1- عجب نامردی هستی تو عبدالرحمن... من اخمو هستم؟؟... دوستانی که به سعادت زیارت من رسیده اند میتونن شهادت بدهند، کمتر ثانیه ای است که لبخند روی صورتم نباشه.

2- هیبت اسلامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

3- میخواستم هر قیمتی که میگه با لحن بدی بگم چرا اینقدر گروووون؟؟؟ حتی تو ذهنم اومد دو سه تا جنس هم پرت کنم، ببینم نهایت برخوردش چیه....
اگر هم صبح بود، میشد در قالب تعزیرات کار رو برد جلو...
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۹:۵۴)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]دو سه روز پیش میخواستم یه بنده خدایی را اذیت کرده ...
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۴)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]میخواستم هر قیمتی که میگه با لحن بدی بگم چرا اینقدر گروووون؟؟؟ حتی تو ذهنم اومد دو سه تا جنس هم پرت کنم، ببینم نهایت برخوردش چیه....
شما برنامه نداشتی این بنده خدا رو اذیت کنی که ...
شما برنامه داشتی نابوووووودش کنی!!

احتمالا چند فقره بچه محل هم به همراه خودتون نبرده بودید مغازه ؟!
بالاخره آقای علمدار بعد از این همه زیر و رو کردن پروفایلها الان میتونه در مورد هر کدوم از ما یک کتاب بنویسه :دی
بسم الله الرحمن الرحیم
سید ابراهیم ید طولایی دارد در ضد حال خوردن

سید یه کتاب خاطرات بزن ،مشتری بشیم
ولی جدا سید ابراهیم انسان خنده رویی هست،عبدالرحمن دوباره از افعال برره ای
استفاده کرده

ان شاء الله خواندن پاراگرافهای نگاه سید نصیب همتون بشه.... فقط حیف ما از بغل نتونستیم بخونیم!
اتفاقا اینو نوشتم پاک شد
عجب بازتابی داشت در تاپیک
به جرات میتونم بگم یکی از معدود افرادیه که تو اخمش هم میخنده ولی خب اخم هم داره باید خودشو اصلاح کنه
مثل 22 بهمن که بعد یک هفته گلاویز شدن مجازی باز هم خندید ....
البته ناگفته نماند چهره نورانی* اینجانب هم تاثیر داره در این قضیه (اسفند مجازی فراموش نشه)
*آقا سید خبر داره قضیشو
میدونید الان متوجه چی شدم؟؟!
ما ایرانی ها! کلا اگر صدتا جوک برامون تعریف کنن به اندازه این برامون خنده دار نیست که برامون تعریف کنن چه جوری یکیو دست به سر کردن یا سر کار گذشتن!

حقیقتیه ها!
جدی میگم!
با عرض شرمندگی!
الان سیل کاربرا اومدن توی این تاپیک ببینن چرا این یک فقره موفقیت آمیز نبوده!

یعنی در حد پرتاب ناموفق شاتل! این موضوع الان مهمه!
دور و بریای خودمم همینطورینا!
کلا با کیا شدیم 77 میلیون!

من به دوستان قول میدم اگر آقا سید رو راضی کنند مشهد بیاد به همراه آقا جلال و تیم خودم که کارکشته هستن یه جشن پتوی 40 دقیقه ای در موردشون اجرا کنیم
فکر کنم فصل جدیدیه در حال گیری از اتاق مدیران
دو نفر سید رو وارد جشن پتو میکنیم که سید بودن سید برطرف بشه

این موضوع فکرکنم خودش یه تاپیک جداگانه میطلبید
به نام
ماجرای سید ابراهیم وعلمدار133
یا
ماجرای دوسید ابراهیم

آقای علمدار!
نکنه پیامهای سید ابراهیم رو خوندین...
چون ایشون با یکی دیگه اومده بوده دیگه...
اونا توی پیام خصوصی به هم گفتن که چه بلایی میخوان سرتون بیارن، شما هم که مدتیه به همه پنل های کاربری اکسس دارین...
بعــــــــــــــــــــــــــــــــــله!!!!
خودشه...
نقشه توی پیام های خصوصی لو رفته...
البته شاید اون نفر سوم در واقع ستون پنجم بوده... نه؟
نمیخواین بگین چجوری فهمیدین 77 میلیون آدم رو از نگرانی دربیارین؟؟؟؟