تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
این تاپیک خیلی وقت توش نظری نیس...
اما من یه حرفی داشتم خیلی وقت بود می خواستم یه جا بگم این روزا خیلی تو دخترای مذهبی می شنوم که من هیچ وقت از لحاظ مادی خواستگارام رو بررسی نمی کنم یا نکردم اونی که ازدواج کرده و اینو می گه در غالب موارد شوهرش وضع مالیش خوبه وقتی هم ازش می پرسی می گه چون به این چیزا دقت نداشتم خدا خودش جور کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها بینی وبین الله منم خودم یه دختر مذهبی از یه خانواده مذهبی هستم که خب وضع مالیمون خدا رو شکر خوبه تو بهترین منطقه تهران می شنیم وخلاصه از لحاظ دیگران کمی بالاتر از طبقه متوسطیم حالا شما بگید من می تونم بگم اقا واسه من فقط دین واخلاق مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟من خواستگاری داشتم واقع مومن و با اخلاق یعنی از 20نمره اش19 بود اما من لیسانس اون دیپلم 10سال ازم بزرگتر بود پدرش بعد 30سال زندگی یه خونه50متری از خودش نداشت با 3تا پسر بزرگ تو یه خونه کوچیک مستاجر بودن وخودش بعد 10سال کار نه پول اجاره خونه داشت نه امید پیشرفت ....حالا من بیام بگم خانواده محترم شما نظر ندید ما از لحاظ اقتصادی بهم نمی خوریم که نمی خوریم اما ایمان داریم می ریم زندگی می کنیم ...من که باور ندارم دینمون یه همچین ازدواجی رو بپذیره وبه نظرم کفویت شامل مسایل اجتماعی و اقتصادی دو تا خانواده هم می شه....
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]این تاپیک خیلی وقت توش نظری نیس...
اما من یه حرفی داشتم خیلی وقت بود می خواستم یه جا بگم این روزا خیلی تو دخترای مذهبی می شنوم که من هیچ وقت از لحاظ مادی خواستگارام رو بررسی نمی کنم یا نکردم اونی که ازدواج کرده و اینو می گه در غالب موارد شوهرش وضع مالیش خوبه وقتی هم ازش می پرسی می گه چون به این چیزا دقت نداشتم خدا خودش جور کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها بینی وبین الله منم خودم یه دختر مذهبی از یه خانواده مذهبی هستم که خب وضع مالیمون خدا رو شکر خوبه تو بهترین منطقه تهران می شنیم وخلاصه از لحاظ دیگران کمی بالاتر از طبقه متوسطیم حالا شما بگید من می تونم بگم اقا واسه من فقط دین واخلاق مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟من خواستگاری داشتم واقع مومن و با اخلاق یعنی از 20نمره اش19 بود اما من لیسانس اون دیپلم 10سال ازم بزرگتر بود پدرش بعد 30سال زندگی یه خونه50متری از خودش نداشت با 3تا پسر بزرگ تو یه خونه کوچیک مستاجر بودن وخودش بعد 10سال کار نه پول اجاره خونه داشت نه امید پیشرفت ....حالا من بیام بگم خانواده محترم شما نظر ندید ما از لحاظ اقتصادی بهم نمی خوریم که نمی خوریم اما ایمان داریم می ریم زندگی می کنیم ...من که باور ندارم دینمون یه همچین ازدواجی رو بپذیره وبه نظرم کفویت شامل مسایل اجتماعی و اقتصادی دو تا خانواده هم می شه....

اتفاقا میشه خیلی به امور مادی توجه نکرد و واقعا خود خدا وضعیت مالی رو بهبود میبخشه.
من به عینه دیدم دختری رو که وقتی خونه ی باباش بود تو نازو نعمت فراوون و حتی بلد نبود غذا درست کنه و همه امکاناتی در اختیار داشت با یه پسری که وضعیت مالی باباش داغون و حقوق خودش 200 هزار تومن و توی یک محله ای که سطح زندگی ها پایین بود زندگی میکرد ، ازدواج کرد و الان که 3 ساله ازدواج کردن وضعیت مالیشون عالی شده و خونه هم خریدن و همش مسافرت هستن و پسره هیچی براش کم نذاشته و این دختر فقط بخاطر ایمان پسره باهاش ازدواج کرد .
منم شرایطم مثل شماست ولی اصلا مادیات برام مهم نیست، شغل داشته باشه ، این مهمه.
دوستان!
نه از اطلاعات شخصی همدیگه بپرسین و نه اطلاعات شخصیتون رو توی اینجور تاپیک ها بذارین...
پست هایی با این مضامین پاک شدن.

در پناه حق.Smile
درست می گی عزیز که ازدواج تو زندگی برکت میاره اما اینم دقت کن من یه دختر22ساله ولیسانس بودم وایشون 32بود که دانشگاه نرفته سربازیشم خریده بود نمی گم دانشگاه ملاکه اما یکی میگه من میرم سرکار تمام وقتم رو میذارم تا یه شرایط مناسب بعد یه مدت پیدا کنم که ازدواج کنم اما ایشون یه کار کارمندی خیلی ساده داشت که تو این 10سال بدون تغییر بود می تونست درکنارش درس بخونه وارتقاء درجه پیدا کنه اما به دلایلی که من نفهمیدم این کار رو نکرده بود ومهم تر از همه مرد باید فکرش اقتصادی وآینده نگر باشه عزیزم ما داریم تو این دنیا واقعی زندگی می کنیم تا حرکتی هم از طرف ما نباشه برکتی از طرف خدا وارد زندگیمون نمی شه ...دوست من پارسال با یه آقایی ازدواج کرد که ایشون دانشجوی سال اول ارشد بود ولی موقع عقد شغلی نداشت اما چون همت داشت و توانمند بود دو هفته بعد از عقد یک کار پیدا کرد با ماهی800تومن بعدم دید واسه دوران زندگی جواب نمی ده باهمون سن کم با اینکه می رفت دانشگاه و 4جا کار فرهنگی انجام می داد رفت شغل دوم پیدا کرد...خب دوست من تو دوران خواستگاری این توانمندی رو دیده بود تونست بهش اعتماد کنه ونتیجه اش رو هم دید..اما من هرجور حساب کردم نمی تونستم آینده خاصی واسه این زندگی پیش بینی کنم شما فک کن من از اول بدونم ما هیچ پولی واسه خونه نداریم قرار فقط یه سال بریم یه جا موقت بشینیم که با یه اجاره کم باشه بعدشم باید چشم امیدم به خدا باشه!!!!
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱۹:۴۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اما چون همت داشت و توانمند بود دو هفته بعد از عقد یک کار پیدا کرد با ماهی800تومن بعدم دید واسه دوران زندگی جواب نمی ده باهمون سن کم با اینکه می رفت دانشگاه و 4جا کار فرهنگی انجام می داد رفت شغل دوم پیدا کرد...خب دوست من تو دوران خواستگاری این توانمندی رو دیده بود تونست بهش اعتماد کنه ونتیجه اش رو هم دید..

شما هم سعی کن همچنین شخصی رو پیدا کنی ، چون من خودم دیدم که خیلی پیدا می شوند افرادی که به زندگی معمولی خودشون راضی هستند ، وخودشون رو با این شرایط وفق دادند ، حالا بعد ازدواج همسر و بعدها بچه هم به این بار اقتصادی فشار می آورند ، مرد چون قابلیت تغییر و رشد برای خودش نذاشته ، زندگی خیلی خوبی در پیش نخواهند داشت.

هم کفو از هرلحاظ...
به نام حق

سلام

دادن ولیمه مستحب هست ودر اسلام سفارش شده است وپیامبر صلی الله علیه وآله وائمه علیهم السلام این امر را انجام می دادند خواهشا توصیه هاتون رو با فکر بیشتر پیشنهاد کنید : )))

برای پرهیز از اسراف اسراف نکنید خیلی راه حل ها وجود دارد پس: عادت نکنید که صورت مساله رو پاک کنید
من که 26 سالمه تا حالا دختر خوبی ندیدم که برم خواستگاری
البته مذهبیم ولی با مجردی راحت کنار میام
برادر منم 26 سالمه دختر خوب هم دیدم شرایط مهیا نشده البته به سختی با مجردی کنار اومدم.

من از روحانی محلمون در مورد جشن ازدواج پرسیدم در مورد رقص محلی و ساز محلی تا حدود بدون مشکل هست برخی مواردی که مشکل شرعی داشت بهم کوش زد کرده دوستان مذهبی من سفرکربلا یا مشهد در نظر دارن اما من با جشن موافقم در مذهب شیعه همه چی میتواند بوی حسین بدهد حتی جشن بقول شاعر " ما به امید غمت خاطر شادی طلبیم "
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]این تاپیک خیلی وقت توش نظری نیس...

ببینید خانم رکن الهدی
به شرایط خانواده تون نگاه کنید آرمان گرا هم نباشید ایمان و اخلاق مهمه ولی همه شرایط رو با هم بسنجید تجربه شخصی من نشون داده بعضی از خانواده ها بعد از وصلت با پسری که خانواده پایین تری داره پشیمون میشن ببینید خانواده تون میتونن با خانواده هایی که پایین ترن نشست و برخاست کنن یا نه
بعضی از خانواده هایی که سطح رفاه بالاتری دارن به پسری که از نظر اجتماعی پایین تره به دید تحقیر نگاه میکنن اگه میتونید همچین نگاهی رو به همسرتون تحمل کنید تصمیم به ازدواج با پسری از خانواده پایین تر بگیرید
شاید دوستان در مقابل من موضع بگیرن ولی باید بگم من این شرایط رو تجربه کردم و پشیمون شدم (یعنی سخته )

ضمنا شما هنوز بسیار جوانید موقعیت های بسیار خوبی نصیب شما خواهد انشالله
در مورد موضوع تاپیک باید بگم
بهتره در این مورد از ولی پیشی نگیریم
اگه سیره پیامبر رو ببینیم پیامبر برای حضرت علی و فاطمه مراسم گرفتن و تاکید داشتن عروسی در خفا انجام نشه
دادن ولیمه همون طور که یکی از بچه های تالار در بالا اشاره کرد مستحبه بنابراین اصل قضیه رو بهتره حذف نکنیم
اما میشه جلوی اسراف رو با یکسری تدابیر گرفت
اینکه دست از چشم و هم چشمی برداریم و یه جور غذا بدیم
من نمیدونم رسم و رسوم شهر شما چه جوریه اما تو محل ما مهمونا تا ساعت 9 شب دیگه شام رو خوردن ما باقیمانده غذا رو بردیم برای یه مرکز سالمندان و اتفاقا چقدر خوشحال شدن میتونید فقرای شهرو تو اون غذا شریک کنید ، اصلا غذا رو ببرید برای جمعیت امام علی که به بهانه یه غذای گرم بچه های خیابونی رو میکشونن اونجا و بهشون درس میدن خداییش قبل از ظهور فقیر زیاده ازین شرایط استفاده کنید چون بعد از ظهور مردم میگردن و کسی رو برای انفاق پیدا نمیکنن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع