تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
ببینید من اینجا یه نکته ای رو بگم
این که مثلا من بخوام زندگیم رو ساده وبا قناعت شروع کنم دلیل نمی شه با خانواده ای ازدواج کنم که سطحشون خیلی از خانواده من پایین تره
ببینید زینب خانوم اشاره کردن که سطح خانواده خودشون وهمسرشون یکسان بود وایشون به اتفاق باز همسرشون تصمیم گرفتن شیوه زندگیشون رو خودشون انتخاب کنن
نکته اینجاس گاهی یادمون میره تو ازدواج این دختروپسر نیستن که بهم میرسن بلکه دو خانواده هستن که باهمن وقرار م تعامل داشته باشن خب اگه سطحشون بهم نخوره مخصوصا از لحاظ فرهنگی و در مرحله بعد اقتصادی ..
به نظرم با توجه به موارد زیادی که خودم دیدم مشکلاتی پیش میاد که این وسط فقط دختر وپسر رو در. زندگی مستهلک می کنه
مراسم عروسی، جشنی هست که از قدیم با هدفی درست طراحی شد حال در بعضی موارد درست استفاده نمیشه......
جشن عروسی در گذشته نه چندان دور قبل از اینکه توروم و معضلات اقتصادی دیگری که الان هست اینقدر زیاد باشه چندتا حسن داشته اول اینکه معمولا در جشن عروسی با برپایی یک مهمانی و دادن یک شام. افراد فامیل و مهمانان بالعکس با دادن پول تحت عنوان شاباشی یا کادو کمکی مالی به زوجین برای شروع زندگی به آنها میکردند و چون این ازدواج برای همه افراد و خانواده ها قرار اتفاق بود دادن کادو توی عروسی ها دادن قرض تا زمانی مشابه محسوب میشد و به همین دلیل کسی از دادن کادو و کمک ناراضی و ضرر کننده نمیشد... دوم اینکه یک صله رحم بسیار خوب محسوب میشد... عروس داماد با تقسیم شادی خود با دیگران و ایجاد فضای زیبا و خوشحال کننده از لحاظ روحی و عاطفی با قوت و لذت بیشتری زندگی مشترک خود را شروع میکردند...
سلام
منم تواین فکربودم که یه سفرزیارتی بریم وتموم .ولی وقتی دیدم خونواده ی همسرم به دلایلی که نمیتونم بگم حاضرنیستن ولیمه ی سفرزیارتی روبدن منصرف شدم!
پیشنهادتون خوبه ولی ادم بایدبه شرایطش نگاه کنه....
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع