تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
همه ي اين مطالب ( در مورد اينكه مهريه زياد باشه يا كم ) الكيه .
يه جفت زن و شوهر واقعي كه واقعا همديگرو دوست دارند خودشون خوب ميدونند كه با چقدر مهريه زندگيشونو ميگذره . نه بايد مهريه اونقدر زياد باشه نه اونقدر كم مثل غذا ( نه بايد نمك زياد باشه كه شور بشه نه بايد كم باشه كه بينمك بشه )
(۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۴)meshkat نوشته است: [ -> ][
ببینید دوستان ما با این دلیل آوردنا و توجیهاتمون و به کار گرفتن عقل خودمون یه جورایی داریم زیرآب حرف های صریح پیامبر رو میزنیم.
زمان پیامبر هم افرادی بودن که امکان داشته بعد از ازدواج تو زرد از آب در بیان ولی پیامبر حکم به مهریه سبک میده.دین ما دینی برای همه زمان هاست و وقتی تو قرآن رسول الله رو اسوه حسنه معرفی میکنه یعنی تو تمام امور ایشون اسوه ن نه فقط مواردی که ما با عقل ناقص خودمون تاییدشون میکنیم.
این بحث مشکل دار مهریه مخالف با سنت و سخن صریح رسول الله هست پس بیاییم به جای توجیه خلاف سنت عمل کردنمون راه حل پیدا کنیم تا به سنت حسنه رسول الله برگردیم.
هم آقایون به سنت ها برگردن هم خانم ها.هم انشاالله خانواده ها.
[/quote]

بله دوست عزیز بنده کلا با مهریه زیاد مخالفم.تویه همه ارسالها هم گفتم که مهریه زیاد بهانه دختره واسه جواب رد دادن.چون اگه دخترو پسر واقعا همدیگرو بخوان اصلا به مهریه زیاد فکر نمیکنن.خودم هم گفتم میشناسم آدمهایی که با14تا سکه ازدواج کردن و واقعا خوشبختن.وحتی میشناسم دخترایی که به 5تا هم قانع میشن.ولی توو این دوره زمونه از بس پسرا بعده ازدواج زدن زیره حرفاشون که تا جایی میشه به بعضی از دخترها هم حق داد که مهریه سنگین بخوان.که اونم برمیگرده به عدم اعتماد به هم.اگه اعتماد کامل باشه هیچ دختری به مهریه زیاد تاکید نداره

خلاصه ایشالا همه مجردهای تالار یه زندگی باب میل خودشون رو شروع کنمHeart
[تصویر: heart.gif][تصویر: heart.gif][تصویر: wink.gif]
(۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۶)1366 نوشته است: [ -> ]
(۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۴)meshkat نوشته است: [ -> ][
ببینید دوستان ما با این دلیل آوردنا و توجیهاتمون و به کار گرفتن عقل خودمون یه جورایی داریم زیرآب حرف های صریح پیامبر رو میزنیم.
زمان پیامبر هم افرادی بودن که امکان داشته بعد از ازدواج تو زرد از آب در بیان ولی پیامبر حکم به مهریه سبک میده.دین ما دینی برای همه زمان هاست و وقتی تو قرآن رسول الله رو اسوه حسنه معرفی میکنه یعنی تو تمام امور ایشون اسوه ن نه فقط مواردی که ما با عقل ناقص خودمون تاییدشون میکنیم.
این بحث مشکل دار مهریه مخالف با سنت و سخن صریح رسول الله هست پس بیاییم به جای توجیه خلاف سنت عمل کردنمون راه حل پیدا کنیم تا به سنت حسنه رسول الله برگردیم.
هم آقایون به سنت ها برگردن هم خانم ها.هم انشاالله خانواده ها.
[/quote]

بله دوست عزیز بنده کلا با مهریه زیاد مخالفم.تویه همه ارسالها هم گفتم که مهریه زیاد بهانه دختره واسه جواب رد دادن.چون اگه دخترو پسر واقعا همدیگرو بخوان اصلا به مهریه زیاد فکر نمیکنن.خودم هم گفتم میشناسم آدمهایی که با14تا سکه ازدواج کردن و واقعا خوشبختن.وحتی میشناسم دخترایی که به 5تا هم قانع میشن.ولی توو این دوره زمونه از بس پسرا بعده ازدواج زدن زیره حرفاشون که تا جایی میشه به بعضی از دخترها هم حق داد که مهریه سنگین بخوان.که اونم برمیگرده به عدم اعتماد به هم.اگه اعتماد کامل باشه هیچ دختری به مهریه زیاد تاکید نداره

خلاصه ایشالا همه مجردهای تالار یه زندگی باب میل خودشون رو شروع کنمHeart
[تصویر: heart.gif][تصویر: heart.gif][تصویر: wink.gif]
[/quote]
انشاالله...
این خراب کاری آقایون بر می گرده به دو تا عامل اصلی :
۱-جامعه
۲-ذات وجودی مردها!
اولی رو همه می دونن ولی دومی:
ببینید مرد ها تا زمانی که یه چیز رو به دست نیاوردن حریصن و هر کاری می کنند تا اون رو به دست بیارن ولی زمانی که اون (حالا همسر یا هر چیز دیگه ای ) رو می خواستند به دست آوردند و به نوعی تویه شعاع مالکیت خودشون در آوردن دیگه براشون مهم نخواهد بود این عامل هم به همسر بستگی داره برای همینه که می گن همسر برای شوهر خودش باید همیشه تازگی داشته باشه چون شوهر احساس زدگی نکنه که بره تعدد زوجه کنه!!!
من برام مهم نیست که همسرم چقدر مهریه تعیین می کنه برام داشتن یه زندگی سالم و آرومه در اصل مرد ها باید مهریه رو به عنوان یه نشانه مهر به همسرشون همون اول زندگی بدن!!!!
دکتر عباسی می گه:اگه می خوایید مرض یه جامعه رو ببینید چیه باید به زندونش برید تویه زندون کشور اسلامیمون بیشترین زندونی ها جوون هایی هستند که ۲ سال هم از ازدواجشون نگذشته و به خاطر نداشتن توان پرداخت مهریه دو شتر سکه اومدن زندون پس همون طور که مریض می شید برای درمان می رید باید این جامعه رو هم درمان کنیم!!!!
من احساس می کنم داره جو به جایی می ره که از اصل خارج شده!!!
بازم می گم یه نصیحت برادرانه به خواهر های خودم تویه تالار اولا بی خیال مهریه سنگین شید دوما همیشه برای همسرتون تازگی داشته باشید تا زندگی همیشگی و آروم رو برای دوطرف به همراه داشته باشه!!!
ما که سنی نداریم ولی یه روزی می رسه که بچه های خودمون به سن ازدواج می رسن اون وفت بزرگترین وظیفه یه مرد تربیت یه مرده برای زندگی و وظیفه یه زن تربیت یه زن خوب برای زندگی !!!
انشاالله همه خوشبخت شن!!!
(۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۴۹)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]این خراب کاری آقایون بر می گرده به دو تا عامل اصلی :
۱-جامعه
۲-ذات وجودی مردها!
ببینید مرد ها تا زمانی که یه چیز رو به دست نیاوردن حریصن و هر کاری می کنند تا اون رو به دست بیارن ولی زمانی که اون (حالا همسر یا هر چیز دیگه ای ) رو می خواستند به دست آوردند و به نوعی تویه شعاع مالکیت خودشون در آوردن دیگه براشون مهم نخواهد بود این عامل هم به همسر بستگی داره برای همینه که می گن همسر برای شوهر خودش باید همیشه تازگی داشته باشه چون شوهر احساس زدگی نکنه که بره تعدد زوجه کنه!!!

بله بله درسته
(۶/بهمن/۹۰ ۱۸:۲۳)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]
(۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۴۹)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]این خراب کاری آقایون بر می گرده به دو تا عامل اصلی :
۱-جامعه
۲-ذات وجودی مردها!

اشکال ماها اینه که مشکلات خودمونو نمی بینیم .شما حتی وقتی داری این مشکل آقایون رو میگی میندازی گردن خانم هاشون!!!!!!!!

کی گفته که ذات وجودی مردا همچین چیزیه؟؟؟ اگه کسی این حرفو بزنه که آقایون تنوع طلبن جوابی که من بهش می دم اینه که از کجا می دونی که خانم ها نیستن. منم میگم اگر زنی سرد شده دلیل اصلیش اینه که مردش سرده و مثل روزای اولش نیست...
ولی این تقصیر رو گردن دیگری انداختن اصلا کار جالبی نیست...

در ضمن موضوع تنوع طلبی چیزیه که یک مسلمون نباید داشته باشه! غرب داره مردمش رو اینجوری بار میاره که تنوع طلب بشن . چه زن چه مرد. داره جوری فرهنگ سازی میکنه که بعد از یک مدت از یک نفر خسته بشی. ولی این اصلا توجیح منطقی و دینی نداره. حتی اگه یک نفر اخلاقش بد شده باشه توجیحی واسه تعدد زوجه نیست...
در ضمن قانون تعدد زوجه هم به خاطر ارضای حس تنوع طلبی آقایون توی اسلام به وجود نیومده...

خانم حرف من نیست حرف بهترین روانشناس ایرانه تویه سخنرانی هاشونم بارها گفته اند اینم لینکش :
http://sadafdownload.com/دانلود-س...نوشه/
برید بخش اولش رو گوش کنید خیلی واضح توضیح می ده!
شما باید یه مطالعه اجمالی در مورد فیزیولوژی دو جنس داشته باشید!
من نمی دونم حرف حق چه اشکالی داره؟
خوبه حالا با دلیل بیان کردم حالا می خواستم یه چیزای دیگه هم بگم خدا بهم رحم کرد!!!
با سلام خدمت دوستانBlush
مطالب و نظرات جالب بود
با استادی در این مورد صحبت میکردم، بهم گفت: زمانی که قصد ازدواج داری ببین طرف مقابلت خدارو قبول داره، در کل با ایمانه؟
اگر باشه خیانت و کارهای دیگه ای در حقت انجام نمیده، اگرم نه...
دوستان در حال حاضر تنها ملاک برای زندگی و ضمانت اون فقط دینه.
(این نظر بنده حقیر بود)
انشاالله همه خوشبخت و پیروز باشن.
سلام دوستای گلم
همه نظراتو خوندم و الان یه جورایی گیج ویجی دارم می زنم...Smile

از خودم بگم چرا راه دور؟؟
اون موقع که نمی دونستیم مهریه چیه و فقط یاد گرفته بودیم که ادامش بگیم [b]کی داده کی گرفته!!![/u] پس اعتقادی هم بهش نداشتم..
چن سال بعد دیدم خواهر یکی از دوستانم داره جدا می شه قضیه رو جویا شدم چرا که این مرد و تقریبا می شناختم و اغلب از دینداری و ایمانش گفته بودن... دوستم گف که خواهرش ی روز می ره خونه می بینه به به آقا پسرمون کنار یه خانم ترگله نشستن دل بده قلوه نیفتهConfused...
خواهر دوست ما با هزار بدبختی جدا شد. چند وقت بعد وقتی داشتم باهاش صحبت می کردم (خواهر دوستم)ازش پرسیدم خداییش چیزی براش کم گذاشتی تو خانمی شیک گشتن...؟ صادقانه گف که براش همون قدر که از یه زن میومده و وظیفه یه زن بوده گذاشته(به صداقتش ایمان دارم)
بعد این ماجرا ترس افتاد به جونم که ای بابا اگه مردی که این همه دم از ایمان زده این طوریه وای به روز اونی که ایمان نداره پس باید رو مهریه جدی فکر کرد.. یادمه اون زمان می گفتم مهریه ام باید 707 باشه..
یه مدت بعد که با دین خدا و قانونش آشنا شدم(آخه من مسلمون شناسنامه ای بودم تازگی دارم ایمان میارم) دیدم مهریه پشتوانه مناسبی نیس زیرا: باز یکی از دوستانم که از همسرش به دلیل خیانت پسره اونم دو ماه از زندگی مشترکش نگذشته بود می خواست جدا شه و مهریه اش 1357 بود اگه اشتباه نکنم (پسره هم مایه دار) ولی اینقد این دوست منو زجر داد که بیچاره مهرش حلال (که مطمئنن نی) جونش آزاد شد.
دیدم نه مهریه زیاد، نه ظاهر بلکه این ایمان به خدا و اخلاقه که باعث می شه زندگی ،زندگی باشه..
آقایون اگه خانما کوتاه میان توی قضیه مهریه، شما و خانواده گرام هم این کار دخترو نه با چشم اینکه حتما ایرادی داره یا هر لفظ دیگه ای که به منزله این ببینید که می خواد زندگی کنه...
و ترو خدا یکم مردونگی از خودتون نشون بدین تا ما دخترا هم بتونیم اینقدی بهتون اعتمادکنیم که مهریه سنگین نذاریم(خداییش پسری که الان دست تو جیب خودشه ولی استقلال فکری نداره و نمی تونه از انتخابش دفاع کنه چطور باید بهش تو زندگی اعتماد کرد؟)Huh
دختر خانمای عزیز(خودم اولیش) بخدا اگه عروسی نگیرین نعوذبالله قران خدا چپه نمی شه بخدا من دوستی دارم که با هزار بدبختی و دردسر عروسی گرفت الان بیشتر بحثا و جنجالای اول زندگیش با همسرش سر همین یه شب بیاد موندنی و بسی تلخ برای اوناس..(دنبال دردسر نگردین) چه ایرادی داره یه مهمونی ساده بگیرین و بقیه مخارج هم پس انداز یا خرج اول زندگی کنین؟؟Huh
خداییش می ارزه برین زیر بار قسط و وام برای یک شب اونم اول زندگی ؟؟Confused
با هر دو قشر محترم آقایون و خانمها هستم هر چقدر برای مراسم و مهریه و این ببخشید مزخرفات دست و پا گیر سخت گیری کنین فردا توی زندگی همون چماق می شه بالای سرتون...

عاجزانه تقاضا دارم از برادران عزیز که اگه کسی باب میلتون اومد بجای دوستی با خانواده در میون بذارید تا قضیه رنگ جدی پیدا کنه اینطوری خانما زودتر بهتون اعتماد می کنن..
و ملتمسانه از خواهرای گلم می خوام که اگه کسی بهتون ابراز علاقه کرد فازتونو تغییر ندین(تا بچه دار شدن و نوه نتیجه نرید) تا زمانی که قضیه جدی نشده..

و حرف آخر...
به خدا همه ازدواج می کنیم پس ترو خدا عجله نکنین و با دید باز به شناخت طرفتون بپردازین(بخدا کسی با دوبار بیرون رفتن و دونستن رنگ مورد علاقه و غذای دلخواه نمی تونه به شناخت دقیق برسه) خانواده و دوستان طرفتون رو بشناسین که بیشتر عقاید و سلایق طرفتونو شناختین ...
ببخشید زیاد شد..Blush
امام حسن (علیه السلام) :
به مردی كه با ایشان در باره ازدواج دختر خود مشورت كرد ، فرمود : او را به مردی با تقوا شوهر ده ؛ زیرا اگر دختر تو را دوست داشته باشد گرامیش می دارد و اگر دوستش نداشته باشد به وی ستم نمی كند .
(مكارم الاخلاق . ج1 . ص446)
انشاالله هم همه ی دختر خانم ها ازدواج رو سخت نگیرند هم تمام آقا پسرها هم ازدواج رو سخت نگیرند هم مصداق واقعی این حدیث باشند تا همه ی جوونا خوشبخت بشند....
و خانواده هم با حیال راحت تری دخترای دسته ی گلشون رو به جوونای رشید مردم بسپرند.
سلام

دوستان لطفا حریم رو رعایت کنند ، دعوا که نداریم می خوایم بحث به یه جایی برسه ماشاءالله مجردین عزیز سایت هم کم نیستند Dodgy یکی می خواد اینارو سازماندهی و کنترل کنه Big Grin

حضرت علی علیه السلام یه جمله ای دارن خیلی زیباست می فرمایند به هر شخصی در دنیا به اندازه ی نیازش داده می شه اگر قانع نشد همه دنیا رو هم بهش بدن باز سیر نمیشه .. در مورد اشخاصی که دلشون بیمار هست هم در قرآن هم ائمه علیهم السلام هشدار دادن ، اگر بنده حقیر چهارچوب دین رو رعایت کنم هم در انتخاب همسر مناسب نهایت دقت و تلاشم رو می کنم که یک همسر هم کفو و مطابق با معیارهایی که ائمه اطهار به اونا اشاره کردند انتخاب کنم و هم بعد ازدواج ، سعیم این باشه بندگی و وظایف دینیم رو بجا بیارم تقزیبا از محالات هست که همسرم دلم رو بزنه و دنبال تنوع باشم!یکی از حکمت های ترک نگاه به نامحرم و چشم چرانی اینه که بنده با تماشای نامحرم دلم نلرزه و آب دهنم راه نیوفته ! از طرف دیگه تشویق به قناعت و پاداش اخروی می کنه و... که همه اینا در یک زنگی خوب و دلنشین دخیله... پس تنها راه حلش دینداری و ترک معصیت هست و بس.
نقل قول:دختر خانمای عزیز(خودم اولیش) بخدا اگه عروسی نگیرین نعوذبالله قران خدا چپه نمی شه
+

نقل قول:(خداییش پسری که الان دست تو جیب خودشه ولی استقلال فکری نداره و نمی تونه از انتخابش دفاع کنه چطور باید بهش تو زندگی اعتماد کرد؟)
واقعا که عالی گفتید.هر دو قسمت رو.
یکی از دوستان میگفت که داریم منقرض میشیم.
گفتم واسه چی؟Huh
گفت آخه همه پسرا دارن از باباشون پول تو جیبی میگیرن،حتی بعد از ازدواج،ما که دستمون تو جیب خودمونه داریم از بین میریم.Big Grin
بر میگردیم به گفته جناب محمد صدرا که مرد باید مرد باشه.
از طرفی،به خدا فکر مخارج عروسی آدم رو کلافه میکنه.
توی شهر کوچیکی که ما زندگی میکنیم،کم خرج ترین عروسی چیزی بین 15 تا 20 میلیون تومن تموم میشه.(با احتساب طلا و یه خورده تلویزیون و یخچال)
خوب نمیشه خانم ها رعایت آقایون رو بکنن؟
بابا این 20 میلیون رو به 10 میلیون کاهش بدین که 10 تاش ذخیره بشه و اول زندگی با قرض و وام شروع نشه.
یواش یواش طلا و قالی و همه چیز جور میشه.
و یک نکته: توی یک کتاب خوندم که خوندن سوره طه ازدواج رو آسون میکنه.
از خدا بخواهیم که کمکمون کنه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع