تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
اینطوری که دوستان میگن کلا مشکل از دخترا میشه که عروسی مجلل میخوان و مهریه سنگین و طلای گرون ...... .Big Grin
یه کم هم منطقی باشیم.تقصیر هم از پسراست هم دخترا هم خونوادهاشون.دوستم تعریف میکرد که با همسرش توافق کردن 14سکه ولی برادره عروس گفت اگه از 500تا کمتر بشه عقدو به هم میزنم.دختره ظاهرا به داماد گفت شما بنویس 500 من همون14تا روو قبول دارم.پس تقصیره دختر پسرا هم نیست.یکی تعریف میکرد که دختری میشناسه که میگه 5تا سکه اگه داماد پوله طلا خریدن نداره خب نخره . یا میگه حتی حلقه هم استیل باشه(که ارزونه)مشکلی پیش نمیاد.
ولی کو پسره خوب که لیاقته همچین دخترایی روو داشته باشه
.دخترو پسرا خودشونو فعلا با این حرفا گول میزنن که کو دختره خوب یا کو پسره خوب.اگه دخترو پسره خوب گیر بیارن انقد عیب روو مذهبه طرف میذارن که آخرش میگن اینا به درده زندگی نمیخورن.اگه همسره خوب بخوایم مطمئنن مذهبیه و اگه واقعا دنبال مذهبی باشیم ولخرج نیست چون ایمانش اونو ولخرج بار نیاورده. این که میگن ما دنباله همسره خوبو مذهبی و کم خرجیم همش شعاره.همه دنباله اینن که همسرشون از همه نظر (پول قیافه هیکل اخلاق...)تک باشه.هم پسرا هم دخترا فرقی نداره هر دو قشر از همسرشون توقع زیاد دارن
به قوله بزرگترها خدا همش دوتا مثله همو واسه هم میذاره(البته استثنا هم هست)امیدوارم بچه های تالار یکی مثله خودشونو پیدا کنن.HeartHeart
سلام به دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه
ولی من ترجیح میدم که ولیمه عروسی بدم چون تو دینمونم تاکید شده بر خوب بودن شام عروسی
و دیگه اینکه حرف مردم همیشه همیشه هست
بعدم اینکه
اسراف و خودمون میتونیم جلوشو بگیریم

البته من در شرف ازدواج نیستم ولی نظرمو گفتم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
بنده به شخصه اگه همسر آینده ام راضی باشه ، فقط میگم یه لباس بپوشه که بریم چند تا عکس بگیریم . اما با این وضع جامعه و چشم و هم چشمی فکر نمی کنم همچین اتفاقی بیفته . البته اصلا حاضر نیستم با کسی با این شخصیت زندگی کنم .
یه چیز جالب توی این پست دقت کردم اینه که انگاری همه ی دوستان کارت پایان خدمت دستشونه و همین فردا میخوان ازدواج کنن . بابا دم خودتون و پدراتون گرم !!! ما که باید همه چی رو ببوسیم و بریم شتری که در خونمون نشسته و ول بکن نیست رو برداریم !!! جالبه مثلا 1 میریم سربازی ، 1- برمیگردیم بیرون !!! یعنی باید از زیر صفر شروع کنیم . خدا عاقبت همه رو بخیر کنه . اونوقت با این وضعیت میخوایم بریم کیو بدبخت کنیم ، خدا میدونه . خرجی خودمون رو در نمی یاریم ، یه بنده ی خدای دیگه که توی خونه ی پدرش شاهانه زندگی می کرد رو باید بیاریم تو یه در اتاق زندگی کنه .
اما گذشته از اینا دعا کنین هیچکس مشکلی برای ازدواج نداشته باشه .
در پناه الله
یا مهدی مدد
[font=B Mitra][/font]
ایشاا... که حل بشه مشکلات.

..............................................
من در شرف ازدواج نیستم اخه نمیخوام و نمیتونم که ازدواج کنم Big Grin
توصیه میکنم که جشن و تجملات اصلا لازم نیست
به یاد فقیرهای سومالی باشید
طوری رفتار کنید که انگار قبل از اینکه عاشق همسرتون و نگاه مردم باشید ، عاشق خدا و انسانیتتون هستید
اینجوری بیشتر از زندگی لذت میبرید
یا حق
اگه دو تا منتظر واقعی آقا همدیگه رو پیدا کنن چی میشه....!
محور زندگیشونم میشه امام زمانشون!
ما که تا حالا پیدا نکردیم اما اگه قرار باشه روزی چنین مراسمی داشته باشم کارت دعوت اهل بیت رو همون اولش جدا میکنم و میبرم تو حرم امام رضا یا حضرت معصومه و یا مسجد مقدس جمکران............
نمیدونم اما خیلی امید دارم به اومدن امام زمانم و حضرت زهرا و همینطور تمام اهل بیت تو مراسم عروسیم...........
سلام به همگی

نظر من اینه صداقت صداقت صداقت

اگه واقعا از روی یکرنگی بیاییم جلو و صادقانه بدونیم چی میخواییم همه چی درست میشه .

وقتی مولانا در بستر مرگ بوده ظاهرا یکی از مریداش ازش میپرسه : زندگی چیست ؟

مولانا میگه : من الله الی الله و لا حول ولا قوه الا بالله .

اگه بدونیم مقصدمون کجاست و با خدا معامله کنیم و صادق باشیم همه چی درست میشه .
بسم ا...
تو این دوره زمونه غریب همه توقعات فرق کرده، مردم خودشونو گم کردن و تو جاهای دیگه دنبال هویتشون می گردن حالا میخواد در هر زمینه ای باشه، ازدواج یا غیر اون، و جالبه که هیچکس براش مهم نیست که امام زمانش چی میخواد.
یادمه یه بار یه داستانی رو از یکی از سخنرانای خوب شنیدم که یکی از شهدا آرزوش بود ائمه تو مراسم عروسیش بیان و کارت دعوت هم برده بود تو حرم واسشون، اما همیشه نگران بود که نکنه نیان، یه شب خواب حضرت زهرا رو میبینه که بش میگه ما جز این مراسما جای دیگه ای نداریم... چرا نیایم.......
واقعیتش اینه که نه تنها مراسم عروسیمون، بلکه تمام زندگیمون باید جوری باشه که با خودمون همیشه بگیم آیا الان شرایط و وضعم طوری هست که حضرت زهرا و پیامبر و ائمه و از همه مهمتر امام حی و حاضرمون بتونن تشریف بیارن....؟ این یعنی یه انتظار واقعی، مگه نه اینکه خودشون فرمودن حتی نمک سفرتون رو هم از ما بخواین، مگه ازدواج و زندگی مشترک و داشتن یه همسر پاک و مومن کمتر از نمک سفرست؟!
من خودم کسی نیستم، دنبال آدم آنچنانی هم نیستم، جز اینکه فقط بخوام یه منتظر واقعی باشه ینی عشق اولش تو زندگیش امام زمانش باشه، اما از مدتها قبل تصمیم گرفتم جز با اجازه امام زمانم ازدواج نکنم و اگر قرار باشه نتونم مولام رو به مراسم عروسیم دعوت کنم هرگز مراسمی نخواهم گرفت، دوس ندارم شبی که گفته شده بهترین شب زندگی هر فرده بدون حضور امامم باشه..... اینم بگم که خانوادم از تصمیمات من خبر ندارن و شاید تا حدودی جبهه گیری هم بکنن اما من هرگز حضور امامم رو با چیز دیگه ای عوض نخواهم کرد.....

کاش همه واقعا میدونستن که آقا خیلی بیشتر از هر کس دیگه ای دوس دارن تو لحظات شادی دوستانشون کنارشون باشند.....
کاش میشد بیشتر از اینکه نگران حرف مردم و رسم و رسوم باشیم هممون نگران نیومدن مولای غریبمون میشدیم.... و اگر چنین بود دیگر چه جایی می داشت فلسفه ی غیبت امام......
به امید ظهور عام و خاصش ......
سلام به همه دوستان
من هم با نظر جمع موافقم، و نظرم اینه که مراسم باید طوری باشه که فقط یه خاطره از اون واسه یه عمر عروس و داماد کافی باشه نه خرج های نجومی و مراسم های شاهانه البته با چاشنی گناه!!!!!!!!!

یه مراسم ساده و کم خرج که البته توش گناهی هم نباشه تا ان شاءالله عروس خانوم و آقا داماد زندگیشونو با خوبی و خوشی شروع کنن و این باعث خیر و برکت در زندگیشون بشه.
با اجازه تون منم نظر شخصیم رو میگم.اول از اینکه 1366 حرف خوبی زد.اصلا این مهریه سنگین رو کی مد کرد؟ خوب معلومه خود خانواده ها...طرف برای پسرش میره خواستگاری میگه مهریه دیگه پرش114 سکه.برای دختر خودش میان خواستگاری زیر 500تا راضی نمیشه...من که خودم 14 بیشتر مهر نمیکنم اگه قبول کرد مبارکمون اگه نه که خوب قسمت نبوده.و اینکه بنظرم اگه زندگی با یه سفر زیارتی شروع شه برکتش بیشتر از اینه که با گناه و ولخرجی شروع شه.
انشاءالله همتون خوشبخت شین
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع