۲۹/اردیبهشت/۹۱, ۱۶:۵۰
[
سلام
آقای رائفی گفتند من سروش (پوپریست) و فردید (هایدیگریست) رو مقابل هم دیگه قرار دادم (یعنی گفتم بیاید این اختلاف رو جواب بدید)
دقیقا عین مقابل هم قرار دادن مسیحیت و یهودیت که به عنوان مثال توی کتاب مسیحی ها نوشته پیامبر ما رو یهودی ها کشتند ، یهودی ها هم تهمت های فاحشگی به حضرت مریم میزنند.... و ما این دوتا رو اختلافشون را رو میکنیم و خودمون میشینیم عقب ، میشه یه بازی دو سر برد!!
خوش آن دمی که فتد جنگ میان گبر و یهود
ز هر طرف شود کشته سود اسلام است
[/quote]

آقای فردید سال 73 فوت کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آقای رائفی 18 سال پیش چند سالش بوده و اصلا در چه حد و اندازه ای بوده که بتونه فردید و با سروش مقابل هم قرار بده؟؟؟؟(دوستان به عنوان توهین برداشت نکنن)
فردید خطاب به امام خمینی گفتهاست:[sup][۸][/sup] « میخواهم پیامی به امام خمینی بدهم و درد دلی با ایشان بکنم، سیداحمد فردید آدمی است که برای خودش کار کردهاست. اگر کتاب ننوشته، نخواسته تشبه به کثافات دیگران بکند. من پیام کوچکی به امام خمینی دارم، این انقلاب را عبدالکریم سروش خراب میکند، ... من پوپر را میشناسم و به ریش او میخندم ... من دارم به جمهوری اسلامی مدد میرسانم. »
این سخن حداکثر مال سال 68 بوده سال 68 آقای رائفی کجا بوده؟
بالفرض منظور آقای رائفی طرفدارای این دوتا بوده ٰاین دو نفر مقابل هم بودن از اول رائفی ای این وسط نبوده

سلام
آقای رائفی گفتند من سروش (پوپریست) و فردید (هایدیگریست) رو مقابل هم دیگه قرار دادم (یعنی گفتم بیاید این اختلاف رو جواب بدید)
دقیقا عین مقابل هم قرار دادن مسیحیت و یهودیت که به عنوان مثال توی کتاب مسیحی ها نوشته پیامبر ما رو یهودی ها کشتند ، یهودی ها هم تهمت های فاحشگی به حضرت مریم میزنند.... و ما این دوتا رو اختلافشون را رو میکنیم و خودمون میشینیم عقب ، میشه یه بازی دو سر برد!!
خوش آن دمی که فتد جنگ میان گبر و یهود
ز هر طرف شود کشته سود اسلام است
[/quote]

آقای فردید سال 73 فوت کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آقای رائفی 18 سال پیش چند سالش بوده و اصلا در چه حد و اندازه ای بوده که بتونه فردید و با سروش مقابل هم قرار بده؟؟؟؟(دوستان به عنوان توهین برداشت نکنن)فردید خطاب به امام خمینی گفتهاست:[sup][۸][/sup] « میخواهم پیامی به امام خمینی بدهم و درد دلی با ایشان بکنم، سیداحمد فردید آدمی است که برای خودش کار کردهاست. اگر کتاب ننوشته، نخواسته تشبه به کثافات دیگران بکند. من پیام کوچکی به امام خمینی دارم، این انقلاب را عبدالکریم سروش خراب میکند، ... من پوپر را میشناسم و به ریش او میخندم ... من دارم به جمهوری اسلامی مدد میرسانم. »
این سخن حداکثر مال سال 68 بوده سال 68 آقای رائفی کجا بوده؟
بالفرض منظور آقای رائفی طرفدارای این دوتا بوده ٰاین دو نفر مقابل هم بودن از اول رائفی ای این وسط نبوده

عزیز من فردید خودش به سروش گیر داده!!!!!!!رائفی این وسط نبوده.اصلا فکر نمی کنم سروش رائفی رو بشناسه