۲۴/خرداد/۹۱, ۱۶:۴۹
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:این سند حرفشون
نتيجه ميرسيم كه تعدد زوجات بطور نا محدود امرى عادى بوده و حتى بعضى از مواقع بتپرستان به هنگام مسلمان شدن ، بيش از ده زن و يا كمتر داشتهاند ، بنا بر اين تعدد زوجات از پيشنهادها و ابتكارات اسلام نيست بلكه اسلام آنرا در چهارچوبه ضرورتهاى زندگى انسانى محدود ساخته و براى آن قيود و شرائط سنگينى قائل شده است.
تفسير نمونه ج : 3ص:257
اینم سند اون حرف
فِي لَوْحٍ مَّحْفُوظٍ
بروج آيه 22
----------------
این سنده کدوم حرفه؟شما هنوز نمیدونید در مورد چه چیزی داریم بحث میکنیم؟داریم در مورد این حرف که میگه میانگین نسبت زنان به مردان چهار به یک بوده،سند میخواییم
و
اینکه پیامبر اومده گفته چرا دختراتون رو میکشید هر کدومتون چهار تا زن بگیرید،کجا این حرف گفته شده؟سند بیارید.
دیگه ما به چه زبونی بگیم؟اگر میخوایید جواب بدید،که از خودشون سوال کنیم پس شما چرا وارد بحث شدین؟.
ما که نباید سند برای حرفشون بیاریم اون آقا باید سند بیاره.
بحثمون سر این قضیه سه صفحه شده....
حد اقل چند آیه بالاترش رو میدیدی بعد نظر میدادی خوبه خدا تو همین سوره چند آیه بالاتر گفته که ما داستان قوم ثمود و فرعون رو نقل کردیم!!
نقل قول:و خوبه خود خدا گفته اگر کسی این داستان و اتفاق رو که ما توی قرآن نقل کردیم تکذیب کرد!!!هَلْ أَتَاكَ حَدِيثُ الْجُنُودِ(البروج/17)[b]آيا حديث [آن] سپاهيانفِرْعَوْنَ وَثَمُودَ(البروج/18)فرعون و ثمود بر تو آمدبَلِ الَّذِينَ كَفَرُوا فِي تَكْذِيبٍ(البروج/19)[/b][نه] بلکه آنان که کافر شدهاند در تکذيباندوَاللَّهُ مِنْ وَرَائِهِمْ مُحِيطٌ(البروج/20)با آنکه خدا از هر سو بر ايشان محيط استبَلْ هُوَ قُرْآنٌ مَجِيدٌ(البروج/21)[b]آري آن قرآني ارجمند استفِي لَوْحٍ مَحْفُوظٍ(البروج/22)که در لوحي محفوظ است[/b]
نقل قول:انگاری همون لوحش رو دیدی ندیدی که خدا داره از یک واقعه نام میبره!!! حد اقل داری کپی میکنی یکم بالاترش رو هم ببین!!!شاید چیزای بیشتری هم باشه!! قرآن کتابی نیست که بشه با یک قسمتش معنیه کلش رو فهمید!!!پس باز هم خودت ثابت کردی که قرآن نازل نشده مگر اینکه داره مارو با داستان هاش پند میده!!! باز بیا سفسطه کن بگو قرآن احکامش با اتفاقات نازل نشده!!! بله این قرآن محفوظ شده ی خدا هست!!! ولی محافظت شده از دست کسانی چون وهابیون که دارند قرآن رو اونطوری که خودشون می خوان تفسیر می کنند!!! نه اونطور که باید تفسیر بشه!!! تا اینجاش که گفته های استاد رو داره تایید میکنه!!! و گفته ی آقای فراهانی رو که میگه" آیات قرآن بر اساس اونچیزی که تو جامعه اومده یا واقع شده که منزل نمیشه به پیامبر !!!" رو زیر سوال می بره!!! پس یک قوم ثمودی بوده یا یک فرعونی بوده و یا...... خیلی چیزهای دیگه!!!اما اون لینکی که گذتشتم شما گفتید:بَلِ الَّذِينَ كَفَرُوا فِي تَكْذِيبٍ(البروج/19)[b][نه] بلکه آنان که کافر شدهاند در تکذيباند[/b]
نقل قول:از مرکز پاسخگویی سوال کردم و حرف آقای رائفی پور رو بهشون گفتم (قضیه دختر کشی و نسبت جمعیت...) ایشون هم اینو گفتن:من هم از مرکز پاسخگویی لینکی رو گذاشتم تا ببینم استاد کجا مطلبی گفته که دروغ بوده!!!شما هم گفتید که :
"حرف بيخوديه که نه دليلي پشت سرش هست و نه مبنائي داره"
سوال کردم گفتن این بدعته
حتی از کارشناس دیگری که سوال کردم و ماجرا رو شرح دادم براشون گفتن این خلاف قران است. (میتونید خودتون هم برید سوال کنید)
نقل قول:این سنده کدوم حرفه؟شما هنوز نمیدونید در مورد چه چیزی داریم بحث میکنیم؟داریم در مورد این حرف که میگه میانگین نسبت زنان به مردان چهار به یک بوده،سند میخواییماین سند همون حرفیه که استاد گفتن!! توصیه میکنم دوباره برید و فیلم رو ببینید!!!همین که من بتونم ثابت کنم تعداد زنان بیشتر از مردان بوده گواهی است بر اینکه میتونسته نسبتی هم که میگن درست باشه!!!و بعد مگه یادمون رفته که عرب جاهلیت دختراشون رو میکشتند!!! چطور شما این رو یادتون رفته!!! یک سوال دارم آیا مگر جز اینه که دختر کشی رسمی بوده که اعراب دوران جاهلیت انجام میدادند!!! واقعا چرا !! جز اینه که (البته باز هم با عرض پوزش از خانم های انجمن!!)
1) اونها زن رو مثل یک کالا می دونستن!!
2) کالایی هم که زیاد باشه ارزشی نداره!!
حالا که پیامبر اومدند و با این کارشون این مشکلات رو از بین بردن و یکی هم پیدا شده که داره این جریان رو روشنگری می کنه تا اونایی که اون طرفه آب هستند با طبل تو خالیشون نتونند از اسلام بد بگن باید باهاش اینطوری بر خورد کنین!!!
خودتون بگید شمایی که دارید با زیر سوال بردن این مطالب حرف دشمنان رو قوت میدید ضد قرآن و اسلامید یا استاد رائفی پور که داره روشنگری میکنه که آی ملت اگه توی دین اسلام یک همچین احکامی اومده نه از روی اینکه شهوت پرستی کنید !!! بخاطر شهوت پرستی نیست!!! بخاطر اینه که مشکلی از جامعه از بین برده و مردم بتونن زندگی درستی داشته باشند!!!
حالا خودتون برید و یکم بیشتر کلاه خودتون رو قاضی کنید ببینید کی داره بر ضد دین حرف می زنه!!!
به دلیل طولانی بودن امکان گذاشتنش در اینجا نیست)