تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
(۷/بهمن/۹۰ ۰:۵۲)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]برادر عزیز، اکبر.ع
شاید خانواده های زیادی باشن که نگران آینده ی بچه هاشون باشن و برای ازدواجشون سخت بگیرن، اما هستن خانواده هایی که توکلشون به خداست...
یکی از اساتیدیمون میگفت برای پسرش که متولد سال 71 زن گرفته! پسری که نه خونه داشته نه پس انداز نه ماشین.... تنها حسنش این بوده که اهل کار کردن بوده! خانواده ی دختر هم که جنم پسر استادمون رو دیدن دختر یکی یک دونشون رو بهش دادن!!! بدون مراسم ازدواج و ریخت و پاش! الان شش ماهه که سر خونه و زندگیشون هستن...
وعده ی خداست که همه رو در ازدواج کمک میکنه اگر نیتشون خدایی باشه.
استادمون میگفت پسرم وقتی دانشگاه قبول شد رک و راست گفت من میدونم به گناه کشیده میشم! واسه همین میخوام ازدواج کنم... خدا هم اون دختر رو سر راهش قرار داد.
اگر کسی به خاطر حفظ دین و ایمانش اقدام به ازدواج کنه، بدون شک امداد های الهی به سراغش میان! چون خدا بیشتر ازما خواهان حفظ ایمانمونه...Angel
ایشون ایران درس می خونن این طوری فرموده اند وای به حال من ،منم همین رو به خدا دارم می گم بابا !!!
کو گوش شنوا خونواده خودمون هم راضی کنیم خونواده دختر خانم محترم چی کار کنیم؟
خب من به شخصه کار که ندارم پس بی خیال درآمد باید شد ، خرجمم که یکی دیگه می ده ولی یه دل دارم دریا به نظر شما به این دل دریا زن می دن؟Big GrinBig GrinBig Grin
یک نکته ای هم هست ، خانمی که مهریه اش رو کم میگه ، معیارهای دیگه اش بالاتر و سختتره! Big Grin
(۷/بهمن/۹۰ ۱۳:۴۸)azade نوشته است: [ -> ]یک نکته ای هم هست ، خانمی که مهریه اش رو کم میگه ، معیارهای دیگه اش بالاتر و سختتره! Big Grin
این رو خوب گفتید چون دختر خوب انقدر ارزش داره که با سکه نمی شه روش قیمت گذاشت!!!Heart
مورد توجه مردا یه ذره هم از خودتون مردونگی نشون بدید خانم ها هیچ توقعی نخواهند داشت این رو من به عینه دیدم و درک کردم!!Blush
نقل قول:ایشون ایران درس می خونن این طوری فرموده اند وای به حال من ،منم همین رو به خدا دارم می گم بابا !!!
کو گوش شنوا خونواده خودمون هم راضی کنیم خونواده دختر خانم محترم چی کار کنیم؟
خب من به شخصه کار که ندارم پس بی خیال درآمد باید شد ، خرجمم که یکی دیگه می ده ولی یه دل دارم دریا به نظر شما به این دل دریا زن می دن؟

دل ایشون هم با شما باشه، حکمت خدا هم باهاته!!!!Heart
کار هم پیدا میشه!!!!
حرکت و برکت!!Heart
آزاده ی عزیز...
قانونش همینه!
کسی که مهریه ی بالایی میخواد (نمیگم همه، اما اکثراً) به این دلیله اعتماد کامل به خودش و حفظ زندگی آینده ش و طرفش نداره! و فکر میکنه مهریه میتونه یه تضمین واسه حفظ زندگیش باشه...
اما خانمی که هم به خودش و هم به همسرش اعتماد کامل داره (از هر لحاظ) و میدونه زندگیش تامینه دیگه نیازی نداره که مهریه ی بالا بخواد!
آدم زمانی مهریه ش رو کم میگیره که طرف مقابلش از همه لحاظ عالی باشه و ارزش این کار رو داشته باشه...
نقل قول: قانونش همینه!
کسی که مهریه ی بالایی میخواد (نمیگم همه، اما اکثراً) به این دلیله اعتماد کامل به خودش و حفظ زندگی آینده ش و طرفش نداره! و فکر میکنه مهریه میتونه یه تضمین واسه حفظ زندگیش باشه...
اما خانمی که هم به خودش و هم به همسرش اعتماد کامل داره (از هر لحاظ) و میدونه زندگیش تامینه دیگه نیازی نداره که مهریه ی بالا بخواد!
آدم زمانی مهریه ش رو کم میگیره که طرف مقابلش از همه لحاظ عالی باشه و ارزش این کار رو داشته باشه...

البته بعضا خانواده ها اعتماد ندارن ها!!!!Big GrinBig Grin
(۷/بهمن/۹۰ ۱۳:۵۷)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]آزاده ی عزیز...
قانونش همینه!
چه عجب یه بار خانم ها از آقایون تعریف کردند !!!Big Grin
ولی واقعا هم همین طور بود من یه دوستی دارم خواهرش تویه سن ۱۵ سالگی ازدواج کرد می دونید مهرش چی بود؟
یه قرآن و ۱۴ شاخه گل نرگس و یه کاسه سفالی آب زمزم!!!HeartHeartHeart
سه ماه از نامزدیشون هم گذشت رفتند سر خونه زندگیشون پسره هم دوستم بود خداییش پسر ماهیه درس داره می خونه پیش دانشگاهیه ولی می دونید چی می گه ؟
می گه حداقل مطمئنم که جز خدا یکی هست که بهم تویه حفظم از گناه کمک کنه!!!
اینه معنی واقعی عشق یعنی رسیدن به تعالی!!!
تویه اون سن به این باور رسیده بود الانم یه زندگی خوب دارن که هر کسی بهش قبطه می خوره!!
حالا خداییش دل مجردهای تالار بدجور خونهBig GrinBig GrinBig Grinخدا همه مارو حفظ کنه.WinkBig GrinHeart

بعد از این همه بحث خداییش بیایم تا اینجارو نتیجه گیری کنیم ببینیم چی شد؟مقصر کیه؟وباید چیکار کرد؟

من نظر کلی خودمو میگم دوستای مجرد عزیز لطف کنن نظرهاشونو بگن.البته متاهل ها هم بیان کمک کنن و از تجربیاتشون بگن.HeartWink

ببینین به نظر من نه همه دخترها بدن نه همه پسرها.کلا ازدواج اینه که ما یکیو مثل خودمون که از همه نظر به هم بیایم رو انتخاب کنیم واسه ازدواج که البته از مهمترین ویژگیش ایمانو اخلاقو خونواده با اصالتشه و بعد قیافه و چیزایه دیگه.البته خونواده با اصالت منظورم خونواده پولدارو مرفه نیست.نه اینکه پولدارا بد باشن ولی مهم پول نیست مهم اعتقادات طرف مقابلتونه.
بحث شیرین مهریه هم قابل توجه همه به عنوان کادویی حساب میشه که داماد به عروس میده نه به قول دوستان سپر بلا واسه عروس.هدیه هر چی متعادلتر بهتر.در حده توان پسر باشه.عروسی هم یه شب باشه فامیلهای دوطرف توو باغ دعوت بشن که اینجوری از اسراف جلوگیری میشه.

حالا این حرفا رو چجوری جا بندازیم؟خدمت دوستای گلم بگم که قدیما نه مهریه آنچنانی رسم بود نه جهیزیه و نه عروسی با خرج زیاد.تقریبا همه قدیمیا خوشبختن.به جرات میشه گفت همشون از جوونای الان خوشبختترن چون زندگی رو به خودشون سخت نگرفتن.یه مدت یه سری اومدن تجملاتو رسم کردن و روز به روز هم بدتر شد چون کسی نیومد عوضش کنه.کسی نیومد مهریه کم بخواد عروسی کم خرج بخواد جهزیه کم بیاره.دوستای عزیز تالار که مجردیم بیایم اینارو دوباره رسم کنیم و به قول معروف جا بندازیم.هر کی هم از الان به بعد ازدواج کرد بیاد بگه چقد تونست رغایت کنه.دخترهای تالار بیان بگن با چندتا سکه راضی شدن پسر ها هم بیان بگن که به زور از عروس جهیزیه زیاد خواستن یا نه.به هر حال یکی باید استارت بزنه که این فرهنگ غلط بره کنار که ازدواج راحتتر بشه که کناه کمتر بشه.خب بچه های تالار که انقد ادعاشونه شروع کنن.

ایشالا به نتیجه برسیم و همه مجردهای تالار ایشالا یه زندگی آرومو خوب شروع کنیم.از ته دل از خدا میخوام مجردهای تالار خوشبخت بشن.HeartHeart
شرمنده طولانی شدBlushBlush
(۷/بهمن/۹۰ ۱۴:۰۴)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]ولی واقعا هم همین طور بود من یه دوستی دارم خواهرش تویه سن ۱۵ سالگی ازدواج کرد می دونید مهرش چی بود؟
یه قرآن و ۱۴ شاخه گل نرگس و یه کاسه سفالی آب زمزم!!!HeartHeartHeart
سه ماه از نامزدیشون هم گذشت رفتند سر خونه زندگیشون پسره هم دوستم بود خداییش پسر ماهیه درس داره می خونه پیش دانشگاهیه ولی می دونید چی می گه ؟
می گه حداقل مطمئنم که جز خدا یکی هست که بهم تویه حفظم از گناه کمک کنه!!!
اینه معنی واقعی عشق یعنی رسیدن به تعالی!!!
تویه اون سن به این باور رسیده بود الانم یه زندگی خوب دارن که هر کسی بهش قبطه می خوره!!

خیلی جالب بود ایشالا خدا زندگیشونو هر روز بهتر کنه.ایشالا خوشبختتر بشنHeartHeart.حالا اینایی که به قول شما قبطه میخورن بیان مثل اینا شروع کنن و کم توقع باشن که اونا هم خوشبخت بشن.Heart
ببخشید که پابرهنه میدوم وسط بحث شیرینتون با اجازه باید بگم ازدواج در نوجوانی خوبه و انسان رو از گناه حفظ میکنه ولی بچه ها حکایت عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلهاس در این سن کم ازدواج انسان رو با چالشهای زیادی در گیر میکنه و تازه اگه با حمایت صد در صدی خانواده همراه باشه و اینکه دختر و پسر هر دو تکلیفشون در ارتباط با آینده روشن باشه و بدونند که از زندگی چی میخوان
البته کلا ازدواج زود (حول و حوش 20سال)برای آقاپسر ها مناسب تره تا یه دختر بچه ی 15ساله که اصلا نمی دونه برای دوم دبیرستان جه رشته ای می خواد انتخاب کنه .البته عده کمی زود به سن پختگی میرسن ولی اکثریت این طور نیستند .
بنا براین من به عنوان یه آدم متاهل و یک مادر بهتون توصیه می کنم چه دختر و چه پسر تصمیم مهمی مثل ازدواج رو به بعد از 18_19سالگی موکول کنید .
ممنون از خواهره گلم زهرا11.واقعا سنه کم اصلا واسه ازدواج خوب نیست.به نظر من 20 به بالا ازدواج کنن خیلی بهتره.Heartبه هر حال سنه پایین روحیاته بچگونه ای دارن و نمیتونن با هر مشکلی کنار بیان و اکثرا تصمیمه زندگیشونو خونواده ها میگیرن.سن هرچی بالاتر بره به قول بزرگترها پختگی که بیشتر بشه دوام زندگیها بیشتر میشه.HeartHeartHeartHeart
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع