تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
(۶/دی/۹۰ ۳:۰۵)KABOOTAREHARAM نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
دوست های عزیزی که به خاطر نداشتن امکانات مادی ازدواج نمی کنید. اگه مومن هستید باید با خوندن حدیث زیر یه تکونی بخورید و زودتر آستین بالا بزنید.
حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
کسی که ازدواج را به خاطر خوف روزی ترک کند به تحقیق که سوءظن به خدا برده است.
کافی، ج5،ص 330

با سلام
خطاب به برادر یا خواهر گرامی

بنده خودم شخصا به این موضوع اعتقاد کامل دارم ولی شما چند تا خانواده رو میشناسی که به همچین موضوعی اعتقاد داشته باشند ؟!!!
تقریبا از نصف مواردی که خواستگاری رفتم سر مسایل مادی, خواستگاری کنسل شده. اون نصف دیگه هم به خاطر مسایل اعتقادی کنسل شده. نکته جالب ماجرا اینه که نصفه دومی که خدمتتون عرض کردم ندانسته به حدیثی که شما فرمودید بیشتر اعتقاد دارن تا نصفه اول!!!
حتی خانواده خودم که مثلا مذهبی!!! هستن زیر بار همچین چیزی نمیرن.Huh
حالا شما بفرمایید تکلیف امثال بنده چیه ؟
باید تا آخر عمرمون مجرد بمونیم ؟
(۵/دی/۹۰ ۱۶:۰۱)mahdy_mir نوشته است: [ -> ]دوستان و یاوران اندیشه ور این انجمن فرهیخته

درود بر شما

همه مشتاقان به اکمل صدق , گفتار خویش برشمردند , لیکن حقیر مصرانه عرض میکنم , که هر عنصری را , فرهنگی میباید.
گویا که فرهنگ بر نامه نگاری به گونه ای مترتب است که بر اشتر سواری مترتب نیست .

و همانگونه که بر سبیل هدایت فی الله میتوان رفت میبایست که تبیینی دینی بر ازدواج نهاد . و لذا جمیع عرفا و دراویش این موضوع , بر نقل احادیث و سنت تمرکز کنند که مجربتر مینماید .

چشم براه گوهرافشانی های سالکان این موضوع بس سترگ هستیم .

من الله توفیق

درود بر شما.آقا با یه ادبیاتی بنویس که من بی سواد هم درک کنم لطفا.یاعلی
سلام
ای بابا اومدیم یکم ادبیاتی بنویسیم بهرحال انگار نشد. ببینید باید فرهنگ ازدواج اسلامی بطور حقیقی گسترش پیدا کنه .

یه مثال بزنم ؟ این روزا دیگه همه بااصطلاح زرنگ شدن . هر جا میری مهریه سنگین و کلی شرط و شروط میزارن که حسابی محکم کاری کنن پس چرا اینقدر طلاق بالاست ؟

با وجود تمام محکم کاری ها چه پسر و چه دختر قبلش میشینن و حسابی فکر میکنن که چطوری بیشتر و بیشتر محکم کاری کنن غافل از اینکه تغییر فرهنگ لازمه !

بیایین واقع بین باشیم . خوب من بارها خواستگاری هام سر مهریه بهم خورد . سوالم این بود که اگر خانواده عروس تضمینی برای آینده عروس میخوان پس من چه تضمینی داشته باشم ؟ شاید بدون هیچ دلیلی فردای عقد بگه من مهرمو میخوام !

یه جایی شنیدم که اگه مهریه رو زن بخواد و شوهر نده مثل ز...ن..ا میشه !!! یادم نیست کجا خوندم .

ببینید من اینو تجربه کردم ! دختر خانم فقط مهرشو میخواد و دلیلشم اینه که لازم داره ! خانم قبلی من که میگفت باهاش میخواد بره مکه Huh میبینید ؟ بهم خوردن زندگی جهت رسیدن به خدا Wink من خونه ام رفت زندگیم رفت و الانم تو یه شهر دیگه دارم سر میکنم اما کو تا دوباره خونه تهیه کنم یا پول جمع کنم . تازه خواستگاری میرم میگن دو بخته شدی ؟ کو خونه ات ؟ مراسم با شکوه میخواهیم و غیره ...

ببینید خانم قبلی من از نظر رعایت حجاب و مسائل دینی ظاهرش عالی بودSad فکر نکنین طرف کافره . اینقدر ظاهر خوب بود که شاید الان بیاد تو انجمن همه فکر کنن قدیسه ! اما همه فقط ظاهر بود .

ببینید فرهنگ صداقت و قناعت از بین رفته . دختر یا پسر همه منافع رو برای خودشون میخوان . بر ید تو خیابون میبینید ! دخترایی که با لباسهای آنچنانی میان بیرون و با جلب توجه کردن بالاخره یه طوری خودشونو راضی میکنن .

من بعد از کارم میان بیرون قدمی بزنم با اون اوضاع و احوال ترجیح میدم خونه بمونم تا چشمم به خیلی چیزا نیافته !

همه اش اینه که صداقت و خیلی چیزای دیگه رفته کنار و هسته مرکزی همه چی شده پول ! شما تمام خواسته ها رو که نگاه کنی میبینی ریشه اش پوله . مهریه و مراسم و مقدمات و غیره فقط پول میخواد !

وقتی من دختری رو با 500 سکه ششصد هزار تومانی باید بیارم خونه که 200 میلیون باید بخرمش بنظرتون دیگه اون خانم تحمل سختیهای زندگی رو داره ؟ منکه واضح دیدم که به مجرد اولین دست انداز زندگی Cool مهرشو میخواد ! جالبه نه ؟

وقتی ازم میپرسن چرا نانوایی سر کوچه رو بلد نیستی نمیتونم بگم نمیام بیرون چون اگه بیام و سرم پایین باشه دختر خانمهایی که ( مادرشون میگه تاحالا آفتاب و مهتاب اونا رو ندیده ) تیکه امل بودن میندازن ! اگر سرم بالا باشه معلوم نیست به چه گناههایی بیافتم .

حالا حالا هم باید کار کنم یا شاید 30 سال دیگه زندگی رو که قبلی خراب کرده شاید بتونم برگردونم سر جاش .

خدا به همه جوونا رحم کنه .
اکثر خانم ها تجمل طلب هستند...
در کل اگر دلتون لرزید هر کاری می کنید که از دستتون نپره در حالی که اگه بخواد بپره هر وقت که بخواد می تونه بپره براش فرقی هم نداره چه مدت از ازدواج گذشته حالا مهریه بالا هم که داره چه بهتر...
داداشای من بگردید اول کسی رو پیدا کنید که مثل و مکمل شما باشه اینطوری زندگیتونو برای همسرتون بذارید بازم ارزش داره حراقل می دوتید که یکی هست که واقعا شما رو برای خودتون می خواد...
(۶/دی/۹۰ ۱۲:۲۱)mahdy_mir نوشته است: [ -> ]سلام
ای بابا اومدیم یکم ادبیاتی بنویسیم بهرحال انگار نشد. ببینید باید فرهنگ ازدواج اسلامی بطور حقیقی گسترش پیدا کنه .

یه مثال بزنم ؟ این روزا دیگه همه بااصطلاح زرنگ شدن . هر جا میری مهریه سنگین و کلی شرط و شروط میزارن که حسابی محکم کاری کنن پس چرا اینقدر طلاق بالاست ؟

با وجود تمام محکم کاری ها چه پسر و چه دختر قبلش میشینن و حسابی فکر میکنن که چطوری بیشتر و بیشتر محکم کاری کنن غافل از اینکه تغییر فرهنگ لازمه !

بیایین واقع بین باشیم . خوب من بارها خواستگاری هام سر مهریه بهم خورد . سوالم این بود که اگر خانواده عروس تضمینی برای آینده عروس میخوان پس من چه تضمینی داشته باشم ؟ شاید بدون هیچ دلیلی فردای عقد بگه من مهرمو میخوام !

یه جایی شنیدم که اگه مهریه رو زن بخواد و شوهر نده مثل ز...ن..ا میشه !!! یادم نیست کجا خوندم .

ببینید من اینو تجربه کردم ! دختر خانم فقط مهرشو میخواد و دلیلشم اینه که لازم داره ! خانم قبلی من که میگفت باهاش میخواد بره مکه Huh میبینید ؟ بهم خوردن زندگی جهت رسیدن به خدا Wink من خونه ام رفت زندگیم رفت و الانم تو یه شهر دیگه دارم سر میکنم اما کو تا دوباره خونه تهیه کنم یا پول جمع کنم . تازه خواستگاری میرم میگن دو بخته شدی ؟ کو خونه ات ؟ مراسم با شکوه میخواهیم و غیره ...

ببینید خانم قبلی من از نظر رعایت حجاب و مسائل دینی ظاهرش عالی بودSad فکر نکنین طرف کافره . اینقدر ظاهر خوب بود که شاید الان بیاد تو انجمن همه فکر کنن قدیسه ! اما همه فقط ظاهر بود .

ببینید فرهنگ صداقت و قناعت از بین رفته . دختر یا پسر همه منافع رو برای خودشون میخوان . بر ید تو خیابون میبینید ! دخترایی که با لباسهای آنچنانی میان بیرون و با جلب توجه کردن بالاخره یه طوری خودشونو راضی میکنن .

من بعد از کارم میان بیرون قدمی بزنم با اون اوضاع و احوال ترجیح میدم خونه بمونم تا چشمم به خیلی چیزا نیافته !

همه اش اینه که صداقت و خیلی چیزای دیگه رفته کنار و هسته مرکزی همه چی شده پول ! شما تمام خواسته ها رو که نگاه کنی میبینی ریشه اش پوله . مهریه و مراسم و مقدمات و غیره فقط پول میخواد !

وقتی من دختری رو با 500 سکه ششصد هزار تومانی باید بیارم خونه که 200 میلیون باید بخرمش بنظرتون دیگه اون خانم تحمل سختیهای زندگی رو داره ؟ منکه واضح دیدم که به مجرد اولین دست انداز زندگی Cool مهرشو میخواد ! جالبه نه ؟

وقتی ازم میپرسن چرا نانوایی سر کوچه رو بلد نیستی نمیتونم بگم نمیام بیرون چون اگه بیام و سرم پایین باشه دختر خانمهایی که ( مادرشون میگه تاحالا آفتاب و مهتاب اونا رو ندیده ) تیکه امل بودن میندازن ! اگر سرم بالا باشه معلوم نیست به چه گناههایی بیافتم .

حالا حالا هم باید کار کنم یا شاید 30 سال دیگه زندگی رو که قبلی خراب کرده شاید بتونم برگردونم سر جاش .

خدا به همه جوونا رحم کنه .
چقدر دردناک...[تصویر: sad.gif]
شما به هیچ شناختی نرسیده بودید؟
توی مراسم خواستگاری سوال نکرده بودید؟
به هیچ تفاهمی نرسیده بودید؟
مادیات براشون مهم بود یا خیر؟
من سر درنمیارم چرا همچین اتفاقاتی باید بیفته ,اگه در جلسه خواستگاری همه حرف ها زده میشه؟
حداقل تا قبل از عقد!شایدم قبل از مراسم ازدواج...
چطور شد که متوجه نشدید؟
سلام . این تاپیک شده درد دل منا Blush

در کل باید بگم که همه صحبتها شد و توافقات هم شد اما انسانها تغییر میکنند. ببینید من سوالم همینه که اگر ازدواج خوبه چه تضمینی هست که دختر خانم سر حرفاش بمونه ؟ خیلی راحت و مثل آب خوردن میگفت من چنین و چنان نگفتم .

کدوم دادگاه میتونستم ثابت کنم ؟ اول همه چی خوب بود . آخه نمیشه که از تمام حرفها فیلم بگیرم برای روز مبادا . همین دیگه صداقت نباشه دیگه هیچی نیست . نکته اینه که دختر بخاطر مهریه اش که معمولا بسیار زیاده براحتی زیر قرارها میزنه و با آه و ناله میگه من فقط حقمو میخوام !!!

این حقیه که در قران هم هست که مهرشونو بدین و رهاشون کنین . اگه خدا نبود الان باید از سلول زندان پست میدادم البته اگه اینترنت داشته باشه !

تئوریهایی هست که میگه هم کفو پیدا کنین و صحبت کنین و چیزای دیگه ....... اما دختری که 300 میلیون مهریه اشه آیا الزامی به رعایت قراراش داره ؟ اصلا اگه مشکلی هم بین دوطرف نباشه و فقط بگه حقمو میخوام باید چکار کرد ؟

این چه چماق بزرگیه که میدن دست خانمها . گرچه همه یکجور نیسند و شاید قسمت من اینطور بود اما شما تو این دوره زمونه جرات میکنین ده برابر داراییتون رو مهر کنین و کلی خرج مراسمات کنین تا سنت اجرا بشه ؟

آیا سنت رسول خدا این بود ؟ اون زمان میشد حتی چند تا زن و کنیز گرفت تازه همه خانهما کنار هم مینشستند و سر یه سفره بودند ! الان چی ؟ الان از پس یه نصفه اشم نمیشه براومد Wink

خدا به جوانان رحم کنه
(۶/دی/۹۰ ۱۵:۱۱)mahdy_mir نوشته است: [ -> ]سلام . این تاپیک شده درد دل منا Blush

در کل باید بگم که همه صحبتها شد و توافقات هم شد اما انسانها تغییر میکنند. ببینید من سوالم همینه که اگر ازدواج خوبه چه تضمینی هست که دختر خانم سر حرفاش بمونه ؟ خیلی راحت و مثل آب خوردن میگفت من چنین و چنان نگفتم .

کدوم دادگاه میتونستم ثابت کنم ؟ اول همه چی خوب بود . آخه نمیشه که از تمام حرفها فیلم بگیرم برای روز مبادا . همین دیگه صداقت نباشه دیگه هیچی نیست . نکته اینه که دختر بخاطر مهریه اش که معمولا بسیار زیاده براحتی زیر قرارها میزنه و با آه و ناله میگه من فقط حقمو میخوام !!!

این حقیه که در قران هم هست که مهرشونو بدین و رهاشون کنین . اگه خدا نبود الان باید از سلول زندان پست میدادم البته اگه اینترنت داشته باشه !

تئوریهایی هست که میگه هم کفو پیدا کنین و صحبت کنین و چیزای دیگه ....... اما دختری که 300 میلیون مهریه اشه آیا الزامی به رعایت قراراش داره ؟ اصلا اگه مشکلی هم بین دوطرف نباشه و فقط بگه حقمو میخوام باید چکار کرد ؟

این چه چماق بزرگیه که میدن دست خانمها . گرچه همه یکجور نیسند و شاید قسمت من اینطور بود اما شما تو این دوره زمونه جرات میکنین ده برابر داراییتون رو مهر کنین و کلی خرج مراسمات کنین تا سنت اجرا بشه ؟

آیا سنت رسول خدا این بود ؟ اون زمان میشد حتی چند تا زن و کنیز گرفت تازه همه خانهما کنار هم مینشستند و سر یه سفره بودند ! الان چی ؟ الان از پس یه نصفه اشم نمیشه براومد Wink

خدا به جوانان رحم کنه

سلام من حرفاتونو قبول میکنم.ولی وقتی دختر میگه 10000تا سکه اگه پسر در توانه خودش نمیبینه اصلا نباید قبول کنه.مهریه رو حتی بعد از خوندنه صیغه عقد هم میتونن بگیرن.واسه همینه که میگن پسرا مبلغی روو که نمیتونن بپردازن روو واسه مهریه قبول نکنن.حقه مردایی که چشم بسته هر مهریه ای روو قبول میکنن همینه.این دیگه تقصیره خانمها نیست.اگه یه مدت پسرا مهریه زیادو قبول نکنن دختر خانمها کم میارن و با همون مهریه کم ازدواج میکننBig Grinتقصیره پسراست که هر مهریه ای روو قبول میکنن.مهریه حقه خانمهاست باید بگیرن حالا زیادشو پسرا نباید قبول کنن.البته خدا اون خانمهایی که مهریه رو میبخشن خیلی دوست داره.Big GrinBig Grin
بازم به نظری که من توو تایپیکهای قبل دادم فکر کنین.حالا 5تا سکه نظره منه.اگه طرفتون قبول نکرد تا 114 تا رو اگه میتونید بدید قبول کنین.به هر حا 114تا تز 800تا خیلی بهترهBig Grin.اگه 114تارو قبول نکردن مطمئن باشین به درده زندگی نمیخورنSad
ایشالا همه بچه های تالار با هرشرایطی که دوست دارن همسرشونو پیدا کنن و خوشبخت بشن.Heart
با سلام
خطاب به برادر یا خواهر گرامی

بنده خودم شخصا به این موضوع اعتقاد کامل دارم ولی شما چند تا خانواده رو میشناسی که به همچین موضوعی اعتقاد داشته باشند ؟!!!
تقریبا از نصف مواردی که خواستگاری رفتم سر مسایل مادی, خواستگاری کنسل شده. اون نصف دیگه هم به خاطر مسایل اعتقادی کنسل شده. نکته جالب ماجرا اینه که نصفه دومی که خدمتتون عرض کردم ندانسته به حدیثی که شما فرمودید بیشتر اعتقاد دارن تا نصفه اول!!!
حتی خانواده خودم که مثلا مذهبی!!! هستن زیر بار همچین چیزی نمیرن.Huh
حالا شما بفرمایید تکلیف امثال بنده چیه ؟
باید تا آخر عمرمون مجرد بمونیم ؟
[/quote]

برادر عزیزم.
شما مطمئنا مخاطب این حدیث نیستید چون شما برای ازدواج که مهمترین اتفاق زندگی یک مومنه حرکت کردید حالا بعضی ها دین رو نمی فهمند که یه چیز جداست، هستن دختر هایی که مومن واقعی هستند. باید کمی در انتخاب دقت کنید.
ایمانتون رو به خدا کامل تر کنید و ببینید چه آسون همه موانع از سر راهتون برداشته می شه.
(۶/دی/۹۰ ۱۲:۳۶)لئوپارد نوشته است: [ -> ]اکثر خانم ها تجمل طلب هستند...
در کل اگر دلتون لرزید هر کاری می کنید که از دستتون نپره در حالی که اگه بخواد بپره هر وقت که بخواد می تونه بپره براش فرقی هم نداره چه مدت از ازدواج گذشته حالا مهریه بالا هم که داره چه بهتر...
داداشای من بگردید اول کسی رو پیدا کنید که مثل و مکمل شما باشه اینطوری زندگیتونو برای همسرتون بذارید بازم ارزش داره حراقل می دوتید که یکی هست که واقعا شما رو برای خودتون می خواد...

آقای لئو پارد چرا نسنجیده حرف می زنید ؟؟ شاید خانم ها بیشتر به دنبال زیبایی ها باشند ( البته به خاطر روحیاتشون ) اما شما نمی تونید اینقدر راحت درباره همه خانم ها نظر بدید
فکر کردید این همه خانواده هایی که ساده شروع کردند ، فقط به پیشنهاد آقا بوده ؟ اگه خانم موافقت نمی کرد و تجملاتی نبود که اصلا ازدواج سر نمی گرفت

به خاطر لحن تندم عذر می خوام
الحمدلله من وخونوادم هیچ کدوم اهله مادیات نیستیم بااینکه پسر زیاد داریم وهمه هم بدجور غیرتی رو من ولی باز خوبه!چون خانواده همه حوزوی و طلبن خودشونو بااسلام تطبیق دادن!
شکرخدا!
ولی خیلی ببخشید همش ایراد از دخترا نگیرین یه ذره هم از پسرا بگیرین!
یعنی اونا همشون خوبن!وتوزندگی عالین!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
آدرس های مرجع