تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
(۱۰/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خوشحال میشم نتایج تحقیقات میدانی شما در راهپیمایی اربعین پیرامون کذب بودن این قضیه رو ببینم

اون مسئله هم ک هزار و دویست بار بحث شده خود استاد چند بار گفتن و توی همین تاپیک هم چند بار جواب داده شده
کسی که ادعایی میکنه باید حرفش رو ثابت کنه!نه من!
بنده خوشحال میشم،شما و باقی افرادی که به این کارا اعتقاد دارید،نتیجه تحقیقات علمی یا میدانی خودتون رو در مورد
شفابخش بودن،نمک حاصل از چرک پای زائرین رو ارائه بدید،به هر حال یه جور افتخار واسه کشور میشه!!
دهن همه دکترا توی دنیا بسته میشه!!!!!
والا تا اونجا که ما شنیده ایم اشک چشم (البته عوام میگن نمیدونم صحت داره یا نه )برای خود شخص و خود خاک کربلا (طبق احادیث و تجربه)برای شفا خوب بوده تازه همون تربت هم با همه احادیث باید اداب برداشتن تربت رعایت بشه ت بتونه شفا بخش باشه و دعا و تشکیلاتی داره

این اخه چه کاریه؟!!

اصلا گفتنشم مشمءز کنندس . بعیده کسی همچین کاری کنه . اینم از اون کاراس . اصلا گفتن هم نداره(جوراب)

همین چیزا رو میگن برامون دست میگیرن دیگه ...

اصلا کدوم روایتی این رو میگه ؟
چیزی هم که روایت نداشته باشه من قبول نمیکنم . خود دانید

یا حق
اشک کثیف نیست!!!

ولی آیا عرقی که از پای شخصی خارج میشه تمیزه؟پاکه؟جوراب تمیزه؟پاکه؟بهداشتی؟شفابخشه؟
اقای رائفی هم که به غیر بهداشتی بودن اینکار اشاره کردن
بحث سر تایید یا رد نیست. یه چیزی ایشون دیده داره تعریف میکنه جدای از صحیح یاغلط بودن
بنده هم که صفحه قبل گفتم که زدن این حرف اشتباه بود
من هم نظرات شخصی خودم رو در مورد این دوست عزیز رائفی پور می گویم اگر کسی در این تاپیک دسترسی به ایشون داره حتما به گوشش برسونه
1. خودستایی و عقل کل نشون دادن و قهرمان بازی (در یکی از سخنرانی هاش خودم اونجا بودم عرض موعود 5 اگه اشتباه نکنم: من به مسئولین کشور (معلوم نیست کدومشون) در مورد یک چیزی گفتم اونا گوش ندادند ضرر کردن راستی من آدمایی دارم عبری رو فول بلدن برام روزنامه های صهیونیستی رو می خونند و من خیلی چیزا رو می فهمم) مرد مومن امروز بچه های سپاه و اطلاعات تمام رسانه های صهیونیستی رو رصد می کنند مسئولین کشور نیازی به اون آدمای تو ندارند به فرضم حق با شما باشه با خوندن چندتا روزنامه به خیلی چیزا تونستی پی ببری یعنی اونا مسائل سریشونو تو روزنامه می نویسند!!!
2. غرور کاذب خاکی باشند بی آلایش خودشونو نگیرند اگه یک دوربینی هم یک روزی خواست بیاد سمتش براش مهم نباشه که ماله صدا و سیماس یا یک آدم معمولی مثل آقای قرائتی هر جا می ره همونی هست که پشت تلویزیونه
3. فراماسونری هراسی که البته خودش هم بعدا فهمید که داره اشتباه می کنه و سریع بحثی که شروع کرده بود رو جمعش کرد هرچند به شخصه معتقدم اگر از ده کلمه اش 9 بار می گفت مهدی و یک بار می گفت کابالا اونوقت انقدر از مهدی فاطمه دور نمی شد به شخصه معتقدم ما دور شدیم از اون راه ما نباید تدافعی عمل کنیم ما باید بتونیم شبهه وارد کنیم به بهاییت به مسیحیت تبشیری و حتا به حجتیه ها نه این که همش جلسه نقد بگذاریم
4. صحبت از خیلی مسائل بی مورد مثل انتخابات و سیاست و ... در واقع در صحبتهاش انسجام نیست که فقط تو یک موضوع صحبت کنه چند وقت پیش در مورد انتخابات هم صحبت می کرد که فکر نمی کنم ارتباطی به مهدویت داشته باشه
5. حرفهای متناقض و بی پایه و اساس بدون سند و مدرک خاص مثلا وقتی اون منتقد معروف ایشون که اسمشو نمی یارم گفته بود شما بر پایه چه سند و مدرکی می گید موساد و ... دارن از اجنه استفاده می کنند حرفهای بی مدرک یک روحانی در برنامه این شب ها رو به عنوان سند پخش می کنه که جالبه اون هم حرف خودو تکرار میکنه که بله آمریکا از اجنه استفاده می کنه بدون نقل یک فرمانده ارشد آمریکایی که اینو گفته باشه هر چند رائفی پور بار اولش نیست چون بعضی وقتها از فیلم ها و سریالهای تلویزیونی به عنوان سند تاریخی استفاده می کنه Big Grin البته کاری ندارم که این قضیه راسته یا نه ولی بعضی حرفهاش بدون سنده مثلا می گه ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده ما نتونستیم برا اولین بار فکر طرف مقابلو تو جنگ 33 روزه بخونیم بعد این حرفو تعبیر می کنه به استفاده از شیاطین در صورتی که منظور اونها در تاکتیک و شیوه های جنگی بوده که نتونستند روش های جنگ با مجاهدین حزب الله و تاکتیک هاشو بفهمند و دائم از تاکتیک هاش در حین جنگ ضربه خوردند حالا به فرض هم منظور اون بوده از کجا این مطلبو اوردی کدوم فرمانده رژیم اشغالگر قدس گفته یا اینکه می گه اسنایپر گذاشتن امام زمانو بزنند که عموما تک تیر اندازها در یک جا قرار می گیرند و سریع هدفو می زنند و سریع موضعشونو تغییر می دن نه اینکه شبانه روز همینطوری به یک جا خیره شن و اگرم این طور باشه این همه زائر اونجان و این همه دارن فیلم می گیرن بالاخره بعد این همه مدت حتما یک چیزی ازش لو می رفت از این مثالا زیاد هست
اما مزایاشم بگم قبلا از این که هواداراش بزنند منو ناکار کنند Wink
اگه رائفی پور نبود
خیلی از مباحث گفته نمی شد و همه چیز مسکوت می موند امروز همه اگاه شدند و از نمادهای شیطانی دوری می کنند و سعی می کنند در همه چیز حتا خرید پوشاک گردن بند و ... از نمادهای اسلامی استفاده کنند
خیلی از پژوهشگرها دست به کار نمی شدند مثل خود من حقیر اگر چه من این مساله فراماسونری را از خیلی سالها قبل یه چیزایی می دونستم و مستند ظهور ابتدا من رو آگاه کرد و اون سخنرانی خیلی معروف و طولانی رائفی رو دوستم داد چاشنیش شد چندین سال پیش و شاید خیلی ها هم با سخنرانی های ایشون بود که دست به کار شدند ولی در کل من اکثر سخنرانی هاشو دیدم و گوش دادم اگر چه حرف های آقای عباسی به نظر من در دشمن شناسی از ایشون پخته تر و معقول تره از جمله این که مشکل اصلی کشور ما بنیان های فرهنگی و اقتصادی لیبرالی و ربوی نه چند تا نماد اول اونا رو بزنیم بعد بریم سراغ نمادها که رائفی الحمدالله متواضعانه و شاید هم از روز اجبار که جوابی هم نداشت این مساله رو پذیرفت و اعلام کرد حاضره در تمام کوچه های شهر تک چشم بکشه ولی این مشکلات اقتصادی حل بشه
صحبت های ایشون در کشور باعث شد انحرافات دجال بصره کذاب یمانی امام دروغین احمد حسن نتواند در ایران نفوذ کند و همایش ایشون یمانی دروغین کمک فراوانی به جوانان کرد
امیدوارم انتقادات من حقیر رو به عنوان یک دوست ایشون اگه می خونند بپذیرند دوستان هم حقیقتو قبول کنند و از تعصب کورکورانه بپرهیزند
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۴)A L I نوشته است: [ -> ]برادر من ظرفیت عمومی کجا بود؟؟
نکنه قمه زنی هم ظرفیت عمومی میخواد؟!
چیزی که غلطه،غلطه!اشتباه!! من خودم احترام زیادی به آقای رائفی پور میزارم!
از حق نگذریم،مقدار زیادی از اطلاعات من و خیلی دیگه از افراد جامعه در مورد فرقه های شیطان پرستی و فراماسونری از ایشون بوده!
ولی هرجا چیزی دیدیم که اشتباه بود و خطا باید گفته بشه!

کاری به باقی چیزها که گفته شده ندارم!!

ولی 2 تا صحبت از آقای رائفی پور شنیدم که خیلی دور از واقعیت هست!

1-اون بحث معروفشون در مورد شلوار جین و بلو جین!

2-و این یکی صحبتشون در مورد نمک گرفتن از آب کثیف جورابهای زائرین!!!!!!!!!!!!!

علی آقا

ببخشید میگم ولی تا نرفتی پیاده روی اربعین چیزی نگو

اونجا کلا یجور دیگس فضا

در ضمن کسی که مجبورشون نکرده اون نمک رو بخورن

شما رو هم مجبور نکردن

اگر کارشون غلطه گردن خودشون

نقل قول:
1. خودستایی و عقل کل نشون دادن و قهرمان بازی (در یکی از سخنرانی هاش خودم اونجا بودم عرض موعود 5 اگه اشتباه نکنم: من به مسئولین کشور (معلوم نیست کدومشون) در مورد یک چیزی گفتم اونا گوش ندادند ضرر کردن راستی من آدمایی دارم عبری رو فول بلدن برام روزنامه های صهیونیستی رو می خونند و من خیلی چیزا رو می فهمم) مرد مومن امروز بچه های سپاه و اطلاعات تمام رسانه های صهیونیستی رو رصد می کنند مسئولین کشور نیازی به اون آدمای تو ندارند به فرضم حق با شما باشه با خوندن چندتا روزنامه به خیلی چیزا تونستی پی ببری یعنی اونا مسائل سریشونو تو روزنامه می نویسند!!!

شما چون یک پیش زمینه ای داری با همون جلو میری

کی ایشون خودستایی کرد؟؟؟؟

شما نگران بچه های سپاه نباش

نقل قول:
2. غرور کاذب خاکی باشند بی آلایش خودشونو نگیرند اگه یک دوربینی هم یک روزی خواست بیاد سمتش براش مهم نباشه که ماله صدا و سیماس یا یک آدم معمولی مثل آقای قرائتی هر جا می ره همونی هست که پشت تلویزیونه

خب؟
این الان نقده یا عقده خالی کردن؟

نقل قول:
3. فراماسونری هراسی که البته خودش هم بعدا فهمید که داره اشتباه می کنه و سریع بحثی که شروع کرده بود رو جمعش کرد هرچند به شخصه معتقدم اگر از ده کلمه اش 9 بار می گفت مهدی و یک بار می گفت کابالا اونوقت انقدر از مهدی فاطمه دور نمی شد به شخصه معتقدم ما دور شدیم از اون راه ما نباید تدافعی عمل کنیم ما باید بتونیم شبهه وارد کنیم به بهاییت به مسیحیت تبشیری و حتا به حجتیه ها نه این که همش جلسه نقد بگذاریم

اشتباهی در بین نبود

ولی نمیدونم چرا بعضیا سر این صحبتای استاد دردشون گرفت تو کشور

شاید منافعشون به خطر افتاد

نقل قول:
4. صحبت از خیلی مسائل بی مورد مثل انتخابات و سیاست و ... در واقع در صحبتهاش انسجام نیست که فقط تو یک موضوع صحبت کنه چند وقت پیش در مورد انتخابات هم صحبت می کرد که فکر نمی کنم ارتباطی به مهدویت داشته باشه

حجتیه؟

نقل قول:
5. حرفهای متناقض و بی پایه و اساس بدون سند و مدرک خاص مثلا وقتی اون منتقد معروف ایشون که اسمشو نمی یارم گفته بود شما بر پایه چه سند و مدرکی می گید موساد و ... دارن از اجنه استفاده می کنند حرفهای بی مدرک یک روحانی در برنامه این شب ها رو به عنوان سند پخش می کنه که جالبه اون هم حرف خودو تکرار میکنه که بله آمریکا از اجنه استفاده می کنه بدون نقل یک فرمانده ارشد آمریکایی که اینو گفته باشه هر چند رائفی پور بار اولش نیست چون بعضی وقتها از فیلم ها و سریالهای تلویزیونی به عنوان سند تاریخی استفاده می کنه
[تصویر: biggrin.png]
البته کاری ندارم که این قضیه راسته یا نه ولی بعضی حرفهاش بدون سنده مثلا می گه ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده ما نتونستیم برا اولین بار فکر طرف مقابلو تو جنگ 33 روزه بخونیم بعد این حرفو تعبیر می کنه به استفاده از شیاطین در صورتی که منظور اونها در تاکتیک و شیوه های جنگی بوده که نتونستند روش های جنگ با مجاهدین حزب الله و تاکتیک هاشو بفهمند و دائم از تاکتیک هاش در حین جنگ ضربه خوردند حالا به فرض هم منظور اون بوده از کجا این مطلبو اوردی کدوم فرمانده رژیم اشغالگر قدس گفته یا اینکه می گه اسنایپر گذاشتن امام زمانو بزنند که عموما تک تیر اندازها در یک جا قرار می گیرند و سریع هدفو می زنند و سریع موضعشونو تغییر می دن نه اینکه شبانه روز همینطوری به یک جا خیره شن و اگرم این طور باشه این همه زائر اونجان و این همه دارن فیلم می گیرن بالاخره بعد این همه مدت حتما یک چیزی ازش لو می رفت از این مثالا زیاد هست

اما مزایاشم بگم قبلا از این که هواداراش بزنند منو ناکار کنند

کسی هم نگفت شما باور کنی

شخص بنده از جاهای دیگه خبرشو دارم چه در ایران و چه در جاهای دیگه

شماها دنبال سند نیستید دنبال .... هستید

نقل قول:
اگه رائفی پور نبود

خیلی ها نفس راحت می کشیدند از خودی و ناخودی و نخودی

به تالار هم خوش امدید کاربر جدید
واقعا رائفی پور همچین حرفی زده؟!!!!!عرق کف پا؟!!!!نمک؟!!!!!! جون من بیاین بگین شوخی میکنین Big Grin

بدون تعارف و بدون تعصب میگم،آدمی که عقلش سالم باشه همچین حرفی نمیزنه!!!!

حالا بردارین این پست منم پاک کنید
رائفی پور مشاهدات رو گفته

نگفته این کارو بکنید!!!

در ضمن این در مورد پیاده روی اربعینه که در مورد شیعیان هستش
(۱۱/بهمن/۹۲ ۳:۴۰)anti نوشته است: [ -> ]واقعا رائفی پور همچین حرفی زده؟!!!!!عرق کف پا؟!!!!نمک؟!!!!!! جون من بیاین بگین شوخی میکنین Big Grin

بدون تعارف و بدون تعصب میگم،آدمی که عقلش سالم باشه همچین حرفی نمیزنه!!!!

حالا بردارین این پست منم پاک کنید

شما صفحه قبل رو ببینید!من کلیپ سخنرانی اون تیکه که در مورد نمک گرفتن از آب جوراب زائرین هست رو گذاشتم!!
(۱۱/بهمن/۹۲ ۳:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]رائفی پور مشاهدات رو گفته

نگفته این کارو بکنید!!!

در ضمن این در مورد پیاده روی اربعینه که در مورد شیعیان هستش
کار غلطی...این حرفها باعث خنده مردم میشه و به قول وحید 110 همین چیزا رو میگن که میان دست میگیرن واسمون...
چرا سالم و بی دردسر عزاداری نمیکنن؟؟
این همه تلاش کردن،قمه زنی حذف شده از مراسم!!
حالا این دفعه نوبت رسیده به نمک جوراب!!!
خب آخه....

من نمیدونم دیگه چی بگم،خوشبختانه فک نکنم این کارا رو هم وطنان من انجام بدن،آدمی که از لحاظ عقلی سالم باشه به هیچ وجه نمیاد از جورابش نمک بگیره و بریزه رو غذاش بخوره!!!!!!!

واقعا نمیدونم چی بگم...

مسلمونا باید یه کم رو رفتارایی که میکنن دقت داشته باشن،اگرچه که این افراد جورابی در اقلیت هستن!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
آدرس های مرجع