تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
1- عجب نامردی هستی تو عبدالرحمن... من اخمو هستم؟؟... دوستانی که به سعادت زیارت من رسیده اند میتونن شهادت بدهند، کمتر ثانیه ای است که لبخند روی صورتم نباشه. Big GrinBig Grin

2- هیبت اسلامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

3- میخواستم هر قیمتی که میگه با لحن بدی بگم چرا اینقدر گروووون؟؟؟ حتی تو ذهنم اومد دو سه تا جنس هم پرت کنم، ببینم نهایت برخوردش چیه....

اگر هم صبح بود، میشد در قالب تعزیرات کار رو برد جلو...
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۹:۵۴)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]دو سه روز پیش میخواستم یه بنده خدایی را اذیت کرده ...

(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۴)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]میخواستم هر قیمتی که میگه با لحن بدی بگم چرا اینقدر گروووون؟؟؟ حتی تو ذهنم اومد دو سه تا جنس هم پرت کنم، ببینم نهایت برخوردش چیه....
شما برنامه نداشتی این بنده خدا رو اذیت کنی که ...

شما برنامه داشتی نابوووووودش کنی!!Big Grin
احتمالا چند فقره بچه محل هم به همراه خودتون نبرده بودید مغازه ؟!
بالاخره آقای علمدار بعد از این همه زیر و رو کردن پروفایلها الان میتونه در مورد هر کدوم از ما یک کتاب بنویسه :دی
بسم الله الرحمن الرحیم

سید ابراهیم ید طولایی دارد در ضد حال خوردنBig GrinWinkCool

سید یه کتاب خاطرات بزن ،مشتری بشیمSmile

ولی جدا سید ابراهیم انسان خنده رویی هست،عبدالرحمن دوباره از افعال برره ای

استفاده کردهBig GrinWink
ان شاء الله خواندن پاراگرافهای نگاه سید نصیب همتون بشه.... فقط حیف ما از بغل نتونستیم بخونیم!
اتفاقا اینو نوشتم پاک شد

عجب بازتابی داشت در تاپیکBig Grin

به جرات میتونم بگم یکی از معدود افرادیه که تو اخمش هم میخنده ولی خب اخم هم داره باید خودشو اصلاح کنه

مثل 22 بهمن که بعد یک هفته گلاویز شدن مجازی باز هم خندید ....Cool

البته ناگفته نماند چهره نورانی* اینجانب هم تاثیر داره در این قضیه (اسفند مجازی فراموش نشه)

*آقا سید خبر داره قضیشو
میدونید الان متوجه چی شدم؟؟!
ما ایرانی ها! کلا اگر صدتا جوک برامون تعریف کنن به اندازه این برامون خنده دار نیست که برامون تعریف کنن چه جوری یکیو دست به سر کردن یا سر کار گذشتن!Big GrinCool
حقیقتیه ها!
جدی میگم!
با عرض شرمندگی!
الان سیل کاربرا اومدن توی این تاپیک ببینن چرا این یک فقره موفقیت آمیز نبوده!Big Grin
یعنی در حد پرتاب ناموفق شاتل! این موضوع الان مهمه!
دور و بریای خودمم همینطورینا!
کلا با کیا شدیم 77 میلیون!Blush
من به دوستان قول میدم اگر آقا سید رو راضی کنند مشهد بیاد به همراه آقا جلال و تیم خودم که کارکشته هستن یه جشن پتوی 40 دقیقه ای در موردشون اجرا کنیم

فکر کنم فصل جدیدیه در حال گیری از اتاق مدیران

دو نفر سید رو وارد جشن پتو میکنیم که سید بودن سید برطرف بشه Cool
این موضوع فکرکنم خودش یه تاپیک جداگانه میطلبید
به نام
ماجرای سید ابراهیم وعلمدار133
یا
ماجرای دوسید ابراهیمBig Grin
آقای علمدار!
نکنه پیامهای سید ابراهیم رو خوندین...
چون ایشون با یکی دیگه اومده بوده دیگه...
اونا توی پیام خصوصی به هم گفتن که چه بلایی میخوان سرتون بیارن، شما هم که مدتیه به همه پنل های کاربری اکسس دارین...
بعــــــــــــــــــــــــــــــــــله!!!!
خودشه...
نقشه توی پیام های خصوصی لو رفته...
البته شاید اون نفر سوم در واقع ستون پنجم بوده... نه؟
نمیخواین بگین چجوری فهمیدین 77 میلیون آدم رو از نگرانی دربیارین؟؟؟؟
آدرس های مرجع