تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به سلامتـی والیبالمون که تو برزیـل برزیلـــو برد ...
به امید خـدا فوتبالمونــم آرژانتین رو ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

خــب مثه اینکــه از اتاق فرمان دارن اشاره میکنن ...
ببند اون فکتو! ... :|
(۲۱/خرداد/۹۳ ۰:۳۵)soora نوشته است: [ -> ]منم همچین کاری یو با خواهرم کردم Big Grin
به دنیا اومده بود، خیلی خوشگل بود، چشماش سبز بود همه ازش تعریف میکردن، نمیزاشتن بهش دست بزنم، منم حسودیم شد یا هم دستی داداشم یه داروی ضد عفونت که مشکی بود ریختم تو چشماش که رنگ چشماش عوض بشه ... Big Grin
چند روزی تو بیمارستان بود، خداروشکر شکر چشمش چیزی نشد اما من یه فس کتک حسابی خوردم .... البته الان دختر خوب و آرومی شدم در حد مرگ و آسیب شدید کاری نمیکنم Big Grin

خدا شانس بده!
من حاضرم یارانه نگیرم ولی یه خواهر کوچولو داشته باشم!!! Cool
(۲۱/خرداد/۹۳ ۱۲:۵۶)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]خدا شانس بده!
من حاضرم یارانه نگیرم ولی یه خواهر کوچولو داشته باشم!!! Cool

اما من حاضرم کل زندگیمو بدم اما یه خواهر داشته باشم
همیشه دوست داشتم یه خواهر داشتم که بتونم باهاش دردودل کنم اما خدایه داداش گودزیلا بهم دادتو فامیلمون همه یه خواهردارن به جزمن وپسر عموم هر وقت میبینم یکی داره باخواهرش دعوامیکنه براش افسوس میخورم خواهراتون رواذیت نکنید قدر نعمتو کسی میدونه که اونوندارهSmile)))
آقو !

پس از پروژه عظیم و سنگین نوشته های مخفی در تالار مثل این ---> چیو میخوای ببینی آخه !؟Smile

و اینک

(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۵)m1374b نوشته است: [ -> ]
همیشه دوست داشتم یه خواهر داشتم که بتونم باهاش دردودل کنم اما خدایه داداش گودزیلا بهم دادتو فامیلمون همه یه خواهردارن به جزمن وپسر عموم هر وقت میبینم یکی داره باخواهرش دعوامیکنه براش افسوس میخورم خواهراتون رواذیت نکنید قدر نعمتو کسی میدونه که اونوندارهSmile)))

این فونت تو تالار مد نشه صلوااااااااااااااااااااااااااات Confused

Big GrinBig Grin
ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﭘﺴﺮﺍﯾﯽ ﮎ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ ﺳﻮﮊﺷﻮﻥ ﺷﺪﻩ
ﮐﻠﯿﭙﺲ ﺩﺧﺘﺮﺍ ...
ﻭﺍﻻ دخترا هر ﮐﺎﺭﯼ ﮐﺮﺩن ﺷﻤﺎ
ﺗﻘﻠﯿﺪ ﮐﺮﺩﯾﻦ !!!!
ﺗﻞ ﺯﺩن ﺩﯾﺪﯾﻢ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺗﻞ
ﺯﺩﯾﻦ !
ﻣﻮﻫﺎشونو ﺑﻠﻨﺪ ﮐﺮﺩن بﺎ ﮐﺶ ﺑﺴﺘن٬ ﺷﻤﺎ
ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﯾﺪ !
ﻣﻮﻫﺎشوﻧﻮ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩن
شما هم!ﭼﻘﺪﻡ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ !!!
ﺍﺑﺮﻭ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘن ﺩﯾﺪﯾﻢ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﯼ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ دخترا
ﻧﺎﺯﮐﺘﺮﻩ !!!!
ﺁﺭﺍﯾﺶ ؟؟؟!
باز هم گووووی سبقت رو ربودید!!!!
ﻭﺍﻻ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪن ﮐﻠﯿﭙﺲ ﺑﺬﺍﺭن ﺗﺎ
ﺣﺪﺍﻗﻞ ﭘﺴﺮﺍ ﺑﺎ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﯼ ﻓﺮﻗﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ!!!
ﺍﻭﻧﻢ ﺭﻭﺗﻮﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ!!! ﻭﮔﺮﻧﻪ
ﻣﯿﺬﺍﺷﺘﯿﻦ!!!!!
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۱)رضوانه نوشته است: [ -> ]ﺍﻭﻧﻢ ﺭﻭﺗﻮﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ!!! ﻭﮔﺮﻧﻪ
ﻣﯿﺬﺍﺷﺘﯿﻦ!!!!!
[تصویر: kzz_clips_boy.jpg]

Big Grin
[تصویر: 635115232830557776.jpg]
آقای مجری: دارید چیکار میکنید؟...........پسر عمه زا: داریم میریم بیرون لپ تاپو خاموش کنیم آقای مجری: لپ تاپ که اینجا رو میزه!کلاه قرمزی: آره. از برق در آوردیمش خاموش نشد ،داریم میریم فیوز رو قطع کنیم! Big Grin
من دیگه حرفی ندارم.....!Big Grin
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۳)Tishtar نوشته است: [ -> ][تصویر: kzz_clips_boy.jpg]

Big Grin
[تصویر: 1396381280935.jpg]
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۵)m1374b نوشته است: [ -> ]اما من حاضرم کل زندگیمو بدم اما یه خواهر داشته باشم

واقعا قابل توجه کسایی که فرزند کم رو قبول دارن
آدرس های مرجع