تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۵۸)moze84 نوشته است: [ -> ]mo دو حرف اول فامیلی منه و ze هم دو حرف اول اسم منه...
[تصویر: g39.gif]یعنی اسم وفامیلش چیه؟[تصویر: g39.gif]
Dodgy
آها فهمیدم [تصویر: %28143%29.gif]
زسکا مسکو [تصویر: yeees.gif]
واقعا تو کار فرهنگی داریم میترکونیم!
این هم از کتاب هایی که برای کودکانمون می نویسیم!
[تصویر: 0.427350001372317511_taknaz.jpg]
پشت هر آدم موفقی، اینترنت قطع شده وجود داره
[تصویر: icon_neutral.gif]
....................
[تصویر: 1383125_579676908735039_1730837780_n.jpg]
مگسی را کشتم !!!
نه به این جرم که حیوان پلیدیست بد است
ونه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است
طفل معصوم به دور سر من می چرخید به خیالش قندم
یا که چون اغذیه مشهورش تا به آن حد گندم
ای دوصد نور به قبرش بارد
مگس خوبی بود من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد
مگسی را کشتمBig Grin

[تصویر: 7.jpg]

[img]http://[/img]
زن شیطان صفت!

زن به شیطان گفت : آیا آن مرد خیاط را می بینی ؟
میتوانی بروی وسوسه اش کنی که همسرش را طلاق دهد ؟

شیطان گفت : آری و این کار بسیار آسان است
پس شیطان به سوی مرد خیاط رفت و به هر طریقی سعی می کرد او را وسوسه کند اما مرد خیاط همسرش را بسیار دوست داشت و اصلا به طلاق فکر هم نمی کرد پس شیطان برگشت و به شکست خود در مقابل مرد خیاط اعتراف کرد.

سپس زن گفت : اکنون آنچه اتفاق می افتد ببین و تماشا کن
زن به طرف مرد خیاط رفت و به او گفت :
چند متری از این پارچه ی زیبا میخواهم پسرم میخواهد آن را به معشوقه اش هدیه دهد پس خیاط پارچه را به زن داد
سپس آن زن رفت به خانه مرد خیاط و در زد و زن خیاط در را باز کرد وآن زن به او گفت :
اگر ممکن است میخواهم وارد خانه تان شوم برای ادای نماز ، و زن خیاط گفت :
بفرمایید،خوش آمدید

و آن زن پس از آنکه نمازش تمام شد آن پارچه را پشت در اتاق گذاشت بدون آنکه زن خیاط متوجه شود و سپس از خانه خارج شد
و هنگامی که مرد خیاط به خانه برگشت آن پارچه را دید و فورا داستان آن زن و معشوقه ی پسرش را به یاد آورد
و همسرش را همان موقع طلاق داد
سپس شیطان گفت : اکنون من به کید و مکر زنان اعتراف می کنم
و آن زن گفت :کمی صبر کن
نظرت چیست اگر مرد خیاط و همسرش را به همدیگر بازگردانم؟؟؟!!!
شیطان با تعجب گفت : چگونه ؟؟؟
آن زن روز بعدش رفت پیش خیاط و به او گفت:
همان پارچه ی زیبایی را که دیروز از شما خریدم یکی دیگر میخواهم برای اینکه دیروز رفتم به خانه ی یک زنی محترم برای ادای نمازو آن پارچه را آنجا فراموش کردم و خجالت کشیدم دوباره بروم و پارچه را از او بگیرم
و اینجا مرد خیاط رفت و از همسرش عذرخواهی کرد و او را برگرداند به خانه اش.
و الان شیطان در بیمارستان روانی به سر میبرد و اطلاعات دیگری از شیطان نداریم.
BlushConfusedWinkCoolBig GrinBig GrinBig Grin
...
[تصویر: 94528398524266445193.jpg]
[تصویر: c3r1py937s5dmz7w4pyp.jpg]
(۱۵/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۹)ali 64 نوشته است: [ -> ]
BlushConfusedWinkCoolBig GrinBig GrinBig Grin
...
[تصویر: 94528398524266445193.jpg]

دخترن دیگه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخBig Grin

اقا یکی پرچمو بالا بگیره من برم گلاب به روتون دست به آب و بیام ( البته اگه زنده موندم توی راه ) :دی
این رو میخواستم قبل بزارم موقعیتش نبود

[تصویر: n00013445-b.jpg]

کمیته عالی انتخابات ریاست‌جمهوری مصر عبدالفتاح سیسی را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور اعلام کرد.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، کمیته عالی انتخابات ریاست‌جمهوری مصر شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد، عبدالفتاح سیسی 23 میلیون و 780 هزار و 104 رأی را در انتخابات ریاست‌جمهوری کسب کرده است.این کمیته خاطرنشان کرد، عبدالفتاح سیسی بیش از 96 درصد آرای انتخابات Big Grinرا به خود اختصاص داده است. تمدید رأی‌گیری برای سومین روز به دلیل افزایش دمای هوا بود تا شهروندان بتوانند در انتخابات شرکت کنند.کمیته عالی انتخابات ریاست جمهوری مصر با تمجید از برگزاری انتخاباتی سالم برای نخستین بار در این کشور، خاطرنشان کرد: نسبت رأی‌دهندگان در سومین روز از انتخابات فقط 10 درصد از کل شرکت‌کنندگان بود.کمیته عالی انتخابات ریاست جمهوری مصر تأکید کرد، شمارش آرا داخل کمیته‌های فرعی با حضور نمایندگان نامزدهای انتخابات و نهادهای مدنی صورت گرفت.با توجه به گستردگی استقبال از انتخابات، تعداد کمیته‌های فرعی در مقایسه به انتخابات ریاست‌جمهوری سابق افزایش یافت.این کمیته با تأکید بر برگزاری سالم و شفاف انتخابات ریاست‌جمهوری، افزود: این انتخابات به صورت بی سابقه و طبق معیارهای بین المللی انجام شد و در این انتخابات برای نخستین بار نمایندگانی از اتحادیه اروپا حضور داشتند.بر اساس گزارش این کمیته، آرای هفت کمیته فرعی در جیزه، فیوم و دمیاط دوباره شمرده شد.
(۱۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۲)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]دخترن دیگه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخBig Grin

اقا یکی پرچمو بالا بگیره من برم گلاب به روتون دست به آب و بیام ( البته اگه زنده موندم توی راه ) :دی

داداش این خواهر مال اونوری هاست . شیر زنان ایرونی همه شون کد بانو هستن WinkWinkWink
به سلامتی همه شون صلوات و بعدش یه کف مرتب
Big GrinBig GrinBig Grin
آدرس های مرجع