تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
[تصویر: 38653279062942534239.png]
دوستان تصور کنید
این موقع شب
من و مامانم دو تایی بیداریم٬ داریم فوتبال نگاه میکنیم!Big Grin
عجب ورزشی هستیم!
اسپانیا چه کرده! همه رو دیوونه کرده!
یا خدا اینکه اسم منه !!!!!!
منو بگو چه با ذوق خوندم میخندم، می‌گفتم کی سوتی داده!!!! نگو خودم سوتی دادم...
دیگه چطوری تو این تالار میتونم حضور پیدا کنم!!!!!
تورو خدا بهم نخندید هااااااا
Big Grin
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱:۰۳)حس خوب نوشته است: [ -> ][تصویر: 38653279062942534239.png]

نکته اول این کاملا واضحه شما از کاربران قبلی این تالار با یوزر جدید هستین .. این از این

نکته دوم این که بهتره یه عکسی از پروفایل خودتون بگیرید که یک ارسال در خنده حلال دارید اما نوششته تعداد ارسالها صفر..
در این جور مواقع من به ویروس بودن شخص شک میکنم DodgyCool

البته بعد از گفتن من درست شد ... یه کاسه ای زیر نیم کاسست Dodgy

(۲۴/خرداد/۹۳ ۱:۱۹)soora نوشته است: [ -> ]یا خدا اینکه اسم منه !!!!!!
منو بگو چه با ذوق خوندم میخندم، می‌گفتم کی سوتی داده!!!! نگو خودم سوتی دادم...
دیگه چطوری تو این تالار میتونم حضور پیدا کنم!!!!!
تورو خدا بهم نخندید هااااااا
Big Grin
خب این امکانش وجود داره که شما کامل و با دقت مستند رو ندیده باشی و به همین دلیل گزینه خیر رو انتخاب کردید اما ادرس تالار یه لحظه از داخل مستند به چشمتون خورده... و از طریق همون مستند با اینجا اشنا شدید

من هم قبلا پروفایلتون رو دیده بودم اما خب همچین احتمالی دادم
آفرین مرهم جونم، این هرکی هست فقط قستش این بوده که ابروی من بیچاره رو ببره، آخه خداروشکر خوش میاد ... این همه پروفایل آد پروفایل منه مظلوم Big Grin
الان یاد این شعر افتادم که شاعر میگفت : دیدی که همه عمر سورا سوتی می‌گرفت. آخر سوتی سورا را گرفت Big Grin
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱:۱۷)رضوانه نوشته است: [ -> ]دوستان تصور کنید
این موقع شب
من و مامانم دو تایی بیداریم٬ داریم فوتبال نگاه میکنیم!Big Grin
عجب ورزشی هستیم!
اسپانیا چه کرده! همه رو دیوونه کرده!

آره عجب کاری کرده که 5-1 باخته Mat
البت من خودم طرفدار اسپانیامBig Grin
تازه من بیشتر از شما بیدارم و احتملا بازی استرالیا رو هم یه کمیشو میبینمCool
من نسل سوخته ام

از همه لحاظ

حتی توی جام جهانی ها

نگاه کنید :

سال سوم راهنمایی امتحانات کشوری مصادف شده بود با جام جهانی 2006 که باید درس میخوندم هر جوری شده ولی در کل کم درس میخونیم که . خلاصه جام جهانی از دست رفت.

سال پیش دانشگاهی که کنکور داشتم مصادف شده بود با جام جهانی 2010 که کنکور داشتم ! بازم باید یه جوری میخوندم و جام جهانی از دست رفت.

امسال هم که کنکور ارشد دارم + امتحان های ترم که همزمان با شروع جام جهانی 2014 شروع شده و اینم از دست رفت !

الان که فکر میکنم میبینم ان شاا... اگه ارشد قبول شدم ، زمانی که باید روی پایان نامه کار کنم و تحویل بدم مصادف میشه با جام جهانی 2018 روسیه ! ای بابا SadSadSad
کلا نسل سوخته که میگن منم ، نمونه بارز در همه ی مسائل Sad
مرهم جونم من 3،4 سال پیش مستند و دیدم، همون موقع عضو تالار شدم اما مدام اسم و کد کاربری رو فراموش میکردم، که یه مدت بیخیال شدم و هم شرایط اینکه بیام تالار و نداشتم، این بار السا جان کمکم کرد، خودم اصلا متوجه نشده بودم چه سوتی دادم Big Grin
هرچند مهم نیست حد اقل پروفایلم باعث میشه دوستانم بخندن ....
تنها در تالار قسمت اول
[تصویر: hbozbcwivwjrvp0vf98u.png]
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱:۲۱)مرهـم نوشته است: [ -> ]نکته اول این کاملا واضحه شما از کاربران قبلی این تالار با یوزر جدید هستین .. این از این

نکته دوم این که بهتره یه عکسی از پروفایل خودتون بگیرید که یک ارسال در خنده حلال دارید اما نوششته تعداد ارسالها صفر..
در این جور مواقع من به ویروس بودن شخص شک میکنم DodgyCool

البته بعد از گفتن من درست شد ... یه کاسه ای زیر نیم کاسست Dodgy

ای بابا, مرهم جون تو دیگه چرا !!؟؟؟

آمار سوتی کاربرا داره میره بالا ! کاربرا دقت کنید !WinkBig Grin

پست ها تو تاپیک خنده حلال جزو ارسال های کاربر محسوب نمیشه !! Big Grin

الان خودت حداقل 100 تا بیشتر از تعداد ارسال هایی که نشون داده شده ارسال داشتید , یعنی همش تو خنده حلال بوده ( البته اگه تاپیک دیگه ای اینطور نباشه ! )

[تصویر: e.l.png]
آدرس های مرجع