سلام دوستان من دنبال یکی ازکاربرای تالارهستم هرچی اسمش روجست وجومیکنم نیست چه جوری میشه پیگیری کرد
نقل قول:کپتان
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...#pid249406
من کاری به گفته آقای رائفی ندارم و نمیگم که منظورشون با استون بوده یا نبوده. عرض کردم که گروه های مخفی مورد نظر اصلا نیازی به این ندارند که بخواهند پروژهای واسه دونستن مکان های محبوب اجنه بدانند وبا پرسش از خود اجنه میتونن مکان محبوب آنها در ایران ( کوه دماوند.البته طبق تحقیقات خودم مورد علاقه سیستم ایلومیناتی و حتی حجتیه میباشد) را بشناسن
اگرم مشکلی بود اهل حوا اینجا در جنوب هستد میتونن کمکشون کنن

در مورد صحبت شما یه تاپیک خواهم زد! !
نقل قول:در مورد صحبت شما یه تاپیک خواهم زد! !
در کدام موردش؟؟؟ جن یا احضارش؟ویا اهل حوا؟و یا کوه دماوند
بگید کدوم تا اطلاعات رو به روز کنم شاید در یک راستا تو این زمینه عقایدمون بره جلو البته بشرطی که بحث حرام و حلال رابطه و احضار ارواح اجنه نباشه چون من تو این زمینه نظر و اطلاعاتی ندارم
(۱۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۹)captaincharisma نوشته است: [ -> ]در کدام موردش؟؟؟ جن یا احضارش؟ویا اهل حوا؟و یا کوه دماوند
بگید کدوم تا اطلاعات رو به روز کنم شاید در یک راستا تو این زمینه عقایدمون بره جلو البته بشرطی که بحث حرام و حلال رابطه و احضار ارواح اجنه نباشه چون من تو این زمینه نظر و اطلاعاتی ندارم
نه کپتان جان!موضوع اینه که اجنه نمیتونن ذهن انسانی رو که بهشون مقید و معتقد نیست،بخونن!
(۱۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۹)captaincharisma نوشته است: [ -> ]در کدام موردش؟؟؟ جن یا احضارش؟ویا اهل حوا؟و یا کوه دماوند
ایناهاش کپتان
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31269.html
حالا سوال اینجاست که در اون تاپیک جواب بده
بنظر شما اجنه چقدر قابل اعتمادند؟
میشه دقیقه ای از سخنرانی که استاد رائفی این سخن رو بیان میکنن رو بفرمایین ؟!؟
MaTeY
عزیز سخنرانی روایت عهد30 به مدت 3:21:50 دقیقه ی 43:50 میفرمایند:همین الان بسیاری از غربی ها دارن روی این نقاط کار میکنن یکی از همین آقایون که خیلی مشهور شده تلوزیون هم میاد همش اگه خودتون فهمیدین، بفهمین من اسمش رو نبرم بهتره و شیعه شد ایشون اصلاً دلیل ایران اومدنش تحقیق روی دونقطه از ایران بود اینو مستند میگما یعنی اومد ایران وشیعه شد درحالی که نسب یهودی داشت.الان هم دائم ذوالفقار امیرالمومنین(علیه السلام) گردنشه میگه از اینا برا من بفرستین من اینجا اینارو گردن یه سری بندازم نجاتشون بدم......
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۲)پوریا نوشته است: [ -> ]میشه دقیقه ای از سخنرانی که استاد رائفی این سخن رو بیان میکنن رو بفرمایین ؟!؟ 
MaTeY
عزیز سخنرانی روایت عهد30 به مدت 3:21:50 دقیقه ی 43:50 میفرمایند:همین الان بسیاری از غربی ها دارن روی این نقاط کار میکنن یکی از همین آقایون که خیلی مشهور شده تلوزیون هم میاد همش اگه خودتون فهمیدین، بفهمین من اسمش رو نبرم بهتره و شیعه شد ایشون اصلاً دلیل ایران اومدنش تحقیق روی دونقطه از ایران بود اینو مستند میگما یعنی اومد ایران وشیعه شد درحالی که نسب یهودی داشت.الان هم دائم ذوالفقار امیرالمومنین(علیه السلام) گردنشه میگه از اینا برا من بفرستین من اینجا اینارو گردن یه سری بندازم نجاتشون بدم......
خوب شما از کجاش هم چین برداشتی داشتید که گفتید
نقل قول:.درحقیقت مسلمان نشده بود اون یه پروژه داشت که بفهمه منطقه ای که جنها تو ایران دوست دارن کجاست بعد استاد تاکید میکنند که مستند دارن این مطلب رو وگرنه نمیگفتن برید اون سخنرانی رو گوش کنید
کجاش آمده که ایشون مسلمون نشده؟؟؟؟
چرا برداشت خودتون از سخنرانی رو به آقای رائفی پور نسبت می دهید؟؟؟؟
این برداشت شماست ...
کسی که شیعه نشده براش گردنبند ذوالفقار تاثیری دارد؟؟؟؟
در همان سخنرانی یک خاطره رو تعریف می کنند از یک زنی که جن ها متعرض شده بودن و با اینکه مثلا شیعه بود و در خانواده ی شیعه بود چون اعتقاد نداشت و نمی گفت و باز متعرضش می شدند ...
حالا ایشون شیعه نشده با یک گردن بند در امان مانده و این قدر هم تاثیرش رو دیده که برای دیگران هم می خواهد؟؟؟
ذهنیات خودتون رو به دیگران نسبت ندهید
ایشون حتی اسم هم نبردند ... بعد شما برای خودتون ....
کاپیتان دوست عزیزم جنها ساختار درونی ای شبیه به مادارند یعنی بعد روحانی و جسمانی (حیوانی) اما به شدت ساده تر و غریزی تر از ما هستند و بعد حیوانیشان فعالتر و است. حالت حیوانی و حسی آنها از عقل و اختیارشان فعالتر است.یعنی مثلاً این بشر است که میرود و برایش مکان یابی میکند تا جن هم به او خدمت کند. مثلاً شما وقتی به سگتان غذا یا جا می دهید او هم به دستورات شما عمل می کند. البته فراتر از حیوان هستندا مثال زدم که ذهنت نزدیک بشه به مطلب