شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
دوستان عزیزسلام، نظرات همه خوب بود اما اگه دنبال بال پرواز باشیم میشه دختر خانوم گل بی ادعا پیدا کرد.
من به این ایمان دارم که شمار خانوم هایی که برای داشتن یه همراه معتقد حاضرند از خیلی از آرزوهاشون بگذرند خیلی بیشتر از آقایونه!!!
پدر خانومم میگه: "مرد اگر مرد باشه، زیر سنگ هم برای زن هتله پنج ستاره است."
مرد اگر مرد باشه، زن با نون خشک و وسط بیابون هم باهاش میره تازه نه با زور با عشق. جوری نون خشک می خوره که انگار بهترین غذای رستورانهای مجلل شانزه لیزه است.
زنها به شدت وابسته به نیازهای عاطفیشون هستند، اگر مرد، مرد باشه، زن ناخودآگاه چشمش به سختی ها کور میشه. اگر مرد درست نیازهای عاطفی زن رو ارضا کنه دنیا برای زن بهشت میشه در واقع عقلش رو از دست میده، نمی خوام توهین کنم عقل می گه این زندگی ساده سخته، این درآمد کم ناراحت کننده است ولی کو عقل؟ در مورد زنها دل همه کاره است.
به همین دلیله که دخترهای باکره زود گول می خورند و با یک دروغ هوش و حواسشون رو از دست میدند. به همین دلیله که برای ازدواج اول دختر باکره اجازه پدر شرطه.
در نتیجه نگران پیدا شدن دختری که مشکلات رو تحمل کنه نباشید، شما مرد باشید زن خوب زیاده.
خوب یکی از مشکلات جامعه ما همینه دیگه مرد نداریم همه از دختر ها هم شل تر اند و ناز و افاده هاشونم که چی بگم؟...
باید یه واحد کلاس مرد بودن توی دانشگاه ها بذارن ما که اینا رو توی راهنمایی پاس کردیم...

بسم ا...
سلام به همگی
حرف متین و صحیح رو آقای محمد صدرا فرمودن!
الان تو این دوره زمونه به راستی مرد کم پیدا میشه، البته به نوعی این قضیه در مورد خانوم ها هم صدق میکنه ها، اونا هم اصالت خودشون رو گم کردن، نیاز مردها اینه که تو زندگی غرورشون به عنوان مرد خونه و تکیه گاه یک زندگی حفظ بشه، نیاز خانوما هم تامین عاطفه و احساس و نشکستن اونه، اینا واقعی اند و تنها در این صورته که دو نفر میتونن با عشق کنار همدیگه بمونن.
التماس دعای فرج....
به نام خدا
دوستان سلام .
باید بگم که تعریف مرد چی هست ؟ مرد اونی نیست که مهریه سنگین بده و از پس یه مراسم سنگین بر بیاد و بعد از پس قرض و مسافرتهای آنچنانی و لباس و غیره و غیره بر بیاد .
تو خواستگاری من گفتم نمیتونم به این شکل زندگی کنم و دختر خانم که معلوم بود از حکیمان و اندیشه ورانه فرمودند .....
مرد نیستی واسه چی اومدی خواستگاری

خب دوستان شما ها كه همديگرو نصيحت ميكنين پاشين برين دسته جمعي يه بنگاه همسر يابي راه بندازين كه توي قولنامه نه ببخشيد عقدنامه هم اين مورد ذكر شده باشه كه هر دو طرف قول ميدن واسه مراسم نه ولخرجي كنن نه ريخت و پاش الكي و بعد مراسم هم بهم اعتراضي در اين رابطه نكنن چه با زبون چه با نگاه و ...
سلام
میدونین دوستان هر چی هم بنویسیم بازم فکر نکنم مشکلی حل بشه . میدونین هر کی یه نظری داره . شاید ویقتی نوبت خود من هم بشه اخلاق و رفتارم فرق کنه . راه چاره فقط خداست .
دوستان بیایید هر کدوم که این پستها رومیخونید برای همه اهالی این تاپیک دعا کنیم . صلواتی بفرستیم . از خدا اول فرج صاحب زمان و بعد هم ازدواج موفق برای همدیگه بخواهیم .
و در آخر هم از این پست تشکر کنید

ببینید برای اینکه ازدواج موفقی داشته باشید فارغ از از زن بودن یا مرد بودن یاد گرفتن پاره ای از مهارت هاست مثلا رفتار و گفتار با احساس و بدور از طعنه و کنایه در اول آشنایی و قبل از گذشتن خر از پل برای آقا پسرها و تایید کردن پسر ها توسط دختر خانمها !!!
البته ببخشید که اینجوری میگم چون من تجربه دارم و دلم می خواد همتون خوشبخت بشید.و اصل مهم دیگر گذشت !آقا امام صادق (علیه السلام)در رساله حقوق میفرمایند حق زن بر شوهرش گذشتن از خطاهای اوست ....
و از همه مهمتر یاد گیری شیوه بیان خواسته های خود که از همان ابتدای معارفه و خواستگاری تا روزی که زنده ایم کاربرد داره
و دیگر ارزیابی طرف مقابل سپس بیان خواسته هاست که اینم خیلی مهمه .واین هم مقدور نمیشه مگر اینکه از برخی خواسته های کم اهمیت تر به خاطر چیزای مهمتر چشم پوشی کنیم.مثلا خود طرف و اخلاق خانوادش اوکی باشه و لی امکانات مادیشون فعلا محدود باشه و....
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
من تمام نظرات را تا اینجا خوندم به نظرم در این مبحث این خانمها بودن که مظلوم واقع شدن که گویی تمام تجمل خواهی و تجمل پرستی به خاطر اونهاست و ... که بالاخره آقای mohammadsadra رو سفیدمان کردنو حقیقت رو گویی از زبون یه خانم گفتن .فقط یه چیز میمونه و اونم تعریف مرد بودن : به نظر من و فکر میکنم اکثریت خانمهای واقعا معتقد مرد یعنی فردی با تقوا ،یعنی وقتی از خانه بیرون میرود،خانم خیالش راحت باشد که به او کوچکترین خیانتی (حتی نگاه) نخواهد کرد.
این یکی از شرایط لازم بود ...
منتظر بقیه نظرات هستیم ...
گذشت هم هست...
نشون دادن حس مردانه در رفتار ها هم اضافه کنید...
صداقت هم مهم است...