستمون که گفتن سکه گرون شده بود.که البته قصده جسارت نداشتم کمی مزاح کردم.شما به بزرگیتون ببخشید دوست عزیز.
اینکه شما میگید چند بار بریم خاستگاری تا دختره بفهمه چقد عرضه داریم و واقعا دوسش داریم دردی از تعداد سکه زیاد دوا نمیکنه.ما مشکلمون100000000تا سکه ایه که دخترا مهرشون میکنن.که همین قضیه باعث شده پسرا نتونن ازدواج کنن.ما صدبارم بریم خاستگاری دختر نخواد مهریشو کم نمیکنه.ما میگیم باید یه طوری بشه که بین دخترا و خونواده هاشون مهریه کم جا بیافته.
اگه جایی جسارت شد ببخشید.التماس دعا![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)
خواهش می کنم از نقل قول استفاده کردم دلیل چیز دیگه بود می خواستم یه چیز دیگه بگم نشد!
شما بنده حقیر رو ببخشید بنده کوچیک همه هستم!
چاره اش همونیه که گفتم نرید خواستگاری طرف قبلش باهاش طی کنید تا مهریه نجومی نگیره که بعد بچه اش بیاد مهره یه کهکشان رو تویه آینده برای بچه ما در نظر بگیره اگه از الان جلویه این رویه صعودی رو نگیریم تویه آینده بدتر می شه !
از ما گفتن!
دوستان مشکل از اون جاست که دیدمون نسبت به مهریه عوض شده.
کاش یه قانون تصویب میکردن که مرد موقع ازدواج تعهد بده که در صورت طلاق یه مبلغی به زن پرداخت کنه و مهریه رو جدا میکردن.
این طوری یه مهریه کم پرداخت میشد و اگر زنی توی زندگی به مشکل بر می خورد، فوری نمیرفت سراغ مهریه که پوست مرد رو بکنه.این حق طلاق رو هم باید براش شرط گذاشت که دلیل طلاق منطقی باشه و مرد مقصر نباشه.
الان حق طلاق رو میدن به زن با مهریه عندالمطالبه.
خوب معلومه آمار طلاق بالا میره.
یه دوستی دارم که طلاق گرفته و الان داره ماهی یه سکه پرداخت میکنه.با حقوق 800 هزار تومن.خودتون رو بذارید جای این بنده خدا.
خدا رو خوش میاد؟