(۷/بهمن/۹۰ ۰:۵۲)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]برادر عزیز، اکبر.ع
شاید خانواده های زیادی باشن که نگران آینده ی بچه هاشون باشن و برای ازدواجشون سخت بگیرن، اما هستن خانواده هایی که توکلشون به خداست...
یکی از اساتیدیمون میگفت برای پسرش که متولد سال 71 زن گرفته! پسری که نه خونه داشته نه پس انداز نه ماشین.... تنها حسنش این بوده که اهل کار کردن بوده! خانواده ی دختر هم که جنم پسر استادمون رو دیدن دختر یکی یک دونشون رو بهش دادن!!! بدون مراسم ازدواج و ریخت و پاش! الان شش ماهه که سر خونه و زندگیشون هستن...
وعده ی خداست که همه رو در ازدواج کمک میکنه اگر نیتشون خدایی باشه.
استادمون میگفت پسرم وقتی دانشگاه قبول شد رک و راست گفت من میدونم به گناه کشیده میشم! واسه همین میخوام ازدواج کنم... خدا هم اون دختر رو سر راهش قرار داد.
اگر کسی به خاطر حفظ دین و ایمانش اقدام به ازدواج کنه، بدون شک امداد های الهی به سراغش میان! چون خدا بیشتر ازما خواهان حفظ ایمانمونه...
ایشون ایران درس می خونن این طوری فرموده اند وای به حال من ،منم همین رو به خدا دارم می گم بابا !!!
کو گوش شنوا خونواده خودمون هم راضی کنیم خونواده دختر خانم محترم چی کار کنیم؟
خب من به شخصه کار که ندارم پس بی خیال درآمد باید شد ، خرجمم که یکی دیگه می ده ولی یه دل دارم دریا به نظر شما به این دل دریا زن می دن؟

یک نکته ای هم هست ، خانمی که مهریه اش رو کم میگه ، معیارهای دیگه اش بالاتر و سختتره!

(۷/بهمن/۹۰ ۱۳:۴۸)azade نوشته است: [ -> ]یک نکته ای هم هست ، خانمی که مهریه اش رو کم میگه ، معیارهای دیگه اش بالاتر و سختتره! 
این رو خوب گفتید چون دختر خوب انقدر ارزش داره که با سکه نمی شه روش قیمت گذاشت!!!

مورد توجه مردا یه ذره هم از خودتون مردونگی نشون بدید خانم ها هیچ توقعی نخواهند داشت این رو من به عینه دیدم و درک کردم!!

نقل قول:ایشون ایران درس می خونن این طوری فرموده اند وای به حال من ،منم همین رو به خدا دارم می گم بابا !!!
کو گوش شنوا خونواده خودمون هم راضی کنیم خونواده دختر خانم محترم چی کار کنیم؟
خب من به شخصه کار که ندارم پس بی خیال درآمد باید شد ، خرجمم که یکی دیگه می ده ولی یه دل دارم دریا به نظر شما به این دل دریا زن می دن؟
دل ایشون هم با شما باشه، حکمت خدا هم باهاته!!!!

کار هم پیدا میشه!!!!
حرکت و برکت!!

آزاده ی عزیز...
قانونش همینه!
کسی که مهریه ی بالایی میخواد (نمیگم همه، اما اکثراً) به این دلیله اعتماد کامل به خودش و حفظ زندگی آینده ش و طرفش نداره! و فکر میکنه مهریه میتونه یه تضمین واسه حفظ زندگیش باشه...
اما خانمی که هم به خودش و هم به همسرش اعتماد کامل داره (از هر لحاظ) و میدونه زندگیش تامینه دیگه نیازی نداره که مهریه ی بالا بخواد!
آدم زمانی مهریه ش رو کم میگیره که طرف مقابلش از همه لحاظ عالی باشه و ارزش این کار رو داشته باشه...
نقل قول: قانونش همینه!
کسی که مهریه ی بالایی میخواد (نمیگم همه، اما اکثراً) به این دلیله اعتماد کامل به خودش و حفظ زندگی آینده ش و طرفش نداره! و فکر میکنه مهریه میتونه یه تضمین واسه حفظ زندگیش باشه...
اما خانمی که هم به خودش و هم به همسرش اعتماد کامل داره (از هر لحاظ) و میدونه زندگیش تامینه دیگه نیازی نداره که مهریه ی بالا بخواد!
آدم زمانی مهریه ش رو کم میگیره که طرف مقابلش از همه لحاظ عالی باشه و ارزش این کار رو داشته باشه...
البته بعضا خانواده ها اعتماد ندارن ها!!!!

(۷/بهمن/۹۰ ۱۳:۵۷)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]آزاده ی عزیز...
قانونش همینه!
چه عجب یه بار خانم ها از آقایون تعریف کردند !!!

ولی واقعا هم همین طور بود من یه دوستی دارم خواهرش تویه سن ۱۵ سالگی ازدواج کرد می دونید مهرش چی بود؟
یه قرآن و ۱۴ شاخه گل نرگس و یه کاسه سفالی آب زمزم!!!

سه ماه از نامزدیشون هم گذشت رفتند سر خونه زندگیشون پسره هم دوستم بود خداییش پسر ماهیه درس داره می خونه پیش دانشگاهیه ولی می دونید چی می گه ؟
می گه حداقل مطمئنم که جز خدا یکی هست که بهم تویه حفظم از گناه کمک کنه!!!
اینه معنی واقعی عشق یعنی رسیدن به تعالی!!!
تویه اون سن به این باور رسیده بود الانم یه زندگی خوب دارن که هر کسی بهش قبطه می خوره!!
ببخشید که پابرهنه میدوم وسط بحث شیرینتون با اجازه باید بگم ازدواج در نوجوانی خوبه و انسان رو از گناه حفظ میکنه ولی بچه ها حکایت عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلهاس در این سن کم ازدواج انسان رو با چالشهای زیادی در گیر میکنه و تازه اگه با حمایت صد در صدی خانواده همراه باشه و اینکه دختر و پسر هر دو تکلیفشون در ارتباط با آینده روشن باشه و بدونند که از زندگی چی میخوان
البته کلا ازدواج زود (حول و حوش 20سال)برای آقاپسر ها مناسب تره تا یه دختر بچه ی 15ساله که اصلا نمی دونه برای دوم دبیرستان جه رشته ای می خواد انتخاب کنه .البته عده کمی زود به سن پختگی میرسن ولی اکثریت این طور نیستند .
بنا براین من به عنوان یه آدم متاهل و یک مادر بهتون توصیه می کنم چه دختر و چه پسر تصمیم مهمی مثل ازدواج رو به بعد از 18_19سالگی موکول کنید .