من لینک این تاپیک رو اتفاقی دیدم!
فکر کردم جدیده .
دیدم تو یکی از صفحات اسم من اومده ، یک پست نوشتم که "من در این بحث شرکت نداشتم ، اسمم رو نیارید"
اما بعدش فهمیدم تاپیک قدیمیه . بهر حال این پست اضافیه و اشتباهاً اضافه شده . . . .
(۲۷/آذر/۹۰ ۴:۰۰)mohamadjan200 نوشته است: [ -> ]با سلام
بعد از مطالعه ي صحبت هاي دوستان به اين نكته رسيدم كه طرفداران آقاي رائفي پور خيلي بد و سطحي جواب انتقادات وارده به ايشان را مي دهند،به جاي تعصب نشان دادن ارائه مستندات محكم به عنوان دليل ميتونه صحبت ها را مفيد كنه....
لطفا يكي جواب سوال من را بده!
آقاي رائفي پور در يكي از سخنراني هاشون در رابطه با سروش و فرديدوتقابل اين دو تن صحبت كردن و به صورت تلميحي از فرديد طرفداري كردند،حالا من مي خواهم بدونم آيا ايشون مطلع هستند كه فرديد از مريدان هايديگر بوده و اگه مي دونند،آيا با ديدگاهاي هايديگر موافق هستند يا نه؟؟؟؟؟؟
سلام
آقای رائفی گفتند من سروش (پوپریست) و فردید (هایدیگریست) رو مقابل هم دیگه قرار دادم (یعنی گفتم بیاید این اختلاف رو جواب بدید)
دقیقا عین مقابل هم قرار دادن مسیحیت و یهودیت که به عنوان مثال توی کتاب مسیحی ها نوشته پیامبر ما رو یهودی ها کشتند ، یهودی ها هم تهمت های فاحشگی به حضرت مریم میزنند.... و ما این دوتا رو اختلافشون را رو میکنیم و خودمون میشینیم عقب ، میشه یه بازی دو سر برد!!
خوش آن دمی که فتد جنگ میان گبر و یهود
ز هر طرف شود کشته سود اسلام است
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۸:۰۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]اینو توی یه وبلاگ دیدم ، باور نمیکردم که چنین حرفهایی درباره ی استاد زده شود:
نقل قول:علي اكبر رائفي پور كيست؟
مطمئنا شماها جوانان آزربايجاني هم اين روز ها نام علي اكبر رائفي پور را شنيده ايد، شخصي كه با سخنراني هاي جذاب خود در رابطه با آخرالزمان، شيطان پرستي و... توانسته براي خود شهرتي دست و پا كند و جوانان زيادي را دور صحبت هاي خود جمع كند.
علي اكبر رائفي پور با بيان اين مسائل مسلما به دنبال نيات خير و اسلامي خود است، و انشالله كه اينچنين باشد.
اما آيا درست است كه انسان از اين شهرت باد آورده در مسير عقده گشايي هاي قومي و نژادي خود استفاده كند؟!!
حتما ويدئوي سخنراني نژاپرستانه ي عي اكبر رائفي پور را مشاهده كنيد.
http://www.aparat.com/v/b4fda13184e80a58...dfbd520152
مسلما اين كار درستي نيست، اما چرا ايشان دست به چنين كارهايي ميزنند و در برخي موارد پا را از گليم خود فراتر مي نهند.
سخن من با شماست ، شما جوان آزربايجاني كه با علي اكبر رائفي پور آشنا هستيد. و سخنان اين شخص را گوش مي دهيد.
اين فرد كه بدون داشتن مدرك دكترا خود را دكتر مي نامد سعي دارد با سوءاستفاده از موقعيت خود و محبوبيت حبابي خود سخنان كذبي را به شما ديكته نمايد.
اين دكتر قلابي سعي دارد با چند دليل كه احمد كسروي مرتد از خودش اختراع كرده است و متعلق به دوران طاغوتي پهلوي است هويت تركي مردم آزربايجان و خصوصا جوانان آن را زير سوال ببرد. و مسير آسميلاسيون پهلوي را زنده نمايد.
و ضمنا بايد به جناب قليل المطالعه گفت: شما كه سوادتان نم كشيده لطفا در مورد مسائلي كه اطلاع كافي نداريد اظهار نظر ننماييد، ايشان در سخنراني خود علاميت بوزقورد را علامتي فراماسوني ناميد و گفت كه اين علامت را فراماسون ها در ميان ترك ها نهادينه كرده اند، بايد به اين فرد كم مطالعه گفت كه قدمت اين افسانه و علامت به هزاران سال قبل از اديان بر مي گردد كه بخواهد ديني وجود داشته باشد كه فراماسوني باشد. كه زاييده يهوديت است.
شما كه حتي نميدانيد كلمه Boz در تركي يعني رنگ خاكستري نه اينكه يخ و Buz .
در واقع علي اكبر رائفي پور يكي از مهره هاي پان ايرانيست است كه كم كم دستش براي جوانان ترك مسلمان و شيعه آزربايجاني رو مي شود.
اين پان ايرانيست در پوستين مذهب به مهاجران شمالي(مازني) جنوب خلخال كه در روستاهاي كلور ساكن اند آذري آريايي مي گويد و مردمان اصلي آزربايجان را اين مهاجران ميداند.(نظريه احمد كسروي مرتد)
اما هر انسان عاقلي و گردشگري مي داند كه زبان مازني=با زبان تاتي كه زبان ساكنان مهاجر كلور واقع در كوهستان هاي جنوب خلخال است.
بايد گفت جناب رائفي پور زمان اين متودهاي دوران پهلوي به سر رسيده است. و سرزمين تركان گستره اي از شرق تا غرب است. حتي تا قلب سرزمين پارسيان (شيراز) تركان قشقايي نيز وجود دارند.
اين روش كهنه شده است كه بخواهيد هويت تركي جوانان آزربايجان را با چند تا بره بوري گفتن از بين ببريد بهتر است به جاي اين كارها به خواسته هاي بر حق اين جوانان توجه كنيد. كه مهم ترين آنها زبان مادري شان است.
جناب علي اكبر رائفي پور بدانيد و آگاه باشيد دست شما براي جوانان آزربايجاني رو شده است و حناي شما ديگر پيش آنها رنگي ندارد. بهتر بود به همان دجال شناسي خودتا بپردازيد و با تركان كاري نداشته باشيد.
انتشار اين مطلب موجب آگاهي هر چه بيشتر جوانان آزربايجاني و ايران زمين ميشود و دست اين دكتر قلابي پان ايرانيست براي همه رو خواهد كرد.(حتما با ذكر منبع)
اسم اون عکس هم که بالا گذاشته اینه: رائفی پور آنتی ترک!!
حالا هر کی یبار صحبت های رائفی رو گوش داده باشه میدونه چه نظری درباره ترک ها داره کلا بد نقد کرده
لینکی که گذاشتی رو دان نکردم سخنرانی کجاست؟؟؟
نقل قول:لینکی که گذاشتی رو دان نکردم سخنرانی کجاست؟؟؟
خودمم دان نکردم :دی احتمالا مال اونجاست که میگه ما ایرانی ها یه پادشاه بزرگ داشتیم به نام کوروش و....
یک بار گفتند گوساله سامری که صدا گاو میداد یک گوساله از طلا بود که باد میرفت و یکی از تار های صوتی در می اومد مردم فکر میکردن صدا گاوه یک بار دیگه گفتن سامری مستجاب دعوه بود .
فرعون خواب دید یا جنیان و کاهنان گفتند که پسری قرار بیاد حکومتت رو نابود کنه ؟؟
نقل قول:یک بار گفتند گوساله سامری که صدا گاو میداد یک گوساله از طلا بود که باد میرفت و یکی از تار های صوتی در می اومد مردم فکر میکردن صدا گاوه یک بار دیگه گفتن سامری مستجاب دعوه بود .
ایشون قولهای مختلفی که درباره ی گوساله ی سامری هست رو نقل میکنن ولی در نهایت میگن که اینطور که از قرآن استنباط میشه ، همون قضیه ی برداشتن خاک از جای پای جبرئیل و... درست تر هست.
نقل قول:فرعون خواب دید یا جنیان و کاهنان گفتند که پسری قرار بیاد حکومتت رو نابود کنه ؟؟
فرعون خواب دید. ولی تعبیر خواب توسط کاهنان معبد انجام میشده (همونطور که در سریال حضرت یوسف هم نشون دادند) که کاهنان با شیاطین جن در ارتباط بوده اند.