تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
قصد جسارت ندارم...
اما رانندگی توی مرکز شهر و پایین شهر تهران هم به همین فجیعیه که شما فرمودین...
من یه بار طرفای ولیعصر کار داشتم، موقع برگشت طرفای کارگر یه جا پارک پیدا کردم و زدم کنار و سیــــــــــــــــــــر گریه کردم...
از بس که فحشای ناجور این راننده تاکسی ها بهم دادن...
والا...
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱۶:۳۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]اه ه ه ه ه ه؟Surprise
یعنی واقعا تاکسی های تهران این طورین؟
.
.
.
.
.
.
.
خوش به حالتون بابا،توی مشهد که تاکسی هر جا مسافر ببینه توی همون لاینی که هست ترمز می گیره مسافرش رو سوار می کنه ، حتی اگر کل خیابون بسته باشه ، وسط دو تا لاین باشه و ...
تازه توی مشهد ما عنصر داریم به نام نیسان ، که به نام نیسان گاو مشهوره ، و همیشه در هر حالت حق تقدم باهاشه ، و کلا هر جا دیدیش یا باید بگذاری کارش رو بکنه ، یا یک کاری می کنه که دفعه بعد بگذاری کارش رو بکنه.
کلا شما تهرانی ها یک بار بیان مشهد ، بعد قدر رانندگی در تهران رو می فهمید.
البته نیسان و پیکان‌وانت همه‌جا وجود دارند...Smile یک بار یکی از فامیل‌هامون داشت بهم می‌گفت: "این راننده وانت‌ها خیلی ... هستن، بلا نسبت شما مثل ... رانندگی میکنن انگار اصلاً هیچی حالی‌شون نیست. بخصوص نیسان‌ها و ...". من هم همینطور با سر تأیید می‌کردم، بعد یه‌خورده فکر کردم و دوزاری‌ام افتاد که بابا طرف خودش راننده نیسانه و به شوخی میگه!BlushBig Grin (رانندگی ایشون رو با نیسان ندیده‌ام، ولی یک زمانی 405 داشت، یعنی اگر صد متر ِ تا سر کوچه رو نگاهش می‌کردین احساس می‌کردین افکت‌های کارتونی اجرا کردن... ماشینه غیرطبیعی گاز می‌خورد و ترمز می‌کردBig GrinBig Grin)

شاید یک دلیلی(که البته هیچ‌چیز رو توجیه نمیکنه) هم برای این وضع رانندگی وانت‌ها وجود داشته باشه: فرمونشون بشدت سفت هست! و صندلی‌شون بشدت ناراحت(جلو). تجربیاتم مال اینه که یکبار یک پیکان‌وانت رو چند متر توی پارک جابجا کرده‌ام! واقعاً رانندگی باهاش خیلی فرق میکنه!

ولی این نکته رو که درباره‌ی تفاوت تهران و دیگر شهرها گفتین، منم بعد از اینکه درباره‌ی رانندگی تهرانی‌ها خوندم می‌خواستم بگم. البته و صدالبته برای شهرستانی‌های عزیز احترام زیادی قائلم، اما حقیقتی هست که بعضی‌هاشون روی تهرانی‌ها رو سفید میکنن!Big Grin انگار فکر میکنن توی بازی کامپیوتر رانندگی میکنن!Big Grin برادرم که زیاد رانندگی میکنه، دیگه قشنگ از روی نوع روندن طرف تشخیص میده که طرف شهرستانی هست!Big Grin وقتی طرف میره جلو و پلاکش رو می‌بینیم، اکثر مواقع می‌بینیم درست گفته!Big Grin(بعضی مواقع هم درست درنمیاد البتهBlushBig Grin ).
ای خدا آخه من چه گناهی کردم گیر یه آدم بی مسئولیت افتادم
یه همکار دارم بی مسئولیت بی خیال عاشق یه سره تو اینترنت تو تالاره همه ی کاراشو من باید انجام بدم
نه شما قضاوت کنین اینجور پول در آوردن درسته ، دوستمه ولی دیگه داره دقم میدهHuh
soooooooooooooooooooooooooooooooooooooorra خستم کردی
بسم الله

سلام خدمت همه دوستان
زین پس موضوع خنده حلال را در "خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)" دنبال خواهیم کرد

با سپاس
یا علی مدد
آدرس های مرجع