سلام
ای بابا اومدیم یکم ادبیاتی بنویسیم بهرحال انگار نشد. ببینید باید فرهنگ ازدواج اسلامی بطور حقیقی گسترش پیدا کنه .
یه مثال بزنم ؟ این روزا دیگه همه بااصطلاح زرنگ شدن . هر جا میری مهریه سنگین و کلی شرط و شروط میزارن که حسابی محکم کاری کنن پس چرا اینقدر طلاق بالاست ؟
با وجود تمام محکم کاری ها چه پسر و چه دختر قبلش میشینن و حسابی فکر میکنن که چطوری بیشتر و بیشتر محکم کاری کنن غافل از اینکه تغییر فرهنگ لازمه !
بیایین واقع بین باشیم . خوب من بارها خواستگاری هام سر مهریه بهم خورد . سوالم این بود که اگر خانواده عروس تضمینی برای آینده عروس میخوان پس من چه تضمینی داشته باشم ؟ شاید بدون هیچ دلیلی فردای عقد بگه من مهرمو میخوام !
یه جایی شنیدم که اگه مهریه رو زن بخواد و شوهر نده مثل ز...ن..ا میشه !!! یادم نیست کجا خوندم .
ببینید من اینو تجربه کردم ! دختر خانم فقط مهرشو میخواد و دلیلشم اینه که لازم داره ! خانم قبلی من که میگفت باهاش میخواد بره مکه

میبینید ؟ بهم خوردن زندگی جهت رسیدن به خدا

من خونه ام رفت زندگیم رفت و الانم تو یه شهر دیگه دارم سر میکنم اما کو تا دوباره خونه تهیه کنم یا پول جمع کنم . تازه خواستگاری میرم میگن دو بخته شدی ؟ کو خونه ات ؟ مراسم با شکوه میخواهیم و غیره ...
ببینید خانم قبلی من از نظر رعایت حجاب و مسائل دینی ظاهرش عالی بود

فکر نکنین طرف کافره . اینقدر ظاهر خوب بود که شاید الان بیاد تو انجمن همه فکر کنن قدیسه ! اما همه فقط ظاهر بود .
ببینید فرهنگ صداقت و قناعت از بین رفته . دختر یا پسر همه منافع رو برای خودشون میخوان . بر ید تو خیابون میبینید ! دخترایی که با لباسهای آنچنانی میان بیرون و با جلب توجه کردن بالاخره یه طوری خودشونو راضی میکنن .
من بعد از کارم میان بیرون قدمی بزنم با اون اوضاع و احوال ترجیح میدم خونه بمونم تا چشمم به خیلی چیزا نیافته !
همه اش اینه که صداقت و خیلی چیزای دیگه رفته کنار و هسته مرکزی همه چی شده پول ! شما تمام خواسته ها رو که نگاه کنی میبینی ریشه اش پوله . مهریه و مراسم و مقدمات و غیره فقط پول میخواد !
وقتی من دختری رو با 500 سکه ششصد هزار تومانی باید بیارم خونه که 200 میلیون باید بخرمش بنظرتون دیگه اون خانم تحمل سختیهای زندگی رو داره ؟ منکه واضح دیدم که به مجرد اولین دست انداز زندگی

مهرشو میخواد ! جالبه نه ؟
وقتی ازم میپرسن چرا نانوایی سر کوچه رو بلد نیستی نمیتونم بگم نمیام بیرون چون اگه بیام و سرم پایین باشه دختر خانمهایی که ( مادرشون میگه تاحالا آفتاب و مهتاب اونا رو ندیده ) تیکه امل بودن میندازن ! اگر سرم بالا باشه معلوم نیست به چه گناههایی بیافتم .
حالا حالا هم باید کار کنم یا شاید 30 سال دیگه زندگی رو که قبلی خراب کرده شاید بتونم برگردونم سر جاش .
خدا به همه جوونا رحم کنه .