تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
1366 و زهرا11 عزیز
برای سن ازدواج نمیشه زمان مشخص کرد! مثلا گفت 15 سالگی خوب نیست یا 22 سال به بالا خوبه!
چون فهم و شعور واقعا به سن و سال نیست...
من یه دوست 19 ساله دارم که به جرئت می تونم بگم اندازه ی یه آدم چهل ساله عقل و شعور داره و میتونه یه زندگی رو با تمام مشکلاتش اداره کنه...
اما میشناسم کسانی رو که با اینکه مثلا 20 سالشونه اما واقعا اندازه ی یه بچه ی 11 ساله مسائل رو درک نمی کنن! حتی تو فامیلمون خانمی هست که نزدیک 50 سالشه ولی واقعا رفتارش مثل بچه هاست!
ولی بعضی ها واقعا خیلی زودتر از سنشون بزرگ میشن...
هر کسی هر زمانی که احساس کرد عقلش به اندازه ی کافی بزرگ شده و با مشکلات مثل بچه ها رفتار نمیکنه و می تونه یه زندگی مشترک رو اداره کنه بهتره ازدواج کنه!
ممکنه یکی تو 14 سالگی به این درجه برسه و یکی تو 35 سالگی هم همچین احساسی نداشته باشه!
پس سن مناسب ازدواج برای هرکسی متفاوته! اینطور نیست؟
سلام دوست عزیزم.حرفاتون کاملا درسته.ولی دیدم آدمهایی که توو سن کم ازدواج کردن و فکر میکردن خیلی بزرگ شدن ولی بعد از ازدواج فهمیدن اشتباه کردن و بعد طلاق گرفتن ویا بعضیاشونم کلا مشکل دارن.ولی همیشه استثنا هم وجود داره و فرمایش شما هم کاملا درسته HeartHeartHeartHeart
با تشكر از تمام دوستان عزيز مسئله ازدواج كم خرج ، بدون گناه ، بدون اسراف ، مهريه بالا كه به سلامتي و لطف دوستان حل شد Big Grin HuhHuhHuhHuhخوب حالا به سن ازدواج مي پردازيم Angel. بعدشم راجع يه اين كه چن تا بچه كافيه بحث ميكنيم و بعد راجع به ازدواج بچه هامونWink صحبت مي كنيم .Big Grinخوب ديگه همه مشكلات حل شد و همه عاقبت بخير شدن . جميعا صلوات .
BlushBlushBlushBlush
انـتخاب هــمـسر(حتما گوش بدید)

مجموعه فایلهای صوتی کلاسهای آموزشی انتخاب همسر، کاری از کانون فرهنگی راه روشن را برای استفاده جوانانِ در آستانه ازدواج در اختیار شما قرار دهیم. این کلاسها ویژه دختران جوان است ولی پسرها هم می‌توانند ازین فایلهای صوتی این کلاسها استفاده ببرند. این مجموعه فایهای صوتی، شامل ۹قسمت بوده که در اختیار شما قرار داده شده است. به یاری خدا، به زودی با مطالب جدید دراین موضوع با شما خواهیم بود. نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.

استاد: خانم دکتر همیز (استاد دانشگاه و مشاور خانواده و ازدواج)
تاریخ: تابستان 1388
قیمت: صلوات
دانلود فایل ها:
http://khabarnegar.blogfa.com/post/1384
به نظر میرسه بحث ازدواح، بحث دلنشینی هست برای دوستان! Big GrinCool
انشاالله خدا همه مجردهای خواهان ازدواج آسان و سریع و به هنگام رو به زودی آرزوشون و به اونچه که به صلاحشون هست برسونه! و البته در ادامه راه هم یار و یاورشون باشه، به حق ائمه و معصومین ! Smile

(۷/بهمن/۹۰ ۲۲:۵۲)nasimesaba نوشته است: [ -> ]با تشكر از تمام دوستان عزيز مسئله ازدواج كم خرج ، بدون گناه ، بدون اسراف ، مهريه بالا كه به سلامتي و لطف دوستان حل شد Big Grin HuhHuhHuhHuhخوب حالا به سن ازدواج مي پردازيم Angel. بعدشم راجع يه اين كه چن تا بچه كافيه بحث ميكنيم و بعد راجع به ازدواج بچه هامونWink صحبت مي كنيم .Big Grinخوب ديگه همه مشكلات حل شد و همه عاقبت بخير شدن . جميعا صلوات .
BlushBlushBlushBlush

میخواید تمام سوالاتی که باید دونفر از هم توی جلسات خواستگاری بپرسندو با هم به نتیجه برسند این جا بحث کنیم؟! Big GrinBig Grin HuhHuhHuh
(۸/بهمن/۹۰ ۰:۱۴)azade نوشته است: [ -> ]به نظر میرسه بحث ازدواح، بحث دلنشینی هست برای دوستان! Big GrinCool
انشاالله خدا همه مجردهای خواهان ازدواج آسان و سریع و به هنگام رو به زودی آرزوشون و به اونچه که به صلاحشون هست برسونه! و البته در ادامه راه هم یار و یاورشون باشه، به حق ائمه و معصومین ! Smile

(۷/بهمن/۹۰ ۲۲:۵۲)nasimesaba نوشته است: [ -> ]با تشكر از تمام دوستان عزيز مسئله ازدواج كم خرج ، بدون گناه ، بدون اسراف ، مهريه بالا كه به سلامتي و لطف دوستان حل شد Big Grin HuhHuhHuhHuhخوب حالا به سن ازدواج مي پردازيم Angel. بعدشم راجع يه اين كه چن تا بچه كافيه بحث ميكنيم و بعد راجع به ازدواج بچه هامونWink صحبت مي كنيم .Big Grinخوب ديگه همه مشكلات حل شد و همه عاقبت بخير شدن . جميعا صلوات .
BlushBlushBlushBlush

میخواید تمام سوالاتی که باید دونفر از هم توی جلسات خواستگاری بپرسندو با هم به نتیجه برسند این جا بحث کنیم؟! Big GrinBig Grin HuhHuhHuh
این بحث رو آقای دکتر راه انداخته اند و پاسخ های عالی هم داده اند برید بخونید به دردتون می خوره!!!Big GrinBig GrinBig Grin
با سلام به دوستانBlush
من فکر میکنم هر فردی بنا به روحیات و وضعیت عقلانی و اجتماعی خودش میتونه بفهمه که چه زمانی برای ازدواج امادگی داره
ما اشنایی داریم که 26 سالشه و همه درگیر اینکه براش یه دختر خوب پیدا کنن اما خود اون اقا میگه من کارهای مهم تری دارم که انجام بدم و اصلا زن نمیخوام کار به جایی رسیده که کمتر تو مهمونی ها حضور پیدا میکنه تا مبادا بهش یکی رو معرفی کنن

اینا هم 2ساله از این سمت بوم افتادن
خدا عاقبت همه رو بخیر کنه.

(۸/بهمن/۹۰ ۰:۲۲)sahel نوشته است: [ -> ]با سلام به دوستانBlush
من فکر میکنم هر فردی بنا به روحیات و وضعیت عقلانی و اجتماعی خودش میتونه بفهمه که چه زمانی برای ازدواج امادگی داره
ما اشنایی داریم که 26 سالشه و همه درگیر اینکه براش یه دختر خوب پیدا کنن اما خود اون اقا میگه من کارهای مهم تری دارم که انجام بدم و اصلا زن نمیخوام کار به جایی رسیده که کمتر تو مهمونی ها حضور پیدا میکنه تا مبادا بهش یکی رو معرفی کنن

سلام دوست عزیز.بچه ها بحثشون واسه مواقعی که میخوایم ازدواج کنیم نه اونایی که دوست ندارن.Blushاینی که شما میگید طرف اصلا دوست نداره ازدواج کنه.ولی مشکل بچه های تالار خرجه زیاده که داریم کم میکنیم که ایشالا اونایی که قصد ازدواج دارن ولی مانع بی پولی رو هم دارن رفع کنیم.تا اینجاش که راحت رفع شد Big Grinهمه داریم از فردا میریم دنبال همسره مناسب.Big Grinخدا خیرتون بدهHeart
(۸/بهمن/۹۰ ۰:۲۸)1366 نوشته است: [ -> ]

سلام دوست عزیز.بچه ها بحثشون واسه مواقعی که میخوایم ازدواج کنیم نه اونایی که دوست ندارن.Blushاینی که شما میگید طرف اصلا دوست نداره ازدواج کنه.ولی مشکل بچه های تالار خرجه زیاده که داریم کم میکنیم که ایشالا اونایی که قصد ازدواج دارن ولی مانع بی پولی رو هم دارن رفع کنیم.تا اینجاش که راحت رفع شد Big Grinهمه داریم از فردا میریم دنبال همسره مناسب.Big Grinخدا خیرتون بدهHeart
اونی که باید پیدا بشه خودش پیدا می شه نیازی نیست دنبالش بگردید!!!!
از شوخی کنار بعضی اوقات بعضی از مورد هایی هست که دور و ور خودتون هستند ولی هیچ وقت توجهی بهش نمی کنید این رو بیشتر برای آقایون گفتم خانم ها رو من خداییش نمی دونم!!!!!!!!HuhBig GrinBig GrinBig Grin
انشاالله همه عاقبت به خیر بشن ....!!!!!
(۸/بهمن/۹۰ ۰:۲۸)1366 نوشته است: [ -> ]

میدونستم این انتقاد انجام میشه اما اینو گفتم
1-کمتر ناراحت باشیم چون اونهایی هم که مشکل ندارن گاهی وقتها مجرد میمونن
Big Grin
2-تنوع ایجاد بشه چون همه دارن از مشکلات میگنBig Grin
3-هرچی که به فکر من نرسید شما جاش بذارBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع