نقل قول:جناب سارا ایران تا حالا چند بار از من نقل قول کرده اید . متاسفانه نمیدانم چرا متوجه منظور من نمیشوید! بیخود نیست در این همه سخن رانی این دو سه مورد را پیدا کرده و ول کن ماجرا هم نیستید !!
من انتقاد کردم و دیگر کاربران با من مخالفت کردن حالا من میخوام ثابت کنم که خنده بلنده خانمها طوری که نا محرم بفهمه حرامه, یکیش خوده شما که گفتید [color=#000080]"اخه در کجای دین خندیدن دسته جمعی دختران حرامه یا اشکالی داره؟!!"
نقل قول:دوست گرامی وقتی شما در یک فروم مطلب مینویسید مثل یک وبلاگ نیست . حتی اگر جواب شما رو هم ندهند . خیلی از کسانی که سر میزنند اندیشمندند . گاهی ممکنه یک روز روی یک پست فکر بشه چون میدونند روی این پست در مورد شخصیت ارسال کننده قضاوت میشه .
خب من اینقدر بیکار نیستم که یک روز فکر کنم تا یه پست مفید ارائه بدم
نقل قول: از این ادعاهای بچه گانه و از همه بدتر لجاجت بر سر ان نمی خواهید دست بردارید؟!
اگه بچه گانست پس در شان شما نیست پاسخ بدید. من که دیگه کاری ندارم من اول تاپیک به خاطر بسته شدن تاپیک نقد جواب رو اینجا نوشتم همین من دیگه ادامه ندادم کاربرای دیگه ادامه دادن شما چرا به اونا گیر نمیدید پارتی بازیه معاون تالار نباید بین کاربران فرق بزاره شما چرا به 7parsa4 گیر نمیدید که ادامه داده من توی تاپیک قبلی انقادی کردم که دیگر کاربران با من مخالفت کردن و گفتن اشتباه میکنی و ... من اونجا گفتم جواب میخوام بدم به اکثر پستها که اومدم اینجا جواب دادم چرا به من گیر میدید اول برید به اونا گیر بدید که بحث رو ادامه دادن
نقل قول:یا زمانی که در مورد ادعای عجیبتان در مورد اعداد و جفر چیزی نوشته بودید که نمیشد ان را خواند . بعد از یاد اوری در پیام خصوصی سریع پاک کردید!خوب وقتی به مسایلی وارد نیستید چرا بازگو میکنید
اون پیام خصوصی رو پاک کردم وگرنه میراشتمش اینجا تا هزار بار بخونید
خب میشه شما بگید به چه دلیلی اون 6 خط بلندتر از بقیه معنیه 666 رو میده؟
نقل قول:فکر کنم جمله مرا که نوشته بودم خودمان در مورد مسئله بدا از ایشان انتقاد کردیم . پس اینقدر سطحی و با ادبیات دون نقد نکنید تا دیگران هم بتوانند نقد کنند .منظورتان باشد
چشم من دیگه توی تاپیک "نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور" نقدی نمینویسم
نقل قول:شما نوشته اید پارانویا و افراط در شخصیت پردازی .
این تیتر شما با طرح مسئله که یک استفتا است و باز هم انچه خود می خواستید برداشت کردید! چه نسبتی دارد ؟
شما فرمایید پست اولم رو بخونید
نقل قول:جناب sara iran شما هنوز گیر لب و لوچه ی حضرت ابراهیمی
استاد رائفی در جوابیه شون گفتند که اگر با این حرف باعث فکر بد میشوند دیگه تکرار نمیشه و خدایش زبونشون توی سخنرانی های جدیدشون خیلی نرم تر شده و یکی از دلایلش نقد شما هست.
ولی اگر به این بحث ادامه بدید و نقد جدیدی نداشته باشین با عرض معذرت باید بگویم که شما مشکل توهم توطئه دارید
یک ماهی هست که دارید توی تاپیک های مختلف این بحث رو مطرح میکنید.اول توی تاپیک دانلود سخنرانی های استاد و بعد در تاپیک نقد سخنرانی های استاد که مفصل در موردش بحث شد و خود استاد هم مجبور به بیانیه شدن و بعد هم این تاپیک جدیدت .
حالا اگر نقد جدیدی داشتی عنوان کن وگرنه مشخص میشه که کیبورد شما برای کش دادن این بحث ها بیشتر میخاره.
من در مورد حضرت ابراهیم گفتم اینطوری صحبت نکنن ایشون هم گفتن "اگر دوستان فکر می کنند این طرز صحبت توهین به مقام شامخ ایشان است بنده نوع صحبت را تغییر می دهم."
گفتن چی گفتن اگر دوستان فکر میکنن
منم از آیت الله مکارم شیرازی سوال کردم وجوابش رو گزاشتم توی این تاپیک تا به اونای که شک دارن ثابت بشه که اشکال داره
کاربران ادامه ندن منم ادامه نمیدم
نقل قول: از مدیران هم میخوام این تاپیک رو هم قفل کنن چون این بحث یک بار دیگه در موردش حرف زده شده و به نظر من ایشون بیکارن دوست دارن این بحثو کشش بدن.
حرف حق تلخه نه؟
همون چیزی که جناب آقای "کاردان" گفتن
نقل قول:!همش هم دلتون می خواد نظر موافق بشنوید و طاقت نظر مخالف ندارین! بعد اسم خودتون رو گذاشتین مبارز امام زمانی sara_iran چقدر تو اون تاپیک تحقیر شدی بابا! ولشون کن!
یا ادامه ندین یا باید این قضیه معلوم بشه که کی درست میگه
در یکی از سایتها خوندم نمیدونم کدم سایت بخش نظرات بود که یک نفر نوشته بود که من یک دوستی دارم که میگه آقای رائفی خدای منه.
و واقعا آدم نمیتونه ساکت بمونه که اینقدر آقای رائفی رو بالا بردن که بیان این حرفارو بزنن
مثل اون کاربری که میگه آقای رائفی نابغه جهانیه که زیادم اهمیت تداره
حرفهای آقای رائفی در مورد نمادها و اعداد اونقدر تکرار شد که کاملا توی ذهن شنوندها نشسته و با این حرفها هم به راحتی از بیین نمیره.طوری شده که که شنوندهای این سخنرانی ها شروع کردن به شمردن در و دیوار.
حالا ما اومدیم نمادهای رو که آقای رائفی 10% اونا رو گفتن بیایم روی در و دیوار پیدا کنیم خب آخرش که چی
خب مجلس ماسونیه فلان جا ماسونیه که چی آیا ارزش داره که وقتمون رو صرف پیدا کردن نماد روی در و دیوار کنیم که بفهمییم این جا ماسونیه یا نه که چی که چی کار کنیم میبینیم توی تلویزیون فیلمهای صهیونیستی پخش میشه
فیلمهای ساخته میشه که توی اون نماده. حالا فرض میگیریم این نمادها درسته که چی.؟ فرض میگیریم که فیلم سن پطرزبورگ اگه درست نوشته باشم ماسونیه خب حالا میخوایید چی کار کنید؟
همین,فیلم سن پطرزبورگ ماسونیه؟
چه فایده ای داره
سوالات من رو لطفا جواب بدید شاید من اشتباه میکنم