دوستان تصور کنید
این موقع شب
من و مامانم دو تایی بیداریم٬ داریم فوتبال نگاه میکنیم!

عجب ورزشی هستیم!
اسپانیا چه کرده! همه رو دیوونه کرده!
یا خدا اینکه اسم منه !!!!!!
منو بگو چه با ذوق خوندم میخندم، میگفتم کی سوتی داده!!!! نگو خودم سوتی دادم...
دیگه چطوری تو این تالار میتونم حضور پیدا کنم!!!!!
تورو خدا بهم نخندید هااااااا

(۲۴/خرداد/۹۳ ۱:۰۳)حس خوب نوشته است: [ -> ]![[تصویر: 38653279062942534239.png]](http://upcity.ir/images2/38653279062942534239.png)
نکته اول این کاملا واضحه شما از کاربران قبلی این تالار با یوزر جدید هستین .. این از این
نکته دوم این که بهتره یه عکسی از پروفایل خودتون بگیرید که یک ارسال در خنده حلال دارید اما نوششته تعداد ارسالها صفر..
در این جور مواقع من به ویروس بودن شخص شک میکنم

البته بعد از گفتن من درست شد ... یه کاسه ای زیر نیم کاسست
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱:۱۹)soora نوشته است: [ -> ]یا خدا اینکه اسم منه !!!!!!
منو بگو چه با ذوق خوندم میخندم، میگفتم کی سوتی داده!!!! نگو خودم سوتی دادم...
دیگه چطوری تو این تالار میتونم حضور پیدا کنم!!!!!
تورو خدا بهم نخندید هااااااا

خب این امکانش وجود داره که شما کامل و با دقت مستند رو ندیده باشی و به همین دلیل گزینه خیر رو انتخاب کردید اما ادرس تالار یه لحظه از داخل مستند به چشمتون خورده... و از طریق همون مستند با اینجا اشنا شدید
من هم قبلا پروفایلتون رو دیده بودم اما خب همچین احتمالی دادم
آفرین مرهم جونم، این هرکی هست فقط قستش این بوده که ابروی من بیچاره رو ببره، آخه خداروشکر خوش میاد ... این همه پروفایل آد پروفایل منه مظلوم
الان یاد این شعر افتادم که شاعر میگفت : دیدی که همه عمر سورا سوتی میگرفت. آخر سوتی سورا را گرفت

(۲۴/خرداد/۹۳ ۱:۱۷)رضوانه نوشته است: [ -> ]دوستان تصور کنید
این موقع شب
من و مامانم دو تایی بیداریم٬ داریم فوتبال نگاه میکنیم!
عجب ورزشی هستیم!
اسپانیا چه کرده! همه رو دیوونه کرده!
آره عجب کاری کرده که 5-1 باخته

البت من خودم طرفدار اسپانیام

تازه من بیشتر از شما بیدارم و احتملا بازی استرالیا رو هم یه کمیشو میبینم

من نسل سوخته ام
از همه لحاظ
حتی توی جام جهانی ها
نگاه کنید :
سال سوم راهنمایی امتحانات کشوری مصادف شده بود با جام جهانی 2006 که باید درس میخوندم هر جوری شده ولی در کل کم درس میخونیم که . خلاصه جام جهانی از دست رفت.
سال پیش دانشگاهی که کنکور داشتم مصادف شده بود با جام جهانی 2010 که کنکور داشتم ! بازم باید یه جوری میخوندم و جام جهانی از دست رفت.
امسال هم که کنکور ارشد دارم + امتحان های ترم که همزمان با شروع جام جهانی 2014 شروع شده و اینم از دست رفت !
الان که فکر میکنم میبینم ان شاا... اگه ارشد قبول شدم ، زمانی که باید روی پایان نامه کار کنم و تحویل بدم مصادف میشه با جام جهانی 2018 روسیه ! ای بابا

کلا نسل سوخته که میگن منم ، نمونه بارز در همه ی مسائل

مرهم جونم من 3،4 سال پیش مستند و دیدم، همون موقع عضو تالار شدم اما مدام اسم و کد کاربری رو فراموش میکردم، که یه مدت بیخیال شدم و هم شرایط اینکه بیام تالار و نداشتم، این بار السا جان کمکم کرد، خودم اصلا متوجه نشده بودم چه سوتی دادم

هرچند مهم نیست حد اقل پروفایلم باعث میشه دوستانم بخندن ....