تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
خیلی چیز های دیگه هم باب شده مثل تفاهم
تویه جامعه ما تفاهم یعنی اینکه یه سری علایق افراد قبل از ازدواج مثل هم باشه ولی قبلا اینطوری نبود!
معنی واقعی تفاهم از سه تا ت است:
ت:توانایی
ت:تحمل
ت:تفاوت ها
===> توانایی تحمل تفاوت ها
اگه اینطوری فکر کنید همه چیز حل می شه!
جناب vblock می گویند:
[اين جمله خيلي با حال باب شده!
كسي باشه كه با همه چيزت بسازه! هيچوقت نميگيم كسي باشه كه با همه چيزش بسازيم!

این که فرقی با جمله ی من نداره اگه من بتونم با همه چیز اون بسازم اون هم می تونه با من بسازه
چون من با هم عقیده ی خودم خیلی خوب کنار میام (منظورم در ازدواجه وگرنه میشه با آدم هایی که کاملا متفاوت از شما هستند هم اتاق بشین یا دوست بشین ولی این قضیه در ازدواج خیلی عذاب آوره چون توقع از همسر با توقع از دوست فرق داره)

منطور من این نبود که همسرمون باید کاملا شبیه ما باشه
نه خیر می دونم خدا مثل منو دیگه نمی تونه خلق کنهBig Grin
و هیچ کی نمی تونه به پای من برسهBig Grin
منطورم این بود باید از نظر عقیدتی شبیه من باشه چون بالاخره باید موقع انتخاب همسر به این هم توجه کنیم که
قراره این خانم یا اقا پدر یا مادر بچه ی ما باشه
و این حق بچه ی منه که پدر و مادر معتقد و مومنی داشته باشه تا درست تربیت بشه و بتونه در راستای همون هدفی که خلق شده (بندگی و عبادت) زندگی کنه
آقای اکبر. ع ما صبرمون بسیاره و امیدمونم به خداست اگه همه چیز رو در مورد ازدواجم به خدا نسپرده بودم نگران بودم نه این همه امیدوار
باعرض سلام به دوستان علامه!
با اجازه باید بگم حرفSOLDIERکه میگن کو عروس خانوم شنوا!100%اشتباه است و دروغی محض به شمار میرود!
در مورد خانوم ها تجدید نظر کنید ایشالا یه خوبش نصیبتون میشه اگه سعادت داشته باشید!Wink
در ناامیدی بسی امید است!
آره بابا دختر خوب زیادهBig Grin
این پسر خوبه که کمهBig Grin
از قدیم گفتن مرد شریک شیطونهBig Grinو همش تقصیر این مردای پرتوقعهBig Grin
از شوخی گذشته الحمدالله دخترای خوب ما خیلی زیادند و این خیلی جای شکر داره که با این
همه تهاجم فرهنگی ما هنوز هم خانواده های مذهبی و دخترا و پسرای متدین زیاد داریم

ولی برای ازدواج ملاک های دیگری هم مطرحه شاید به همبن خاطره که
حتی پسر ها و دخترای مذهبی هم گاهی اوقات با هم به توافق نمی رسن
گاهی اوقات میزان پیاده کردن مذهب در زندگی بین افرادی که به اون مذهب اعتقاد دارن فرق داره
مثلا خدا نکنه تو بخوای همسری رو پیدا کنی که
آهنگ غنا گوش نکنه در این صورت پدرت در می یاد چون این عنصر بسیار کمیاب است
(۲۹/دی/۹۰ ۲۲:۵۵)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]خانم های این تالار هم که ماشاالله خانمن به حق حضرت فاطمه همه عاقبت به خیر شن!Angel

انشاللهBig Grin
برای برادرا هم دعا بفرمایید Smile
خدا وکیلی پسرایی به این خوبی جایی میشه پیدا کرد؟Big Grin
اونم تو این دوره زمونه؟Big Grin
سلام

این نوشته یکی از دوستانمون هست :

" ای خدااااااااااااااا

یعنی تو این ایران به این بزرگی

یه دختر با مهریه 14 تا سکه پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟

یه دختر خوب و با ایمان و اهل نماز اول وقت و با اخلاق؟؟؟؟؟؟؟ "

Big GrinBig Grin
پیدا میشه. بله، هست.

آیا اینکه نصیب شما میشه یا نه؟

دعا کنید، خوب باشید و خوب جستجو کنید.
سلام دوستان
حالا کمی از بحث جدی ازدواج فاصله بگیریم و از نتایجش هم یه چیزایی ببینیم بدک نیست
میگید نه خودتون ببینید
Big Grin
[تصویر: 129551337712780949a9825-480x309.jpg]
[تصویر: 12955133771278094a99824-480x331.jpg]
[تصویر: 12955133771278094a99826-480x377.jpg] Big GrinBig GrinBig Grinامیدوارم به نتیجه مثبتی رسیده باشید .
پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :
وقتی كسی كه به خواستگاری می آید و اخلاق و دین اش مایه رضایت است به او زن دهید كه اگر چنین نكنید ، فتنه و فساد زمین را پر خواهد كرد
(نهج الفصاحه ، ح247)
پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :
هر جوانی كه در دوره جوانی خود ازدواج كند ، شیطانش فریاد بر آورد كه : وای بر او دین خود را از گزند من حفظ كرد .
(كنز العمال . ح44441
من میخوام این سری یه انتقاد بزرگ از پسرا بکنم!
ببخشیدا ولی همین پسرا به دخترا رو دادن وباعث افزایش توقعات شدن!
آقا والا اگه مردای ما دست به دست هم بدن یه ذره غیرتشونو بالا ببرن بگن ما زنه بدحجاب نمیخوایم ما زنه زندگی میخوایم نه زنی برای من ودیگران و سطح زندگیشونو مشخص کنن ویه ذره مردانگس بیه خرج بدن به دختره بگن ببین وظایف زنو مرد تقسیم شده ما فقط درحد کمک میتونیم تو کاره همدیگه دخالت کنیم من فکر کنم دخترام آدم بشن چون وقتی دختر میبینه پسره چشمو گوش بسته میگه باشه توقعاتم میبره بالا!
تازه حالا از اون طرف نیفتید به خدا میگن زندگی مشترک نه زندگی زن سالاری یا مرد سالاری!
درکل من میگم خود پسر یه عامل مهم تواین مسئله هستن!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع