(۲۴/خرداد/۹۳ ۵:۴۱)aaaaa نوشته است: [ -> ]تنها در تالار قسمت اول
![[تصویر: hbozbcwivwjrvp0vf98u.png]](http://8pic.ir/images/hbozbcwivwjrvp0vf98u.png)
آقا ما یه بار یک شب اصلا نخوابیدیم که یه همچین صحنه ای شکارکنیم
اما..........امان از دست دوتاکاربر هروقت رفرش کردم اینها بودن
مدیونین فکرکنین این دوتا کاربر مجیداملشی با عبدالرحمن بودن ها
سلام.....
حالا که جو فوتبالیه....خواهرزاده من یه آهنگ برام آورده...(با عشق

)مجبورم کرده گوش کنم...خدایی آهنگ زیبایی .گفتم شما هم استفاده کنید.....................
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
یه آهنگ توپ
ماشین ها و راننده هاشون توی تهران به چند دسته تقسیم میشن:
- کامیون ها که هیچوقت سرعتشون بالای 50 نیست، اما واجبه که تو لاین دو حرکت کنن...
- اتوبوس ها که اونا هم واجبه تو لاین 2 حرکت کنن، اما گاهی به خاطر یه ایستگاه، کل خیابون رو قیچی میکنن که حتماً برن توی ایستگاه...
- تاکسی ها که همیشه از آدم طلبکارن و همیشه هم بد رانندگی میکنن و اصلاً از ترمز زیاد استفاده نمیکنن و اونا هم واجب میدونن توی لاین 1 و 2 حرکت کنن و تا یه مسافر دیدن، بدون راهنما به سمت لاین 3 و 4 بپیچن...
- وانتهای تا خرتنــــــــــــــــاق پر که اونا هم واجبه که از لاین 1 و 2 استفاده کنن و اصلاً هم به راهنما اعتقادی ندارن...
- اونایی که از یه متر فاصله بین شما و ماشین بغلی لایی میکشن و اکثراً هم پراید ها مسافرکش بدون آرم تاکسی هستن و مدام در حال بوق زدن واسه بقیه ماشینا هستن که حواسشون بهشون باشه...
- اونایی که از سمت چپ با بدبختی سبقت میگیرن و بلافاصله راهنما میزنن و میپیچن سمت راست...
- خانم ها که کلاً رانندگی قشنگن...
- من و 7-8 نفر دیگه توی تهران هم جزو دسته آخر هستیم که کلاً خیلی خوبیم...
والا...

بچه ها این پو من تا حالا نزدیک بود 6 دفه از گرسنگی و بی خوابی و کثیفی بمیره آبجیام ب دادش رسیدن ...الان رفته ازم شکایت کرده قراره ازم بگیرنش...خودشم تهدید کرده ایندفه به اینترنت وصل شدم میره خودشو گم و گور میکنه...حالا من چیکار کنم

(۲۴/خرداد/۹۳ ۱۴:۳۷)moze84 نوشته است: [ -> ]
- تاکسی ها که همیشه از آدم طلبکارن و همیشه هم بد رانندگی میکنن و اصلاً از ترمز زیاد استفاده نمیکنن و اونا هم واجب میدونن توی لاین 1 و 2 حرکت کنن و تا یه مسافر دیدن، بدون راهنما به سمت لاین 3 و 4 بپیچن...
اه ه ه ه ه ه؟

یعنی واقعا تاکسی های تهران این طورین؟
.
.
.
.
.
.
.
خوش به حالتون بابا،توی مشهد که تاکسی هر جا مسافر ببینه توی همون لاینی که هست ترمز می گیره مسافرش رو سوار می کنه ، حتی اگر کل خیابون بسته باشه ، وسط دو تا لاین باشه و ...
تازه توی مشهد ما عنصر داریم به نام نیسان ، که به نام نیسان گاو مشهوره ، و همیشه در هر حالت حق تقدم باهاشه ، و کلا هر جا دیدیش یا باید بگذاری کارش رو بکنه ، یا یک کاری می کنه که دفعه بعد بگذاری کارش رو بکنه.
کلا شما تهرانی ها یک بار بیان مشهد ، بعد قدر رانندگی در تهران رو می فهمید.