شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من هم موافقم در مورد سبک بودن مهریه
چون واقعا چیز مزخرفیه اگه فقط واسه اسم و چشم و هم چشمی باشه
به نظر من پسر باید ببینه توانش چقدره؟

اگه همون موقع عقد عروس خانم مهرش رو طلب کرد میتونه بهش بده با نه؟
من دوس دارم که مهرم کم باشه چون مهر یعنی هدیه
کم هم نه در حد یکی ، دو تا ولی دوس دارم سنت شکنی کنم و مقداری باشه که در توان همسرم باشه
در مورد بقیه مخارج هم همه چی توافقی هست

تمام بحثایی که اینجا میشه همون بحثایی که من با دوستام هر روز دارم!
یکی از دوستام میگفت من خیلی آدمه قانعی ام اصلا به فکر تجملات نیستم بعد تعریف میکرد که قتی همسرش راجع به مراسم عروسی و آیندشون میپرسیده گفته:
سرویسم باید 4ملیون باشه چون سرویس فلانی 6 ملیون بوده!
ماشینم هم با زانتیا و کمری بالاخره میسازیم دیگه!
شام عروسی باقالی پلو باگوشت مرغ و..... ولی چون میخوام اسراف نشه دیگه سالاد ماکارانی نمیدیم!
و....کلی از این مزخرفات
بعد من بهش گفتم ببین یه انگشتر عقیق هم میتونه حلقه باشه! باور کنید اگه مراسم عقد ساده و درحد اینکه دوتا خانواده حضور داشته باشنن میشه !
اول زندگی ماشین نباشه میشه زندگی کرد!اگه واقعا آدم باشی برای یه مدت میشه با مادر شوهر تو یه خونه زندگی کرد به خدا قسم با شهریه ی طلبگی هم میشه بهترین زندگی رو داشت!(چون هم برادرمو میبینم هم قبلا های پدرمو و هم دوستاشونو!)
*
من فکر میکنم اینکه خانواده همینکه بچه رو لای پر قو بزرگ میکنن ونمیذارن با بعضی واقعیتها و شرایط جامعه آشنا بشه و هیچ وقت از گذشته خودشون نمیگن که چطور به اینجا رسیدن جزو مشکلای اساسیه!
تا از خودمون شروع نکنیم نمیشه واسه همه نسخه بپیچیم
اگه واقعا حرفمون با عملمون یکی باشه ، با ساده شروع کردن و داشتن یه زندگی آروم و خوشبخت میتونیم بقیه رو هم تشویق کنیم
این جوری میشه فرهنگ سازی کرد
( البته باید این رو هم بگم که قبلا من خودم فکرم این جوری نبود ، ولی حالا چن وقتی میشه که دارم میرم دنبال این چیزا که ببینم واقعا چی از زندگی میخوام؟خوشبختی واقعی یعنی چی؟ چی میتونه بهم آرامش حقیقی بده؟
و با مطالعاتی که دارم انجام میدم و نگاه کردن به زوج هایی که زندگیشونو ساده شروع کردن و جوری بودن که هم خدا راضی باشه هم خودشون ، دارم تغییر رویه میدم چون میبینم که زندگیهای آروم و خوشبختی دارن)
دوستان و یاوران اندیشه ور این انجمن فرهیخته
درود بر شما
همه مشتاقان به اکمل صدق , گفتار خویش برشمردند , لیکن حقیر مصرانه عرض میکنم , که هر عنصری را , فرهنگی میباید.
گویا که فرهنگ بر نامه نگاری به گونه ای مترتب است که بر اشتر سواری مترتب نیست .
و همانگونه که بر سبیل هدایت فی الله میتوان رفت میبایست که تبیینی دینی بر ازدواج نهاد . و لذا جمیع عرفا و دراویش این موضوع , بر نقل احادیث و سنت تمرکز کنند که مجربتر مینماید .
چشم براه گوهرافشانی های سالکان این موضوع بس سترگ هستیم .
من الله توفیق
مشکلات قبلش رو شما حل کن ، اینارو خودمون ردیف میکنیم.
اصل مشکل ، مسکلات قبلش هستن که همه میدونن چیه دیگه

از اینکه مشکل حل شد ممنونم . اگه دختره بفهمه که میخوای اینطوری برگزار کنه
اونوقت ممکنه قبل از اینکه دختر رو ببینید باید از سد پدر و برادرش و دایی و عموش بگذرید !!!!
اصلا ما نخواستیم .
(۵/دی/۹۰ ۱۹:۲۱)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]مشکلات قبلش رو شما حل کن ، اینارو خودمون ردیف میکنیم.
اصل مشکل ، مسکلات قبلش هستن که همه میدونن چیه دیگه
شما همش از مشکلات میگیدا
.دوروبریام همه با حقوقه معمولی با 14تا سکه ازدواج کردن.الان همشون زندگی خییییلی خوبی دارن.تازه قرار نیست اوله زندگی همه چیز داشته باشن مگه قدیمیا از اول پولدار بودن.الانم هم دختر کم خرج هم پسره کم خرج پره.اتفاقا خیلی از خونواده ها دنباله همسره مناسب میگردن نه پولدار.انقد سخت گرفتین که براتون سخت شده
.یه کم مثبت تر نگاه کنید همش ناامیدی به چه دردی میخوره.من صدتا پسرو دختر میشناسم که با مهریه 14تا با با کاره کم درآمد با یه دختره خوب ازدواج کردن الانم زندگیشون عالیه.اگه دو طرف همدیگرو واقعا بخوان قبول کنین پول براشون زیاد اهمیت نداره.نه اینکه پول بد باشه به هر حال رفاه میاره
.ولی نه انقد که به خاطرش نشه ازدواج کرد.ایشالا هم مشکل شما هم همه بچه های مجردی که میخوان ازدواج کنن حل بشه.اینو از ته دلم از خدا برای همتون میخوام

البته اینم بگم اینکه میگم دوروبریام با حقوقه کم و مهریه کم ازدواج کردن نه اینکه طرفای ما رسم باشه.اتفاقا شمال شدیدا اسراف میکنن بیاین عروسیا ببینین چه خبره
.ولی میشه بعضی وقتا همرنگه جماعت نشد(عروسی مجلل....)
داداش وقتی بدونی . . .
هیچی ولش کن
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست های عزیزی که به خاطر نداشتن امکانات مادی ازدواج نمی کنید. اگه مومن هستید باید با خوندن حدیث زیر یه تکونی بخورید و زودتر آستین بالا بزنید.
حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
کسی که ازدواج را به خاطر خوف روزی ترک کند به تحقیق که سوءظن به خدا برده است.
کافی، ج5،ص 330