تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
(۱۹/تیر/۹۰ ۱:۴۲)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]جناب sara iran شما هنوز گیر لب و لوچه ی حضرت ابراهیمی
استاد رائفی در جوابیه شون گفتند که اگر با این حرف باعث فکر بد میشوند دیگه تکرار نمیشه و خدایش زبونشون توی سخنرانی های جدیدشون خیلی نرم تر شده و یکی از دلایلش نقد شما هست.
ولی اگر به این بحث ادامه بدید و نقد جدیدی نداشته باشین با عرض معذرت باید بگویم که شما مشکل توهم توطئه دارید
یک ماهی هست که دارید توی تاپیک های مختلف این بحث رو مطرح میکنید.اول توی تاپیک دانلود سخنرانی های استاد و بعد در تاپیک نقد سخنرانی های استاد که مفصل در موردش بحث شد و خود استاد هم مجبور به بیانیه شدن و بعد هم این تاپیک جدیدت .
حالا اگر نقد جدیدی داشتی عنوان کن وگرنه مشخص میشه که کیبورد شما برای کش دادن این بحث ها بیشتر میخاره.
من که دیگه در مورد حضرت ابراهیم حرفی نزدم
شما دارید ادامه میدید. مثل اینکه شما کیبردتون میخواره
(۱۹/تیر/۹۰ ۵:۰۳)sara_iran نوشته است: [ -> ]
(۱۹/تیر/۹۰ ۱:۴۲)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]جناب sara iran شما هنوز گیر لب و لوچه ی حضرت ابراهیمی
استاد رائفی در جوابیه شون گفتند که اگر با این حرف باعث فکر بد میشوند دیگه تکرار نمیشه و خدایش زبونشون توی سخنرانی های جدیدشون خیلی نرم تر شده و یکی از دلایلش نقد شما هست.
ولی اگر به این بحث ادامه بدید و نقد جدیدی نداشته باشین با عرض معذرت باید بگویم که شما مشکل توهم توطئه دارید
یک ماهی هست که دارید توی تاپیک های مختلف این بحث رو مطرح میکنید.اول توی تاپیک دانلود سخنرانی های استاد و بعد در تاپیک نقد سخنرانی های استاد که مفصل در موردش بحث شد و خود استاد هم مجبور به بیانیه شدن و بعد هم این تاپیک جدیدت .
حالا اگر نقد جدیدی داشتی عنوان کن وگرنه مشخص میشه که کیبورد شما برای کش دادن این بحث ها بیشتر میخاره.
من که دیگه در مورد حضرت ابراهیم حرفی نزدم
شما دارید ادامه میدید. مثل اینکه شما کیبردتون میخواره
اولا این که من همه ی این بحث تکراری رو نخوندم فقط اومدم داخل تاپیک دیدم که بله شما دارید همون بحث قدیمی رو داخل این تاپیک ادامه میدین (خنده ی خانمها و لب و لوچه ی حضرت ابراهیم)
بعدش هم حرف های لازم زده شده.
شما داری یک بحث تکراری رو کشش میدی کیبوردت هم بشدت برای این بحث کاملا مسخره میخاره.
اگر نقد جدیدی داشتی(که در کل سخنرانی های استاد نداری)مطرح کن وگرنه من مگر دیوانه ام باز هم وقتم رو روی این بحث تکراری بذارم(مطمئن باش دیگه از من جوابی نمیشنوی مگر اینکه به استاد توهین کنی) که ده بار جواب داده شده از مدیران هم میخوام این تاپیک رو هم قفل کنن چون این بحث یک بار دیگه در موردش حرف زده شده و به نظر من ایشون بیکارن دوست دارن این بحثو کشش بدن.
نقل قول:جناب سارا ایران تا حالا چند بار از من نقل قول کرده اید . متاسفانه نمیدانم چرا متوجه منظور من نمیشوید! بیخود نیست در این همه سخن رانی این دو سه مورد را پیدا کرده و ول کن ماجرا هم نیستید !!
من انتقاد کردم و دیگر کاربران با من مخالفت کردن حالا من میخوام ثابت کنم که خنده بلنده خانمها طوری که نا محرم بفهمه حرامه, یکیش خوده شما که گفتید [color=#000080]"اخه در کجای دین خندیدن دسته جمعی دختران حرامه یا اشکالی داره؟!!"

نقل قول:دوست گرامی وقتی شما در یک فروم مطلب مینویسید مثل یک وبلاگ نیست . حتی اگر جواب شما رو هم ندهند . خیلی از کسانی که سر میزنند اندیشمندند . گاهی ممکنه یک روز روی یک پست فکر بشه چون میدونند روی این پست در مورد شخصیت ارسال کننده قضاوت میشه .
خب من اینقدر بیکار نیستم که یک روز فکر کنم تا یه پست مفید ارائه بدم

نقل قول: از این ادعاهای بچه گانه و از همه بدتر لجاجت بر سر ان نمی خواهید دست بردارید؟!
اگه بچه گانست پس در شان شما نیست پاسخ بدید. من که دیگه کاری ندارم من اول تاپیک به خاطر بسته شدن تاپیک نقد جواب رو اینجا نوشتم همین من دیگه ادامه ندادم کاربرای دیگه ادامه دادن شما چرا به اونا گیر نمیدید پارتی بازیه معاون تالار نباید بین کاربران فرق بزاره شما چرا به 7parsa4 گیر نمیدید که ادامه داده من توی تاپیک قبلی انقادی کردم که دیگر کاربران با من مخالفت کردن و گفتن اشتباه میکنی و ... من اونجا گفتم جواب میخوام بدم به اکثر پستها که اومدم اینجا جواب دادم چرا به من گیر میدید اول برید به اونا گیر بدید که بحث رو ادامه دادن

نقل قول:یا زمانی که در مورد ادعای عجیبتان در مورد اعداد و جفر چیزی نوشته بودید که نمیشد ان را خواند . بعد از یاد اوری در پیام خصوصی سریع پاک کردید!خوب وقتی به مسایلی وارد نیستید چرا بازگو میکنید
اون پیام خصوصی رو پاک کردم وگرنه میراشتمش اینجا تا هزار بار بخونید
خب میشه شما بگید به چه دلیلی اون 6 خط بلندتر از بقیه معنیه 666 رو میده؟

نقل قول:فکر کنم جمله مرا که نوشته بودم خودمان در مورد مسئله بدا از ایشان انتقاد کردیم . پس اینقدر سطحی و با ادبیات دون نقد نکنید تا دیگران هم بتوانند نقد کنند .منظورتان باشد
چشم من دیگه توی تاپیک "نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور" نقدی نمینویسم

نقل قول:شما نوشته اید پارانویا و افراط در شخصیت پردازی .
این تیتر شما با طرح مسئله که یک استفتا است و باز هم انچه خود می خواستید برداشت کردید! چه نسبتی دارد ؟
شما فرمایید پست اولم رو بخونید

نقل قول:جناب sara iran شما هنوز گیر لب و لوچه ی حضرت ابراهیمی
من در مورد حضرت ابراهیم گفتم اینطوری صحبت نکنن ایشون هم گفتن "اگر دوستان فکر می کنند این طرز صحبت توهین به مقام شامخ ایشان است بنده نوع صحبت را تغییر می دهم."
گفتن چی گفتن اگر دوستان فکر میکنن
منم از آیت الله مکارم شیرازی سوال کردم وجوابش رو گزاشتم توی این تاپیک تا به اونای که شک دارن ثابت بشه که اشکال داره
کاربران ادامه ندن منم ادامه نمیدم
نقل قول: از مدیران هم میخوام این تاپیک رو هم قفل کنن چون این بحث یک بار دیگه در موردش حرف زده شده و به نظر من ایشون بیکارن دوست دارن این بحثو کشش بدن.

حرف حق تلخه نه؟
همون چیزی که جناب آقای "کاردان" گفتن
نقل قول:!همش هم دلتون می خواد نظر موافق بشنوید و طاقت نظر مخالف ندارین! بعد اسم خودتون رو گذاشتین مبارز امام زمانی sara_iran چقدر تو اون تاپیک تحقیر شدی بابا! ولشون کن!
یا ادامه ندین یا باید این قضیه معلوم بشه که کی درست میگه
در یکی از سایتها خوندم نمیدونم کدم سایت بخش نظرات بود که یک نفر نوشته بود که من یک دوستی دارم که میگه آقای رائفی خدای منه.
و واقعا آدم نمیتونه ساکت بمونه که اینقدر آقای رائفی رو بالا بردن که بیان این حرفارو بزنن
مثل اون کاربری که میگه آقای رائفی نابغه جهانیه که زیادم اهمیت تداره

حرفهای آقای رائفی در مورد نمادها و اعداد اونقدر تکرار شد که کاملا توی ذهن شنوندها نشسته و با این حرفها هم به راحتی از بیین نمیره.طوری شده که که شنوندهای این سخنرانی ها شروع کردن به شمردن در و دیوار.
حالا ما اومدیم نمادهای رو که آقای رائفی 10% اونا رو گفتن بیایم روی در و دیوار پیدا کنیم خب آخرش که چی
خب مجلس ماسونیه فلان جا ماسونیه که چی آیا ارزش داره که وقتمون رو صرف پیدا کردن نماد روی در و دیوار کنیم که بفهمییم این جا ماسونیه یا نه که چی که چی کار کنیم میبینیم توی تلویزیون فیلمهای صهیونیستی پخش میشه
فیلمهای ساخته میشه که توی اون نماده. حالا فرض میگیریم این نمادها درسته که چی.؟ فرض میگیریم که فیلم سن پطرزبورگ اگه درست نوشته باشم ماسونیه خب حالا میخوایید چی کار کنید؟
همین,فیلم سن پطرزبورگ ماسونیه؟

چه فایده ای داره
سوالات من رو لطفا جواب بدید شاید من اشتباه میکنم
اصلا منظورتون چی هست؟
اینکه دیگه به سخنرانی های رائفی گوش ندیم؟
مگه بقیه سخنران ها معصوم هستند و هیچ اشتباهی ندارند و ایشون فقط اشتباه کرده اند؟
کی از ایشون بت ساخته؟
من تقریبا تمام سخنرانی های ایشون رو گوش کردم. انصافا خوب کار می کنن اشکالاتی هم دارند. مثل بقیه که کامل نیستند
اصرار شما رو نمی فهمم
(۱۹/تیر/۹۰ ۱۱:۵۸)user313 نوشته است: [ -> ]اصلا منظورتون چی هست؟
اینکه دیگه به سخنرانی های رائفی گوش ندیم؟
مگه بقیه سخنران ها معصوم هستند و هیچ اشتباهی ندارند و ایشون فقط اشتباه کرده اند؟
کی از ایشون بت ساخته؟
من تقریبا تمام سخنرانی های ایشون رو گوش کردم. انصافا خوب کار می کنن اشکالاتی هم دارند. مثل بقیه که کامل نیستند
اصرار شما رو نمی فهمم

من نگفتم به سخنرانی رائفی گوش ندید میگم افراط نکنین در نماد ها
من چی کار به رائفی دارم که معصوم هست یا نیست یه بحث بود در مورد رائفی تمام شد.
به نظر من خیلی ها از ایشون بت ساختن و به نظر من خیلی ها هم خودشون خبر ندارن که بت ساختن
نقل قول:در یکی از سایتها خوندم نمیدونم کدم سایت بخش نظرات بود که یک نفر نوشته بود که من یک دوستی دارم که میگه آقای رائفی خدای منه.
و واقعا آدم نمیتونه ساکت بمونه که اینقدر آقای رائفی رو بالا بردن که بیان این حرفارو بزنن
مثل اون کاربری که میگه آقای رائفی نابغه جهانیه که زیادم اهمیت تداره

حرفهای آقای رائفی در مورد نمادها و اعداد اونقدر تکرار شد که کاملا توی ذهن شنوندها نشسته و با این حرفها هم به راحتی از بیین نمیره.طوری شده که که شنوندهای این سخنرانی ها شروع کردن به شمردن در و دیوار.
حالا ما اومدیم نمادهای رو که آقای رائفی 10% اونا رو گفتن بیایم روی در و دیوار پیدا کنیم خب آخرش که چی
خب مجلس ماسونیه فلان جا ماسونیه که چی آیا ارزش داره که وقتمون رو صرف پیدا کردن نماد روی در و دیوار کنیم که بفهمییم این جا ماسونیه یا نه که چی که چی کار کنیم میبینیم توی تلویزیون فیلمهای صهیونیستی پخش میشه
فیلمهای ساخته میشه که توی اون نماده. حالا فرض میگیریم این نمادها درسته که چی.؟ فرض میگیریم که فیلم سن پطرزبورگ اگه درست نوشته باشم ماسونیه خب حالا میخوایید چی کار کنید؟
همین,فیلم سن پطرزبورگ ماسونیه؟

چه فایده ای داره
سوالات من رو لطفا جواب بدید شاید من اشتباه میکنم
کسی نیست جواب اینو بده
سلام
متاسفم بگم که قسمت قابل توجهی از پستهای این موضوع اصلا بی ربط بود.یکی گفته جوابشو بدید.یکی گفته اصلا حق نداره حرف بزنه.یکی گفته ستاره دارید و ....

این موضوع باز میشه با شرایط زیر:

1-اینجا با توجه به اسمی که داره(نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور) معلومه باید در مورد چه چیزی صحبت بشه.پستهای اسپم و بی ربط باید حذف بشه!

2- اگر کسی هر عمل خلاف قانونی نظیر تمسخر و توهین انجام داد فقط گزارش بدید.اگر وارد بحث بشید و شما هم مقابله به مثل کنید هر دو طرف اخطار می گیرید!

3-اگر کسی حرف مفیدی برای زدن نداره لطفا پست نده! پستهای بی ربط پاک میشن و تکرار در اینکار منجر به اخطار میشه

4-بهتره یاد بگیریم تالار گفتگو مکانی برای طرح پرسشها و نظرات است و ارتقاء سطح علمی یکدیگر!

5-ضمنا همدیگر رو به چیزی متهم نکنید! هر کسی حوصله ی بحث و تبادل نظر نداره اجباری نیست وارد بحث بشه

سعی می کنم به جای بستن موضوع، بحث کردن درست رو جایگزین کنم!

یا علی
(۲۲/تیر/۹۰ ۲۰:۲۹)Unname28 نوشته است: [ -> ]برای اولین بار خواستم سخنرانی استاد رو گوش بدم. حتی جک هاشون هم بامزه نبود که یکم بخندیمDodgy شاید شانس من بوده

دیدید گفتم, یادتونه منو به رگبار بستین گفتین نه اینطوری نیست
نظر من در مورد منظور این کاربر:
ایشون میگن "حتی جک هاشون هم" یعنی چی یعنی نه سخنرانی خوب بود نه جکهاش Smile
عذر خواهی میکنم از آقای Unname28
این نظر من بود
نقل قول:واقعا شما چطوري به خودت اجازه مي دي راجع به افرادي كه حتي نمي توني ببينيشون اينجوري نظر بدي؟
بعدش فكر كني خيلي آدم صادقي هستي؟
خدا رو شکر که نظر من رو هم نقل قول کردن بودن توی پاسخشون, من توی پاسخ گفتم چی, گفتم "البته نه همه شماها ولی اکثرتون" حالا میشه شما بگید کدوم شخصیتها رو میگم Smile
نقل قول:حكم خنده دست جمعي رو هم كه گرفتي
ديگه چي مي خواي؟
این پست قبل از استفتاء هست
البته حکمی رو که میگن دادن یکی از کاربران ******* دادن (اگه بگم اخطار میگیرم Smile )
من نمیخوام شمارو ناراحت کنم ولی یادتونه قبل از جواب آقای رائفی چه قدر مخالفت کردین؟ بعدش چی شد؟
قبل از استفتاء این حرف رو زدین و زدن
یادتون میگفتین موج چند نفری برای تخریب.
خب حالا آقای رائفی تخریب شدن یا بهتر شدن
فعلا کسی که تخریب شد شماها بودین مقصرشم خودتون بودید.البته این نظر منه
...................................
در مورد فیلم سن پطرزبورگ
انشالله یه نقدی میکنیم بر نفد آقای ANTI satan
ولی همینطور که قبلا گفتم آخر که چی حالا ثابت شد که فیلم سن پطرز بورگ ماسونیه آخرش که چی
شما که به حرف من زیاد توجه نمکنید بزارید از زبان آقای دکتر عباسی بگم
دکتر عباسی:
یه جمله داریم توی بحهثهای آینده شناسی,اصطلاح عامیانه ایست,گفته میشه بعدش که چی,این کلمرو همیشه یادتون باشه,سوال کنید از خودتون,میگن آقا این اتفاق میفته خوب بعدش که چی,گیرم که ...................

حالا میخوایید همینحور مخالفت کنید یا بشینید فکر کنید شاید درست بگم
به جای جواب فکر کنید
[خدا رو شکر یه بک اپ گرفته بودم
خیلی خوشحالم که بلاخره اخطار هم میدن
شاید رکورد داره درصد اخطار شدم Smile]
[b][b][b][size=medium]واااای خدای من این سارا -ایران چه حوصله ای دارهUndecidedUndecided
گیرر داده به این استاد رائفی..(میگیم آقای رائفی)که بهش برنخوره چرا بهشون میگیم استاد..

میشه حرف آخرتو نتیجه ی این بحث هاتو بگی؟؟

منکه فقط 2 قسمت سخنرانی دیدم..همچین طرفدارشم نیستم ..ولی این کاری که میکی این حرفات ..که چی آخه..بحث و ببند تموم کن..Dodgy
(۲۶/تیر/۹۰ ۶:۱۳)libera نوشته است: [ -> ][b][b][b][size=medium]واااای خدای من این سارا -ایران چه حوصله ای دارهUndecidedUndecided
گیرر داده به این استاد رائفی..(میگیم آقای رائفی)که بهش برنخوره چرا بهشون میگیم استاد..

میشه حرف آخرتو نتیجه ی این بحث هاتو بگی؟؟

منکه فقط 2 قسمت سخنرانی دیدم..همچین طرفدارشم نیستم ..ولی این کاری که میکی این حرفات ..که چی آخه..بحث و ببند تموم کن..Dodgy
سلام
اینطوری حرف زدن درست نیست درسته که نقد های ایشون رو من با عرض معذرت سطحی میدونم و باعث شدن که منتقدان واقعی استاد از نقد کردن استاد بترسند چون جبهه گیری در برابر نقد رو خواهند دید و کاربران هم مثل من نسبت به یک نقد خوب بدبین میشوند .
ولی اینطوری صحبت کردن اصلا درست نیست و باعث لج و لج بازی بیشتر میشه که تا الان شده .
به هر حال بهتر بود شما تمام بحث رو میخوندی بعد نظر میدادی چون ایشون معتقدند ما از استاد بت ساختیم و منطق نداریم و با این حرف شما بیشتر تحریک میشوند این بحث ضعیف رو ادامه بدن .
من همه ی بحث رو خوندم....ولی بله شمام درست میگید....ممنون از نکته سنجی تونBlush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
آدرس های مرجع