با سلام به همه دوستان عزیز و عذرخواهی از غیبتم
(۲۷/آذر/۹۰ ۴:۰۰)mohamadjan200 نوشته است: [ -> ]با سلام
بعد از مطالعه ي صحبت هاي دوستان به اين نكته رسيدم كه طرفداران آقاي رائفي پور خيلي بد و سطحي جواب انتقادات وارده به ايشان را مي دهند،به جاي تعصب نشان دادن ارائه مستندات محكم به عنوان دليل ميتونه صحبت ها را مفيد كنه....
لطفا يكي جواب سوال من را بده!
آقاي رائفي پور در يكي از سخنراني هاشون در رابطه با سروش و فرديدوتقابل اين دو تن صحبت كردن و به صورت تلميحي از فرديد طرفداري كردند،حالا من مي خواهم بدونم آيا ايشون مطلع هستند كه فرديد از مريدان هايديگر بوده و اگه مي دونند،آيا با ديدگاهاي هايديگر موافق هستند يا نه؟؟؟؟؟؟
اولا درمورد کسی که این انتقادهای تاریخی رو از استاد کرده باید بگویم شاید 10ها بار درهمین تالار بچه ها مچش را گرفته اند پس زیاد اعتماد نکنید و متاسفانه به دلیل نزدیک شدن به فصل امتحانات حقیر فرصت تحقیق و پاسخگویی را ندارم وگرنه ....

و باید گفت استاد رائفی پور هم ممکن است در تحقیقات تاریخی دچار اشتباه شوند چون ایشان پژوهشهای فشرده ای انجام میدهند ممکن است به دلیل کمبود وقت به یکی دو منبع اکتفا کنند پس این اشتباهات کوچک کاملا طبیعی میباشد
ثانیا که درمورد صحبت شما درباره فردید باید بگویم که:
1_خودتون نوشته اید که درتقابل فردید و سروش از فردید دفاع کرد که از نظر من خیلی کار خوبی کرد که اون مرتیکه سروش خائن پوپریست لیبرال.... رو ضایع کرد و اگه شما دفاعی از عبدالکریم جون دارید بفرمایید لطفا
2_ایشون دیگه نرفته زندگی نامه فردید رو بخونه ببینه چی بوده کی بوده و یا بگه که از مریدان فردیده!
بلکه تقابل سروش و فردید رو شرح دادن و همانطور که اشاره کردید به صورت تلمیحی از فردید در این تقابل حمایت کرده که بازهم میگویم کار 100% درستی کرد
3_شهید اوینی هم از کسانی بود که در کلاسهای درس هایدگر شرکت داشته و در موارد زیادی در سخنناش مطالب هایدگر به چشم میخورد برای مثال جمله معروف این شهید عزیز که میفرمایند:
"پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند "
قصد دفاع از هایدگر را ندارم ولی معتقد او هرچه بوده خیلی از پوپر بهتر است و هرچند نواقص و خطاهای فلسفی فراوانی دارد ولی اندیشه ای نزدیک تر از سایر فلاسفه به انقلاب ما دارد که باز هم از نظر من قابل قیاس با تفکر شیعی نیست
4_درکل با اینکه خودم زیاد از فردید خوشم نمی اید باید بگویم او کسی بود که سالها قبل هشدار داد که سروش پوپریست تهدیدی برای انقلاب هست که پیشگویی او درست در امد
هم چنین یکی از بزرگترین خرده هایی که افرادی از جمله سروش به فردید میگیرند این است که وی را اولین ترویج کننده یهودستیزی میدانند که از نظر من اگر فردید تماما عیب باشد همین 1نکته یهودستیزی او قابل تعریف و تمجید است.
درپایان عرض میکنم بنده به شخصه هیچ جایی ندیده و نخوانده ام استاد دیدگاههای فلاسفه غربی را بیان کنند و از انها حمایت کنند و تنها دیدگاهی که رائفی پور دارد تفکر شیعه است و بس.
یاعلی
ضمنا درمورد ماجرای کارتها بازهم باید عرض کنم کافر همه را به کیش خود پندارد وگرنه در ابتدای جلسه سوم روایت عهد(حماسه سرخ) استاد از حاضرین خواهش میکنه به قوانین مجموعه 13 ابان احترام بگذارند و میگه که طبق قوانین مسئولیت دیدن کارتها مجموعه 13 ابانه که برای حفظ امنیت خود شرکت کننده ها کارتهای شناسایی را چک میکنند نه برای....