تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
دوستان هر کسی منظورش از رسم و رسومات با توجه به منطقه زندگی و شرایط فرهنگیه خودشه .

منظور ما از رسم و رسوم و نبودنش . چیزیه که به عنوان اسراف و گناه باب شده . وگر نه اگر خرج تراشی بیهوده و گناه درش نباشه و اصول منطقی و اسلامی رو زیر پا نگذاره خیلی هم خوبه

مثلا ما یه مراسمی داریم بهش میگن داماد طلبان . داماد رو دعوت میکنند کلی غذای خوشمزه بهش میدن ! این خیلی خوبه Big Grin

این مراسم بعضیش ادم رو یاد ببره میندازه . مدیری خیلی خوب به طنز کشیده بود

یا حق
من امروز یه چیزی یاد گرفتم که فکر کنم بد نباشه اینجا بگمDodgy

به جا آوردن شکر خدا (در زمینه مالی) یعنی این که مالت را در راهی صرف کنی که بدونی رضایت خدا در اونه....

حالا ببینید خدا راضیه که میلیونها تومن صرف خرید یک ویترین نقره بشه (یکی از واجبات اصفهانیها!!!!) در حالی که هستند کسانی که شاید با پول همون یه ویترین میتونن یه زندگی رو شروع کنن....

خداوندا به ما قدرت انتخابی عطا کن که رضایت تو را بالاتر از رضایت دیگران و خود بدانیم....
دوستان، بنده در مراسم ازدواجم تا جایی که می شد سعی کردم شئونات اسلامی را رعایت کنم
و برای اینکه به بنده انگ اُمُل بودن نزند سعی کردم همه چیز در حد خوب و یا عالی باشه

در واقع خواستم بگم من اگه مثلا اُرکست را از مراسم حذف کردم بخاطر خرج و هزینه اش نبود. در واقع نخواستم که نیاوردم.
ولی ای کاش می تونستم ساده ترین مراسم دنیا را بگیرم ولی دو تا مشکل بزرگ وجود داره که غیر قابل حله

اول اینکه نمی شه دم دهن مردُم را بست
و دوم اینکه هر دختری یا هر پدر و مادری آرزوی داره که هیچگاه حاضر نیست از آرزوش بگذره.
سلام

بیراهه رفتن هم می تونه ناشی از افراط باشه هم تفریط ،در اجرای واجبات هر جایی که نالیدم یا افراط کردم یا تفریط .
توکل بر خدا ، متوسل شدن به حضرت امام زمان علیه السلام برای راهنمایی و راهگشایی ، کمک گرفتن از معصومین علیهم السلام برای انتخاب همسر ، تلاش با تمام وجود برای انتخاب بهتر و مناسب تر همدم زندگی با توجه به سفارشات معصومین ، عوامل قبل از ازدواج هم در ایجاد مجلسی ساده و خداپسند نقشی بسیار مهم و تاثیرگذار دارند...
مراسم ما هم خداروشكر هم به خواست من و هم به خواست خانمم خالي از اسراف و بزن و بكوب بود
توي قسمت مردا كه يه مداح بود با كروه تواشيح با يه مجري
خودم شروع مراسم قران خوندم و بعد جون شب ميلاد حضرت علي اكبر بود مداحي و تواشيح و مجري و شام
و در قسمت خانم ها هم يك خانم مداح بود كه اونم شعر ميخوند
در كل راضي كننده بود
براي خريد هم سعي كرديم تا جايي كه ميشه بدون اسراف باشه
(۲۱/آذر/۹۰ ۲۳:۱۲)mohamad نوشته است: [ -> ]دوستان، بنده در مراسم ازدواجم تا جایی که می شد سعی کردم شئونات اسلامی را رعایت کنم
و برای اینکه به بنده انگ اُمُل بودن نزند سعی کردم همه چیز در حد خوب و یا عالی باشه

آقا محمد امیدوارم خوشبخت بشید. به نظرم از اون مذهبی باکلاس ها هستی، دمت گرم.

(۲۱/آذر/۹۰ ۲۳:۱۲)mohamad نوشته است: [ -> ]در واقع خواستم بگم من اگه مثلا اُرکست را از مراسم حذف کردم بخاطر خرج و هزینه اش نبود. در واقع نخواستم که نیاوردم.
ولی ای کاش می تونستم ساده ترین مراسم دنیا را بگیرم ولی دو تا مشکل بزرگ وجود داره که غیر قابل حله
اول اینکه نمی شه دم دهن مردُم را بست

از همه دوستان معذرت میخوام بخاطر حرفی که میزنم ولی بعضی وقتها فقط این حرفه که میشه زد چیز دیگه ای نمیشه گفت،

آقا محمد در گاله رو نمیشه بست. اگر مردم حرف درست میزدند امامشون غایب نمیشد. کاش حرف اونها رو اینقدر نمی خریدی چون داستان های بعدیش غیرقابل تحمله.

از همه دوستان بخاطر لحن حرفی که زدم عذرخواهی می کنم.

(۲۱/آذر/۹۰ ۲۳:۱۲)mohamad نوشته است: [ -> ]و دوم اینکه هر دختری یا هر پدر و مادری آرزوی داره که هیچگاه حاضر نیست از آرزوش بگذره.

داداش گلم به نظرم ارزش سور عمومی شما نادرسته چون مثال نقض داره، مگر اینکه تبدیلش کنی به سور وجودی یا انحصاری.
اینجا (گیلان) هیچی اسراف نمیشه

2 ساعت از عروسی داداشم گذشته بود کارگرای تالار گفتن میوه شیرینی تموم شد !!!!!؟؟؟!

آخر عروسی رفتم آشپزخونه گشتم کلی میوه و شیرینی پیدا کردم

همه تالار های اینجا اینطوریه

کارگرا دست کجی دارن وحشتناکHuh
حالا بحث عروسی به کنار , بحث بله برون, نامزدی ,جهاز برون, پاگشا , مادرزن سلام, حنابندان, پاتختی و.... که هرکدوم میتونه یه خرج سرسام آور داشته باشه واسه خودش.
اقوام همسر من که به طرز وحشتناکی اسیر این مراسم هستن و یه دختر از لحظه ای که خواستگار میاد جدا از مراسمی که اسم بردم تا سیسمونی و حموم زایمان و تا بعد آن که جشن باسوادی و جشن تکلیف و جشن دانشگاه بچشونه ادامه داره!(حالا تولد ها که هرساله است به کنار).
به خدا اغراق نمیکنم . به طرز عجیبی درگیر این مهمونی ها هستن. همشون هم آدمهای به ظاهر مذهبی و پولدارند.
همین قبل محرمی یه عروسی رفتیم که مادر زن سلام رو در تالار گرفتن و جهاز عروس در پاتختی فوق العاده اسراف بود که فقط یه چشمه کوچیکش اینو بگم که فقط حدود 9میلیون تومن دکوری چک اسلواکی داشت حالا بقیه بماند....(اقوامشون که این جهاز رو دیده بودن به نقل خودشون تا دوسه روز خواب نداشتن!)
آخه درسته واقعا اینقدر چشم و هم چشمی باشه؟؟؟اینارو نمیگم که خدای نکرده اشاعه این فرهنگ جاهلی بشه . فقط میگم که بدونید صرف ظاهر مذهبی بودن دردی رو درمان نمیکنه.(مذهبی باکلاس!!!)

بعضی خانواده های مذهبی انقدر درگیر این چشم و همچشمی ها شده ان که این حرفایی که شما تو این تاپیک مطرح کردین رو فحش میدونن و بی احترامی.

من خودم اصلا علاقه ای به خرج سنگین عروسی نداشتم اما خب نشد و خانواده همسرم خواستن خودشونو به فک و فامیلشون نزدیک کنن و از دسته نیفتن و به قول همسرم برای خودشون عروسی گرفتن نه من.البته خدارو شکر در مجلس ذکر امیرالمومنین بود اما بعد از گذشت 3سال نه من و نه همسرم حتی 1بار هم فیلم عروسی رو نذاشتیم نگاه کنیم با اینکه پول بالاش دادیم ولی نمیخوایم خاطرات ناخوشایند (استرس دهن مردم که اونشب داشتیم)زنده بشه.
من اصلا نمیفهمم بهترین خاطره زندگی که میگن فقط تو شب عروسیه یعنی چی . اصلا هم این نیست.
همه ما میتونیم بهترین خاطره ها رو هروقت که اراده کنیم بسازیم حتما که نباید یه عده تماشاچی داشته باشیم !!!
پدرم ابتدا میخواست جشن نامزدی بگیره ولی همسرم شدیدا مانع شد و ما برای عقد به قم رفتیم و اونجا بهترین خاطره زندگیمون شد در منزل ایت الله زنجانی به ساده ترین شکل ممکن مراسم عقد برگزار شد.بااینکه فوق العاده ساده بود اما شدیدا خاطره شیرینی برای ماست . (حالا بگذریم که بعدا کلی به من تیکه پرونده شد که نامزدی نگرفتم ولی می ارزید) .... گاهی تجملات نمیتونه تضمین کننده خاطره خوش باشه. مهم دل خوشه.

اینم بگم که آقایون این خانواده ها هم شدید تر از خانم هاشون درگیر این چشم وهم چشمی ها هستن و بدجور باهم کورس گذاشتن تو کور کردن چشم همدیگه به بهانه حرف مردم تا همه بگن این ندار نیست و داره که خرج میکنه

این خرج و مخارج فقط نبعیت جاهلی است و بس
بالاخره خشت اولش کجه.خوبه که اینقدر فکر دهن مردم نباشیم. صدسال دیگه تو تاریخ از ما به عنوان مردم جاهل نام میبرن حواسمون باشه.
شما عشق و حالت رو کردی حالا واسه ما دایه بهتر از مادر شدی؟ شما مدیریت خوبی نداشتین که اسراف کردین
ما برای خواهرم مراسم عقد گرفتیم 1 پرس غذا هم اضافه نیومد. حتی 1 دونه میوه دور ریخته نشد.
احساس میکنم این تایپک بیشتر بدرد کسایی میخوره که شرف ازدواج هستن و نه اینکه قصد ازدواج دارن.

البته از اسمش هم معلومه.

این مشکلاتی هم که اینجا مطرح شده به نظر نماد خیلی بزرگ باشه.

مشکلات اصلی همون موانعع سر راه ازدواجه که باید حل بشه ولی هیچکسی به فکر نیستCool
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع