۳۱/اردیبهشت/۹۳, ۲۰:۵۰
آقای دل خسته اجازه دادن عمومی کنم بخندیم دور هم :دی
.
.
.
تن تاک؟
نه بابا اون قدیمیه ، کافیه یه پیام به آقای دل خسته بدی که هم مختونو بخوره هم میگرن عدسی در ناحیه ی سه سانت به چپ چهار میلیمتر به بالای شمال شرقی شقیقه رو تجربه کنید.
همین الان دست به کار شوید...
Havbb 110 نوشته است:سلام
خوبی
نایت ورلد رو از کجا حدس زدی؟
دل خسته نوشته است:سلام
لاللا لا لا لا لا ، لاللالا،لاللالا،لاللا لالا لالا لالا لالا لا لا لا لا
الآن فکر کردی این زبان عبری یا عربی هست؟
نه این اهنگ هرکول بوفالو بود.
بابا گفت خودش کاربر پیش رو هست.
بعدش عکس غذای شمالی گذاشته بود ، تابلو بود شمال رفته
نکته اصلی هم این که خودش رو می زد به ندونستند ، همیشه دزد کسیه که به صورت تابلویی دیگران رو دزد می کنه (بلا تشبیه)
Havbb 110 نوشته است:خخخخخخخخخ
آقا یه نگاه به شناسنامت بنداز.... کی میخوای دست از این کارای سخیف برداری؟![]()
ولی خوشم میاد باهوشی
oo
دل خسته نوشته است:سلامنتیجه ی اخلاقی: اگر سردرد دارید که هیچ ، اگر ندارید یا مقداری از مخ شما زیادی است
هنوز 30 سالم نشده
سخیف کجا بوده
چه فایده هوش به هیچ دردم نمی خوره
این همه ایده ثبت اختراع و تولید و .. دارم نه پول داشتم ثبتشون کنم ، نه تونیستم ازشون پول در آرم.
دانشگاه هم که این قدر عاشقش بودم رفتم ضد حال خوردم ، به خاطر یک سری مشکلات ول کردم.
فعلا توی شرایط ما پول بیشتر از هوش کار می کنه ، مگر این که هوشت رو در راه کلاه برداری استفاده کنی
بعدم شما زیادی لطف داری ، من هوشم در حد معمولیه ، ولی خوب من اعتقاد دارم هوش تعریفش تعریف غربی نست ، مثلا یک مادر که بلده خوب بچه تربیت کنه هوش تربیتی داره ، یا حتی یک رفتگر که خوب تمیز می کنه هوش نظافت داره،حالا یکی هم مثل انیشیتین هوش معادلاتی داره.
.
.
.
تن تاک؟
نه بابا اون قدیمیه ، کافیه یه پیام به آقای دل خسته بدی که هم مختونو بخوره هم میگرن عدسی در ناحیه ی سه سانت به چپ چهار میلیمتر به بالای شمال شرقی شقیقه رو تجربه کنید.
همین الان دست به کار شوید...

رفتین فلسفه و منطق و عرفان 

![[تصویر: Azgel.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8123982300/Azgel.jpg)

من هم بخاطر اینکه کتک نخورم نمیخوردم
زیر فرش پول جاسازی میکنه ، انبار بانک مرکزی پول توش نیست !