تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام

عزیزان میشه بفرمایید دقیقا بحث اصلی چی بود، چی شدوبه کجا رسید؟؟؟

اینطور که هرکدام ازراه میرسیم پشت سر هم پست بزنیم نتیجه اش میشه 22صفحه بی خاصیت ....الان اگر ازشما بخواهم چکیده ای از مباحث 10صفحه آخر روبیان کنه که کاربردی و قابل ارائه به غیر باشه؛میتونه یا خیر؟؟؟!!!

پستهای باری به جهت ,صرفا جهت تشکرو خارج از موضوع حذف خواهند شد.........
(۸/بهمن/۹۰ ۰:۵۹)rastin نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام

عزیزان میشه بفرمایید دقیقا بحث اصلی چی بود، چی شدوبه کجا رسید؟؟؟

اینطور که هرکدام ازراه میرسیم پشت سر هم پست بزنیم نتیجه اش میشه 22صفحه بی خاصیت ....الان اگر ازشما بخواهم چکیده ای از مباحث 10صفحه آخر روبیان کنه که کاربردی و قابل ارائه به غیر باشه؛میتونه یا خیر؟؟؟!!!

پستهای باری به جهت ,صرفا جهت تشکرو خارج از موضوع حذف خواهند شد.........
ببخشید فعلا هیچ کدوم از پست ها رو حذف نکنید تا بنده یه چکیه بگیرم بعد خواستید همه رو حذف کنید!!!Big GrinBig Grin
ممنون!
بسم الله الرحمن الر حیم
اولا از تمام دوستان به خاطر بحث مفیدشون تشکر می کنم و از مدیران عزیز که فضایی سالم رو فراهم آوردن تا دوستان در کنار هم با صمیمیت به بحث بپردازند که خداییش تویه کمتر تالاری ما شاهد این هستیم!
و اما به دلیل این که ناظران عزیز تصمیم به حذف پست های اضافی (که من پستی اضافی ندیدم)گرفتند من نیز برای اینکه بحث به نتیجه ای برسد تصمیم گرفتم یه خلاصه از این تاپیک بگیرم!
از دوستان عذخواهی می کنم چون اسمی از دوستان نیاوردم چون خواستم یه خلاصه بگیرم دیگه نیازی به بردن اسم نبود دیگه شما ببخشید!!
اما بحث از کجا شروع شد و به کجا کشید!!!!!!
شروع بحث از صرفه جویی در جشن عروسی شروع شد که کپی از پست ها رو اینجا می آورم!
در مورد مراسم عروسی تویه خانواده های امروزی به غیر از گناه هایی که از رفتار های نزدیکان سر می زند مهمترین اشتباه و گناه اسراف است که تقریبا از اکثر زوج های جوان سر می زند و احساس پشیمانی برای دو طرف به همراه خواهد داشت که دو دلیل رو ذکر کرده اند اولا اسراف تویه غذا که خودش گناهی در اول زندگی است و دومین مشکل حرف هایی که از طرف خانواده و دوستان پشت ما می زنند!
ولی از اون جایی که نمی شه مهمونی برگزار کرد می شه یه ومراسم آبرومند که کنترل شده باشه برگزار کرد مثلا غذای زیادی سرو نشود از نواختن اصوات گوشنواز و اجرای حراکات ریتمیک جلوگیری کرد!
از اون جایی که پسر محترم ما برای برگزاری این مراسم آنچنانی که اکثرا جز گناه چیزی به همراه نخواهد داشت باید یه چند سالی زحمت بکشد و پول جمع کند پس اگر از گرفتن این مراسم بگذریم هم زندگی شیرین شروع می شود هم از گناه اول زندگی جلوگیری می کنید و هم هر چه زودتر سر و سامان می گیرید!
خب یه نکته ای هم بیان کرده اند که اگر ما خودمون شروع کنیم و یه مراسم سبک بگیریم خودش برای دیگر خانواده ها و زوجین یه الگو می شود و آنها هم از این ریخت و پاش ها جلوگیری می کنند و برای خودمون هم ثواب اخروی دارد پس بهتره خودمون از خودمون شروع کنیم!
خب حالا اگر مراسم هم نگیریم با حرف های مردم چی کار کنیم اون وقت تا یه مدت می افته تو دهن مردم که آها دیدی چی کار کردن ….
خب بذارید بزنن مگه شما رو با اونا می ذارن تویه یه قبر اگه شما باعث یه گناه بشید اونا میان جواب بدن؟
اینم بگم که نمی شه که مراسمی نگرفت چون یه سنتی از پیامبر برای اطعام شب عروسی مونده و باید برای ثوابش هم که شده انجام بشه ولی باید جوری مراسم رو کنترل کرد که این مراسمی که باید برای ثواب انجام بشه محلی برای گناه کشیده شدن جمع نشود!
بعضی از مراسمات جزء رسم و رسومات خانوادگی است و بعضی ها می گن که باید انجام بشه!
یه مسلمون الگوش اهل بیت است نه رسم و رسوماتی که از عهد نی و کرنا مونده پس به جای اینکه رسومات گذشته خودمون رو اجرا کنیم بیایم زندگی حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) رو کپی کنیم اگه بتونید البته! پس برای این چیز ها هم راهی هست پاشید برید یه مسافرت مشهد هم بهتره و ثواب داره!
ولی تنها ملاک مراسم ازدواج ما نیستیم بلکه عواملی مثل اثرات خانواده محترم هم تاثیر گذار است حالا با اینا ما چی کار کنیم؟
کسایی گفته اند که خونواده اگه ببینن که این دو قنچه نو شکفته پاشون رو کردند تویه یه کفش اونا هم کوتاه می یان ولی اینطور نیست پاش ییوفته تو دهنی هم از طرف خونواده عروس می خوری !!
یکی از دوستان حرف درستی زده اند و گفته اند که برای زندگی ما الان اسوه ها فراموش شده و بیشتر چشم تویه هم چشمی است که حرف اول رو می زنه ولی راهکارش چیه ؟
اگر این دو نفر که یه عمر می خوان با هم زندگی کنند واقعا عاشق هم باشند و جز به دست آوردن رضای خدا کاری نکنند پس بی خیال حرف های مردم می شوند و مثل خیلی ها ساده می رن سر خونه زندگیشون!
تا اینجا در مورد مراسم ازدواج بود ولی نتیجه گیری:
❊از اونجایی که مراسم ازدواج زمانی برای طلب دعای خیر بستگان برای شروع یه زندگی هستش که بوی خدایی بدهد پس نباید این مراسم را با وجود منحوس شیطان کثیف کرد! پس تا جایی که می شه از حرکات و اصوات آنچنانی پرهیز بفرمایید!
❊مهترین عواملی که باعث می شود یه مجلس آبرومند برگزار شود زوج ها هستند پس کار خودتونه!
❊تا جایی که می شه از اسراف پرهیز کنید!
❊به فکر شروع زندگی باشید که تنها شمایید و بس پس به فکر حرف های این و اون نباشید!
❊تمام رسم و روسومات گذشته رو نباید عمل کرد پس یه ذره هم اگه این مراسمات کم بشه از جایی از دنیا کم نمی شه!
❊برای شروع یه زندگی سالم و به دور از سختی دو طرف ملاکشون یه زندگی ساده باشد و از خرید ها و سرویس های چند ده میلیونی بپرهیزند !
❊دوستانی که می ترسند که مراسم به گناه آلوده شود بی خیال مراسم شوند و دست همسر محترم رو بگیرند و بروند یه سفر زیارتی هم ثواب داره و هم دعای خیر یه معصوم همراه شما تویه زندگی است! حالا خود دانی می خوای با گناه شروع کنید یا با رضای خدا!
این خلاصه بحث تا پایان قسمتی بود که در مورد مراسم عروسی صحبت شده بود بعضی از پست ها هم که خودشون گیرا هستند و نیازی به بیان نیست و بعضی هم نظرات و خاطرات شخصی است و اونم نیازی نبود بیان کنم!
انشاالله بخش بعدی هم نتیجه گیری می کنم!
ولی این بخش هم مثل تمام پست های بنده کامل نیست اگر چیزی هست که از قلم افتاده حتما بگید اضافه کنم!
انشاالله ادامه دارد...
بچه ها فرمایش دوستمون تایید میش من چند سال پیش در یکی از کلاسهای متاهلین خانم همیز شرکت کردم ایشون اطلاعات واقعا مفیدی در ارتباط با ازدواج دارن البته برای من یکم دیر بود ولی از اون اطلاعات برای بچه هام و دانش آموزام استفاده می کنم.
سلام
به نظرم این یه موضوعی هست که باید دو طرف روش توافق داشته باشن ولی الان
که عسیسم این کارو بکنن بیشتر حرف درمیارن تا یه مراسم پر خرج من میگم ادم
باید متعادل باشه نه انقدرا جشنو پر هزینه بگیره نه هم انقدرساده که تا ابد
حسرت جشن گرفتن تو دلش بمونه یه عروسی نرمال بهترین کاره!
ممنون از راهنمایی خواهر گرامی؛
اسراف و غیبت بد چیزیه
امیدواریم که بشه
سلام دوستان من خودم خیلی دوست دارم عروسی نگیرم
و فقط لباس عروس بپوشمو چندتا عکس بگیرم ولی مگه
مادرمو خواهرام راضی میشن تازه خود آقاداماد مخالف سرسخته
و از الان داره کارای عروسی رو انجام میده
خب من موندم چیکارکنم؟؟
Blush
سلام

به نظر من هم نمیشه مراسم نگیری. اگرم نگیری اوناییکه اصولا حرف مفت زنن حرفه رو میزنن!!!
میشه گرفت ولی خیلی کم خرج و جمع وجور مثلا فقط خانواده عروس و داماد تو یه رستوران و یه جشن دور همی.
یکی از اقوام این کار و کرد و به جای یه عروسی مجلل یه مهمونی جمع و جور گرفتن و آقای داماد خرج عروسی رو خونه خرید.Angel

منم عروسی مجللی داشتم ولی ولی ولی با کلی آشنا قیمتا رو پایین آوردم و کلی به این و اون رو انداختم که همه چیز آبرومندانه باشه. ولی ای کاش که نمیکردم.Sad
من با soldier موافقم
مدتیه دارم دوروربرمون میگردم یه دختر خوب بساز محجبه پیداکنم اما تاحالا نتونستم
پیشنهاد خوبی هستش ولی من ترجیح میدم فقط اقوام درحه یک رو دعوت کنم و یه مهمونی خانوادگی داشته باشم
دکوراسیون-دکوراسیون داخلی-معماری داخلی-طراحی داخلی-طراحی نما
طراحی پلان-طراحی ویلا-دکوراسیون کلاسیک-طراحی مدرن-طراحی دفتر کار
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع